takisspanos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Το "έστειλαν" είναι σχετικό. Δες κατ' αρχήν αν το tracking number που σου έδωσαν βγάζει αποτέλεσμα στο site της singapore post (ή σε site όπως τα https://www.aftership.com/ ή http://www.17track.net/en ) κι αν ναι, αν σου λέει ότι το έχουν παραλάβει ή απλά έχουν την ειδοποίηση να το παραλάβουν. Συνήθως χρειάζεται 1-2 ημέρες να ενημερωθεί το tracking, και 3-5 ημέρες να το παραλάβουν (άσχετα αν ο πωλητής λέει ότι το έχει στείλει). ΥΓ. Από aliexpress δεν ξέρω τι ισχύει. Αυτο μου εγραφε οτι μετα απο 24 ωρες μπορω να το παρακολουθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Την 8S Cuoco του Ιταλου δηλαδη. Ειναι η πιο σταθερη, η καλυτερη μαλλον. Ζητησε να σου κανει root. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...Θα του ζητήσω να που κάνει Root την 8s...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 έχει παραγγείλει κάποιος μαζί με το κινητό την Mofi Tempered Glass που προτείνει τo vickmall??? είναι αυτό http://www.vickmall.com/mofi-high-quality-9h-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for-letv-le-one-pro-x800.html??? αξίζει?? προτείνετε κάποιο άλλο?? Για θήκη λέω αυτήν: http://www.honorbuy.com/374-original-fashion-flip-case-for-letv-pro.html ..την βλέπω καλαίσθητη και δεν ξέρω μ'αρεσει ανοίγει και το κινητό παράλληλα με την θήκη..δεν ξέρω μελλοντικά αν είναι κουραστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 έχει παραγγείλει κάποιος μαζί με το κινητό την Mofi Tempered Glass που προτείνει τo vickmall??? είναι αυτό http://www.vickmall.com/mofi-high-quality-9h-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for-letv-le-one-pro-x800.html??? αξίζει?? προτείνετε κάποιο άλλο?? Για θήκη λέω αυτήν: http://www.honorbuy.com/374-original-fashion-flip-case-for-letv-pro.html ..την βλέπω καλαίσθητη και δεν ξέρω μ'αρεσει ανοίγει και το κινητό παράλληλα με την θήκη..δεν ξέρω μελλοντικά αν είναι κουραστικό... Στο tempered glass είναι ακριβοί.Εγώ από ebay το πήρα 1.5€ .Από θήκες πήρα μια δερμάτινη flip top πολύ καλή ποιοτικά και δύο αλουμινένιες γύρω γύρω με αποσπώμενη πλάτη. Μην πάρετε τις αλουμινένιες, ρίχνουν τα σήματα αρκετά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Στο tempered glass είναι ακριβοί.Εγώ από ebay το πήρα 1.5€ .Από θήκες πήρα μια δερμάτινη flip top πολύ καλή ποιοτικά και δύο αλουμινένιες γύρω γύρω με αποσπώμενη πλάτη. Μην πάρετε τις αλουμινένιες, ρίχνουν τα σήματα αρκετά . Flip top ποια προτείνεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Flip top ποια προτείνεις?? Θα βάλω λινκ όταν πάω σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Θα βάλω λινκ όταν πάω σπίτι. thanks...... και πλαστική αν θέλεις βάλε κανένα link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Εχει κανεις την εργοστασιακη Rom Official απο Letv απευθειας? Τιποτα γνωστα θεματα με την stock αντιμετωπιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Μια τελευταία ερωτηση: Στο vickmall το Χ800 gold κοστίζει 310 USD δηλαδη με την μετατροπή 283,18 ευρω.. γιατί με χρεώνει το Paypal 295.09 Πρέπει να αλλάξω κάτι στο paypal και που??? Έβαλα στο vickmall να μου εμφανίζει σε ευρω και μου λέει €294.34... Δεν καταλαβαίνω??τι παίζει?? κανει κάτι λάθος???ποιος φταίει το vickmall ή το paypal? Edited December 24, 2015 by halkis_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μια τελευταία ερωτηση: Στο vickmall το Χ800 gold κοστίζει 310 USD δηλαδη με την μετατροπή 283,18 ευρω.. γιατί με χρεώνει το Paypal 295.09 Πρέπει να αλλάξω κάτι στο paypal και που??? Έβαλα στο vickmall να μου εμφανίζει σε ευρω και μου λέει €294.34... Δεν καταλαβαίνω??τι παίζει?? κανει κάτι λάθος???ποιος φταίει το vickmall ή το paypal? νομιζω πρεπεις να βαλεις να κανει την μετατροπη η τραπεζα και οχι το paypal. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 @tresierra Δύο θέματα έχει. Δεν έχει Ελληνικά και μερικές φορές κρασαρει το play store. Η διαδικασία είναι η γνωστή. Κάνεις wipe τα πάντα, εκτός από το internal storage. Μετά κάνεις ένα reboot to recovery το twrp. Περνάς μέσω twrp την ρομ και μετά φλασαρεις τα gapps. Τέλος κάνεις εγκατάσταση το super su από το play store και είσαι root. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Οταν βγει η stable flyme ειδοποιειστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 thanks...... και πλαστική αν θέλεις βάλε κανένα link... tempered glass: http://www.ebay.com/itm/151904900058?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT flip top case:http://www.ebay.com/itm/Multi-Color-Flip-Leather-Case-Cover-Skin-for-5-5-Letv-Le-1-Pro-X800-Smartphone-/171885775401?var=&hash=item280530ca29:m:mAwirDICLM86IZyv6cVo5LQ mofi leather case:http://www.ebay.com/itm/5-colors-Letv-One-pro-Mofi-Rui-leather-case-for-Letv1-Pro-X800-flip-cover-stand-/111817614542?var=&hash=item1a08d964ce:m:mNmCuerLlT0cGa06Zl2tlmA imak hard case:http://www.ebay.com/itm/For-Letv-Le-1-Pro-X800-IMAK-Jazz-Series-Hard-PC-Protective-Back-Cover-Skin-Case-/252178475417?var=&hash=item3ab7022999:m:mJ02UbAIh1UWekD6AqBk02w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 παιδες,θα το θέσω αλλιώς...ποια rom πρεπει να βάλω για να έχω μια απλή χρήση χωρίς bugs αρχικά..απλά πραγματάκια( να αναγνωρίζει τις δυο κάρτες sim,να έχει καλό wifi και gps).. και να παίζω κανένα παιχνιδάκι...στην πορεία αν έχω χρόνο και ενδιαφέρον θα ασχοληθώ με τις rom...τι λέτε???? Για τέτοια χρήση που περιγράφεις το πήρα κι εγώ, το ζήτησα να έρθει με την 6s του Cuoco και είμαι super! Για την ώρα και με όσα διαβάζω εδώ, δεν βρίσκω το λόγο να πάω σε άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigun Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά μερα που ειναι. Να ρωτησω 2-3 πραγματακια. 1. το αγορασα ζητωντας να μου περασουν την 6s .Πως μπορω να ελεγξω αν όντως μου την έβαλαν??? 2. Η μπαταρία βαστάει με το ζόρι μεχρι το μεσημέρι χωρίς data και wi fi ανοικτα.μόνο τηλέφωνο και αυτό για μένα ειναι μεγάλο πρόβλημα γιατί το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση.Το THL Τ 100 S που είχα πρίν έβγαζε άνετα όλη την ημέρα με data ανοικτά ....Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??Δεν κατέχω απο Root κλπ εργασίες γι αυτό καθε βοήθεια θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Για τέτοια χρήση που περιγράφεις το πήρα κι εγώ, το ζήτησα να έρθει με την 6s του Cuoco και είμαι super! Για την ώρα και με όσα διαβάζω εδώ, δεν βρίσκω το λόγο να πάω σε άλλη rom. Εγώ του είπα να μου βάλει την 8s..δεν ξέρω...δεν θέλω να εμπλέξω τώρα με αλλαγή ROms..δεν έχω πάρει tracking number.έχω μπερδευτεί λίγο..γνώμες διαφορετικές... μπορεί να την αλλάξω σε 6s. θα δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 tempered glass: http://www.ebay.com/itm/151904900058?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT flip top case:http://www.ebay.com/itm/Multi-Color-Flip-Leather-Case-Cover-Skin-for-5-5-Letv-Le-1-Pro-X800-Smartphone-/171885775401?var=&hash=item280530ca29:m:mAwirDICLM86IZyv6cVo5LQ mofi leather case:http://www.ebay.com/itm/5-colors-Letv-One-pro-Mofi-Rui-leather-case-for-Letv1-Pro-X800-flip-cover-stand-/111817614542?var=&hash=item1a08d964ce:m:mNmCuerLlT0cGa06Zl2tlmA imak hard case:http://www.ebay.com/itm/For-Letv-Le-1-Pro-X800-IMAK-Jazz-Series-Hard-PC-Protective-Back-Cover-Skin-Case-/252178475417?var=&hash=item3ab7022999:m:mJ02UbAIh1UWekD6AqBk02w Eυχαριστώ για την απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά μερα που ειναι. Να ρωτησω 2-3 πραγματακια. 1. το αγορασα ζητωντας να μου περασουν την 6s .Πως μπορω να ελεγξω αν όντως μου την έβαλαν??? 2. Η μπαταρία βαστάει με το ζόρι μεχρι το μεσημέρι χωρίς data και wi fi ανοικτα.μόνο τηλέφωνο και αυτό για μένα ειναι μεγάλο πρόβλημα γιατί το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση.Το THL Τ 100 S που είχα πρίν έβγαζε άνετα όλη την ημέρα με data ανοικτά ....Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??Δεν κατέχω απο Root κλπ εργασίες γι αυτό καθε βοήθεια θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα.:( 1.Settings->about phone->Eui version 2.Πόσες ώρες μιλούσες στο τηλ?Το πιο πιθανό είναι κάποια εφαρμογή που έβαλες να κόλλησε και να σου έφαγε τη μπαταρία. Βάλε το wakelock detector από store να δεις το κρατά ξύπνιο το τηλ. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigun Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Eui version : 5.000.6s staBle.όντως μιλάω πολύ αλλά με όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα δεν είχα πρόβλημα μπαταρίας ...Να σημειωθεί ότι κλείνω όλες τις εφαρμογές ..όπως και wifi καθώς και τα data.όσο για την εφαρμογή θα την κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Μια τελευταία ερωτηση: Στο vickmall το Χ800 gold κοστίζει 310 USD δηλαδη με την μετατροπή 283,18 ευρω.. γιατί με χρεώνει το Paypal 295.09 Πρέπει να αλλάξω κάτι στο paypal και που??? Έβαλα στο vickmall να μου εμφανίζει σε ευρω και μου λέει €294.34... Δεν καταλαβαίνω??τι παίζει?? κανει κάτι λάθος???ποιος φταίει το vickmall ή το paypal? Αν πληρώνεις με balance του paypal, τότε την μετατροπή την κάνει το paypal με τη δικιά του αναλογία. Μόνο αν πληρώνεις με κάρτα μπορείς να επιλέξεις στις ρυθμίσεις του paypal να γίνεται η μετατροπή από την τράπεζα, κι όχι από το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Eui version : 5.000.6s staBle.όντως μιλάω πολύ αλλά με όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα δεν είχα πρόβλημα μπαταρίας ...Να σημειωθεί ότι κλείνω όλες τις εφαρμογές ..όπως και wifi καθώς και τα data.όσο για την εφαρμογή θα την κατεβασω. Το ότι τερματίζεις τις εφαρμογές δεν λέει τίποτα. Κάποιο wakelock δεν αφήνει το τηλέφωνο να κοιμηθεί. Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις μιλήσει 6 ώρες έως το μεσημέρι ποσό μπαταρία θα φας. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αν πληρώνεις με balance του paypal, τότε την μετατροπή την κάνει το paypal με τη δικιά του αναλογία. Μόνο αν πληρώνεις με κάρτα μπορείς να επιλέξεις στις ρυθμίσεις του paypal να γίνεται η μετατροπή από την τράπεζα, κι όχι από το ίδιο. Έχω εισάγει κάρτα στο Paypal...το θέμα είναι το vickmall το έχει 309 δολάρια (gold) και όταν βάζω ευρώ (πάνω δεξιά) το μετατρέπει σε 294 ευρώ... ενώ αν κάνω την μετατροπή σε site στο internet 309usd=282.27 ευρώ...εκεί θέλω να καταλήξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 1.Κάθε φορά που πάω να κατεβάσω κάτι στο chrome ανοίγει το browser του συστήματος και όταν πάω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή Google play μέσω chrome το ίδιο.. 2.ακόμη όταν μου στέλνουν whatsapp, messenger και λοιπά κάποιες φορές δεν έρχονται τα μηνύματα μέχρι να ανοίξω την εφαρμογη.. 3.Δεν μπορώ να ανοίξω την οθόνη όταν είναι κλειστή με διπλό tap. 4.Δεν μπορώ να αλλάξω το φόντο της κλειδωμένης οθόνης. Μέχρι στιγμής αυτά τα προβλήματά εχω στο κατά τα αλλά εξαιρετικό letv pro. Εχω βάλει ROM την quoco 8. Αν κάποιος έχει λύσει κάποιο απ τα πρόβληματα που ανέφερα ας βοηθήσει.:) Θα ήταν ωραίο να μπορούσες να βάλεις Rom την android stock marshmallow..αλλά δεν ξέρω αν είναι δυνατόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) 1. ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>default apps=>browser=>chrome 2. ανοίγεις το whatsapp , =>πατάς το αριστερό κουμπί αφής=>κατεβάζεις κάτω το whatsapp (θα το κλειδώσεις) (ρυθμίσεις=>permissions=>manage auto lounch) 3. ρυθμίσεις=>προσβασιμότητα=>duble tap to brighten screen 4. εφαρμογή wallpaper=>διαλέγεις=>set as lock wallpaper Edited December 25, 2015 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπερα, Χρονια πολλα...εκανα παραγγελια απο το vickmall x800 32g gold..τωρα αναμονη για tracking number..ζητησα την 8s...αν αντιμετωπισω προβληματα θα δω τι θα κανω...θα παω στην 6s..μαζι με θηκη απο το honorbuy..και ενα tempered glass απο το ebay... Ευχαρστω ολους για την βοηθεια σας...οταν το παραλαβω τα νεοτερα... Καλες γιορτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts