toko Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Η μπαταρία του μια χαρά είναι φίλε μου που να δεις αλλά κινητά.. Δεν είναι φυσιολογική τέτοια κατανάλωση λογικά κάποια εφαρμογή φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Tip για την καταναλωση: Καντε αναζήτηση στα Settings για "wifi scanning" και καντε tap στο αποτελεσμα. Εκεί κλειστε ΚΑΙ τις δυο επιλογες (wifi scanning/bluetooth scanning). Στις ρυθμισεις του GPS, να ξερετε οτι μόνο "κλειστό" αν ειναι δεν τρώει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εμενα στις ρυθμισεις αν κανω search 'wifi scanning' δεν μου βγαζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καμια απο τις 2 δεν εχω μεσα αυτη τη στιγμη που να δεις και το s6 edge που εχω θα φοβασαι να κανεις unlock την οθονη να την βγαλεις την μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Σε κατασταση αδρανειας ποσο της % καταναλωνει στις 1-2 ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Σε κατασταση αδρανειας ποσο της % καταναλωνει στις 1-2 ωρες; 12-9 (δλδ σε 9 ώρες γύρο στα 3% και αν εχω ανοιχτό wifi 5%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εμενα στις ρυθμισεις αν κανω search 'wifi scanning' δεν μου βγαζει κατι http://imgur.com/jAhjM6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οκ ευχαριστω....To τσεκαρα χθες βραδυ μεχρι σημερα πρωι για 9 ωρες οπως ο Egodemis και απο 69% η μπαταρια μου πηγε 66% αρα λογικα ειναι οκ...Θα δοκιμασω και με Greenify μηπως δω καμια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οκ ευχαριστω....To τσεκαρα χθες βραδυ μεχρι σημερα πρωι για 9 ωρες οπως ο Egodemis και απο 69% η μπαταρια μου πηγε 66% αρα λογικα ειναι οκ...Θα δοκιμασω και με Greenify μηπως δω καμια διαφορα Αντε αντε 1% να σου κατέβει Εγώ βαρέθηκα να βλέπω η κάρτα βλα βλα με κάνεις και θα την βγάλω χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Αντε αντε 1% να σου κατέβει Εγώ βαρέθηκα να βλέπω η κάρτα βλα βλα με κάνεις και θα την βγάλω χαχα Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις να πάψει να σε ξενερώνει μέχρι να το πας για service. Αν παίξεις και με ένα cloud, μια χαρά ειναι τα 16GBs (άπαξ και και δεν είσαι gamer)... Εγώ με αυτά που άκουσα έκατσα στην B317 και δεν κουνάω ρούπι...Καλή είναι, έχω εντοπίσει ένα μικρό Bug στο χαμήλωμα του ήχου αλλά είναι minor. Δεν ασχολούμαι πλέον. Η μπαταρία παίζει πολύ καλά και το κινητό ειναι γρήγορο οπότε τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις να πάψει να σε ξενερώνει μέχρι να το πας για service. Αν παίξεις και με ένα cloud, μια χαρά ειναι τα 16GBs (άπαξ και και δεν είσαι gamer)... Εγώ με αυτά που άκουσα έκατσα στην B317 και δεν κουνάω ρούπι...Καλή είναι, έχω εντοπίσει ένα μικρό Bug στο χαμήλωμα του ήχου αλλά είναι minor. Δεν ασχολούμαι πλέον. Η μπαταρία παίζει πολύ καλά και το κινητό ειναι γρήγορο οπότε τέλος... 128 gb έχω και κάθε μερα γράφω μπόλικα video με το οποιοδήποτε cloud θα μπω μέσα κανονικά (games δεν παίζω αλλά όλα τα άλλα είναι....) Βουλγαρία πάω αύριο θα το πάω BTW σήμερα απάντησαν για τον φίλο μου που έστειλε στην αρβατο μας (κλασσικά έχει υγρασία και είναι εκτός εγγύησης) Btw μπαταρία έστρωσε (πήρε μια εβδομάδα αλλά έστρωσε) αλλά sd σε μένα τα παίξε στον φίλο μου παντελος σταμάτησε να την βγάζει και σε ένα άλλο κινητό ενός συγγενή το ίδιο με μένα (δύο τρεις φορές την μέρα βγάζει το μήνυμα) Edited April 27, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 κατά περίεργο τρόπο σήμερα αυτονομία ήταν υπερβολικά καλή (και μπόλικες ώρες με 4g και αρκετή οθονη και gps μέσο browse μάλιστα... και εχω ακόμη 50% (εντυπωσιάστηκα) (και παραξενεύτηκα) http://1.1m.yt/swkiu07.png http://1.1m.yt/aiEL2R-.