Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν είναι νορμαλ,έχεις σβήσει το OS,ποια ρομ θέλεις να βάλεις?αν έχεις usb otg περνάς εκεί την ρομ και φλασαρεις απο εκει

Quote:

Originally Posted by Lannibal Hecter

For some reaseon I get NO OS INSTALLED in TWRP from cuoco92. even though when I reboot to system, the phone turns on normally on Rusch 6s ROM. How can this happen? I think I have seen it before.

Could it be that in some of my wipes, i wiped the system?

That's an issue with the TWRP...all you do to get around is boot to TWRP then from within there reboot straight back into TWRP and it can then see your files and whatnot.

Δεν ειναι προβλημα, και εγω το χα και μου παν αυτο στο χδα.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως δουλευει κανονικα και χωρις OS. OTG εχω αλλα δεν εχω μαζι μου το ανταπτορακι για το type-c...

μάλλον είναι αυτό που έγραψε ο kadaz93 διαφορετικά δεν θα δούλευε χωρίς OS(λειτουργικό σύστημα),για το οτι δεν βλέπει το zip μήπως το εσβησες?

μάλλον είναι αυτό που έγραψε ο kadaz93 διαφορετικά δεν θα δούλευε χωρίς OS(λειτουργικό σύστημα),για το οτι δεν βλέπει το zip μήπως το εσβησες?

Οχι leo06, μεσα ειναι αλλα δεν το βλεπει... θα δοκιμασω σε λιγο το reboot μηπως δει τπτ..

leo06

Φιλε, εχεις βαλει xposed?

Εχεις λινκ μηπως?

ναι αλλά για λίγο μόνο,δεν έχει πολλά πράγματα και το έβγαλα,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 το v75(arm64) είχα βάλει,δεν είχε βγει το v78

ναι αλλά για λίγο μόνο,δεν έχει πολλά πράγματα και το έβγαλα,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 το v75(arm64) είχα βάλει,δεν είχε βγει το v78

Αυτο θελω να βαλω http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-extreme-battery-life-t3095884 και θελει xposed. Λες να δουλεψει?

Αυτο θελω να βαλω http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-extreme-battery-life-t3095884 και θελει xposed. Λες να δουλεψει?

δεν ξέρω,πριν κάνεις όλα αυτά όμως δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yirgalab.dzzz&hl=el

Κάτι άλλο, η 6s του Ιταλού φλασαρεται πάνω στην 6s που φοράει το κινητό που βαλανε οι Κινέζοι; Δεν υπάρχει κάποιο θέμα εδω έτσι;

ps: Για οποιον αναπολει τις ρυθμισεις και τις συντομευσεις της πανω μπαρας να δοκιμασει τον Apus Launcher, δεν εχει lags.

Edited by GEONISED

Παιδια με την ρομ που στελνει το vickmall χρειάζεται περαιτέρω ασχολία ρουταρισμα ρομ κοκ?

Γινεται να μην ασχοληθούμε με φλασαρίσματα;

Ρωτάω γτ για εμενα ειναι κινέζικα μιας και δεν εχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ.

Παιδια με την ρομ που στελνει το vickmall χρειάζεται περαιτέρω ασχολία ρουταρισμα ρομ κοκ?

Γινεται να μην ασχοληθούμε με φλασαρίσματα;

Ρωτάω γτ για εμενα ειναι κινέζικα μιας και δεν εχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ.

Αν είναι αυτή που μόλις πέρασα (6s από Ιταλία) δεν κανεις τπτ, μέχρι να βγει καμία marshmallow και για εμάς κάποια στιγμή κ θέλεις να την περασεις. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν γιατί είχα κάποια θεματακια.

Αν είναι αυτή που μόλις πέρασα (6s από Ιταλία) δεν κανεις τπτ, μέχρι να βγει καμία marshmallow και για εμάς κάποια στιγμή κ θέλεις να την περασεις. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν γιατί είχα κάποια θεματακια.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Είδα το μνμ σου απο πανω. Αλλη 6s βαζουν στο βικαμαλ; Διαφορετική απο αυτη του Ιταλού;

Πέρα απο αυτό δεν εχεις κανένα πρόβλημα-bug με την 6s? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με φλασαρισματα, γι αυτο και οι ερωτησεις.

Είδα το μνμ σου απο πανω. Αλλη 6s βαζουν στο βικαμαλ; Διαφορετική απο αυτη του Ιταλού;

Πέρα απο αυτό δεν εχεις κανένα πρόβλημα-bug με την 6s? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με φλασαρισματα, γι αυτο και οι ερωτησεις.

