Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σπανια θα βρεις κοπελα μικρη η μεγαλη που να μην εχει βαφτει και να ειναι ομορφη

dmkias και επειδη σου λενε οι αλλοι κοιτα τι μπαζο εσυ γιατι τους ακους......

μα ειναι πολυ σπαστικο ολη την ωρα να λενε μπαζο την κοπελα σου...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στην επαρχια που ειμαστε μονο 100 παιδια σε ενα σχολειο, και ολοι ξερουν τα παντα τι γινεται στο σχολειο, και υπαρχουν το πολυ 5 σχεσεις σε ολο το σχολειο, γιατι φοβουνται τα στοματα των αλλων, λογικο δν ειναι να ασχολουνται ολοι με αυτες τις 5 σχεσεις αν δν εχουν κατι αλλο να κανουν???
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

στην επαρχια που ειμαστε μονο 100 παιδια σε ενα σχολειο, και ολοι ξερουν τα παντα τι γινεται στο σχολειο, και υπαρχουν το πολυ 5 σχεσεις σε ολο το σχολειο, γιατι φοβουνται τα στοματα των αλλων, λογικο δν ειναι να ασχολουνται ολοι με αυτες τις 5 σχεσεις αν δν εχουν κατι αλλο να κανουν???

Αν σου αρέσει εσένα, τότε δεν τους πέφτει λόγος! Και να μη σε νοιάζει τι λένε!

Ε συγγνωμη ρε συ dmkias αλλα τοτε πολυ θαρρος εχεις δωσει στους φιλους σου!!!!:!:

Με ποιο διακιωμα λενε μπαζο την κοπελα σου;Προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να το ανεχομουν.:confused:

Anyway κι εμενα οι κοπελες μου αρεσει να ειναι λιγο και σωστα βαμμενες και αναλογα με την ωρα της μερας...Το υπερβολικο βαψιμο κτλ κτλ σιγουρα ειναι τουλαχιστον ασχημο.:(

δεν μπορω τις γυναικες που

1ον.ειναι ''κοκκαλο''..δεν εχουν λιγο κρεας πανω τους και δεν εχουν καθολου μπουτια... μου θυμιζουν τα πεινασμενα απο την Αιθιοπια,

2ον. που εχουν ενα στομα-βοθρο

3ον που δεν φορανε φουστες

IPHONE 4 The Ultimate

δεν μπορω τις γυναικες που

1ον.ειναι ''κοκκαλο''..δεν εχουν λιγο κρεας πανω τους και δεν εχουν καθολου μπουτια... μου θυμιζουν τα πεινασμενα απο την Αιθιοπια,

2ον. που εχουν ενα στομα-βοθρο

3ον που δεν φορανε φουστες

emena mou ti spane aftes pou kanoyn katinies(psaxnoyn kinhto ,pramataktl....)

να σου πω κατι κοιτα ειχα ασχημες εμπειριες με αυτο το θεμα επειδη καλως κακως με οποια κοπελα και να τα ειχα αρεσε παντα στους φιλους μου (επειδη τα γουστα μας ηταν στο ιδιο επιπεδο) και συνεχεια ο ενας ελεγε μπαζο ο αλλος το ιδιο και μετα ξερεις τι εγινε εκανα αυτο που εκανες και εσυ και μετα απο λιγο καιρο εβλεπα τους φιλους μου να τις εχουν "δεσει" δεν ξερεις τι κακο κανει ζηλια :mad:

Και το χειρότερο είναι όταν στο κάνουν μόνο κολλητοί...ενώ όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν πολύ καλά πόσο μπάζο δεν είναι η κοπέλα σου..απλά θέλουν να σε μειώσουν επειδή αυτοί ούτε στο ονειρό τους...θλιβερό όντως
The Future Belongs To The Brave

emena mou ti spane aftes pou kanoyn katinies(psaxnoyn kinhto ,pramataktl....)

Το να ψάχνεις το κινητό σου είναι κατινιά; :wacko: EDIT: Άκυρο, τώρα κατάλαβα... Γράψε κι εσύ, βρε ευλογημένε, "να ψάχνουν τα περιεχόμενα του κινητού μου". Εγώ νόμιζα "να ψάχνουν να βρουν το κινητό τους στην τσάντα τους" :lol: :lol:

Ε... Δε φταίμε που κάποιες έχουμε ελαττώσει τις φούστες! Όταν λέτε ότι "η φούστα πάει μόνο σε δίμετρες" τι να κάνουμε κι εμείς του 1,60 δηλαδή;; Τουλάχιστον δεν ξεπαγιάζουμε. (τα έχω ξαναγράψει αυτά σε κάποιο ποστ, νομίζω:lol: )

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Dexter , αν δε φοράνε οι γυναίκες φούστα, τότε ποιος θα φοράει? Οι σκωτσέζοι? :)

Όντως, το να σου ψάχνουν το κινητό είναι σπαστικό.. :)

Dexter , αν δε φοράνε οι γυναίκες φούστα, τότε ποιος θα φοράει? Οι σκωτσέζοι? :)

Όντως, το να σου ψάχνουν το κινητό είναι σπαστικό.. :)

:lol: και οι Σκωτσέζοι... Αυτή η διαφήμιση (νομίζω για ουίσκι ήταν) που έπαιζε παλαιότερα, όπου χάλαγε το αυτοκίνητο 2... κοπελών:lol: μέσα στη βροχή κι εμφανίζονταν μια ορδή φουστοφόρων καβαλάρηδων που έδιναν τις φούστες τους στις κοπέλες για να τις προστατεύσουν από τη βροχή πολύ μου άρεσε:happy: [εγώ δεν είπα να μη φοράμε φούστες... Αλλά αν είμαστε πιο small δηλαδή τι να κάνουμε; Αφού για να βάλουμε φούστα πρέπει να έχουμε πόδια δύο μέτρα... Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Και ωραία, λέει, να είναι τα πόδια σου, αν δεν είσαι 2,10 μη βάλεις φούστα, μη!!! Μετά φταίμε εμείς;!]

Το να σου ψάχνουν το κινητό είναι σπαστικό όπως και τα ακόλουθα: "γιατί έβαλες κοντή φούστα/στενή μπλούζα; Για να σε προσέξει ο ***;" (όπου αστεράκια βάζετε το όνομα του αγοριού με το οποίο έχετε φάει κόλλημα ότι μας γλυκοκοιτάει/τον γλυκοκοιτάμε), "ποιος ήταν χθες στις 23:58:54 που σου έκανε αναπάντητη; Ο ΜΙΧΑΛΗΣ;;; Δηλαδή αγόρι;;; Τι πάει να πει κάνετε παρέα;;;", "γιατί φοράς μπικίνι/τοπάκι/σορτσάκι; Τι σημαίνει 'είμαστε στη θάλασσα';", "γιατί αυτός εκεί σε κοιτάει;", "γιατί δεν έβαλες μπούρκα;;;;;":lol: :lol: :lol:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Εχει και μια βαση η dexter...κι εγω συχνα πυκνα ακουω κοπελες στην Ελλαδα οτι δεν φορανε φουστες (οχι μακριες), επειδη ειναι κοντουλες, δεν ειναι σαν την Σκληβα κτλ κτλ.:(

Και τα μυαλα πολλων απιστευτων ζηλιαριδων...Δεν φταινε μονο οι κοπελες!

Παντως οντως...γυναικα και φουστα-ιτσα ειμαι must!:D

Καιοχι να περιμενουμε κανα σαβατοβραδο και κλαμπακι γιοα να τις δουμε ετσι.

Αλλα και τις; καθημερινες.(Για να προλαβω->ΔΕΝ εννοω ΚΑΘΕ μερα!)

Ενα πραγμα παντως που μου την σπαει ακομα ειναι η μιζερια...πωω!!!Να μην σκαει ενα χαμογελο και γενικα να ειναι μουντρουχο-μιζερη, και ολα να της φταινε και να θελει μονο να περνα το δικο της...

εγω τις κοντες τις παω με χιλια ειναι αχουτα :lol: :lol: :lol: :lol:

πλακα στην πλακα προτιμω μια κοντη παρα μια ψηλη και ειδικα αμα ειναι και αχαρη

εγω τις κοντες τις παω με χιλια ειναι αχουτα :lol: :lol: :lol: :lol:

πλακα στην πλακα προτιμω μια κοντη παρα μια ψηλη και ειδικα αμα ειναι και αχαρη

Τι σημαίνει "αχουτα"; :lol: Τεσπα. Όχι ρε παιδιά, δεν εννοώ μακριές φουστες. Είμαι μικροκαμωμένη, αν βάλω και μακριά φουστα θα χαθώ.

Ε ναι, ζηλεύετε, ζηλεύετε πολύ!! Καλά κι εγώ δεν πάω πίσω:O

Α, hydro, έτσι μπράβο, τις κοντές να προτιμάς... Απαπαπαπαπα τα όρθια χιλιόμετρα, τα ξυλάγγουρα, τστστστσ... ;) :rolleyes:

Λοιπον ας απαντησω και εγω.....:)

Γενικα σε μια κοπελα δεν μου αρεσει να ειναι ψωνισμενη , βρυσιες , προκλητικο ντυσιμο , το στιλ μαγκιας , και το καπνισμα...:p :p

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Aλλος ενας που ριχνει ψηφο στις κοντουλες!

Και οπως ειπε ο hydro...ειναι πολυ..."άχουτά"!!!!!:D :up: :respect:

(Dexter δεν λες ποτε την εκφραση π.χ. "άχου-το μωρε...τι γλυκο μωρο!".Ε, απο εκει βγαινει και το αχουτα!:happy: )

Τι σημαίνει "αχουτα"; :lol: Τεσπα. Όχι ρε παιδιά, δεν εννοώ μακριές φουστες. Είμαι μικροκαμωμένη, αν βάλω και μακριά φουστα θα χαθώ.

Ε ναι, ζηλεύετε, ζηλεύετε πολύ!! Καλά κι εγώ δεν πάω πίσω:O

Α, hydro, έτσι μπράβο, τις κοντές να προτιμάς... Απαπαπαπαπα τα όρθια χιλιόμετρα, τα ξυλάγγουρα, τστστστσ... ;) :rolleyes:

οταν πετυχω καμια κοντουλα και μου αρεσει μιλαμε την εχω σαν μωρακι δεν ξερω νομιζω πως θα σπασει και οταν κανουν ναζια δεν αντιστεκομαι:p εκτως και αμα δεν νιωθει μια οποτε αλλαζει το θεμα...:rolleyes:

Εγώ πάλι έχω ακούσει άποψη ότι οι φούστες στις γυναίκες δεν είναι ωραίες γιατί δεν φαίνεται το σώμα τους, ενώ άμα βάλουν παντελόνι βλέπεις ακριβώς πως είναι...(και μάλιστα αν θυμάμαι καλά κάποιος από εδώ μου το 'χε πει)

Μου φάνηκε πολύ παράξενο σαν σκέψη...κατάλαβα πως το σκέφτηκε αλλά...δεν το 'χω ξανακούσει! :worry:

"In the morning u know u won't remember a thing.."

ασε που δεν λενε οχι σε πολλα λογο σωματοτυπου :p

Ε;! Καλό, δε λέω, αλλά... :lol: :lol: :lol:

Εμένα με ξενερώνει όταν βρίζει (εννοώ συνέχεια), -κλασσικά- να βάφεται πολύ, -εννοείται- να είναι ψωνάρα και να νομίζει ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος. Εντάξει, το να καπνίζει όχι και τόσο. Τώρα για το θέμα με τις κοντούλες που αναφέρθηκε, τις θεωρώ πολύ καλύτερες :D

Ίσως επειδή δεν είμαι και το πρώτο μπόι, πάντως τις θεωρώ πολύ πιο γλυκούλες. (πχ πως θα αγκαλιάσεις την άλλη που σου ρίχνει και λίγους πόντους :p)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Εμένα με ξενερώνει όταν βρίζει (εννοώ συνέχεια), -κλασσικά- να βάφεται πολύ, -εννοείται- να είναι ψωνάρα και να νομίζει ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος. Εντάξει, το να καπνίζει όχι και τόσο. Τώρα για το θέμα με τις κοντούλες που αναφέρθηκε, τις θεωρώ πολύ καλύτερες :D

Ίσως επειδή δεν είμαι και το πρώτο μπόι, πάντως τις θεωρώ πολύ πιο γλυκούλες. (πχ πως θα αγκαλιάσεις την άλλη που σου ρίχνει και λίγους πόντους :p)

Τις κοντούλες τις θεωρώ γλυκύτατες αλλά το ύψος σε μια γυναίκα της δίνει άλλο αέρα. Και επειδή είμαι ψηλός, μου αρέσουν και οι ψηλές. Όχι όμως ψηλότερες από μένα!!!:p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...