Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου έψαξα στο xda και πρέπει να είναι της συσκευής επειδή είναι Vodafone... Έβαλα τους 2 φακέλους στην sd μαζί με τα αρχεία που έχει μέσα.. Έκλεισα την συσκευή και πατώντας τα 3 κουμπιά περίμενα μέχρι να κάνει δόνηση..τα άφησα... Μετά ξανά έκανε δόνηση και άνοιξε πάλι η συσκευή.

Σε φάκελο dload τα έβαλες?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιθανότατα δεν πειράζει... Η τάση πειράζει αν ειναι μεγαλύτερη. Η μπαταρία θα "τραβήξει" όσο ρεύμα της χρειάζεται ανάλογα με την σύνθετη εσωτερική της αντίσταση.

Παρεπιπτώντως χθες πέρασα την τελευταία και ολοκληρωμένη έκδοση της Β317. Παρατήρησα περισσότερη διαθέσιμη μνήμη και ουσιαστικά καμία άλλη διαφορά στη λειτουργεία. Νεότερα όταν υπάρξουν...

Πιθανότατα δεν πειράζει... Η τάση πειράζει αν ειναι μεγαλύτερη. Η μπαταρία θα "τραβήξει" όσο ρεύμα της χρειάζεται ανάλογα με την σύνθετη εσωτερική της αντίσταση.

Παρεπιπτώντως χθες πέρασα την τελευταία και ολοκληρωμένη έκδοση της Β317. Παρατήρησα περισσότερη διαθέσιμη μνήμη και ουσιαστικά καμία άλλη διαφορά στη λειτουργεία. Νεότερα όταν υπάρξουν...

P8 έχει και ένα είδους ασφαλείας... Αν ο φορτιστής που βάζεις δεν είναι πιστοποθημενος για την συσκευή απλά τραβάει το μέγιστο 0.5a για να αποφύγει ζημιές, έτσι και 30a να βάλετε αν δεν το αναγνωρίζει η συσκευή στα 0.5 θα περιοριστεί

Φίλε μου έψαξα στο xda και πρέπει να είναι της συσκευής επειδή είναι Vodafone... Έβαλα τους 2 φακέλους στην sd μαζί με τα αρχεία που έχει μέσα.. Έκλεισα την συσκευή και πατώντας τα 3 κουμπιά περίμενα μέχρι να κάνει δόνηση..τα άφησα... Μετά ξανά έκανε δόνηση και άνοιξε πάλι η συσκευή.

Τωρα που το λες, κάτι ειχε πιάσει το μάτι μου οτι η vodafone με κάποιο update ειχε κλειδώσει το 3 key forced update.

Εχεις περάσει κάποια αναβάθμιση απο τότε που το πήρες, έστω και μικρή?

Εγω θα δοκίμαζα παραλαγή του οδηγού με updates μεσα απο το update tool του emui, με την επιλογή τοπικής αναβαθμισης.

Η τελική απόφαση βέβαια είναι παντα δική σου.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μολις χθες μου επεσε κατω χωρις θηκη, και εκανε ενα αμφανες σημάδι στη πανω γωνία. :mad:

Το λυπάμαι να το βλέπω ετσι, και σκεφτηκα να αλλαξω το αλουμήνιο. Βρηκα αυτο εδώ: http://www.aliexpress.com/item/Original-Battery-Door-Rear-Housing-Back-Case-Cover-For-Huawei-Ascend-P8-Housing-Free-Shipping/32593607287.html?spm=2114.30010308.3.302.8lrXnS&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_2_10036_10035_10034_507_10020_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10021_10004_10022_10009_2030020_10008_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=4fb242bd-92ec-4c3e-8e72-1dea4a55aaa7 Πώς το βλέπετε? Λέτε να είναι όντως αυθεντικό? Θα είναι πολύ δύσκολο να το αλλάξω??

Τωρα που το λες, κάτι ειχε πιάσει το μάτι μου οτι η vodafone με κάποιο update ειχε κλειδώσει το 3 key forced update.

Εχεις περάσει κάποια αναβάθμιση απο τότε που το πήρες, έστω και μικρή?

Εγω θα δοκίμαζα παραλαγή του οδηγού με updates μεσα απο το update tool του emui, με την επιλογή τοπικής αναβαθμισης.

Η τελική απόφαση βέβαια είναι παντα δική σου.

Δεν έκανα καμιά αναβάθμιση ήρθε με 5.1.1 και το ****το ειναι οτι εχει ελεύθερο χώρο με την ****vodafone κάπου στα 7 γιγα ..

Και άμα φάει κανένα brickarisma?? πως το ξεbrickaro μετά??

Έκανα την διαδικασια οπως τα λεει ο οδηγος 2 φακέλους i) /CUSTOM και ii) /dload τους έκανα αντιγραφή στην sd έκλεισα το τηλ και πατώντας και τα 3 κουμπιά ταυτόχρονα ...

να πω και εγω καλως σας βρηκα μιας και το απογευμα περιμενω απο Κωτσοβολο το p8 grey.προερχομαι απο moto x 2014 πληρως ικανοποιημενος αλλα με κερδισε η εμφανιση του P8.Ειχα παλια και p6 και ρ7.για να δουμε τωρα το p8/

να πω και εγω καλως σας βρηκα μιας και το απογευμα περιμενω απο Κωτσοβολο το p8 grey.προερχομαι απο moto x 2014 πληρως ικανοποιημενος αλλα με κερδισε η εμφανιση του P8.Ειχα παλια και p6 και ρ7.για να δουμε τωρα το p8/

P8 είναι ένα p7 βελτιωμένο σε κάθε τομέα από camera, ήχο, οθόνη κλπ

Αν ήσουν οκ με το 7 θα είσαι και με το 8

Δεν έκανα καμιά αναβάθμιση ήρθε με 5.1.1 και το ****το ειναι οτι εχει ελεύθερο χώρο με την ****vodafone κάπου στα 7 γιγα ..

Έκανα την διαδικασια οπως τα λεει ο οδηγος 2 φακέλους i) /CUSTOM και ii) /dload τους έκανα αντιγραφή στην sd έκλεισα το τηλ και πατώντας και τα 3 κουμπιά ταυτόχρονα ...

Κάτι εντελώς χαζο-απλο. Το roker (vol+/vol-) σου δουλεύει? Αν ενω είναι ανοικτό πατήσεις up/down αντιδρά αντίστοιχα?

Όσο για το αν μπρικαρει, είναι ενα ρίσκο που πάντα το αποδέχεται όταν ξεκινας το σκάλισμα. Όσο απλό και να είναι. Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι δεν θα γίνει στραβη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με την βοήθεια του egodemi είχα κάνει και εγώ το ίδιο και είχα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς όπως εσύ.Και τελικά βρήκα το πρόβλημα και Όλα καλά.Όταν πατούσα και τα τρία κουμπιά ταυτόχρονα απλά άνοιγε και έκλεινε και τίποτα άλλο.Τελικά το κόλπο ήταν να πατήσω Μόνο power button και volume up ή down Δεν θυμάμαι.αλλά όταν άλλαξε την πρώτη ρομ μετά ήθελε και τα τρία κουμπιά την επόμενη φορά.Και ξανά μετά δύο κουμπιά στην επόμενη αν θυμάμαι καλά.συγγνώμη που δεν τα θυμάμαι καλά ελπίζω όμως να βοήθησα.Και εγώ vodafon είχα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και του fanatikos την βοήθεια συγγνώμη.

και γω εκανα την διαδικασια του clean debranding και ημουν με βονταφον.τα 3 κουμπια δεν δουλευαν και την εκανα μεσα απο το κινητο με τοπικη ενημερωση.μια χαρα μου δουλεψε.τωρα ειμαι με την 6.0.

Αρα λοιπόν δουλεύει η παραλαγή με την "εσωτερική" τοπική ενημέρωση.

Το ξανατονιζω ομως. Εγγυήσεις για "non στραβη" δεν υπάρχουν.

Στην εφαμογη "αρχεια" μπορουμε να ορισουμε ποιους φακελους θα ελεγχει για αρχεια?Μου εχει εμφανισει καμια 500 .html απο το greader και θελω ενα λεπτο scroll για να βρω τα υπολοιπα.
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Στην επιλογή Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο->Πιστοποίηση, μου εμφανίζει "011 15 SERBIA". Σημαίνει ότι η συσκευή μου προοριζόταν για Σερβία και θα πάρει update όταν βγει έκδοση για Σερβία? ή το παραψάχνω?

παιδια μολις παρελαβα το κινητο και το δουλευω..ξερει κανεις εαν υπαρχει καμια ρυθμιση να κανω εναλλαγη της γλωσσας απο ελληνικα σε αγγλικα με αλλο τροπο εκτος απο το να συρω το δαχτυλο ευθεια περα ?δηλαδη υπαρχει αυτη η μπιλιτσα που αλλαζει αμεσως τις γλωσσες?

παιδια μολις παρελαβα το κινητο και το δουλευω..ξερει κανεις εαν υπαρχει καμια ρυθμιση να κανω εναλλαγη της γλωσσας απο ελληνικα σε αγγλικα με αλλο τροπο εκτος απο το να συρω το δαχτυλο ευθεια περα ?δηλαδη υπαρχει αυτη η μπιλιτσα που αλλαζει αμεσως τις γλωσσες?

Ναι αν πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολόγιου έχει να βάλεις της google και αλλάζει η γλώσσα με την υδρόγειο

Σε περίπτωση που το brickaro υπάρχει τρόπος επαναφοράς;; όχι ότι έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο τώρα μια χαρά είναι αλλά για να έχω το double tap.. Έρχομαι από g4 και είναι χρήσιμο το άτιμο για ξεκλείδωμα οθόνης.

Σε περίπτωση που το brickaro υπάρχει τρόπος επαναφοράς;; όχι ότι έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο τώρα μια χαρά είναι αλλά για να έχω το double tap.. Έρχομαι από g4 και είναι χρήσιμο το άτιμο για ξεκλείδωμα οθόνης.

Από hard brick όχι ακόμη, από soft ήδη έχω βοηθήσει ένα παιδί εδώ

Αν είναι μόνον για το double tap, κάτσε εκεί που είσαι! Δεν θα την έλεγα και υποδειγματική την λειτουργία του!

Αν θες και για τα υπόλοιπα, αλλάζει το θέμα.

Όπως σου είπε και ο Ντεμης hard brick ακόμη δεν είδαμε. Από soft, ένας φίλος που "έχασε" το imei, το επανέφερε με την βοήθεια του Ντεμη.

Γενικά, εφόσον ακολουθήσεις τα steps (ακόμη και με την παραλαγή του inside update) δεν έχει δείξει να υπάρχει πρόβλημα.

Βέβαια η πρωτιά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή.

έχω δοκιμάσει σε αρκετές συσκευές που είχα και έκανα διάφορα πειράγματα απο customs , kernel κλπ . αυτό το εχω πάρει απο φόβο.. αν η διάφορες δεν ειναι τόσο αισθητές.. μένω ως εχει αλλά αν είναι αισθητές και υπάρχει κάποιος γνώστης σε vodafone brand που είναι και το δικό μου! θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια του να μου στείλει ενα μήνυμα να κάνω την διαδικασια με την επίβλεψή του και κερνάω μπύρα!! :)

να πω και εγω καλως σας βρηκα μιας και το απογευμα περιμενω απο Κωτσοβολο το p8 grey./

Φιλε μου ποσο το πηρες απο κοτσοβολο γτ σκέφτομαι κ εγω ν το παρω... Ειναι Ελληνικής αντιπροσωπείας?

Ποσταρω χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου τη συσκευη!

Το κινητό ειναι φοβερό!Καο οσο σκέφτομαι ότι προλαβα την προσφορά του Κωτσοβολου στο...και πεντε,και το πηρα στα 200,ενθουσιαζομαι περισσότερο! :-)

Οποιος το θελει,μη το σκεφτεται καν!

Λοιπον μετα απο 10 μερες με το κινητο οι εντυπωσεις ειναι αριστες...Ηταν η 2η επιλογη μου και η πρωτη φορα που δοκιμαζω Huawei καθως πριν ειχα το Flex 2 το οποιο το γουσταρα παρα πολυ....Μπορει στα χαρτια να ειχε καλυτερη gpu-cpu αλλα με το P8 δεν εχω δει κανενα κολλημα σε αντιθεση με το LG....O λογος που το εδωσα ηταν το θεμα που ειχε-εχει η οθονη...Το εδωσα μετα απο πολυ σκεψη καθως ειχα δοκιμασει 3 κινητα(Flex 2) και ολα ειχαν τα ιδια κουσουρια τα οποια μου εσπαγαν τα νευρα....

Ειχα κανει σκεψεις να παρω μεταχειρισμενο το G4 γυρω στα 260e αλλα με ολα αυτα που διαβαζα με παρτιδες bootloop και μετα την ασχημη εμπειρια με το Flex 2 και παλιοτερα με το G3(ενδιαμεσα ειχα το Note 4) για ενα διαστημα δεν προχωρησα....Ευτυχησα να προλαβω την προσφορα του Κωτσοβολου στα 199e....

Τα πρωτα δειγματα μου δειχνουν μια σοβαρη εταιρεια που εχει βγαλει ενα κινητο που οπως εχει ανεφερθει δεν υποφερει απο παιδικες ασθενειες και δουλευει κομπλε....Τα μονα αρνητικα που εχω εντοπισει ειναι η υπερβολικη καταναλωση μπαταριας σε κατασταση αδρανειας η οποια πιστευω θα βελτιωθει μετα την αναβαθμιση(χανεται τουλαχιστον ενα 10% μεσα στην ημερα τσαμπα) και το αλλο ειναι η πολυ αργη φορτιση....Αν κρατουσε μια σχεδον πληρης φορτιση γυρω στις 2 ωρες θα ηταν οκ αλλα 3+ ωρες ειναι σχετικα πολυ

Να αναφερω τελος οτι η συσκευη ηρθε με την B200 unbranded και ευτυχως δεν χρειαστηκε να παρεμβω καθολου...Μετα απο ολα αυτα εμενα η Huawei με εχει κερδισει μπορει να μην ειναι το φαντεζι κινητο και να χανει στο Antutu και στα αλλα benches αλλα τουλαχιστον ειναι μια ολοκληρωμενη-λειτουργικη-αξιοπιστη συσκευη που δεν μου σπαει τα νευρα καθε τρεις και λιγο με τα προβληματα οπως αλλα κινητα