Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι B317 final είμαι. Δεν θα βάλω αυτήν που πηρες OTA γιατί δεν προβλέπεται, αλλά την ισοδύναμη και μεγαλύτερη σε μέγεθος που ανεφερες ς παραπάνω και τελειώνει σε _bulgaria

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α, ΟΚ! Go for it!

Έτσι όπως το είχες γράψει νόμισα οτι ήθελες την ΟΤΑ.

Εδώ οκ είναι με ό, τι καρτα του έχω περάσει, με MM, άρα μάλλον (?) έχει θέμα η συσκευή.

Αυτήν την ταπεινή καρτουλα του έχω και δεν έχει κανει κιχ!

http://www.skroutz.gr/s/3743152/Toshiba-microSDHC-16GB-Class-10-Exceria-Type-HD.html

PS: Παρεμπιπτόντως παιδιά το δίνω το κινητό. Ας οψεται η λόξα μας! Υπάρχει σχετική αγγελία.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Α, ΟΚ! Go for it!

Έτσι όπως το είχες γράψει νόμισα οτι ήθελες την ΟΤΑ.

Ατύχησα. Περίπου στο 15% μου έβγαλε installation failed. Press to reboot...

Δεν ξέρω γιατί. Μάλιστα πριν κάνω το installation είχα κανει και 'restore to factory defaults...'

Anyway παραμένω στην B317...

Λοιπόν έχω νέα για το error με την sdcard και σχετικά άσχημα... Μαζί με μένα πέρασα και στον φίλο μου την 6.0 και σε αυτόν έκανε mount unmount... Χτες απόγευμα τον έκανα roll back στην 5.0 στην b200 όλα καλά και ωραία κανονικά γύρισε...

Αλλά το mount unmount συνεχίζει... Έβαλε και άλλη κάρτα... Του έκανε ήδη μια φορά και με την καινούρια...

Μάλλον το συμπέρασμα είναι ότι σε κάποιες συσκευές η 6.0 μα...ε την συσκευή κανονικά και με τον νόμο

Σε ποιο θα πας αν επιτρέπεται και τι δεν σε ικανοποίησε στο P8;

Καλημέρα.

Βρήκα σε εξαιρετική τιμή, 1 εβδομάδας note 4, Ελληνικό.

Το Ρ8 είναι Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο!!! Δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν έχει κάνει κιχ το τηλέφωνο.

Μάλιστα είναι το δεύτερο τηλέφωνο που κρατάω πάνω από 6 μήνες! Το πρώτο ήταν το galaxy S2 που το κράτησα σχεδόν χρόνο και τώρα το Ρ8 που το έχω από πέρισι τον Σεπτέμβρη. Βασικά ότι κάτσει πάνω από 6 μήνες στα χέρια μου θα πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση! :lol:

Και το note θα το έχω μέχρι να δω τι έχει να μας πει το καινούργιο Ρ9. :p

Ατύχησα. Περίπου στο 15% μου έβγαλε installation failed. Press to reboot...

Δεν ξέρω γιατί. Μάλιστα πριν κάνω το installation είχα κανει και 'restore to factory defaults...'

Anyway παραμένω στην B317...

Φίλε μάλλον δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο. Η SD σου είναι σίγουρα ΟΚ, έτσι? Μέσα στο zip αρχείο πρέπει να έχει ένα pdf που λέει για τις version που αναβαθμίζει. Για ρίξε μια ματιά.

Λοιπόν έχω νέα για το error με την sdcard και σχετικά άσχημα... Μαζί με μένα πέρασα και στον φίλο μου την 6.0 και σε αυτόν έκανε mount unmount... Χτες απόγευμα τον έκανα roll back στην 5.0 στην b200 όλα καλά και ωραία κανονικά γύρισε...

Αλλά το mount unmount συνεχίζει... Έβαλε και άλλη κάρτα... Του έκανε ήδη μια φορά και με την καινούρια...

Μάλλον το συμπέρασμα είναι ότι σε κάποιες συσκευές η 6.0 μα...ε την συσκευή κανονικά και με τον νόμο

Ωχχχ! Τι λες, τώρα? :X :wacko:

Πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Κοίταξες στο xda για τίποτα σχετικό? :worry:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

εκτιμω οτι το κινητο εβγαλε προβλημα και οχι η εγκατασταση της 6.0 στο κινητο. και εγω την εβαλα και γυρισα πισω και δεν εχει κανει κιχ
All it takes is a swipe...

Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι νομιζω καπου τα εκανα θαλασσα..

Ξεκινησα να κανω rollback απ την Β317 στην Β200, κατεβασα λοιπον το ακολουθο zip: http://huawei-info.de/downloads/GRA-L09Rollback.zip

το αποσυμπιεσα το περασα στην εξωτερικη καρτα σε dload φακελο, εκανα ενα factory reset πατωντας το volume+ και το power button και μετα πατωντας vol+, Vol-, power εκανε κανονικα εγκατασταση. Μου ανοιγει το τηλ κανονικα και ειμαι πλεον με την εκδοση Β300 ολα ομορφα και ωραια. Κατεβαζω μετα την Β200: https://mega.nz/#%21nc8gRbDT%212ILh8...zJWuMDOcH-6yOA κανω αποσυμπιεση, την περναω σε dload φακελο, κανω ξανα factory reset και οταν πλεον παταω τα vol+, vol-, power δεν κανει τιποτα απολυτως περα απ το να μου εμφανιζει το huawei logo 2-3-4 φορες και μετα ανοιγει κανονικα..

Εχω κανονικα ΙΜΕΙ και ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο δικτυο. Τι κανω λαθος??? :(

Επιβεβαίονο x2 έκανα και εγώ rollback και έβαλα μια Kingston από την δουλειά (καινούργια εγώ την ξεσφραγισα) ήδη έχω 2 unmount

Δλδ δύο συσκευές έβγαλε off... Μάλιστα....

Βρήκα παρόμοια προβλήματα στο ρωσικό 4pda κάνεις δεν έχει βγάλει άκρη ούτε καν καταλαβαίνουν πως μπορεί να γίνει αυτό...

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι νομιζω καπου τα εκανα θαλασσα..

Ξεκινησα να κανω rollback απ την Β317 στην Β200, κατεβασα λοιπον το ακολουθο zip: http://huawei-info.de/downloads/GRA-L09Rollback.zip

το αποσυμπιεσα το περασα στην εξωτερικη καρτα σε dload φακελο, εκανα ενα factory reset πατωντας το volume+ και το power button και μετα πατωντας vol+, Vol-, power εκανε κανονικα εγκατασταση. Μου ανοιγει το τηλ κανονικα και ειμαι πλεον με την εκδοση Β300 ολα ομορφα και ωραια. Κατεβαζω μετα την Β200: https://mega.nz/#%21nc8gRbDT%212ILh8...zJWuMDOcH-6yOA κανω αποσυμπιεση, την περναω σε dload φακελο, κανω ξανα factory reset και οταν πλεον παταω τα vol+, vol-, power δεν κανει τιποτα απολυτως περα απ το να μου εμφανιζει το huawei logo 2-3-4 φορες και μετα ανοιγει κανονικα..

Εχω κανονικα ΙΜΕΙ και ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο δικτυο. Τι κανω λαθος??? :(

Από local update κάνε θα το κάνει κανονικά

Επιβεβαίονο x2 έκανα και εγώ rollback και έβαλα μια Kingston από την δουλειά (καινούργια εγώ την ξεσφραγισα) ήδη έχω 2 unmount

Δλδ δύο συσκευές έβγαλε off... Μάλιστα....

Βρήκα παρόμοια προβλήματα στο ρωσικό 4pda κάνεις δεν έχει βγάλει άκρη ούτε καν καταλαβαίνουν πως μπορεί να γίνει αυτό...

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από local update κάνε θα το κάνει κανονικά

Ειλικρινά και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό. Μη σου πω ότι το θεωρώ αδύνατο.

Εκτός αν μένουν "σκουπίδια" της 321 μέσα ή ο driver της SD δεν αλλάζει, παρόλο που κάνεις το roll back σε Β200 και παραμένει αυτός της Β321. :confused:

Έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ίσως με ένα full erase που κάνει ένα twrp, καθαρίζουν αυτά! Το θέμα είναι όμως ότι έτσι χάνεται η εγγύηση.:(

Γιατί όμως επηρεάζονται μόνον μερικά τηλέφωνα? Περίεργο αυτό! :confused:

Με vol+ και power με παει στο μενου που κανεις factory reset..

Νομιζω πως δεν εχει την επιλογη του loca update τωρα που ειμαι ακομη με την 6αρα :/ αν κανω λαθος που βρισκεται ρε παιδια αφου δεν ειναι στην καρτελα "Ενημέρωση Λογισμικού" ??

Να επαναλάβω σε όσους έχουν πρόβλημα με SDs: Δοκιμάσετε να κάνετε ένα low level format κατά προτίμηση σε pc πριν τις χρησιμοποιήσετε; Δοκιμάσετε το και κάντe reboot και μετά mount την κάρτα με την προβλεπόμενη διαδικασία από τις ρυθμίσεις του p8. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πρόβλημα δεν θα επιμείνει...

το low level format πως γινεται?

Προσωπικά έχω να κανω low level format σε δίσκο απο εποχής windows 3.1.

Δεν έχω πρόβλημα με την sd, απλά ρωταω!

το low level format πως γινεται?

Προσωπικά έχω να κανω low level format σε δίσκο απο εποχής windows 3.1.

Δεν έχω πρόβλημα με την sd, απλά ρωταω!

Δυστυχώς χρειάζεται ειδικό tool το οποίο είναι free για home use:

http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/

Βάζεις το sd σε κάποιο sd socket ή σε sd to usb reader και το βάζεις σε ένα pc να κάνει τη δουλειά...

Πιστεύω ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα σε όσους το έχουν....

Θα πρότεινα πρώτου μπει στον κόπο να κάνει low level, να δοκιμάσει πρώτα ένα full format με τα windows. Όχι όμως fast format.

Ειλικρινά και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό. Μη σου πω ότι το θεωρώ αδύνατο.

Εκτός αν μένουν "σκουπίδια" της 321 μέσα ή ο driver της SD δεν αλλάζει, παρόλο που κάνεις το roll back σε Β200 και παραμένει αυτός της Β321. :confused:

Έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ίσως με ένα full erase που κάνει ένα twrp, καθαρίζουν αυτά! Το θέμα είναι όμως ότι έτσι χάνεται η εγγύηση.:(

Γιατί όμως επηρεάζονται μόνον μερικά τηλέφωνα? Περίεργο αυτό! :confused:

εριξα σπίτι scan για τα αρχεία συστήματος.. δύστυχος driver ειναι default της google και ειναι της b200

μάλλον στην 6.0 σε καποιες συσκευές ανέβασε ταση στον controller και τα ξαπόστειλε στο θεω (κατι σαν τα updates του iphone)

σε μια ωρα θα κάνω επαναφορα ενα ακομη p8 με ιδιο θεμα (και αυτο με την 6.0) να δω τι παιζει

Να επαναλάβω σε όσους έχουν πρόβλημα με SDs: Δοκιμάσετε να κάνετε ένα low level format κατά προτίμηση σε pc πριν τις χρησιμοποιήσετε; Δοκιμάσετε το και κάντe reboot και μετά mount την κάρτα με την προβλεπόμενη διαδικασία από τις ρυθμίσεις του p8. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πρόβλημα δεν θα επιμείνει...

4 κάρτες άλλαξα

σε δυο έκανα και low level format

καμία διαφορά

2 καρτες μαλυστα εχουν την τημη του κινιτου (για να μην λεμε οτι ειναι μοθφα καρτα)

Οκ παιδια εγινε κανονικα η εγκαταση με επιτυχια κανοντας με vol+ και power!!!

Στην 5 μεχρι στιγμης δε μου εχει δειξει κατι αρνητικο η εξωτερικη καρτα θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω! :)

Οκ παιδια εγινε κανονικα η εγκαταση με επιτυχια κανοντας με vol+ και power!!!

Στην 5 μεχρι στιγμης δε μου εχει δειξει κατι αρνητικο η εξωτερικη καρτα θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω! :)

η καρτα το κάνει μια στης 4 συσκευες χοντρικά (απο οτι διαβαζω) και απο οτι καταλαβα δεν λινετε (ισος μονο του καποια στιγμή)

η καρτα το κάνει μια στης 4 συσκευες χοντρικά (απο οτι διαβαζω) και απο οτι καταλαβα δεν λινετε (ισος μονο του καποια στιγμή)

Μεχρι χθες που ημουν στην Β317 για περιπου 3 εβδομαδες μου ειχε εμφανισει την χαρακτηριστικη ειδοποιηση τουλαχιστον 6-7 φορες. Τωρα απ το μεσημερι μεχρι στιγμης που ειμαι στην Β200 δεν εχω δει κατι. Ισως ειμαι απ τους τυχερους υπολοιπους 3 :worry:

λοιπόν... έκανα restore και το χτεσινό... και ναι πετάει και με την b200 και αυτό... αν και άργησε πολύ (σήμερα το πρωί πέταξε για πρώτη φορά)

το δικο μου πάντως για μια μέρα κάνει ξεκούραση βάρεσε 24 ωρες χωρίς το μήνυμα

λοιπόν... έκανα restore και το χτεσινό... και ναι πετάει και με την b200 και αυτό... αν και άργησε πολύ (σήμερα το πρωί πέταξε για πρώτη φορά)

το δικο μου πάντως για μια μέρα κάνει ξεκούραση βάρεσε 24 ωρες χωρίς το μήνυμα

Good sign!

Με την HUAWEI έχει μιλήσει κανένας? Αυτοί τι λένε (αν λένε) για το πρόβλημα? (Από τα blogs εννοώ).:confused:

Good sign!

Με την HUAWEI έχει μιλήσει κανένας? Αυτοί τι λένε (αν λένε) για το πρόβλημα? (Από τα blogs εννοώ).:confused:

Yy με mail.. Είπαν να το πάω στο service, πιθανόν ελλατοματικη συσκευή... Όταν πάω Βουλγαρία θα το πάω ίσος, γιατί στην αρβατο ούτε καλώδιο φόρτισης δεν τους εμπιστεύομαι

Yy με mail.. Είπαν να το πάω στο service, πιθανόν ελλατοματικη συσκευή... Όταν πάω Βουλγαρία θα το πάω ίσος, γιατί στην αρβατο ούτε καλώδιο φόρτισης δεν τους εμπιστεύομαι

:lol:

:clap:

Σωστός!!!!!