harispug Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Eμένα με χαλάει στα κορίτσια οτιδήποτε τα κάνει αντισεξουαλικά,όπως να αερίζονται,να ρευονται,να βρίζουνε αισχρα,να φτύνουνε,να κανουνε συνεχεια χειρονομίες..κτλ... Ξενερώνω άσχημα. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Eμένα με χαλάει στα κορίτσια οτιδήποτε τα κάνει αντισεξουαλικά,όπως να αερίζονται,να ρευονται,να βρίζουνε αισχρα,να φτύνουνε,να κανουνε συνεχεια χειρονομίες..κτλ... Ξενερώνω άσχημα. Τα ιδια πραγματα ακριβως κανουν αντισεξουαλικα και τα αγορακια πιστεψε με...:lol: Μαλιστα αυτο με το ρεψιμο(βλ. "μπερπ!") ηθελα να το γραψω... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Εμένα δεν μου αρέσει να δείχνει ενδιαφέρον κάποιος για κάποιο άτομο να ξεκινάει μια επαφή για κάτι παραπάνω και ξαφνικά να σταματάει αυτή η επαφή διότι ο άλλος ή η άλλη ας πούμε θυμήθηκε ότι είναι κολλημένος-κολλημένη με τον-την πρώην του.. Συγνώμη αλλά την ώρα που σου τα έριχνε ο-η άλλος-η δεν ήσουν κολλημένος-η αλλά μόλις είδες ας πούμε ότι ο-η άλλος-η έχει κάτι λιγότερο από τον-την πρώην (βλέπε αυτοκίνητο, λεφτά, κινητό κτλ) τον-την θυμήθηκες?!? 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 ενταξει ειναι καμια φορα και λαθος η εντυπωση που δινει καποιος.;) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 ενταξει ειναι καμια φορα και λαθος η εντυπωση που δινει καποιος.;) Ποια λάθος εντύπωση?!? Σου αρέσει ή δεν σου αρέσει κάποιος..δεν ξέρω ίσως το βλέπω διαφορετικά εγώ..απλά τον τελευταίο καιρό ακούω τέτοιες "φάσεις" όλο και πιο συχνά.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 μπορει εγω (πχ) να πλησιασω καποιον γιατι μου αρεσει η παρεα του.αυτος αν το δει αλλιως,να με πλησιασει αλλιως και εγω οταν το καταλαβω να την κανω με ελαφρα προβαλοντας μια χ,ψ δικαιολογια... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 μπορει εγω (πχ) να πλησιασω καποιον γιατι μου αρεσει η παρεα του.αυτος αν το δει αλλιως,να με πλησιασει αλλιως και εγω οταν το καταλαβω να την κανω με ελαφρα προβαλοντας μια χ,ψ δικαιολογια... Γι' αυτό σας κράζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Γι' αυτό σας κράζουμε... δεν ειπα οτι ειναι σωστο,ουτε οτι το κανουν ολοι και ολες..και κανονισε εσυ,αλλιως το σαββατο θα πας για παγωτο μονος σου!!!:D :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 μπορει εγω (πχ) να πλησιασω καποιον γιατι μου αρεσει η παρεα του.αυτος αν το δει αλλιως,να με πλησιασει αλλιως και εγω οταν το καταλαβω να την κανω με ελαφρα προβαλοντας μια χ,ψ δικαιολογια... και γιατί λες μια χ, ψ δικαιολογία και όχι την αλήθεια?!?ότι απλά σου άρεσε η παρέα του και τίποτα περισσότερο?!? (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα με το γιατι λες και το σου άρεσε...) Γι' αυτό σας κράζουμε... Και δεν νομίζω να έχετε άδικο σε αυτό αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω.... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 και γιατί λες μια χ, ψ δικαιολογία και όχι την αλήθεια?!?ότι απλά σου άρεσε η παρέα του και τίποτα περισσότερο?!? (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα με το γιατι λες και το σου άρεσε...) δεν ξερω καλη μου γιατι το κανουν αυτο,οσοι το κανουν...τι να σου πω..:O εγω παντως την τελευταια φορα που εξηγηθηκα στα ισια"ξερεις σε βλεπω μονο φιλικα" το αποτελεσμα ηταν να κανει μετα πως δε με ξερει...:O :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Και δεν νομίζω να έχετε άδικο σε αυτό αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω.... Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, ξέρω ότι εγώ με το να μαι μία Αθήνα, μία Κρήτη, μία στον Πόρο, μία στη Θεσσαλονίκη, μου χει στοιχήσει σε πολλά θέματα, όπως και το ότι είμαι απόλυτος και δεν είμαι καθόλου τεχνοκράτης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 δεν ειπα οτι ειναι σωστο,ουτε οτι το κανουν ολοι και ολες..και κανονισε εσυ,αλλιως το σαββατο θα πας για παγωτο μονος σου!!!:D Έτσι πάτα πόδι!!!Να τον αφήσεις να πάει μόνος του... δεν ξερω καλη μου γιατι το κανουν αυτο,οσοι το κανουν...τι να σου πω..:O εγω παντως την τελευταια φορα που εξηγηθηκα στα ισια"ξερεις σε βλεπω μονο φιλικα" το αποτελεσμα ηταν να κανει μετα πως δε με ξερει...:O Κάτι παρόμοια αποτελέσματα έχω όταν λέω την αλήθεια αλλά προσωπικά δεν με πειράζει και τόσο να κάνει ο άλλος ότι δεν με ξέρει...το πρόβλημα αυτός το έχει και όχι εγώ.. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, ξέρω ότι εγώ με το να μαι μία Αθήνα, μία Κρήτη, μία στον Πόρο, μία στη Θεσσαλονίκη, μου χει στοιχήσει σε πολλά θέματα, όπως και το ότι είμαι απόλυτος και δεν είμαι καθόλου τεχνοκράτης. Επειδή και εγώ είμαι απόλυτη σε κάποια πράγματα καταλαβαίνω τι εννοείς.. Απλά το να ξεκινάς κάτι και ξαφνικά σου θυμιέται ότι ο 3ος ξάδερφος του μπατζανάκη από την πλευρά της μητέρας του πρώην σου κάποια φορά σου είχε πει ότι είσαι ωραία και θέλεις να δεις αν του αρέσεις ακόμη και άλλα τέτοια κουλά ε ok...i rest my case... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Έτσι πάτα πόδι!!!Να τον αφήσεις να πάει μόνος του... Κάτι παρόμοια αποτελέσματα έχω όταν λέω την αλήθεια αλλά προσωπικά δεν με πειράζει και τόσο να κάνει ο άλλος ότι δεν με ξέρει...το πρόβλημα αυτός το έχει και όχι εγώ.... εεεε.ποσα χρονια προσπαθουμε να κανονισουμε και μια του τα τρωνε οι βουλγαρες,μια ειμαι εγω εκτος θεσσαλονικης,ασε...μηπως ειναι γραφτο μας ρε σουβλακι να μην βγουμε;; ετσι ειναι,αλλα οταν τον αλλο τον θεωρεις φιλο σου,και εχει συμφωνησει πως ως κει φτανουμε,και περνανε χρονια ολοκληρα ετσι,σου κακοφαινεται το να σε δει στο δρομο και να κανει πως δε σε ξερει.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Τα ιδια πραγματα ακριβως κανουν αντισεξουαλικα και τα αγορακια πιστεψε με...:lol: Μαλιστα αυτο με το ρεψιμο(βλ. "μπερπ!") ηθελα να το γραψω... Δεν εντιλέγω,αλλά άμα ακούσω κοπέλα να ρεύεται... Ήταν μια που μου άρεσε....και μια φορά φύσηξε τη μυτη και μοτυ έδειξε τη μύξα της.Ουτε να την δω δεν ήθελα μετα....:lol::lol::lol::blink::blink::blink: Αλήθεια λέω... Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Ήταν μια που μου άρεσε....και μια φορά φύσηξε τη μυτη και μοτυ έδειξε τη μύξα της.Ουτε να την δω δεν ήθελα μετα....:lol::lol::lol::blink::blink::blink: Αλήθεια λέω... Mήπως ήξερε ότι σου άρεσε, και είπε να σε απομακρύνει χωρίς να σε διώξει η ίδια? :shifty::lol: CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Mήπως ήξερε ότι σου άρεσε, και είπε να σε απομακρύνει χωρίς να σε διώξει η ίδια? :shifty::lol: Μου την είπες αλλά όχι.Έκανε και άλλα ελεινα,όπως να παριστάνει έναν άντρα σε ιδιαίτερες στιγμες....:lol::lol::lol: Αστείο αλλά ελεινό.:D:D:D Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Έλα που στην είπα. Πλάκα κάνουμε. :) Ώστε σου'κατσε περίπτωση από το είδος androgynaikous androgynaikous. :p CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Μου έχει πει στα ίσια γυναίκα οτι έχει αγόρι και δεν μπορεί να βγεί μαζί μου και οτι το αγόρι της εχει και αυτοκίνητο σε αντίθεση με μένα που δεν εχω, τα συμπεράσματα δικά σας πολύ σπαστικό, και ανώριμο εννοείται mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Μου έχει πει στα ίσια γυναίκα οτι έχει αγόρι και δεν μπορεί να βγεί μαζί μου και οτι το αγόρι της εχει και αυτοκίνητο σε αντίθεση με μένα που δεν εχω, τα συμπεράσματα δικά σας πολύ σπαστικό, και ανώριμο εννοείται Λοιπον αυτη η λογικη με το αμαξι επικρατει πολυ στις ηλικιες περισσοτερο 18-22 ξερω γω που πολλες κοπελες νομιζουν οτι ο γκομενος ειναι συνωνυμο του ταριφα και τις πηγαινει π.χ. στην δουλεια, στα ψωνια με τις φιλες(και τις φιλες μαζι αμα λαχει) και οπου αλλου θελουν. Αλλα φταινε και οι αντρες που παιζουν αυτον τον ρολο αγογγυστα. Σε περιοδο που ημουν single στα 18-19 μου, ειχαμε τον εξης διαλογο με γνωστη μου: -Φτιαχτα με τον Γιαννη. -Τι; Ποιον Γιαννη μωρε, δεν μ'αρεσει, πως σου ρθε; -Ελα μωρε καλος ειναι. Ειναι 23. -...:worry:Και; -Εχει αμαξι! -Και;:worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Λοιπον αυτη η λογικη με το αμαξι επικρατει πολυ στις ηλικιες περισσοτερο 18-22 ξερω γω που πολλες κοπελες νομιζουν οτι ο γκομενος ειναι συνωνυμο του ταριφα και τις πηγαινει ..... Ενώ στις ηλικίες 27-35 επικρατεί το τι αυτοκίνητο έχει..Γιατί ότι θα έχει αυτοκίνητο είναι σίγουρο... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Κουκάκι σε πάω με 1000! Κράξε κι άλλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 1. Στο δημοτικό είχαμε τα ρεψίματα ... :blink: 2. Στο γυμνάσιο είχαμε την απλυσιά και την ιδρωτίλα :blink: 3. Στο λύκειο είχαμε απλυσιές και ρεψίματα :D 4. και τώρα τώρα έχουμε και όλους τους κάγκουρες που βάζουν αεροτομές, μπλε φωτάκια, διπλές εξατμίσεις, τεράστια ηχεία που παίζουν μοδάτη μουσική στα διαστημικά αυτοκινητάκια τους :X:X:X [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Nαι αλλά για δες πόσες τα φτιάχνουνε με κάγκουρες. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Εγώ πάντως απορώ με τη λογική αυτή που επικρατεί ότι οι κοπέλες "πέφτουν" όταν δουν κάποιον με αυτοκίνητο ή ακόμη περισσότερο κάποιον που έχει ένα κακόγουστο και χιλιο"φταγμένο" αυτοκίνητο!Από τη δική μου κρίση αλλά και από φίλων μου δεν επιβεβαιώνεται!!...Εννοείται είναι καλύτερο για μια κοπέλα ο φίλος της να έχει μέσο που διευκολύνει τη μεταφορά και τις εξόδους τους αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κριτήριο για να προτιμήσει κάποιον!ίσα σα θα έλεγα ότι την αποτρέπει από αυτό ένα αυτοκίνητο στο οποίο ο άλλος έχει αφιερώσει χρόνο και χρήμα για να το καταντήσει διαστημόπλοιο!:X Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 πες τα ρε vickaki γιατί δεν αντέχω άλλο ούτε τα αυτοκίνητα ούτε τους οδηγούς τους [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts