Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εισαι σε 4g?δες και καμια ρυθμιση μηπως απενεργοποιησεις εντοπισμο θεσης κλπ

αναμονη κυψέλης είναι μια λειτουργία που κρατάει ενεργό το data link με την κεραία για ένα μικρο χρονικό διάστημα όταν κλίνεις (η χάνεις 4g/3γ) ένα bug Όμως στο android 5.0 το λίγο γίνεται για πάντα.. ετσι το data module μόνιμα δουλεύει στο full και καταναλονει μπόλικη μπαταρια

btw είναι σε όλα τα κινητά με android 5 και οχι μονο στο p8

και ναι είναι φυσιολογικές η τιμές (σκέψου να κάνεις μόνιμα χρήση του 4g... ουσιαστικά το ίδιο είναι)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αναμονη κυψέλης είναι μια λειτουργία που κρατάει ενεργό το data link με την κεραία για ένα μικρο χρονικό διάστημα όταν κλίνεις (η χάνεις 4g/3γ) ένα bug Όμως στο android 5.0 το λίγο γίνεται για πάντα.. ετσι το data module μόνιμα δουλεύει στο full και καταναλονει μπόλικη μπαταρια

btw είναι σε όλα τα κινητά με android 5 και οχι μονο στο p8

και ναι είναι φυσιολογικές η τιμές (σκέψου να κάνεις μόνιμα χρήση του 4g... ουσιαστικά το ίδιο είναι)

Εμενα παλι φορτισμενο απο το πρωι εχει αναμονη κυψελης 10%

18%viber

14% οθονη 13%συστημα .δεν εχω εγω το bug?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Εμενα παλι φορτισμενο απο το πρωι εχει αναμονη κυψελης 10%

18%viber

14% οθονη 13%συστημα .δεν εχω εγω το bug?

παιζει και τεράστια σημασία πόσο δυνατό σήμα έχεις... όσο ποιο κοντά στην κεραία ... τόσο καλύτερα για σένα

Το κακό Είναι ότι και στο σπίτι μου Αλλά και στην δουλειά δεν έχει Καλό σήμα.έσβησα το τηλ και το άνοιξα ξανά και σαν να ξεκόλλησε λίγο.σαν να είναι λίγο καλύτερα.την τοποθεσία μόνιμα κλειστή την έχω και γενικά όλα κλειστά τα έχω.

επισης για αυτο που λεγατε οτι πεφτει 12% μεχρι το πρωι .. μπορειτε να το βαζετε σε ultra saving battery mode και δε χανει τιποτα.. εκτος βεβαια αν περιμενετε καμια επηγουσα κληση απο βαιμπερ η σκαιπ κ.λ.π.

Λοιπόν όντως ξεκόλλησε.όταν πέρασα την β200 μετά έκανα ένα factory reset και μετά πέρασα χειροκίνητα Τα πάντα.από τότε δεν ξανά έκλεισε το τηλ. Εχθές απλά το έκλεισα και το άνοιξα ξανά και όντως δουλεύει με καλύτερη κατανάλωση.το βράδυ έχασα μόνο 4%.Ούτε πάλι Είναι λίγο Αλλά τουλάχιστον πολυ καλύτερα από 12%.Εκτός αυτού, Πριν έδειχνε ότι έχω 1.40 μνήμη ραμ ελεύθερη ενώ Τώρα είμαι μόνιμα 1.70 με 1.80 .Καλημέρα σε όλους!!!

παιζει και τεράστια σημασία πόσο δυνατό σήμα έχεις... όσο ποιο κοντά στην κεραία ... τόσο καλύτερα για σένα

Ναι το ξερω.ειδικα εκεινη την μερα ετρεχα συνεχεια.Ακομα και σε υπογεια κλπ.

Λοιπόν όντως ξεκόλλησε.όταν πέρασα την β200 μετά έκανα ένα factory reset και μετά πέρασα χειροκίνητα Τα πάντα.από τότε δεν ξανά έκλεισε το τηλ. Εχθές απλά το έκλεισα και το άνοιξα ξανά και όντως δουλεύει με καλύτερη κατανάλωση.το βράδυ έχασα μόνο 4%.Ούτε πάλι Είναι λίγο Αλλά τουλάχιστον πολυ καλύτερα από 12%.Εκτός αυτού, Πριν έδειχνε ότι έχω 1.40 μνήμη ραμ ελεύθερη ενώ Τώρα είμαι μόνιμα 1.70 με 1.80 .Καλημέρα σε όλους!!!

Ωραια,παρακολουθησε το και ενημερωσε μας.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Εμενα απο τιϛ 1:30 μεχρι τιϛ 10 το πρωι εχασε μονο 2% με κλειστο wifi και γυρισμενο στο 2g. Φοραω τη 200

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3296403

Παιδιά εδώ είναι ο launcher από Z5 δουλεύει άψογα χωρίς ροοτ ☺

Να μας λείπει... Nova και apex... Όλα τα άλλα έχουν ελάχιστη παραμετροποιηση και ουσιαστικά των τρως όπως θα των σερβίρουν... Τα ίδια πάει και για το launcher της Huawei lg, κλπ

Ούτε μένα με ενδιαφέρει.

Την εχω καταβρει με την απλότητα του μαμά. Ούτε συρτάρια, ουτε ντουλάπες, ουτε τίποτα. Έφτιαξα φακέλους με τις εφαρμογές μου, ομαδοποιημενες οπως τις θέλω και τις βρισκω με μια κίνηση.

Για τα δικά μου γούστα ειναι τέλειος ο launcher του..

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν υπαρχει αυτος ο launcher.

Ψάχνω να βρω widget η εφαρμογή να μην δειχνει ομως στην αρχικη σελιδα αλλα στις ειδοποιησεις ,κατεβάζοντας την πανω μπαρα.υπαρχει κατι;

Μπορείς να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένος γιατί καπου σε έχασα?

EDIT:

Σήμερα απο λαθος μου, ξέχασα τα δίκτυα στο 2g/3g/4g. Εντελως ελεύθερα δηλαδή. Μέχρι τώρα το ειχα πάντα στο 2g/3g. Οχι οτι δεν εχω καλο σήμα στο σπίτι ή στη δουλειά! Σπίτι 4/5 το 4g και στην δουλειά 5/5. Απλά, επειδη και το 3g με καλύπτει απόλυτα στις αναγκες μου και ειχα συνηθίσει και απο τα sgs5/sgs6 που είναι ρουφιχτρες κυριολεκτικά στο 4g.

Τελως πάντων, για να μην πλατιαζω ανευ ουσίας, απο το πρωί έκαψε ενα 25% μπαταρία και την γνωστή πια "κυψέλη" στο 8% (!!!!!!). 4η στην σειρά παρακαλω! (1.Οθόνη, 2.ομιλια, 3.υπηρεσίες google, 4.κυψέλη)

Αυτο εχω να το δω απο εποχής κιτκατ! Θα το τσεκάρω όμως αύριο και μεθαύριο έτσι, εντελως ελεύθερο, γιατι μπορεί να ηταν κάτι εντελώς τυχαίο.

Και σήμερα πάντως η μέρα ηταν οπως συνήθως. Οπότε δεν παίζει να υπήρξε η διαφορά απο (ας πούμε) διαφορετική χρήση.

Θα το δω πάντως και θα ενημερώσω γιατί πραγματικά εντυπωσιάστικα!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ούτε μένα με ενδιαφέρει.

Την εχω καταβρει με την απλότητα του μαμά. Ούτε συρτάρια, ουτε ντουλάπες, ουτε τίποτα. Έφτιαξα φακέλους με τις εφαρμογές μου, ομαδοποιημενες οπως τις θέλω και τις βρισκω με μια κίνηση.

Για τα δικά μου γούστα ειναι τέλειος ο launcher του..

Να μας λείπει... Nova και apex... Όλα τα άλλα έχουν ελάχιστη παραμετροποιηση και ουσιαστικά των τρως όπως θα των σερβίρουν... Τα ίδια πάει και για το launcher της Huawei lg, κλπ

Βασικά παιδιά σε άλλο θρεντ ήθελα να το βάλω

καλησπερα σε ολους

εχει η συζυγος ενα P8 το οποιο ειναι αψογο αλλα καποιες φορες χανει τις ειδοποιησεις απο καποιες εφαρμογες ... ειδικα στο Whatsapp σχεδον εαν δεν ανοιξεις την εφαρμογη ειδοποιηση δεν ερχεται καθολου ..

Βασικά παιδιά σε άλλο θρεντ ήθελα να το βάλω

Ειπα και εγω.απο τους καλυτερους μαμισιους και ψαχνεις να τον αλλαξεις;

Ο αλλος γραφτηκε για να διαφημισει το τηλ;τζαμπατζης .....

Ειπα και εγω.απο τους καλυτερους μαμισιους και ψαχνεις να τον αλλαξεις;

Ο αλλος γραφτηκε για να διαφημισει το τηλ;τζαμπατζης .....

Μια χαρά τηλέφωνο είναι. Αστέρι! Το σκέφτομαι σοβαροτατα για την επόμενη συσκευή μου αλλα οχι Κινέζικο! Με τίποτα!

Promotipn καθαρό. Αλλά απο Κινα ούτε με σφαίρες!

Μια χαρά τηλέφωνο είναι. Αστέρι! Το σκέφτομαι σοβαροτατα για την επόμενη συσκευή μου αλλα οχι Κινέζικο! Με τίποτα!

Promotipn καθαρό. Αλλά απο Κινα ούτε με σφαίρες!

γιατι οχι απο την κίνα? εγο το mate 7 που ειχα (3/32) απο την κινα το είχα παρει

Αφενός μεν γιατί αν πάθει κάτι, έμπλεξες (σιγά μην το δεχτεί η arvato για επισκευή) και αφετέρου το τηλέφωνο το παντρεύεσαι. Ή στην καλύτερη το σκοτώνεις γιατί δεν θα 'χει εγγύηση.

Αφενός μεν γιατί αν πάθει κάτι, έμπλεξες (σιγά μην το δεχτεί η arvato για επισκευή) και αφετέρου το τηλέφωνο το παντρεύεσαι. Ή στην καλύτερη το σκοτώνεις γιατί δεν θα 'χει εγγύηση.

α καλά εγώ εγγύηση πλέον δεν την κοιτάω καν ότι έχει σχέση με Ελλάδα (πέρα απο lg) γιατί όλα πανε arvato πλέον και εκεί 90% σε βγάζουν εκτός... για χίλιους δυο λόγους

και πρόσφατο περιστατικό με το z5 cpmpact ενός φίλους μου το οποίο 3 βδομάδες μετά την αγορά άρχισε να σβήνει ξαφνικά ε δεν ασχοληθήκαμε πολύ πολύ το στέλνουμε... σε 6 ήμερες περνούμε τηλέφωνο... και μας λένε.. η συσκευη λογικά χρησιμοποιήθηκε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και πάγωσε ετσι χρειάζεται αλλαγή μητρικής αλλά είναι εκτός εγγύησης γιατί λογικά εσείς την βάλατε στο ψυγείο η ταξιδέψατε κάπου που έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Εμεις αρχίσαμε να τους λέμε ότι δεν έχει γίνει τπτ κλπ.. μας λένε άμεσα... αυτό ειναι το πόρισμα μας για οτιδήποτε άλλο μιλήστε με τον υπεύθυνο.. μας δίνει υπεύθυνο αυτός λέει αυτή είναι η διάγνωση του τεχνικού αν θέλετε το επισκευάζετε με δικά σας έξοδα αλλιώς το στέλνουμε πίσω και χρεώνεστε 10 ευρώ... και αν έχετε παράπονα να σας συνδέσω με το νομικό μας τμήμα.

Δεν ασχοληθήκαμε και το έστειλαν πίσω..

Την αλλη μέρα έστειλα ενα mail στο service στην τσεχια (δεν τους είπα τη και πως απλά οτι δεν είμαι ευχαριστημένος με το τοπικό service και αν μπορώ να το στείλω σε αυτούς).. το δέχτηκαν απλά με δικά μου μεταφορικά (περιπου 14 15 ευρώ πίσω μπρος)

το στέλνω.. φτάνει σε 2 μέρες και σε άλλες δυο μου έρχεται email οτι αντικαταστάθηκε η μητρική πλακέτα λόγο βλάβης στην nand memory και ότι άπλα ήταν ελλειμματικό το κομμάτι... κα σε άλλες 3 μέρες το είχα πίσω...

καλησπερα σε ολους

εχει η συζυγος ενα P8 το οποιο ειναι αψογο αλλα καποιες φορες χανει τις ειδοποιησεις απο καποιες εφαρμογες ... ειδικα στο Whatsapp σχεδον εαν δεν ανοιξεις την εφαρμογη ειδοποιηση δεν ερχεται καθολου ..

Πήγαινε στις ρυθμίσεις, προστατευόμενες εφαρμογές, και ενεργοποίησε την προστασία στην εφαρμογή που δεν θέλεις να απενεργοποιείτε όταν σβήνει η οθόνη

ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ huawei honor7 ΚΑΙ ΣΤΟ huawei p8

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 Η ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ huawei honor7 ΚΑΙ ΣΤΟ huawei p8

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 Η ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ p8

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti

Πήγαινε στις ρυθμίσεις, προστατευόμενες εφαρμογές, και ενεργοποίησε την προστασία στην εφαρμογή που δεν θέλεις να απενεργοποιείτε όταν σβήνει η οθόνη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Το έχω κάνει ήδη αυτό και πάλι δεν έρχονται σωστά. :(

καλησπερα σε ολους.σημερα το πηρα και εγω προερχομενος απο p8 lite.μερα με νυχτα τα δυο τηλεφωνα.θα ηθελα να ρωτησω δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση οπως στο p8 lite για ξεκλειδωμα της συσκευης με δυπλο χτυπημα στην οθονη κλειδωματος.μηπως δεν υπαρχει αυτο στο p8 η ξεκλειδωνει με αλλο τροπο χωρις να πατας το μπουτον του on of
salonika city :thanks: