Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις native εφαρμογές για βίντεο και φωτογραφική δεν τις δουλεύω καθολου .

Μόνον τις fv5.

Ps: Κάτι διάβασα για στάνταρ data encryption on στην MM. Μήπως γι' αυτό αισθανεστε "βαρύ" το τηλέφωνο?

και με fv 5 video δεν είναι ότι καλύτερο.. πλέον

και όχι δεν είναι encrypter η συσκευη....

είναι ένα κλικ ποιο αργά τα transitions... (όχι μόνο σε αυτό και στο s6 edge ίδια συμπεριφορά και εκείνο μόνο αδύναμο δεν είναι)

πάντως κατανάλωση μπαταρίας και στο s6 edge είναι αυξημένη.... (όχι τόσο τραγικά αλλά ένα 20% παραπάνω το έχει) και εκεί σε χρήση.. πχ παλιά στο λεωφορείο σκοτωνόμουν 1 ώρα με dolphin browsing me 4g και είχα ακόμη 70%!!!! τώρα ακριβός το ιδιο με άφησε με 48%

κοινός οτιδήποτε και αν έκανα μπαταρια κατέβαινε με αρκετά γρήγορους ρυθμούς

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά υπάρχει κανονικά υ Κυψέλη, γιατί το αφίσα όλη την νύχτα 100% και το βρήκα το πρωί 96% και στην χρήση ήταν 95% η Κυψέλη. Απλά επειδή αυξήθηκε 2 3 φορές κατανάλωση σε όλα τα άλλα στην καθημερινή δεν την έβγαζε και την έριχνε κάτω κάτω.

Με λίγα λόγια back to 5.0 το σ.κ.

για το θέμα του φορτιστή, έχω αγοράσει τον συγκεκριμένο από το ebay http://i.imgur.com/wgP6dpH.png, τον δοκίμασα με επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάνει!

η φόρτιση μειώθηκε μισή ώρα αλλά... διαπίστωσα ότι ο συγκεκριμένος φορτιστής ζεσταίνεται υπερβολικά, το πρόβλημα είναι ότι ζεσταινόταν και το κινητό, όχι πολύ αλλά αρκετά για να με κάνει να τον αφήσω στην άκρη!

έτσι κι αλλιώς για μισή ώρα διαφορά στην φόρτιση, δεν θα ήθελα να ριψοκινδυνέψω και να κάψω την μπαταρία!

Όταν οι προδιαγραφές για όλα ανεξαιρέτως τα κινητά δηλώνουν τόσα βόλτ και τόσα αμπέρ, δεν γίνεται να το διακινδυνεύεις τύπου να βάλω αυτό με τα δέκα αμπέρ και τα διακόσια βολτ. Να μείνετε με τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή. Αυτός ξέρει γιατί τόσο σας δίνει τον φορτιστή αλλιώς θα καμάρωνε με χιλιάδες δελτία τύπου "να, το δικό μας φορτίζει σε πέντε λεπτά με 10Α" και θα έκλαιγαν οι σαμσουνάκηδες και οι αϊφωνακλάδες.

φίλε μου κάποιος έπρεπε να το δοκιμάσει και το έκανα εγώ, χρόνια την ξέρω την δουλειά με τις μπαταρίες και τους φορτιστές, επειδή όμως γινόταν συζητήσεις για να πάρουν μεγαλύτερο φορτιστή, αποφάσισα να αγοράσω έναν, να τον δοκιμάσω για να βγούμε όλοι από την περιέργεια!

αν παρόλα αυτά κάποιοι θέλετε να αγοράσετε μεγάλο φορτιστή, να φροντίσετε να βεβαιωθείτε ότι έχει τις προδιαγραφές ασφαλείας και παρατηρήστε την πρώτη φόρτιση, μην το αφήσετε να φορτίζει και φύγετε!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για το θέμα της αναβάθμισης... επειδή βλέπω να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, με τις περισσότερες να συγκλίνουν στο ότι η 6 είναι πιο "αργή" με αυξημένη κατανάλωση χρήσης αλλά βελτιωμένη στον σχεδιασμό κ.α.

θα πρότεινα να συνεχίσετε να γράφετε κατά διαστήματα τις εντυπώσεις σας όσο περνούν οι μέρες, ίσως βγει κάποια ενημέρωση για βελτίωση της 6!

προς το παρόν μένω με την B200...

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

φίλε μου κάποιος έπρεπε να το δοκιμάσει και το έκανα εγώ, χρόνια την ξέρω την δουλειά με τις μπαταρίες και τους φορτιστές, επειδή όμως γινόταν συζητήσεις για να πάρουν μεγαλύτερο φορτιστή, αποφάσισα να αγοράσω έναν, να τον δοκιμάσω για να βγούμε όλοι από την περιέργεια!

