Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά το "είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες...":lol::lol:

Ωπ ωπ, μην τα μπερδεύουμε! "Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι" έλεγε ο Οβελίξ... ;)

Bayern αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν συχνά. Μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος που τα ακούει. :p Το έχουμε ξανασυζητήσει νομίζω σε αυτό το thread αρκετές σελίδες πίσω.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη ξερουμε οτι αν περιμενουμε το ειλικρινες το συγγνωμη απο αντρα μαλλον θα πεθανουμε περιμενοντας το...:rolleyes:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο..

Γιατι να απολογεισαι για τις "υποτιθεμενες βλακειες" σου επειδη καποια εχει φαντασιωσεις;

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποια δεν φαντάζεται σκηνικά και βλακείες αλλά όντως ο άντρας την έχει κάνει την μλκ του άρα το να ζητάει μια συγνώμη είναι δεκτό..Τώρα αν εσύ είσαι ο αλάνθαστος και ποτέ δεν έχεις κάνει μλκ σε κοπέλα ώστε να ζητήσεις μετά συγνώμη τι να σου πω...Είσαι συλλεκτικό κομμάτι...

Ωπ ωπ, μην τα μπερδεύουμε! "Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι" έλεγε ο Οβελίξ... ;)

Bayern αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν συχνά. Μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος που τα ακούει. :p Το έχουμε ξανασυζητήσει νομίζω σε αυτό το thread αρκετές σελίδες πίσω.

Ξέρω τι λέει ο Οβελίξ διότι έχω όλα τα comics του Αστερίξ-Οβελίξ και απλά είπα να το παραφράσω..Ότι δεν είναι ο μόνος που τα ακούει είναι σίγουρο..Αν δεν το έχετε καταλάβει η γκρίνια είναι γυναικείο αξεσουάρ και πάντα υπάρχει άλλες φορές σε μεγάλο και άλλες φορές σε μικρό ποσοστό..

sofi, τι την υποστηρίζεις;

Γιατί να μην την υποστηρίξει?!?Καλά κάνει..Γυναικεία αλληλεγύη..

off topic ωραία μπάλα παίξατε και μπράβο για το 1-1 οff topic

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποια δεν φαντάζεται σκηνικά και βλακείες αλλά όντως ο άντρας την έχει κάνει την μλκ του άρα το να ζητάει μια συγνώμη είναι δεκτό..Τώρα αν εσύ είσαι ο αλάνθαστος και ποτέ δεν έχεις κάνει μλκ σε κοπέλα ώστε να ζητήσεις μετά συγνώμη τι να σου πω...

Το έργο το έχω δει εκατοντάδες φορές. Από αρκετές γυναίκες. Και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ηλικία σ' αυτό ούτε κάποια ειδική περίσταση.

Το ότι υποστηρίζετε κάποια άγνωστη που σκέφτηκε κάτι άσχετο και έκανε φασαρία γι αυτό, δεν είναι τυχαίο. Το έχετε κάνει και οι ίδιες πολλές φορές.

Έχετε μία μοναδική και τελείως παράξενη για μας συνήθεια. Να πιάνεστε από μία λέξη, μία μλκ που πέταξε κάποιος σε τελείως άσχετη περίσταση και να κάνετε ολόκληρο σενάριο με αυτό.

- Για να το πεις αυτό εσύ, πρέπει να σκέφτηκες αυτό και αυτό. Και για να το σκεφτείς αυτό, πρέπει να έγινε αυτό και αυτό. Και πρέπει να σου είπε και η τάδε αυτό και αυτό.

Πράγματα που δεν έγιναν ποτέ αλλά για σας είναι τελειωμένη υπόθεση. Έχουν γίνει. Και άντε μετά να ψάξω εγώ για ποιο πράγμα πρέπει να ζητήσω συγνώμη.

Το ότι υποστηρίζετε κάποια άγνωστη που σκέφτηκε κάτι άσχετο και έκανε φασαρία γι αυτό, δεν είναι τυχαίο. Το έχετε κάνει και οι ίδιες πολλές φορές.

Έχετε μία μοναδική και τελείως παράξενη για μας συνήθεια. Να πιάνεστε από μία λέξη, μία μλκ που πέταξε κάποιος σε τελείως άσχετη περίσταση και να κάνετε ολόκληρο σενάριο με αυτό.

- για να το πεις αυτό εσύ, πρέπει να σκέφτηκες αυτό και αυτό. Και για να το σκεφτείς αυτό, πρέπει να έγινε αυτό και αυτό. Και πρέπει να σου είπε και η τάδε αυτό και αυτό.

Πράγματα που δεν έγιναν ποτέ αλλά για σας είναι τελειωμένη υπόθεση. Έχουν γίνει. Και άντε μετά να ψάξω εγώ για ποιο πράγμα πρέπει να ζητήσω συγνώμη.

Ώπα ώπα..1ον ποιος σου είπε ότι εμείς υποστηρίζουμε την συγκεκριμένη κοπέλα?!?Αν διάβασες το post της sofis θα έβλεπες ότι σχολίασε το ότι δεν ξέρουμε τον λόγο για τον οποίο η κοπέλα ήθελε να της πει ο Bayern συγνώμη και ότι επειδή αυτήν δεν άντεξε πήρε τηλ.και ζήτησε να ακούσει αυτήν την συγνώμη..Και εγώ σχολίασα την τελευταία ατάκα της που αν παρατήρησες είχε μια δόση humor..

2ον αν είσαι πράγματι 40 ετών θα έπρεπε να ξέρεις λίγο καλύτερα πως δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες όπως και όλοι οι άντρες..Υπάρχουν μερικές και μερικοί που χαλάνε την πιάτσα...

3ον Το ότι πιανόμαστε από μια λεπτομέρεια ή μλκ που είπε κάποιος και πλάθουμε σενάρια έχει να κάνει με το γεγονός ότι σκεφτόμαστε διαφορετικά και ίσως πιο πολύπλοκα από εσάς..Δεν είναι τίποτα..Η φύση φταίει (καλή αυτή η δικαιολογία τελικά..)

4ον Αν για σένα κάτι ήταν τελειωμένη υπόθεση και για την κοπέλα δεν ήταν δεν φταίει 100% η κοπέλα αλλά και εσύ (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αλλά γενικά στο αντρικό φύλο..)

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουμε άκρη. Ούτε εμείς με σας ούτε εσείς με μας.

Στο 4ο μου λες πάλι τα ίδια. Πως μπορούμε να ξέρουμε ποτέ, πότε τελειώνει κάτι για σας; :)

Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε σίγουρα είναι ότι φταίει η φύση. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δικαιολογία είναι ότι σκέφτεστε περίπλοκα. :)

Δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουμε άκρη. Ούτε εμείς με σας ούτε εσείς με μας.

Στο 4ο μου λες πάλι τα ίδια. Πως μπορούμε να ξέρουμε ποτέ, πότε τελειώνει κάτι για σας; :)

Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε σίγουρα είναι ότι φταίει η φύση. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δικαιολογία είναι ότι σκέφτεστε περίπλοκα. :)

Ότι δεν θα βγάλουμε άκρη αυτό είναι σίγουρο..Και η απάντηση στο 4ο είναι απλή----> συζήτηση... Ξέρω καλύτερα να κατεβάσετε τα σκουπίδια...

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

θα συμφωνησω με τον ομοιδεατη Βayern.

Δεν ειναι δυνατον να γνωριζουμε τι ενοχλει το γυναικειο μυαλο ολη την ωρα.

ουτε τα δαχτυλα μας θα μυρισουμε, ουτε θα κανουμε τον Μελ Γκιμπσον να ξερουμε τι σκεφτονται.

η εξηγηση ειναι η καλυτερη αρχη για την λυση ενος προβληματος.

απαντηση του τυπου "Εσυ ξερεις.." ειναι ανοητη.

Τα προβληματα ειναι προτιμοτερο να λυνονται ΝΩΡΙΣ. Οταν παρουσιαζεται το προβλημα.

ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ειναι καλυτερο για τις σχεσεις ανδρα-γυναικα.

Όσο για την απορία σου ίσως θα έπρεπε πρώτα να σκεφτείς ότι ίσως υπάρχουν κοπέλες που στο παραπάνω σχόλιο απαντούν και δεν κατάλαβα γιατί να μην μιλήσεις σε κάποια στον δρόμο που απλά σου αρέσει..

Aναλογα με το τι θα της πεις.Ολα τα χουμε ακουσει πλεον :lol:.

Εγώ ένα κατάλαβα τώρα τελευταία,οτι οι γυναίκες έχετε φτάσει στο σημείο "Αϊ γ@μ#σου εσύ και ο γρύλος σου" για όσους ξέρουν το ανέκδοτο με νιώθετε ακριβώς τι εννοώ...

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Οχι δεν σε καταλαβαμε...:lol::lol:Ποιο ανεκδοτο?

Ορίστε για να με συλλάβεις ::p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2051348#post2051348

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Πανω κατω με καλυψε η cookie. Τι πανω κατω δηλαδη σαν να απαντουσα εγω ηταν.:p

Παντως μ'αρεσει αυτο το "να τονιζεται ποιο ειναι το προβλημα" και "δεν μπορουμε να ειμαστε μεσα στο κεφαλι σας" κ.λ.π. Μα στην συγκεκριμενη περιπτωση ας πουμε η κοπελα ειπε τι την πειραξε και ο Bayern λεει οτι το θεωρησε βλακεια. Το οτι ζητησε μια συγγνωμη χωρις να την εννοει ηταν το σωστο; Φταιει κι η κοπελα βεβαια γιατι πιστευω θα ηξερε οτι η συγγνωμη ηταν βεβιασμενη. Αλλα οταν δεν καθεσαι να συζητησεις και να πεις "για μενα αυτος ο λογος που θυμωσες ηταν παραλογος, για σενα γιατι ηταν τοσο σημαντικο;" να καταλαβεις τι την ενοχλει και τι οχι, τοτε σιγουρα δεν προκειται να αλλαξει κατι. (Bayern σε χρησιμοποιησα απλα ως παραδειγμα, μην μου πεις "μα και μου":p)

Αλλα οι αντρες φοβουνται την κουβεντα "θελω να μιλησουμε" ή "να συζητησουμε 2 πραγματα για μας" οπως ο διαολος το λιβανι.

Αυτο που ειπε ο φιλος geofil περι σεναριων στο μυαλο μας κ.λ.π. πιστευω οτι ισχυει, λιγο πολυ, αναλογα την γυναικα. Προσωπικα δεν το κανω, παρα μονο αν ειμαι σε κατασταση πληρης συγχησης/γυναικειας υστεριας οπου και αρχιζω τους παραλογισμους μου "ωστε γι αυτο ησουν απομακρος χτες γιατι εγινε αυτο σημερα αρα το σχεδιαζες για να πετυχεις το ταδε και ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ Μ......Σ":lol::whistle: Ε σε αυτες τις περιπτωσεις κι εσεις μην μας λετε "εισαι τρελη κοπελα μου, απορω τι ασχολουμαι" μας κανει χειροτερα, απλα φερθειτε με αγαπη και προδερμ και "ελα, ελα ηρεμησε".:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλα οταν δεν καθεσαι να συζητησεις και να πεις "για μενα αυτος ο λογος που θυμωσες ηταν παραλογος, για σενα γιατι ηταν τοσο σημαντικο;" να καταλαβεις τι την ενοχλει και τι οχι, τοτε σιγουρα δεν προκειται να αλλαξει κατι. (Bayern σε χρησιμοποιησα απλα ως παραδειγμα, μην μου πεις "μα και μου":p)

Προσωπικα δεν το κανω, παρα μονο αν ειμαι σε κατασταση πληρης συγχησης/γυναικειας υστεριας οπου και αρχιζω τους παραλογισμους μου "ωστε γι αυτο ησουν απομακρος χτες γιατι εγινε αυτο σημερα αρα το σχεδιαζες για να πετυχεις το ταδε και ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ Μ......Σ":lol::whistle: Ε σε αυτες τις περιπτωσεις κι εσεις μην μας λετε "εισαι τρελη κοπελα μου, απορω τι ασχολουμαι" μας κανει χειροτερα, απλα φερθειτε με αγαπη και προδερμ και "ελα, ελα ηρεμησε".:p

Το φαντάστηκα κοπελιά ότι σε κάλυψα..Εμείς οι 2 επικοινωνούμε άλλωστε...Πράγματι όταν δεν κάθεσαι να συζητήσεις με τον άλλον τι ακριβώς φταίει ή ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι τουλάχιστον προς το καλό..Για το θέμα άντρες-συζήτηση επιεικές το σχόλιο οπως ο διαολος το λιβανι.

Κοίτα ούτε εγώ δημιουργώ σενάρια με το παραμικρό..Θα πρέπει να έχω φτάσει σε σημεία υστερίας για να αρχίσω να σκέφτομαι έτσι και συνήθως όταν το κάνω μετά χωρίζω για αυτό προτιμώ να μην φτάνω..

Το τελευταίο πάντως είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας άντρας..

υ.γ. Bayern ρίξτης μια μήνυση για .... δυσφήμιση...(δεν μπόρεσα να βρω άλλο λόγο)

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Kι εγω νομιζω οτι πολλες φορες οτι ενω ξερετε τα αγορακια τι κακο κανατε κανατε οτι δεν καταλαβαινετε.αυτο μπορει να προκαλεσει συγχιση στον οποιοδηποτε.Κι αυτο βεβαια για να αποφυγετε την συζητηση κι να παραδεχτειτε οτι κανετε λαθος.

Κανετε κατι που ενοχλει κι μετα λετε μα τι εκανα?αυτο προκαλει θυμο γιατι ο αλλος εκλαμβανει οτι τον δουλευετε..

Άιντε μωρέ δεν έχετε τι να κάνετε και ζαλίζετε τα παλικάρια σας,θα μας τρελάνετε?Ο άντρας για την γυναίκα είναι μια ασχολία για να σκοτώνει τον χρόνο της και δεν θέλω να ακούσω Sofi και Cookie τις εξαιρέσεις που είστε μάλλον εσείς..Άιντε,θα δικαιολογήσουμε την πάρλα και την μιζέρια τώρα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άιντε μωρέ δεν έχετε τι να κάνετε και ζαλίζετε τα παλικάρια σας,θα μας τρελάνετε?Ο άντρας για την γυναίκα είναι μια ασχολία για να σκοτώνει τον χρόνο της και δεν θέλω να ακούσω Sofi και Cookie τις εξαιρέσεις που είστε μάλλον εσείς..Άιντε,θα δικαιολογήσουμε την πάρλα και την μιζέρια τώρα...

Έχεις αυτήν την άποψη για τις γυναίκες λόγω ηλικίας..Ζήσε πρώτα 4-5 πραγματάκια και έλα να μου πεις πάλι οτι για μια γυναίκα ο άντρας είναι απλά μια ασχολία για να σκοτώνει τον χρόνο της..Και όσο για την πάρλα είδαμε και τους άντρες..Πιο πολύ κουτσομπόληδες είστε από ότι εμείς και αν μιζεριάζουμε σκεφτείτε πόσα πράγματα έχουμε καθημερινά να κάνουμε (εκτός από την δουλειά μας οι περισσότερες έχουμε και τις δουλειές του σπιτιού, μια οικογένεια που προσέχουμε κτλ) και έχουμε και σας που για να κατεβάσετε μια σακούλα με σκουπίδια το κάνετε ανατολικό ζήτημα..Ούτε να άλλαζε ομάδα ο Ετό δνε θα κάνατε τόση φασαρία!

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Παντως μ'αρεσει αυτο το "να τονιζεται ποιο ειναι το προβλημα" και "δεν μπορουμε να ειμαστε μεσα στο κεφαλι σας" κ.λ.π. Μα στην συγκεκριμενη περιπτωση ας πουμε η κοπελα ειπε τι την πειραξε και ο Bayern λεει οτι το θεωρησε βλακεια. Το οτι ζητησε μια συγγνωμη χωρις να την εννοει ηταν το σωστο; Φταιει κι η κοπελα βεβαια γιατι πιστευω θα ηξερε οτι η συγγνωμη ηταν βεβιασμενη. Αλλα οταν δεν καθεσαι να συζητησεις και να πεις "για μενα αυτος ο λογος που θυμωσες ηταν παραλογος, για σενα γιατι ηταν τοσο σημαντικο;" να καταλαβεις τι την ενοχλει και τι οχι, τοτε σιγουρα δεν προκειται να αλλαξει κατι. (Bayern σε χρησιμοποιησα απλα ως παραδειγμα, μην μου πεις "μα και μου":p)

Αλλα οι αντρες φοβουνται την κουβεντα "θελω να μιλησουμε" ή "να συζητησουμε 2 πραγματα για μας" οπως ο διαολος το λιβανι.

Αυτο που ειπε ο φιλος geofil περι σεναριων στο μυαλο μας κ.λ.π. πιστευω οτι ισχυει, λιγο πολυ, αναλογα την γυναικα. Προσωπικα δεν το κανω, παρα μονο αν ειμαι σε κατασταση πληρης συγχησης/γυναικειας υστεριας οπου και αρχιζω τους παραλογισμους μου "ωστε γι αυτο ησουν απομακρος χτες γιατι εγινε αυτο σημερα αρα το σχεδιαζες για να πετυχεις το ταδε και ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ Μ......Σ":lol::whistle: Ε σε αυτες τις περιπτωσεις κι εσεις μην μας λετε "εισαι τρελη κοπελα μου, απορω τι ασχολουμαι" μας κανει χειροτερα, απλα φερθειτε με αγαπη και προδερμ και "ελα, ελα ηρεμησε".:p

συμφωνω και επαυξανω, πες τα σοφακι! :)

Το φαντάστηκα κοπελιά ότι σε κάλυψα..Εμείς οι 2 επικοινωνούμε άλλωστε...Πράγματι όταν δεν κάθεσαι να συζητήσεις με τον άλλον τι ακριβώς φταίει ή ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι τουλάχιστον προς το καλό..Για το θέμα άντρες-συζήτηση επιεικές το σχόλιο οπως ο διαολος το λιβανι.

Κοίτα ούτε εγώ δημιουργώ σενάρια με το παραμικρό..Θα πρέπει να έχω φτάσει σε σημεία υστερίας για να αρχίσω να σκέφτομαι έτσι και συνήθως όταν το κάνω μετά χωρίζω για αυτό προτιμώ να μην φτάνω..

Το τελευταίο πάντως είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας άντρας..

υ.γ. Bayern ρίξτης μια μήνυση για .... δυσφήμιση...(δεν μπόρεσα να βρω άλλο λόγο)

μην ακουσουν:"θελω να μιλησουμε λιγο σοβαρα", τους πιανει φαγουρα, πονοδοντος, πονολαιμος, κουραση, υπνος... γενικα κατι τους πιανει!!! :D

εεε οχι και παρλα και μιζερια τωρα, επειδη δεν σας αρεσει να ακουτε αληθειες και σας ενοχλουν... οχι να κανουμε το παραλογο λογικο, μην τρελαθουμε ρε παιδια, σιγουρα δεν ειναι ολες οι ωρες για σοβαρη κουβεντα, αλλα δεν ειναι και ολες οι ωρες για χαβαλε... αν αυτο ειναι γκρινια και παρλα, πασο...

ααα και ειμαστε τρεις, βαλε και μενα στην παρεα... :rolleyes::rolleyes: ειπαμε μαρτης χωρις σαρακοστη, δεν γινεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Ε ναι αυτο ειναι καθαρος αντρικος εγωισμος.Σιγα μην καθισουν να παραδεχτουν οτι καναν λαθος.απλα φταιμε εμεις που ειμαστε υπερβολικες κι τους ζαλιζουμε..

Καλά,καλά τα χρόνια μου σε φταίνε.Ένας άντρας ζει μέχρι τα 40 του από επιλογή του χωρίς σχέση μια γυναίκα μπορεί?Που απ'τα 14 ασχολήστε με το αντίθετο φύλο για αυτό έχετε τόσες απαιτήσεις και προσδοκίες,σκέτος μαζοχισμός,Αλλά βλέπεις ήμαστε και εμείς δυστυχώς άνθρωποι και όχι ζώα και σίγουρα δεν περιμένω από μια γυναίκα να με βάλει στη θέση μου και να με εξημερώσει.Η τεμπελιά όταν δεν έχεις οικογένεια να θρέψεις είναι προνόμιο αλλά εσείς είστε σαν να παίρνετε αμφεταμίνες.Είστε όμως αδικημένες από την φύση σας ώστε να κάνετε συγκεκριμμένα πράγματα σε αυτή τη ζωή και όταν αυτά δυσκολεύουν γκρινιάζετε σαν τα μωρά.Μισογύνης και πάλι μισογύνης..(λίγα τα λόγια σου για τον Eto:p)

Εdit και Trela :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά,καλά τα χρόνια μου σε φταίνε.Ένας άντρας ζει μέχρι τα 40 του από επιλογή του χωρίς σχέση μια γυναίκα μπορεί?Που απ'τα 14 ασχολήστε με το αντίθετο φύλο για αυτό έχετε τόσες απαιτήσεις και προσδοκίες,σκέτος μαζοχισμός,Αλλά βλέπεις ήμαστε και εμείς δυστυχώς άνθρωποι και όχι ζώα και σίγουρα δεν περιμένω από μια γυναίκα να με βάλει στη θέση μου και να με εξημερώσει.Η τεμπελιά όταν δεν έχεις οικογένεια να θρέψεις είναι προνόμιο αλλά εσείς είστε σαν να παίρνετε αμφεταμίνες.Είστε όμως αδικημένες από την φύση σας ώστε να κάνετε συγκεκριμμένα πράγματα σε αυτή τη ζωή και όταν αυτά δυσκολεύουν γκρινιάζετε σαν τα μωρά.Μισογύνης και πάλι μισογύνης..(λίγα τα λόγια σου για τον Eto:p)

Εdit και Trela :)

Επειδη το ποστ σου ειναι και λιγακι σαλατα(ολα μαζι ανακατα) αν θες βαλτα σε μια σειρα και πες τι ακριβως σε ενοχλει, να σου απαντησω καταλληλως. Ετσι ανω κατω δεν μπορω. Αν παντως εχεις πεσει σε γυναικες που ηταν μιζερες και με υπερβολικες απαιτησεις τοτε νταξει, αλλα και παλι μην γενικευεις. Αν παλι εισαι μισογυνης οπως με χιουμορ(?) αναφερεις τοτε πασο. :p

Γενικα με καλυψε η cookie και η xristinoula...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

να γονατιζει ο αντρας και να φαινεται η ...χωριστρα του...

αηδια

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Οπως εγραψε και στην θεωρια της σχετικοτητας ο αλβερτος, ας εβλεπες την χωριστρα του Μπραντ Πιτ και θα σου ελεγα εγω αν θα το εβρισκες αηδια :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...