Νομιζω αυτην βαζουνε ...να απαντησει καποιος που το εχει αγορασει απο εκει για σιγουρα.

Νομιζω αυτην βαζουνε ...να απαντησει καποιος που το εχει αγορασει απο εκει για σιγουρα.

Απο που το πήρες; ποια ρομ βαλανε;

Tην 6s του cuoco92(ιταλος) βαζουν απο βικμολ. Σιγουρα παιζουν bugs , πασχει απο το γνωστο memory leak του ανδροιδ 5.0 αλλα σε γενικες γραμμες, ειναι η πιο σταθερη ρομ μαζι με αυτη του Rusch.

Παντως, ειναι αναπόφευκτο να ασχοληθεις με flash κλπ αν παρεις οποιοδηποτε κινεζικο κινητο, ποσο μαλλον το χ800 που δεν ειναι η συσκευη που παρατας μετα απο μισο/ενα χρονο και πας σε αλλη, ειναι flagship σε specs, και αν το συντηρήσεις (updated roms/AOSP roms) βγαζει ανετα 3ετια.

Κι εγώ παρέλαβα σήμερα από vickmall και ήρθε με την 6s του Ιταλού, όπως το είχα ζητήσει. Το χω στη φόρτιση και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, αλλά είδα ότι χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτα επιπλέον, δούλευε με 1,3 gb ελεύθερη RAM. Αυτό εννοείτε "memory leak"?

Πάντως από ποιότητα κατασκευής φαίνεται κορυφή!

Κι εγώ παρέλαβα σήμερα από vickmall και ήρθε με την 6s του Ιταλού, όπως το είχα ζητήσει. Το χω στη φόρτιση και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, αλλά είδα ότι χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτα επιπλέον, δούλευε με 1,3 gb ελεύθερη RAM. Αυτό εννοείτε "memory leak"?

Πάντως από ποιότητα κατασκευής φαίνεται κορυφή!

Aν κανεις ενα restart και δεν ανοιξεις τιποτα, εχει 2.4γ φρεε, μετα απο λιγη ωρα μειωνεται ξανα κ ξανα. Αυτο ειναι το memory leak. Δεσμευει το OS RAM και δε την ελευθερωνει παρα μονο με ρεσταρτ. Αυτο βεβαια ειναι θεμα ολων των συσκευων με ανδροιδ 5.0

Παιδες υπαρχει καποιο Link για την ιταλικη rom και γενικα οδηγιες βημα προς βημα για φλασαρισμα;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Παιδες υπαρχει καποιο Link για την ιταλικη rom και γενικα οδηγιες βημα προς βημα για φλασαρισμα;

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92.html

Εδω..αλλα ο ιταλος η επιασε γκομενα τη belucci η πεθανε κ ακομα να βγαλει την 008s..:lol:

Aν κανεις ενα restart και δεν ανοιξεις τιποτα, εχει 2.4γ φρεε, μετα απο λιγη ωρα μειωνεται ξανα κ ξανα. Αυτο ειναι το memory leak. Δεσμευει το OS RAM και δε την ελευθερωνει παρα μονο με ρεσταρτ. Αυτο βεβαια ειναι θεμα ολων των συσκευων με ανδροιδ 5.0

Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα restart, λέτε γι αυτό να έβγαλε στο antutu μόνο 60899?

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92.html

Εδω..αλλα ο ιταλος η επιασε γκομενα τη belucci η πεθανε κ ακομα να βγαλει την 008s..:lol:

Χαχαχαχα ευχαριστω αρχηγε μου!!!

Χαχαχαχα ευχαριστω αρχηγε μου!!!

ωωωω μεγαλη τιμη να σε βλεπω εδω...

το αγορασες;

:)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ωωωω μεγαλη τιμη να σε βλεπω εδω...

το αγορασες;

:)

Ναι φιλε pik.! Πρωτη φορα παιρνω "κινεζικο", ειχα να ασχοληθω με root και customιες απο την εποχη του Galaxy S2 οπότε ειμαι λιγο σκουριασμενος! :D

Παιδια ενω εχω εγκαταστησει τους drivers και εχω ενεργοποιησει και το debug mode, οταν ανοιγω το recovery.bat δε μου βλεπει τη συσκευη...

Καμια ιδεα;

Edited by megatr0n

Tελικα τα καταφερα και εβαλα την ιταλικη rom... :D

Iσχυει οτι εχει 1,5 sar ρε παιδια;

1. Επειδη ειμαι εκτος Αττικης ΑΤΜ, μπορει καποιος να μου πει αν πιανει 4g με Wind στην Αθηνα;

2. Kαταφερε κανεις να "περασει" αποκωδικοποιητη τηλεορασης με το infra red?