αν παρόλα αυτά κάποιοι θέλετε να αγοράσετε μεγάλο φορτιστή, να φροντίσετε να βεβαιωθείτε ότι έχει τις προδιαγραφές ασφαλείας και παρατηρήστε την πρώτη φόρτιση, μην το αφήσετε να φορτίζει και φύγετε!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για το θέμα της αναβάθμισης... επειδή βλέπω να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, με τις περισσότερες να συγκλίνουν στο ότι η 6 είναι πιο "αργή" με αυξημένη κατανάλωση χρήσης αλλά βελτιωμένη στον σχεδιασμό κ.α.

θα πρότεινα να συνεχίσετε να γράφετε κατά διαστήματα τις εντυπώσεις σας όσο περνούν οι μέρες, ίσως βγει κάποια ενημέρωση για βελτίωση της 6!

προς το παρόν μένω με την B200...

Για την ώρα τα ίδια.. Διαφορά στην ταχύτητα είναι ελάχιστη δεν θα το θεωρούσα σοβαρό μειονέκτημα.... Και δεν είναι εξάλλου αλλά μπαταρία για την ώρα είναι.... Rip ήδη είμαι 20% από το πρωί ενώ με ίδια χρήση ήμουν 55 - 60%

και με fv 5 video δεν είναι ότι καλύτερο.. πλέον

και όχι δεν είναι encrypter η συσκευη....

είναι ένα κλικ ποιο αργά τα transitions... (όχι μόνο σε αυτό και στο s6 edge ίδια συμπεριφορά και εκείνο μόνο αδύναμο δεν είναι)

πάντως κατανάλωση μπαταρίας και στο s6 edge είναι αυξημένη.... (όχι τόσο τραγικά αλλά ένα 20% παραπάνω το έχει) και εκεί σε χρήση.. πχ παλιά στο λεωφορείο σκοτωνόμουν 1 ώρα με dolphin browsing me 4g και είχα ακόμη 70%!!!! τώρα ακριβός το ιδιο με άφησε με 48%

κοινός οτιδήποτε και αν έκανα μπαταρια κατέβαινε με αρκετά γρήγορους ρυθμούς

Την βλέπω όντως αυξημένη (μέχρι στιγμής) αλλά ακόμη "το περιμένω" γιατί βλέπω πτωτική πορεία στις καταναλώσεις. Δεν ξέρω βέβαια που θα "κάτσει". Θα δείξει! Όσο βγάζει την μέρα μου, δεν έχω πρόβλημα.

Κάμερα φίλε, δεν μπόρεσα ακόμη να την τσεκάρω εκεί που πονάει. Θα το δω και αυτό σίγουρα!

Τελικά υπάρχει κανονικά υ Κυψέλη, γιατί το αφίσα όλη την νύχτα 100% και το βρήκα το πρωί 96% και στην χρήση ήταν 95% η Κυψέλη. Απλά επειδή αυξήθηκε 2 3 φορές κατανάλωση σε όλα τα άλλα στην καθημερινή δεν την έβγαζε και την έριχνε κάτω κάτω.

Με λίγα λόγια back to 5.0 το σ.κ.

Και είπα και εγώ! Μόνον σε μένα δεν καταλάβαινε τίποτα η κωλ..κυψέλη!!!:lol:

Μια χαρά ξεζούμισμα κάνει, μονον που τώρα το χώρισαν hardware/software και αν δεν πας να την δεις στο hardware λες "ουαου"!!!!

Παραμένουν βέβαια οι εξαιρετικές εντυπώσεις στο smoothness και στο interface της ρομ.

Σε γενικές γραμμές? Θα μπορούσε και καλύτερα η HUA! Το μόνο σίγουρο! Ίσως καμιά 6.0.Χ?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

οχι παιδια να τα λεμε με το ονομα τους, θα μπορουσε και ΠΟΛΥ καλυτερα. Εγω οταν εχω πολλες ανοιχτες εφαρμογες και κανω εκκαθαριση απο την μνημη τρωει σκαλωμα καλο. τεσπα ο επεξεργαστης του δεν ειναι δυναοτς
All it takes is a swipe...

Την βλέπω όντως αυξημένη (μέχρι στιγμής) αλλά ακόμη "το περιμένω" γιατί βλέπω πτωτική πορεία στις καταναλώσεις. Δεν ξέρω βέβαια που θα "κάτσει". Θα δείξει! Όσο βγάζει την μέρα μου, δεν έχω πρόβλημα.

Κάμερα φίλε, δεν μπόρεσα ακόμη να την τσεκάρω εκεί που πονάει. Θα το δω και αυτό σίγουρα!

Και είπα και εγώ! Μόνον σε μένα δεν καταλάβαινε τίποτα η κωλ..κυψέλη!!!:lol:

Μια χαρά ξεζούμισμα κάνει, μονον που τώρα το χώρισαν hardware/software και αν δεν πας να την δεις στο hardware λες "ουαου"!!!!

Παραμένουν βέβαια οι εξαιρετικές εντυπώσεις στο smoothness και στο interface της ρομ.

Σε γενικές γραμμές? Θα μπορούσε και καλύτερα η HUA! Το μόνο σίγουρο! Ίσως καμιά 6.0.Χ?

Μπα last update είναι λογικά... Ούτε κατανάλωση θα φτιαχτεί ούτε video recording... Αλλά ειδικά κατανάλωση είναι στα επίπεδα του s6 edge που έχω... Δλδ μέρα δεν βγάζει (ούτε το ένα ούτε το άλλο)

Θα ειναι κριμα παντως σε ναυαρχιδα να μην βγει ενα μικρο update 300-400mb που να διορθωνει αυτα τα προβληματα...Εγω ευελπιστω λογω σοβαροτητας της εταιρειας οτι μεσα σε 1 μηνα θα βγει κατι

Θα ειναι κριμα παντως σε ναυαρχιδα να μην βγει ενα μικρο update 300-400mb που να διορθωνει αυτα τα προβληματα...Εγω ευελπιστω λογω σοβαροτητας της εταιρειας οτι μεσα σε 1 μηνα θα βγει κατι

αντε camera recording μπορει να βγει για κατανάλωση αμφιβάλω πάρα μα πάρα πολυ...... και αυτό γιατι το ιδιο γίνεται με ολα τα κινιτα που εχουν 6,0+

Οντως, αν κοιτάξετε σε όλα τα φόρουμ κινητών που πήραν 6 γκρινιαζουν για κατανάλωση!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Οντως, αν κοιτάξετε σε όλα τα φόρουμ κινητών που πήραν 6 γκρινιαζουν για κατανάλωση!

μου φαίνεται μετα την δουλειά μεχρι τα μεσάνυχτα θα εχουν δουλεια να κανω......... titanium backup... μετα roll back μετα μετα στισιμμο...... παει μια μερα :cry:

Λοιπόν άλλο ένα θέμα με την 6.0 από τότε που την πέρασα (2 μέρες δλδ) μου έχει πετάξει 3 φορές '' μη αναμενόμενη αφαίρεση κάρτας sd''

Βλέπω επιστροφή στην 5.0 αναγκαστική πλέον λάθος έχω πολύ πράγμα στην κάρτα (85 gb)

μπορει να μου εξηγησει καποιος αν δουλευει καιθ πως οι ρυθμισεις με τις προστατευομενες εφαρμογες? πχ βαζω το tune in radio να κλεινει οταν κλεισει η οθονη και αυτο αμα κλεισω την οθονη παιζει ακομα...
All it takes is a swipe...

μπορει να μου εξηγησει καποιος αν δουλευει καιθ πως οι ρυθμισεις με τις προστατευομενες εφαρμογες? πχ βαζω το tune in radio να κλεινει οταν κλεισει η οθονη και αυτο αμα κλεισω την οθονη παιζει ακομα...

Για foreground apps είναι και δεν εκτελείται και άμεσα

Λοιπόν άλλο ένα θέμα με την 6.0 από τότε που την πέρασα (2 μέρες δλδ) μου έχει πετάξει 3 φορές '' μη αναμενόμενη αφαίρεση κάρτας sd''

Βλέπω επιστροφή στην 5.0 αναγκαστική πλέον λάθος έχω πολύ πράγμα στην κάρτα (85 gb)

Ωχ, άλλο κι αυτό πάλι!

Φτου, φτου μην το ματιασω, δεν μου έχει κάνει κιχ! Μια κατανάλωση μόνον που δείχνει να καλμάρει κιόλας!

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωχ, άλλο κι αυτό πάλι!

Φτου, φτου μην το ματιασω, δεν μου έχει κάνει κιχ! Μια κατανάλωση μόνον που δείχνει να καλμάρει κιόλας!

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τουλάχιστον τρις φορές την μέρα μου το πετάει το μήνυμα... Και όλα αυτά μετά το update

Τουλάχιστον τρις φορές την μέρα μου το πετάει το μήνυμα... Και όλα αυτά μετά το update

Δοκίμασες να βάλεις άλλη κάρτα SD ?

Yy τα ίδια

Εμ σας τα λέω πόσες μέρες τώρα...το θέμα είναι ότι πετάει το μήνυμα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

Εμ σας τα λέω πόσες μέρες τώρα...το θέμα είναι ότι πετάει το μήνυμα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

Και σε σένα μετά την 6.0 ξεκίνησε?

Και σε σένα μετά την 6.0 ξεκίνησε?

Ναι με την 6.0 άρχισε να το βγάζει. Αλλά όχι πολύ συχνά. 1 φορά στην 1 εβδομάδα.

Ναι με την 6.0 άρχισε να το βγάζει. Αλλά όχι πολύ συχνά. 1 φορά στην 1 εβδομάδα.

σε μενα ποιο συχνά... στην αρχή μια φορά στα τόσο τώρα ποιο συχνά έβαλα και άλλη κάρτα τπτ δεν άλλαξε η είναι bug της 6,0 η κάτι χαλάει της κάρτες

ετσι και αλλιώς και να μην χαλάει κατι της καρτες με τοσες φορες μπες βγεις ήδη χάλασαν