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έχεις γυρίσει σε 5 ή είσαι ακόμη με 6? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έχεις γυρίσει σε 5 ή είσαι ακόμη με 6? ξανά πέρασα την 6,0 να δω αν θα αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά της κάρτας (δεν άλλαξε ειτε με 5,0 είτε με 6,0 τα ίδια κάνει) ετσι και αλλιος αύριο παω στην βουλγαρια να δω τι θα μου πουν στο service (βασικά αν μου το αλλάξουν τρώει πώληση να πάρω το 9) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και εγώ το 9 περιμένω (μέσω του note4). Το βλέπω όμως για μετά το καλοκαίρι. Κατα Σεπτέμβριο - Οκτώβριο πλευρά. Θέλω να το πάρω και Ελληνικό λόγω arvato, όπως είχα και το ρ8. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και εγώ το 9 περιμένω (μέσω του note4). Το βλέπω όμως για μετά το καλοκαίρι. Κατα Σεπτέμβριο - Οκτώβριο πλευρά. Θέλω να το πάρω και Ελληνικό λόγω arvato, όπως είχα και το ρ8. του φιλου μου ελληνικο το βγαλανε off παντος ειπαν υγρασια... δεν νομίζω να έχει σχέση πλέον ελληνικό, αγγλικο κλπ αυτοι 8 στης 10 συσκευές απλά τα βγάζουν οφφ για να μειώσουν τα rma και να αυξήσουν την κερδοφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Αμα τους πω κανένα Γαλλικό .....! Θα δώσω ενα σκασμο λ7 και θα μου πουν για υγρασία! Ρε δεν πάνε ..... , λέω εγώ τώρα? Ε δεν έχει μετα! Μόνον Amazon! Δεν μένει κάτι άλλο! Εντάξει εσύ εχεις την λύση της Βουλγαρίας. Εδώ δεν παίζει κάτι άλλο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Αμα τους πω κανένα Γαλλικό .....! Θα δώσω ενα σκασμο λ7 και θα μου πουν για υγρασία! Ρε δεν πάνε ..... , λέω εγώ τώρα? Ε δεν έχει μετα! Μόνον Amazon! Δεν μένει κάτι άλλο! Εντάξει εσύ εχεις την λύση της Βουλγαρίας. Εδώ δεν παίζει κάτι άλλο! Ε έτσι είναι αρβατο και εκεί πλέον είναι όλες η αντιπροσωπίες εκτός από την lg και την επιλέγουν για αυτόν τον λόγο (ελάχιστα rma) και φτηνό κόστος Για αυτό βόρεια Ελλάδα Βουλγαρία νότια Amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ε έτσι είναι αρβατο και εκεί πλέον είναι όλες η αντιπροσωπίες εκτός από την lg και την επιλέγουν για αυτόν τον λόγο (ελάχιστα rma) και φτηνό κόστος Για αυτό βόρεια Ελλάδα Βουλγαρία νότια Amazon Τα apple δεν πάνε εκεί. Δεν είναι μόνο τα lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Τα apple δεν πάνε εκεί. Δεν είναι μόνο τα lg. Έτσι νομίζεις.... Πλέον 90% πάει εκεί :) Btw πήγα Βουλγαρία σήμερα έδωσα την συσκευή, σε 3 ώρες με πήραν και είπαν ότι είναι έτοιμη.. Και έχει αλλάξει μητρική (και από ότι είπαν είναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα με την 6.0 και ζημιά είναι hardware) Πηγα και το z3 και εκεί όλα καλά αλλαχθικε οθόνη χωρίς κόστος το g4 το κράτησαν όμως λόγο ότι έχει ανοιχτεί στην lg στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Έτσι νομίζεις.... Πλέον 90% πάει εκεί :) Btw πήγα Βουλγαρία σήμερα έδωσα την συσκευή, σε 3 ώρες με πήραν και είπαν ότι είναι έτοιμη.. Και έχει αλλάξει μητρική (και από ότι είπαν είναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα με την 6.0 και ζημιά είναι hardware) Πηγα και το z3 και εκεί όλα καλά αλλαχθικε οθόνη χωρίς κόστος το g4 το κράτησαν όμως λόγο ότι έχει ανοιχτεί στην lg στην Ελλάδα Ευτυχώς που δεν το πήρε ο φίλος μου. Θα έτρεχε και δεν θα έφτανε εδώ... Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Btw πήγα Βουλγαρία σήμερα έδωσα την συσκευή, σε 3 ώρες με πήραν και είπαν ότι είναι έτοιμη.. Και έχει αλλάξει μητρική (και από ότι είπαν είναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα με την 6.0 και ζημιά είναι hardware) Πηγα και το z3 και εκεί όλα καλά αλλαχθικε οθόνη χωρίς κόστος το g4 το κράτησαν όμως λόγο ότι έχει ανοιχτεί στην lg στην Ελλάδα Μ΄ενδιαφέρει πολύ η εναλλλακτική της Βουλγαρίας, αν δεν είμαστε οφτόπικ γίνεται να μας πεις τι καλύπτει ακριβώς στην εγγύηση (φαντάζομαι ανεξαιρέτως όλα τα ευρωπαϊκά ενώ η εδώ αντιπροσωπεία μου είχε απαντήσει με μαϊμουδιές, τάχα μου άλλη εγγύηση κεντρική και νότια Ευρώπη κι άλλη η δυτική Ευρώπη), κόστος εξέτασης και πόσο συμφέρει η ταχυδρομική αποστολή; Edited April 28, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μ΄ενδιαφέρει πολύ η εναλλλακτική της Βουλγαρίας, αν δεν είμαστε οφτόπικ γίνεται να μας πεις τι καλύπτει ακριβώς η εγγύηση (φαντάζομαι ανεξαιρέτως όλα τα ευρωπαϊκά ενώ η εδώ αντιπροσωπεία μου είχε απαντήσει με μαϊμουδιές, τάχα μου άλλη εγγύηση κεντρική και νότια Ευρώπη κι άλλη η δυτική Ευρώπη), κόστος εξέτασης και πόσο συμφέρει η ταχυδρομική αποστολή; Όλα τα ευρωπαϊκά καλύπτει από ότι ξέρω, απλά θα πρέπει να πας ο ίδιος στην Σόφια (θέλουν και απόδειξη αγοράς και καμιά φορά και κουτί) Btw η συσκευή ήταν rooted με unlocked bl μου το είπαν άμεσος και ότι έχω μερικώς την εγγύηση και όχι πλήρες (την ζημιά με την sd παντός την κάλυπτε και αυτή έτσι νέα mb και τέλος, και το κουφό είναι ούτε γρατζουνια δεν έκαναν ουτε καν tempered glass δεν πειραξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Όλα τα ευρωπαϊκά καλύπτει από ότι ξέρω, απλά θα πρέπει να πας ο ίδιος στην Σόφια (θέλουν και απόδειξη αγοράς και καμιά φορά και κουτί) Btw η συσκευή ήταν rooted με unlocked bl μου το είπαν άμεσος και ότι έχω μερικώς την εγγύηση και όχι πλήρες (την ζημιά με την sd παντός την κάλυπτε και αυτή έτσι νέα mb και τέλος, και το κουφό είναι ούτε γρατζουνια δεν έκαναν ουτε καν tempered glass δεν πειραξαν Αυτό σημαίνει ότι καλύπτουν το hardware ανεξάρτητα από τι το φόρεσες σε λογισμικό. Για το δικό μου το Lite μου είπαν οι εδώ ότι αν έβαζα την ΜΜ της Huawei Ισπανίας έχανα εγγύηση για όλα. Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος, εγώ πάντως την έβαλα αντί να περιμένω την ΟΤΑ που μπορεί να έρθει και του χρόνου με τις γνωστές ελληνικές ταχύτητες. Προβληματικό λοιπόν που χρειάζεται η φυσική παρουσία μου στη Σόφια μιας και μένω Αθήνα αλλά που ξέρεις, μπορείς και να κάνεις επί την ευκαιρία σχετικά φτηνές διακοπές και βρίσκεις αφορμή. Θενκς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 ετσι ακριβος ειναι πεδια.. σημερα το πρωι πεταχτηκα με μπράιαν αιρ στη ρωμη μεσα σε μιση ωρα μου το ειχαν ετημο αλλαγμενη πλακετα κι ενα ολοκαινουργιο p9 δωρο:) forza huawei italia:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts