pazu Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει γιατί είμαι ένα βήμα πριν σπάσω το κινητό.ανοίγω τα δεδομένα κινητής και δεν γίνεται τίποτα! Δεν βγάζει καν τα σηματακια πάνω στην οθόνη ότι άνοιξε Ούτε τίποτα! Άλλαξα το έβαλα 4g 3g 2g το έκλεισα το άνοιξα του έκανα επανεκκίνηση τίποτα!!! Μόνο με wifi έχω ίντερνετ.ξενέρωσα απίστευτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εκανες τιποτα;δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εκανες τιποτα;δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Μόνο με αυτο επανήλθε δυστυχώς!!! Καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ωραία θέματα στο παρακάτω λινκ http://www.huaweitheme.work/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ωραία θέματα στο παρακάτω λινκ http://www.huaweitheme.work/ Thanks Thanos!Και πως τα περναμε?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Thanks Thanos!Και πως τα περναμε??[/QUOT κατεβάζεις το θέμα [είναι αρχείο hwt] και το βάζεις στο φάκελλο HWThemes της μνήμης του κινητού. Μετά απο την εφαρμογή θέματα το βάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Thanks Thanos!Και πως τα περναμε??[/QUOT κατεβάζεις το θέμα [είναι αρχείο hwt] και το βάζεις στο φάκελλο HWThemes της μνήμης του κινητού. Μετά απο την εφαρμογή θέματα το βάζεις Με EMUI 4.0 θα παιζουν,γιατι εχω βαλε ΜΜ beta?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Με EMUI 4.0 θα παιζουν,γιατι εχω βαλε ΜΜ beta?? Δεν ξέρω Λογικά όχι γιατι είναι για 3.0 και 3.1 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Με EMUI 4.0 θα παιζουν,γιατι εχω βαλε ΜΜ beta?? Δεν ξέρω Λογικά όχι γιατι είναι για 3.0 και 3.1 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις Αστο,μην κολλησει το συμπαν και τρεχουμε μετα...:lol::worry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Κάτοχος και εγώ απο χθες του κινητού. Εξαιρετικό κινητό.Το πήρα απο σκρουτζομάγαζο 336 ευρώ.Ηταν wind,αλλά με το τρόπο που έχει αναφερθεί [huawei-p8 Clean debranding στο xda] το καθάρισα πάρα πολύ εύκολα και έκανε αναβάθμιση τη 200. Εκανα δοκιμή και το παρακάτω και λειτουργεί άψογα Θα ήθελα να μου δώσεις μια πληροφορία. Το τηλέφωνο που πήρες είναι δίκαρτο? Γενικα εχει την δυνατότηα μια κάρτα σιμ και μια κάρτα μνήμης η 2 σιμ? Σε ρωτάω γιατι στο σκρούτζ το Dual το δείχνει σε διαφορετικό τόπικ με διαφορετική τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Πέρνει κανονικά μια σιμ και μια καρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αυτά που εισάγονται Ευρώπη δεν υποστηρίζουν δύο sim και υποστηρίζουν όλα τα δίκτυα 4G. Το δίκαρτο Ρ8 (όχι το lite) δεν είναι για Ευρώπη, και έχει πρόβλημα με κάποια δίκτυα 4G γιατί του λείπουν μπάντες. Φυσικά δεν το καλύπτει η αντιπροσωπεία με εγγύηση. Κατά την γνώμη μου μακριά από τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 λοιπον εκανα απο το xda την διαδικασια ολα κομπλε να του βαρεσω και ενα φακτορι ρισετ να μαι σιγουρος ? βοηθηστε γιατι δε το κατεχουμε και πολυ ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 λοιπον εκανα απο το xda την διαδικασια ολα κομπλε να του βαρεσω και ενα φακτορι ρισετ να μαι σιγουρος ? βοηθηστε γιατι δε το κατεχουμε και πολυ ευχαριστω ! Καλό θα ήταν να κάνεις και ενα φακτορι ρισετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλημέρα.αυτο έχω το GRA-L09.ευτυχώς που ήταν ανησυχεί η κόρη μου και δεν έκανα τίποτα εχθές.οπότε για πες τι να κατεβάσω; αφου ειναι το l09 φοράει κατά 99% την ευρωπαϊκή.. πως σου ήρθε ότι φοράει κάποιας άλλης περιοχής .. εκτος και αν καταλαβα λαθος και ειναι απλα branded η συσκευη (vodaafone κλπ) και θελεις να την κανεις global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 λοιπον εκανα απο το xda την διαδικασια ολα κομπλε να του βαρεσω και ενα φακτορι ρισετ να μαι σιγουρος ? βοηθηστε γιατι δε το κατεχουμε και πολυ ευχαριστω ! Να σε ρωτήσω.Επειδή θα το κάνω και εγώ αυτο και μιας και δεν το κατέχω Ούτε εγώ το θέμα.ήταν σε γενικές γραμμές εύκολο; Μετά κάνεις από μπακ απ επαναφορά το τηλ και επανέρχονται όλα Όπως πριν στην θέση τους;ή Πρέπει να το ξανά στήσεις από την αρχή; βέβαια δεν με χαλάει να το ξανά στήσω αλλά φοβάμαι μην χάσω Φωτογραφίες και Αλλά.Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 αφου ειναι το l09 φοράει κατά 99% την ευρωπαϊκή.. πως σου ήρθε ότι φοράει κάποιας άλλης περιοχής .. εκτος και αν καταλαβα λαθος και ειναι απλα branded η συσκευη (vodaafone κλπ) και θελεις να την κανεις global Ναι είναι Vodafon και Θέλω να απαλλαγώ από αυτήν και απλά Θέλω να βάλω μια ρομ που να είναι της Huawei.Πρέπει να το κάνω με άλλον τρόπο και όχι με το xda; Θέλω να παίρνω ενημερώσεις κανονικά από την Huawei με λίγα λόγια και να μην έχω την πειραγμενη ρομ της Vodafon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Να σε ρωτήσω.Επειδή θα το κάνω και εγώ αυτο και μιας και δεν το κατέχω Ούτε εγώ το θέμα.ήταν σε γενικές γραμμές εύκολο; Μετά κάνεις από μπακ απ επαναφορά το τηλ και επανέρχονται όλα Όπως πριν στην θέση τους;ή Πρέπει να το ξανά στήσεις από την αρχή; βέβαια δεν με χαλάει να το ξανά στήσω αλλά φοβάμαι μην χάσω Φωτογραφίες και Αλλά.Καλημέρα τελικως ηταν ευκολο το εκανα σε μιση ωρα περιπου ! 3 shut down ειναι η δουλεια ουσιαστικα αφου περασε εν τελη η Β170 το αφησα εκανε και το update και μετα του εκανα ενα φακτορι να ΄κατσει΄ καλα πανω τωρα εγω το εστησα απο την αρχη αν δεν εχεις τπτ ιδιαιτερο μεσα πχ σπασμενες εφαρμογες κλπ τι να πω καντο απο την αρχη ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τι γίνεται ρε παιδιά ? Τι χαμός είναι αυτός με τις brand debrand κτλπ! Τόσα λεφτά για να κανείς μετατροπές με το καλημέρα! Τραγικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τι γίνεται ρε παιδιά ? Τι χαμός είναι αυτός με τις brand debrand κτλπ! Τόσα λεφτά για να κανείς μετατροπές με το καλημέρα! Τραγικο Δυστιχός σε αυτή την συσκευή το branded είναι πολύ πειραγμένο. Σε κάποιες περιπτώσεις απουσιάζουν από τις ρυθμίσεις κάποιες επιλογές. Τελικά εμένα δεν με πειράζει αν κάποιο τηλέφωνο είναι παραεισαγωγή (Ευρώπης) ή όχι, αλλά branded δεν παίρνω με τίποτα! Σε αυτό το τηλέφωνο, τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη, και έδωσα περισσότερα και πήρα Ελληνικό για να μην είναι branded, και δεν το μετάνιωσα. Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τι γίνεται ρε παιδιά ? Τι χαμός είναι αυτός με τις brand debrand κτλπ! Τόσα λεφτά για να κανείς μετατροπές με το καλημέρα! Τραγικο Δεν είναι ότι έχει προβλήματα το τηλ.αντιθέτως ρολαρει άψογα.Αλλά έχει μέσα 14 εφαρμογές που μου είναι εντελώς άχρηστες και δεν μπορώ να της σβήσω και τρέχουν τσάμπα πίσω.Μετά πάλι δεν ξέρω αν μείνω έτσι εάν θα παίρνω αναβαθμίσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικως ηταν ευκολο το εκανα σε μιση ωρα περιπου ! 3 shut down ειναι η δουλεια ουσιαστικα αφου περασε εν τελη η Β170 το αφησα εκανε και το update και μετα του εκανα ενα φακτορι να ΄κατσει΄ καλα πανω τωρα εγω το εστησα απο την αρχη αν δεν εχεις τπτ ιδιαιτερο μεσα πχ σπασμενες εφαρμογες κλπ τι να πω καντο απο την αρχη ! :) Θα κάτσω να το κάνω σήμερα τότε να τελειώνει.σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τι γίνεται ρε παιδιά ? Τι χαμός είναι αυτός με τις brand debrand κτλπ! Τόσα λεφτά για να κανείς μετατροπές με το καλημέρα! Τραγικο Γιατί έχεις δει κάποιο να μην έχει; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δεν είναι ότι έχει προβλήματα το τηλ.αντιθέτως ρολαρει άψογα.Αλλά έχει μέσα 14 εφαρμογές που μου είναι εντελώς άχρηστες και δεν μπορώ να της σβήσω και τρέχουν τσάμπα πίσω.Μετά πάλι δεν ξέρω αν μείνω έτσι εάν θα παίρνω αναβαθμίσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα κάτσω να το κάνω σήμερα τότε να τελειώνει.σε ευχαριστώ πολύ. γιατί τα branded είναι πολύ ποιο φτηνά καθώς τα δίνει σαν προσφορά η vodafone γερμανιας... και debrand ειναι διαδικασία μερικών κουμπιών και γλυτώνεις και κάνα 200 ευρω απο την αλλη αν θέλεις παίρνεις ιδι unbranded απο το publik στα 500+ ευρω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 μια ερωτιση υπάρχει κάποιο ακουστικό για να ακούω μουσική σε αυτό το κινητό σε μια ανθρώπινη ποιότητα? δοκίμασα pistons ii, Microsoft WH-610, razer hammerhead (οχι τα pro) και μαμά ακουστικά απο 5s,,, ηχος αρκετά μέτριος (δλδ με ίδια ακουστικά στο 5s χαοτική διαφορά) για αυτο ρωταω μηπος απλα δεν ειναι συμβατα και υπάρχουν καποια ακουστικα που να παίζουν καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Σήμερα κατέβασα από το xda στον υπολογιστή το αρχείο και Μόλις γυρίσω το απόγευμα σπίτι θα το περάσω στο κινητό.πρώτη φορά το κάνω ελπίζω από αύριο να μην σας γράφω για το πόσο ωραίο τούβλο έχω...... Edited January 15, 2016 by pazu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts