vangelsak Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 OTA. Απλως εκανα αναζητηση ενημερωσης και μου βγηκε.ειναι 293mb περιπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 OTA. Απλως εκανα αναζητηση ενημερωσης και μου βγηκε.ειναι 293mb περιπου... Ευχαριστώ, έχω την 170 και δεν μου βγάζει κάτι εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) νέα έκδοση.Απ'οτι βλεπω επανηλθε το touchplus.Ωραια τωρα μπορουμε να κρυψουμε τη γραμμη πλοηγησης αυτο ειναι το ειδικο τζαμακι που ΄βγαζει΄τα κουμπια εκτος οθονης μεσω του touchplus ... ξερει κανεισ ομως που μπορουμε να τo αγορασουμε ?? Edited October 10, 2015 by spiros_lou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Ρε παιδιά διαβάζω στο ΝΕΤ οτι δεν ειναι για πολλά παιχνίδια λόγω gpu. Δηλαδή κομπλαρει;δε τα παίζει ή απλά δεν εχει τη τρελή αναληση.;επίσης πόσο αργή ειναι η φόρτιση του γιατι διάβασα οτι αργεί πολυ. Edited October 10, 2015 by Manolovas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ρε παιδιά διαβάζω στο ΝΕΤ οτι δεν ειναι για πολλά παιχνίδια λόγω gpu. Δηλαδή κομπλαρει;δε τα παίζει ή απλά δεν εχει τη τρελή αναληση.;επίσης πόσο αργή ειναι η φόρτιση του γιατι διάβασα οτι αργεί πολυ. προσωπικα παιχνιδια δε παιζω για να σου πω, δεν νομιζω να εχει θεμα , οσο για την μπαταρια αργει οσο σχεδον ολες οι συσκευες ,απλα ειναι η τακτικη της εταιριας για ευνοητους λογους μετα το 90% της φορτισης να αργει λιγο παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Ρε παιδιά διαβάζω στο ΝΕΤ οτι δεν ειναι για πολλά παιχνίδια λόγω gpu. Δηλαδή κομπλαρει;δε τα παίζει ή απλά δεν εχει τη τρελή αναληση.;επίσης πόσο αργή ειναι η φόρτιση του γιατι διάβασα οτι αργεί πολυ. Ναι, για παιχνιδο-μηχανη δεν θα το έπαιρνα. Δεν παιζω όμως παιχνίδια (στο κινητό) πέραν απο κανενα σουντοκου. Και γιατι να κοπανιέμαι δηλαδή σε 5 ίντσες, ενω μπορω να ανοίξω το xbox στις 50 και να γουστάρω. Το βρίσκω ολίγον μαζοχιστικο! Για φόρτιση δεν γνωρίζω καθώς ολα, μα όλα τα κινητα μου, τα φορτίζω το βράδυ και παντα κλειστά. Επομένως δεν εχω λόγο ν' αγχώνομαι αν φορτιζουν σε 2 ή σε 3 ή σε 4 ώρες. Μέχρι τις 7 έχω αρκετό περιθώριο! OTA. Απλως εκανα αναζητηση ενημερωσης και μου βγηκε.ειναι 293mb περιπου... Το ίδιο ακριβώς. Ομως οπως πάντα κάνω "καθαρη" εγκατάσταση. Οπότε ρισετ, download ota & upgrade, ξανά reset και στήσιμο απο την αρχή. PS: Είναι η 5.0.1 !! Την 5.1.1 περίμενα ..... Oποτε θα έχουμε (λογικά) και αλλο update. Edited October 10, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Εμένα γιατί δε μου ήρθε ακόμη το update? Την 170 έχω απο xda, εσείς ποιά είχατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Την 170 είχε φίλε αλλά την ειχα περάσει κανονικά με ΟΤΑ πάλι. Γενικότερα μου έβγαζε κανονικα τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ και τις περνούσα. Δεν χρειάστηκε να κανω κάτι manual. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Είχες αυτήν που είχε το κινητό οταν το αγόρασες η πέρασες πρώτα κάποια άλλη; αν είναι να γυρίσω στην 120, μπορώ να γυρίσω με τον ίδιο τρόπο που πήγα στην 170 η χρειάζεται κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Οταν το πήρα δεν ειχα προσέξει ποια φορούσε. Επι τοπου μου έβγαλε 2 αναβαθμίσεις και εφτασε στην 170. Και τωρα μου εβηαλε την 200 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Οκ thanks . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Εγκατέστησα την Β132 west Europe , από το επίσημο site, πατώ αναβάθμιση αλλά φώς δε βλέπω, τεσπα , ποιός ξέρει γιατί δεν τις βγάζει, θα φανεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Περίεργο αυτό. Εντάξει όμως, μην χαλιέσαι! Αφού το περνάς πανεύκολα σαν αρχείο απο την sd. ;) Κάνε και τα reset σου και είσαι αρχιγόπουλο! PS: Έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε η μπαταρία. Πιο ασφαλή συμπεράσματα όμως σε 2-3 μέρες. Για να δούμε! :worry: PS-2: Και αυξήθηκε η ένταση στο ακουστικό!! Ohh yesssss!!!!! :dance: Edited October 12, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εγκατέστησα την Β132 west Europe , από το επίσημο site, πατώ αναβάθμιση αλλά φώς δε βλέπω, τεσπα , ποιός ξέρει γιατί δεν τις βγάζει, θα φανεί να ρωτησω κατι παιδια ... εχω βαλει και εγω το ιδιο update (το ευρωπαικο) δηλαδη απο δω και περα τα update θα τα κανω χειροκινητα ή θα μου τα βγαζει κανονικα απο wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Περίεργο αυτό. Εντάξει όμως, μην χαλιέσαι! Αφού το περνάς πανεύκολα σαν αρχείο απο την sd. ;) Κάνε και τα reset σου και είσαι αρχιγόπουλο! PS: Έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε η μπαταρία. Πιο ασφαλή συμπεράσματα όμως σε 2-3 μέρες. Για να δούμε! :worry: PS-2: Και αυξήθηκε η ένταση στο ακουστικό!! Ohh yesssss!!!!! :dance: το θεμα ειναι γιατι δεν την βγαζει, να κανω μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και στρωσει; αν και δεν νομιζω, επισης οταν ειχα την εργοστασιακη ρομ της βοντα παλι δεν εβγαζε καποια αναβαθμιση να ρωτησω κατι παιδια ... εχω βαλει και εγω το ιδιο update (το ευρωπαικο) δηλαδη απο δω και περα τα update θα τα κανω χειροκινητα ή θα μου τα βγαζει κανονικα απο wifi ? κανονικα πρεπει να περιμενεις σαν και μενα να παρουμε με ota αναβαθμιση, ποια περασες; την nordic η west europe; edit τωρα θυμηθηκα, την nordic εχεις Edited October 12, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 κανονικα πρεπει να περιμενεις σαν και μενα να παρουμε με ota αναβαθμιση, ποια περασες; την nordic η west europe; edit τωρα θυμηθηκα, την nordic εχεις την nordic εσεις μου την ειχατε προτεινει που εβγαλα το vodafone ... αρα περιμενω απο site για χειροκινητη αναβαθμηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 την nordic εσεις μου την ειχατε προτεινει που εβγαλα το vodafone ... αρα περιμενω απο site για χειροκινητη αναβαθμηση ? περιμενε λιγο φιλε να παρουμε ota αναβαθμιση,αν δεν ερθει θα κανουμε χειροκινητη , επεισης να σου θυμησω υπαρχει και η ρομ που ειχες οταν το αγορασες , αν και ειναι αχρηστη απλα σου το αναφερω , αν σου ερθει αναβαθμιση ενημερωσε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κάτσε, από μαμά είχε σοφτ της βονταφον? Τότε γι' αυτό δεν σου βρίσκει αναβάθμιση. Πολύ πιθανόν να έχει κάτι ανάλογο με τον συνδιασμό σοφτγουερ και csc της Σάμμυ. Δηλαδή αν σε ένα Σάμμυ δεν συμφωνούσε το σοφτγουερ με τον κωδικό του csc τότε απλά δεν έπερνες ΟΤΑ. Αναβάθμιζες ή με το αντίστοιχο tool ή αναβάθμιζες όταν και αν έρχονταν για το csc σου. Δεν ξέρω αν έχεις υπόψιν σου για τα Σάμσουνγκ αλλά θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Έστω λοιπόν ότι είχες Ελληνική συσκευή με csc EUR που αντιστοιχεί στην Ελλάδα. Επειδή όμως έπερvες updates του "αγίου ανήμερα", κατέβαζες και πέρναγες σοφτγουερ π.χ. της Αγγλίας, που έπερνε τακτικά. That's it! Δεν υπήρχε περίπτωση εφεξής να σου έρχονταν Αγγλική αναβάθμιση με ΟΤΑ. Θα σου έρχονταν όταν και αν θα έβγαζε Ελληνική αναβάθμιση. Αν βέβαια άλλαζες και το CSC και από EUR (Ελληνικό) το έκανες BTU (Αγγλικό), μετά έπαιρνες κανονικά τις Αγγλικές. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) λες να ειναι αυτο; μα και η voda δε δινει αναβαθμισεις , απο σκρουτζομαγαζο το πηρα γιατι ειχε vodafone λογοτυπο; πως μπορω να δω τι csc εχει; πως αλλαζει; edit ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση της βοντα; Edited October 12, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κάτσε, από μαμά είχε σοφτ της βονταφον? Τότε γι' αυτό δεν σου βρίσκει αναβάθμιση. Πολύ πιθανόν να έχει κάτι ανάλογο με τον συνδιασμό σοφτγουερ και csc της Σάμμυ. Δηλαδή αν σε ένα Σάμμυ δεν συμφωνούσε το σοφτγουερ με τον κωδικό του csc τότε απλά δεν έπερνες ΟΤΑ. Αναβάθμιζες ή με το αντίστοιχο tool ή αναβάθμιζες όταν και αν έρχονταν για το csc σου. Δεν ξέρω αν έχεις υπόψιν σου για τα Σάμσουνγκ αλλά θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Έστω λοιπόν ότι είχες Ελληνική συσκευή με csc EUR που αντιστοιχεί στην Ελλάδα. Επειδή όμως έπερvες updates του "αγίου ανήμερα", κατέβαζες και πέρναγες σοφτγουερ π.χ. της Αγγλίας, που έπερνε τακτικά. That's it! Δεν υπήρχε περίπτωση εφεξής να σου έρχονταν Αγγλική αναβάθμιση με ΟΤΑ. Θα σου έρχονταν όταν και αν θα έβγαζε Ελληνική αναβάθμιση. Αν βέβαια άλλαζες και το CSC και από EUR (Ελληνικό) το έκανες BTU (Αγγλικό), μετά έπαιρνες κανονικά τις Αγγλικές. αρα αφου εχω την nordic θα παιρνω OTA ? δηλαδη αυτα που βγαζει η huawei για την ευρωπη και δε θα περιμενω τυχων επεξεργασια απο vodafone και λοιπους παραγωντες .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 λες να ειναι αυτο; μα και η voda δε δινει αναβαθμισεις , απο σκρουτζομαγαζο το πηρα γιατι ειχε vodafone λογοτυπο; πως μπορω να δω τι csc εχει; πως αλλαζει; edit ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση της βοντα; Πολλά σκρουτζομάγαζα πουλάνε branded συσκευές. Συσκευές δηλαδή που τις έχουν "γαργαλίσει" πάροχοι. Δεν ξέρω αν η HUA το λέει CSC ή δεν ξέρω πως αλλιώς. Εικασία κάνω, ίσως να υπάρχει κάτι τέτοιο. αρα αφου εχω την nordic θα παιρνω OTA ? δηλαδη αυτα που βγαζει η huawei για την ευρωπη και δε θα περιμενω τυχων επεξεργασια απο vodafone και λοιπους παραγωντες .. Κάτσε γιατί σ' έχασα! Οταν το πήρες, πριν του κάνεις ότι του έκανες, τι software φορούσε? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κάτσε γιατί σ' έχασα! Οταν το πήρες, πριν του κάνεις ότι του έκανες, τι software φορούσε? δε το ειχα προσεξει :confused: αλλα νομιζω πως δε μου ειχε κανει και update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Του εχεις κάνει τίποτα ή αυτή που φοράει ειναι της μαμας του? Αν ειναι της μαμάς του και ειναι η Νορβηγική, μόλις δώσει η Hua Νορβηγίας νεα έκδοση, θα παρεις ΟΤΑ. Μεχρι τότε περιμένεις. Αν το σκαλισες και το firmware που φοράει δεν συμβαδίζει με το region του τηλεφώνου, παίζει να μην πάρεις ποτέ ΟΤΑ. Ανάλογα με το πως το έχει κλειδώσει η Hua. Ειλικρινά ομως δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, αφού το βρίσκει κανείς σαν πακέτο, να το κατεβάσει και να το βάλει χειροκίνητα. Γιατί αγχώνεστε? Λιγες μέρες θα καθυστερήσει μέχρι να το βγάλουν στο xda. Edited October 12, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Εγώ προσωπικά δεν αγχώνομαι, κατέβασα την b170 απο επίσημο site και περιμένω πάλι την b200 πάλι απο το επίσημο site , δεν μου λες φανατικε κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση η δε χρειάζεται; εγώ δεν κάνω και δουλεύει τέλεια edit αληθεια η τελευταια αναβαθμιση της voda ποια ειναι; την εχει κανεις; Edited October 12, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εγώ προσωπικά δεν αγχώνομαι, κατέβασα την b170 απο επίσημο site και περιμένω πάλι την b200 πάλι απο το επίσημο site , δεν μου λες φανατικε κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση η δε χρειάζεται; εγώ δεν κάνω και δουλεύει τέλεια edit αληθεια η τελευταια αναβαθμιση της voda ποια ειναι; την εχει κανεις; Ωραιος! Κοίτα, αν κατεβάσεις την 200 απο το επίσημο site κάνε reset μονον πριν την εγκατάσταση για να κάτσει σωστά η ρομ. Μετά δεν χρειάζεται. Αν δεν είναι απο το επίσημο site, εγω προτείνω και δεύτερο reset μετά την εγκατάσταση γιατί απλά δεν ξέρω αν είναι "καθαρή" η έκδοση που φλασαρω. Οπότε για να αποφύγω οτιδήποτε κουλό στην λειτουργία του τηλεφώνου, το ξανακαθαριζω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts