Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.

Το gra-l09 ειναι το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Απο εκεί και μετα ειναι branded Vodafone που λέει οτι εχει δώσει 5.1.1 ενω επίσημα η hua βρίσκεται στο 5.0.1. Το συγκεκριμένο firmware ειναι καρά πειραγμένο απο την voda, έχει αντικαταστησει αρχεια συστήματος με δικα της και θέλει πολυ προσοχή στο debranding αν το επιχειρήσεις. Παιδια εδώ στο νήμα ταλαιπωρηθηκαν αρκετά. Υπαρχει ομως οδηγός που απ' οτι φαίνεται, εφοσον τον ακολουθήσεις, δουλεύει.

Εφοσον ειναι branded το κινητό, ΟΤΑ θα σου έρθει οταν (και αν) το βγάλει η Vodafone.

Το emui 4 θα έρθει με την ΜΜ. Απ' οτι ακούγεται πρόκειται για εξαιρετική ρομ. Είμαστε σε αναμονή, είμαστε πρώτοι στην λίστα και θα την δουμε.

αμα τo κατεβασουμε μπορουμε να την βαλουμε απο την sd?to emui 4

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι δεν μπαίνει. Πρέπει πρωτα να το κανεις debrand, να εχεις την Β200 μέσα και στην συνέχεια να περάσεις την 6. Είτε απο sd με forced εγκατάσταση, ειτε περιμένοντας ΟΤΑ.

Απ' οτι εχω διαβάσει, η official MM έχει προαπαιτουμενη την Β200 για να "κατσει".

Ολα αυτα ομως μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα. Αν δεν κυκλοφορήσει να δουμε ακριβως τι θέλει, τιποτα δεν ειναι 100% σιγουρο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Οχι δεν μπαίνει. Πρέπει πρωτα να το κανεις debrand, να εχεις την Β200 μέσα και στην συνέχεια να περάσεις την 6. Είτε απο sd με forced εγκατάσταση, ειτε περιμένοντας ΟΤΑ.

Απ' οτι εχω διαβάσει, η official MM έχει προαπαιτουμενη την Β200 για να "κατσει".

Ολα αυτα ομως μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα. Αν δεν κυκλοφορήσει να δουμε ακριβως τι θέλει, τιποτα δεν ειναι 100% σιγουρο.

Έχω ακριβός το ίδιο τηλ με τον φίλο zak81 και διαβάζοντας τα λεγόμενα σου μου κόπηκαν τα φτερά.Και εγώ που νόμιζα ότι δεν ήταν και τόσο πειραγμενο μιας και δεν έχει καμία εφαρμογή τηςVodafon μέσα.Το θέμα είναι ότι δεν έχω πειράξει Πότε τηλ και όλα τα είχα μαμά.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να του περάσω άλλη ρομ.τον οδηγό για να περάσω την Ευρωπαϊκή μπορείς κάποιος να μου τον στείλει; και το Πρέπει να προσέξω; ευχαριστώ

fanatikos μπορεις σε παρακαλω να με βοηθησεις στα ερωτηματα μου στο post #968 ?ευχαριστω

h c02 αν δεις και εδω http://forum.xda-developers.com/android/help/firmware-huawei-p8-t3140838

ειναι της βοντα firmware.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Έχω ακριβός το ίδιο τηλ με τον φίλο zak81 και διαβάζοντας τα λεγόμενα σου μου κόπηκαν τα φτερά.Και εγώ που νόμιζα ότι δεν ήταν και τόσο πειραγμενο μιας και δεν έχει καμία εφαρμογή τηςVodafon μέσα.Το θέμα είναι ότι δεν έχω πειράξει Πότε τηλ και όλα τα είχα μαμά.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να του περάσω άλλη ρομ.τον οδηγό για να περάσω την Ευρωπαϊκή μπορείς κάποιος να μου τον στείλει; και το Πρέπει να προσέξω; ευχαριστώ

Καλημέρα!

Καταλαβαίνω. Δυστυχώς η vodafone τους αλλάζει τα πετρέλαια στο πείραγμα. Πολύ - πολύ σπάνια θα πάρεις τηλέφωνο από αυτούς που δεν το έχουν γαργαλήσει χοντρά.

Τώρα για clean debrand έχει δοθεί στο νήμα link. Το είχε προσπαθήσει και άλλος να κάνει debrand (χωρίς τον οδηγό) και τον ταλαιπώρησε πολύ.

Ρώτησε και τον φίλο με το Ρ8 της Wind που και αυτός το καθάρησε με τον οδηγό και είναι ΟΚ. Δες την προηγούμενη σελίδα.

Κάτι όμως που δεν γνωρίζω (και ίσως είναι ένα θέμα), είναι το τι γίνεται με την εγγύηση μετά το debranding και πόσο εύκολο είναι να το γυρίσεις μαμά αν (χτυπα ξύλο) χρειαστεί να πάει στο service.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημέρα!

Καταλαβαίνω. Δυστυχώς η vodafone τους αλλάζει τα πετρέλαια στο πείραγμα. Πολύ - πολύ σπάνια θα πάρεις τηλέφωνο από αυτούς που δεν το έχουν γαργαλήσει χοντρά.

Τώρα για clean debrand έχει δοθεί στο νήμα link. Το είχε προσπαθήσει και άλλος να κάνει debrand (χωρίς τον οδηγό) και τον ταλαιπώρησε πολύ.

Ρώτησε και τον φίλο με το Ρ8 της Wind που και αυτός το καθάρησε με τον οδηγό και είναι ΟΚ. Δες την προηγούμενη σελίδα.

Κάτι όμως που δεν γνωρίζω (και ίσως είναι ένα θέμα), είναι το τι γίνεται με την εγγύηση μετά το debranding και πόσο εύκολο είναι να το γυρίσεις μαμά αν (χτυπα ξύλο) χρειαστεί να πάει στο service.

Η αληθεια ειναι ότι μου αρέσει πολύ το κινητό αλλά Εάν δεν έχω εγγύηση μετά δεν έχω λογο να το κάνω.Εάν πάλι του αλλάξω ρομ και υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να έχω προβλήματα ή κολλήματα προτιμώ να το πουλήσω από τώρα και να κοιτάξω αλλού ή το ίδιο τηλ αλλά όχι branded αυτήν την φορά.τα κριτήρια μου εμένα για ένα smartphone είναι να είναι αλαγγαριστο και απροβληματιστο.εαν βλεπω τηλ να σκαλωνει γενικά, κάτι παθαίνω! Αλλά το να παίρνω ενημερώσεις το θεωρώ τόσο στάνταρ που δεν περίμενα κάτι τέτοιο.Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ.θα κοιτάξω τώρα και θα στείλω στο παλικάρι με την wind.

Παρακαλώ! Να 'σαι καλά!

Να κολλάει και να λαγκάρει μετά δεν υπάρχει περίπτωση εφόσον γίνουν σωστά αυτά που πρέπει.

Η εγγύηση ειναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και για μένα και γι' αυτό προτημώ μερικές φορές εις γνώσιν μου να δόσω παραπάνω λ7 ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να έχω τέτοιο πρόβλημα. Και ξέρω πολύ καλά ότι τηλέφωνο από vodafon σαν συσκευή και μόνο, ΔΕΝ ....

Αν είναι βέβαια με σύνδεση, επιδότηση κλπ, εντάξει εκεί αλλάζει το θέμα. Γενικά όμως με εκνευρίζει αφάνταστα αυτή η εταιρία γιατί χεριάζει πάρα πολύ τις συσκευές. Κα την δικιά μου με επιδότηση την πήρα από την Cosmote, ήταν όμως εντελώς απείραχτη. Ούτε καν το logo της Cosmote δεν υπάρχει!!

Όπως και να έχει σκέψου ήρεμα και πράξε! Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι παραπάνω, είναι ευχαρίστησή μου! ;)

Θα ξέρουμε στην πρώτη που θα έρθει, αν θα βγάλει μήνυμα για ενημέρωση στα παιδιά που έκαναν debrand.

Εφόσον ομως θα μπορεις να την περάσεις χερουλατα δεν νομίζω να είναι κάτι τραγικό.

Θα ξέρουμε στην πρώτη που θα έρθει, αν θα βγάλει μήνυμα για ενημέρωση στα παιδιά που έκαναν debrand.

Εφόσον ομως θα μπορεις να την περάσεις χερουλατα δεν νομίζω να είναι κάτι τραγικό.

Μπα παίρνει κανονικά ota

Άν σου εχει βγάλει τοτε πάσο. Δεν το γνωρίζω.

Μιας και για αναβαθμισεις ο λογος εμεις που εχουμε 6 beta θα παρουμε 6 official οταν κυκλοφορησει OTA ή θα πρεπει να την περασουμε χερατα?
Poco X3 nfc 6/128

Σήμερα συνέβη το εξής, ήμουν σε συναυλία και προσπαθούσα να τραβήξω βίντεο. Όμως κολλούσε και κρέμαγε η κάμερα. Εν'ώ 'εδειχνε ότι έγραφε, πατούσα να σταματήσει και δεν έκανε τίποτα και δεν αποθηκευόταν το βίντεο. Το δοκίμασα εκτός της συναυλίας και έγραφε κανονικά. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να έφταιγαν οι γρήγορες και δυνατές εναλλαγές φωτός από τα φώτα, ίσως "μπέρδευαν" τον αισθητήρα; Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Σήμερα συνέβη το εξής, ήμουν σε συναυλία και προσπαθούσα να τραβήξω βίντεο. Όμως κολλούσε και κρέμαγε η κάμερα. Εν'ώ 'εδειχνε ότι έγραφε, πατούσα να σταματήσει και δεν έκανε τίποτα και δεν αποθηκευόταν το βίντεο. Το δοκίμασα εκτός της συναυλίας και έγραφε κανονικά. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να έφταιγαν οι γρήγορες και δυνατές εναλλαγές φωτός από τα φώτα, ίσως "μπέρδευαν" τον αισθητήρα; Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Μου το έχει κάνει σε 4 κινητά στα 3 έφταιγε η sdcard (μια του κο..) και σε ένα άλλο (HTC one m8 at&t)είχαν φιτεψει ένα feature το οποίο αναγνωρίζει ότι είναι συναυλία και δεν καταγράφει (είναι παράνομο να τραβάς συναυλία στην usa)

Καλημερα.

Δεν χρησιμοποιώ την native εφαρμογή για video γιατί είναι προβληματικη. Με την fv5 σε πάρτι με φώτα, μουσική κλπ δεν ειχα πρόβλημα.

Καλημέρα!

ακριβός το ίδιο τηλ με τον φίλο zak81 και διαβάζοντας τα λεγόμενα σου μου κόπηκαν τα φτερά.Και εγώ που νόμιζα ότι δεν ήταν και τόσο πειραγμενο μιας και δεν έχει καμία εφαρμογή τηςVodafon μέσα.Το θέμα είναι ότι δεν έχω πειράξει Πότε τηλ και όλα τα είχα μαμά.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να του περάσω άλλη ρομ.τον οδηγό για να περάσω την Ευρωπαϊκή μπορείς κάποιος να μου τον στείλει; και το Πρέπει να προσέξω; ευχαριστώ

καλησπερα !

ειχα παρει και εγω το κινητο απο βοντα αρχικα το κινητο δεν ειχε τιποτα απολυτως απο βοντα

καποια μερα αποαφασιζω να βγαλω την sim του wacth up και να βαλω την βοντα (για να στειλω μηνυμα στο σινεμα για 1+1)

με τα πολλα μολις ανοιγω το κινητο μου πεταει μες τη μαπα το λογκο της βοντα αντι αυτου του hu και μεσα στο μενου μου σβηνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο επαφες μεχρι φωτογραφιεσ που ειχα μεσα στη μνημη του κινητου και μου βγαζει και ενα φακελο vodafone με καμια 10αρα εφαρμογες voda ... αυτα ολα ξαναλεω εμφανιστηκαν οταν μπηκε μεσα η sim voda

οπως ηταν λογικο τρελαθηκα πηγα στη βοντα και δεν ηξερε κανενας υπαληλος τι και πως

οποτε μπηκα εδω και με βοηθησε ο fanatikos και περασα τοτε την β132 και μετα χερατα την β200 και απο την β132 κιολας εφυγαν ολες οι σαβουρες της βοντα λογικα εχουν φυγει τελειως απο το κινητο ?

δε ξερω σε εσας που εχετε και εσεις βοντα τι καρτα σιμ εχετε αλλα να ειστε προσεκτικοι η να βαλετε καποια οφισιαλ εκδοση της hu αποψη μου !

Edited by spiros_lou

καλησπερα !

ειχα παρει και εγω το κινητο απο βοντα αρχικα το κινητο δεν ειχε τιποτα απολυτως απο βοντα

καποια μερα αποαφασιζω να βγαλω την sim του wacth up και να βαλω την βοντα (για να στειλω μηνυμα στο σινεμα για 1+1)

με τα πολλα μολις ανοιγω το κινητο μου πεταει μες τη μαπα το λογκο της βοντα αντι αυτου του hu και μεσα στο μενου μου σβηνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο επαφες μεχρι φωτογραφιεσ που ειχα μεσα στη μνημη του κινητου και μου βγαζει και ενα φακελο vodafone με καμια 10αρα εφαρμογες voda ... αυτα ολα ξαναλεω εμφανιστηκαν οταν μπηκε μεσα η sim voda

οπως ηταν λογικο τρελαθηκα πηγα στη βοντα και δεν ηξερε κανενας υπαληλος τι και πως

οποτε μπηκα εδω και με βοηθησε ο fanatikos και περασα τοτε την β132 και μετα χερατα την β200 και απο την β132 κιολας εφυγαν ολες οι σαβουρες της βοντα λογικα εχουν φυγει τελειως απο το κινητο ?

δε ξερω σε εσας που εχετε και εσεις βοντα τι καρτα σιμ εχετε αλλα να ειστε προσεκτικοι η να βαλετε καποια οφισιαλ εκδοση της hu αποψη μου !

Θα μου έκανες πολύ μεγάλη χάρη εάν αφιερωνες λίγο χρόνο και μου εξηγούσες πως ακριβός το έκανες γιατί Θέλω να το κάνω και εγώ.Αλλά είμαι καινούριος στο αντροιντ και θα σε τρελανω λίγο......

Για την καταγραφή συναυλιών λέω. Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια

που το δυσκολο? ενα embeded shazam like service που βλεπει τι παιζει και αν ειναι live

καλησπερα !

Θα μου έκανες πολύ μεγάλη χάρη εάν αφιερωνες λίγο χρόνο και μου εξηγούσες πως ακριβός το έκανες γιατί Θέλω να το κάνω και εγώ.Αλλά είμαι καινούριος στο αντροιντ και θα σε τρελανω λίγο......

http://huawei-info.de/update-ota-b200-huawei-p8

αρχικα θα κατεβασεις απο εδω το μεγαλο αρχειο του Β200

μετα καλο θα ηταν να εσωνες καπου τα αρχεια σου και να εκανες ενα factory reset στο κινητο σου

μετα μολις κατεβει το αρχειο το ξεζιπαρεις και το περνας σε μια memory stick

βαζεις την μνημη στο κινητο πηγαινεις

settings-->updater-->menu(κατω κατω)-->local update

και ανοιγεις το αρχειο αν θυμαμαι καλα και ακουλουθηεις τα βηματα

αφωτου περασει μερικοι (και εγω αυτο εκανα) κανουν παλι ενα factory reset

αν κανω καποιο λαθος ας με διωρθωσει κανεις γιατι δε τα εχω και φρεσκα

αλλα προτου κανεις κατι περιμενε να σου γραψει και ο μαστορας fanatikos !!!

http://huawei-info.de/update-ota-b200-huawei-p8

αρχικα θα κατεβασεις απο εδω το μεγαλο αρχειο του Β200

μετα καλο θα ηταν να εσωνες καπου τα αρχεια σου και να εκανες ενα factory reset στο κινητο σου

μετα μολις κατεβει το αρχειο το ξεζιπαρεις και το περνας σε μια memory stick

βαζεις την μνημη στο κινητο πηγαινεις

settings-->updater-->menu(κατω κατω)-->local update

και ανοιγεις το αρχειο αν θυμαμαι καλα και ακουλουθηεις τα βηματα

αφωτου περασει μερικοι (και εγω αυτο εκανα) κανουν παλι ενα factory reset

αν κανω καποιο λαθος ας με διωρθωσει κανεις γιατι δε τα εχω και φρεσκα

αλλα προτου κανεις κατι περιμενε να σου γραψει και ο μαστορας fanatikos !!!

Σε υπερευχαριστω.θα το κατεβάσω και αύριο το απόγευμα θα κάτσω να ασχοληθώ.όποιος άλλος μπορεί να μου πει κάτι που πρέπει να προσέχω ας το κάνει παρακαλώ.είχες Κανένα πρόβλημα; είδες κάποια διαφορά σε κάτι;

Σε υπερευχαριστω.θα το κατεβάσω και αύριο το απόγευμα θα κάτσω να ασχοληθώ.όποιος άλλος μπορεί να μου πει κάτι που πρέπει να προσέχω ας το κάνει παρακαλώ.είχες Κανένα πρόβλημα; είδες κάποια διαφορά σε κάτι;

αρχικα κανενα προμπλεμ ισα ισα εφυγαν ολα της βοντα

τωρα που και που λαγγαρει η αφη οταν το ξεκλειδωνω και το κλειδωνω ξανα και το ξανανοιγω και σκεφτομουν να περασω την ΒΕΤΑ

αλλα κολλαω λιγο γτ δε γυρναει ευκολα πισω ειμαι σε σκεψεις σε αυτο

αρχικα κανενα προμπλεμ ισα ισα εφυγαν ολα της βοντα

τωρα που και που λαγγαρει η αφη οταν το ξεκλειδωνω και το κλειδωνω ξανα και το ξανανοιγω και σκεφτομουν να περασω την ΒΕΤΑ

αλλα κολλαω λιγο γτ δε γυρναει ευκολα πισω ειμαι σε σκεψεις σε αυτο

Ωχ λίγο άσχημο αυτό.....με βάζει σε σκέψεις τώρα...μάλλον θα το επιχειρήσω.....