adversus Δημοσιεύτηκε April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2015 Καλησπέρα Αύριο θα παραγγείλω καινούργιο smartphone (επίσης είναι η πρώτη μου φορά που παίρνω από κίνα ) και έχω ψιλό μπερδευτεί με τα τόσα πολλά που υπάρχουν. Έχω βάλει στο μάτι το lenovo k3 note αλλά σαν καινούργια συσκευή που είναι δεν μπορώ να μάθω και πολλά πράγματα επιβεβαιωμένα Εσείς τι θα προτείνατε εως τα 170 ευρώ? Να είναι τουλάχιστον τετραπύρηνος,με 2 gb ram και 5'' οθόνη Όσο για την αυτονομία,καλό θα ήταν να έχει αρκετή,ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. ps : εάν έχετε κάτι στο μυαλό σας που υπερβαίνει ελάχιστα τα 170,πείτε το κι αυτό μπας και τελικά περιμένω κι άλλο. :ninja: Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 ασους ζενφον 5? το λενοβο που βλεπεις εχει 5.5 οθονη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 ασους ζενφον 5? το λενοβο που βλεπεις εχει 5.5 οθονη :) Ναι γιαυτό είπα τουλάχιστον 5'' :) με ενοχλεί ότι είναι διπύρηνο αν και το είχα τσεκάρει και το είχα προτιμήσει 2-3 μέρες μέχρι να δω το lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εκτος του lenovo κοιτα και το jiayu s3 και το elephone p3000s (3gb ram) καπου εκει παιζουν και αυτα σε λεφτα, παντως το μονο δοκιμασμενο ως τωρα ειναι το jiayu και απ οτι διαβαζω ειναι ευχαριστημενοι οι κατοχοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εκτος του lenovo κοιτα και το jiayu s3 και το elephone p3000s (3gb ram) καπου εκει παιζουν και αυτα σε λεφτα, παντως το μονο δοκιμασμενο ως τωρα ειναι το jiayu και απ οτι διαβαζω ειναι ευχαριστημενοι οι κατοχοι Το jiayu το χα δει και κι εγώ αλλά διάβασα αρκετά προβλήματα επίσης εκτός από τα υπέρ.. Όσο για το elephone θα το τσεκάρω μια ξανά μπας και βρω κανα καλό review αν και προτιμώ κάτι σε lenovo,zte και xiaomi. Σε Ευχαριστώ φίλε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Στα λεφτα που διαθέτεις εγώ θα πήγαινα προς ΜΙ3. Εκει γυρω βγαίνει και αυτο... :) Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Στα λεφτα που διαθέτεις εγώ θα πήγαινα προς ΜΙ3. Εκει γυρω βγαίνει και αυτο... :) Μονοκαρτο το mi3... Εγω εχω το jiayu s3 και μεχρι τωρα κανενα απολυτως προβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Στα λεφτα που διαθέτεις εγώ θα πήγαινα προς ΜΙ3. Εκει γυρω βγαίνει και αυτο... :) Φίλε καλημέρα... Που ακριβώς έχεις βρει το MI3 (το Xiaomi λέμε έτσι;) ~170; Πρόσφατα που κοιτούσα γύρω στα 250 το έβρισκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Στα λεφτα που διαθέτεις εγώ θα πήγαινα προς ΜΙ3. Εκει γυρω βγαίνει και αυτο... :) Το λιγότερο που το βρήκα ήταν 245 ευρουλάκια. Αν και χθες που το τσέκαρα με έκανε να το σκεφτώ να περιμένω λίγο.. Εγω εχω το jiayu s3 και μεχρι τωρα κανενα απολυτως προβλημα!! Γιαυτό εδώ λες ή κάποιο παλιότερο? http://www.myphone.gr/d/jiayu/s3.475/hands-on/ Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,εάν έχει στο μυαλό του κανείς κάποιο άλλο για να συγκρίνω,θα βοηθούσε στη τελική επιλογή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Επειδή είμαι και εγώ σε ανάλογη αναζήτηση μιας και θέλω να αλλάξω το Mi2s μου για ένα 5", μια επίσης καλή επιλογή είναι και το Elephone P6000 το οποίο είναι και σε προσφορά από το αξιόπιστο Vickmall (ωχ η προσφορά έληξε απ' ότι βλέπω και είναι πάλι στα 144$ από τα 119$ αλλά και έτσι καλή είναι η τιμή του). Και στο νήμα του εδώ καλά λόγια λένε οι κάτοιχοι και χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το λιγότερο που το βρήκα ήταν 245 ευρουλάκια. Αν και χθες που το τσέκαρα με έκανε να το σκεφτώ να περιμένω λίγο.. Γιαυτό εδώ λες ή κάποιο παλιότερο? http://www.myphone.gr/d/jiayu/s3.475/hands-on/ Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,εάν έχει στο μυαλό του κανείς κάποιο άλλο για να συγκρίνω,θα βοηθούσε στη τελική επιλογή. :) http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi3-16gb 228 το 64αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Αυτό πως σας φαίνεται για τη τιμή του? http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή είμαι και εγώ σε ανάλογη αναζήτηση μιας και θέλω να αλλάξω το Mi2s μου για ένα 5", μια επίσης καλή επιλογή είναι και το Elephone P6000 το οποίο είναι και σε προσφορά από το αξιόπιστο Vickmall (ωχ η προσφορά έληξε απ' ότι βλέπω και είναι πάλι στα 144$ από τα 119$ αλλά και έτσι καλή είναι η τιμή του). Και στο νήμα του εδώ καλά λόγια λένε οι κάτοιχοι και χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. Παναγιώτης Ευχαριστώ φίλε μου για την γνώμη σου.. Στα 119 θα το έπαιρνα άνετα,αλλά δεν είχα τη κάρτα ακόμα,τώρα για elephone στα 144 πιστεύω αξίζει να δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω μια πιο αξιόπιστη εταιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Αυτό πως σας φαίνεται για τη τιμή του? http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html Είναι καλή συσκευή, αλλά πλέον 200++€ για Snapdragon 400 ακούγονται πολλά Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Είναι καλή συσκευή, αλλά πλέον 200++€ για Snapdragon 400 ακούγονται πολλά Τώρα είμαι ανάμεσα σε Lenovo k3 note ,λίγο πιο ψηλά το meizu m1 note και το lenovo vibe x2 ...πολύ μπέρδεμα με τόση μεγάλη γκάμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinmara Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το Κ3 Νοτε το θέλω και εγώ. Βρήκες reviews; Παράθεση LG G3 D855 32GB Titanium Black Marshmallow 6.0 v30c, παρτίδα 501 LG G4 H815 32GB Grey Marshmallow 6.0 v20g, παρτίδα 603 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το Κ3 Νοτε το θέλω και εγώ. Βρήκες reviews; Έχω ψάξει όσο δεν γίνεται να βρω κάποιο review κανονικό που να τα τσεκάρει και να σχολιάζει αλλά τίποτα ακόμα. Μόνο από τα διάφορα sites που το πουλάνε που κάνουν unboxing και τυπικό review έχω βρεί. Το πιο ''αναλυτικό'' από αυτά που υπάρχουν είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 απο ποιο καταστημα συμφαιρει να το αγορασει κανεις ? τι αλλα εχτρα πρπει να παρουμε ? gorilla glass , phone case ? κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Από εδώ να το αγοράσεις http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html στα 164€ και θα σου πρότεινα να αγόραζες και ένα tempered glass. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τελικά πήρα το lenovo ,ευχαριστώ όσους βοήθησαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 καλοριζικο , ξερεις ποσες μερες θα κανει να ερθει ελλαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 καλοριζικο , ξερεις ποσες μερες θα κανει να ερθει ελλαδα ? Σε ευχαριστώ φίλε μου. Εμένα η πρώτη μου αγορά είναι από τη Κίνα,οπότε δεν έχω δική μου εμπειρία να σου πω. Απ'ότι λένε οι υπόλοιποι του forum στον οδηγό αγορών,ο μέσος χρόνος είναι γύρω στις 20 με 30 μέρες με αρκετές εξαιρέσεις απ'ότι έχω διαβάσει που πήρε μερικές μέρες παραπάνω. Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 να ρωτησω κατι ασχετο. ενας φιλος ψαχνει αποκλειστικα κινητο με πενακι.. εχετε ιδεα απο τα κινεζοκινητα ποιο βγαινει με γραφιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts