Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε θα την κάνω και βλέπουμε τι θα 'ναι. 4,5 ευφω ειναι! Εδώ δίνουμε και δίνουμε! Σιγά το ποσό!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε θα την κάνω και βλέπουμε τι θα 'ναι. 4,5 ευφω ειναι! Εδώ δίνουμε και δίνουμε! Σιγά το ποσό!

Ok φιλε, θα περιμενω εντυπωσεις :)

Ενώ για το κινητό έχω να πω τα καλύτερα....το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το ακουστικό, δηλαδή, ενώ εγώ ακούω πεντακάθαρα τον συνομιλητή μου ο άλλος με ακούει πολύ βαθιά και χαμηλά. Νόμιζα ότι συμβαίνει μόνο στη δική μου συσκευή αλλά το τσέκαρα σε άλλες 2 συσκευές και ισχύει το ίδιο. Κρίμα....

Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Εικονική κλήση HD" που βρισκεται στο Μενού "Ρυθμίσεις Κλήσεις". Ίσως βελτιωθεί η κατάσταση. Πάντως και εγω δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα ποιότητας ήχου.

Χρησιμοποιεί κανείς το κινητό χωρίς θηκη; αν ναι στο back cover γίνονται-εμφανίζονται γρατσουνιές οταν τ αφήνουμε σε διάφορα σημεία το κινητό;

καλησπερα παιδια ! εχω αγορασει το p8 εδω και καμποσο καιρο απο τη vodafone αλλα με καρτα cosmote ... Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης μονο που στο ανοιγοκλειμα μου εμφανιζε το λογοτυπο της vodafone .. αποψε αποφασισα να βαλω την sim card απο τη vodafone εταιρια που εχω σαν δευτρο αριθμο ... με το που εβαλα την καρτα και το pin το κινητο εκανε κατι σαν επαναφορα εργοστασιακων ριθμισεων (μου εσβησε τα ΠΑΝΤΑ μεχρι και επαφες) και μου εβαλε και απειρεσ αχρηστες εφαρμογες της vodafone ... ξερει κανεις τι να κανω ???? υπαρχει περιπτωση για restore μεχρι πριν thn αλλαγη της sim ?? :!::!:

καλησπερα παιδια ! εχω αγορασει το p8 εδω και καμποσο καιρο απο τη vodafone αλλα με καρτα cosmote ... Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης μονο που στο ανοιγοκλειμα μου εμφανιζε το λογοτυπο της vodafone .. αποψε αποφασισα να βαλω την sim card απο τη vodafone εταιρια που εχω σαν δευτρο αριθμο ... με το που εβαλα την καρτα και το pin το κινητο εκανε κατι σαν επαναφορα εργοστασιακων ριθμισεων (μου εσβησε τα ΠΑΝΤΑ μεχρι και επαφες) και μου εβαλε και απειρεσ αχρηστες εφαρμογες της vodafone ... ξερει κανεις τι να κανω ???? υπαρχει περιπτωση για restore μεχρι πριν thn αλλαγη της sim ?? :!::!:

κατεβασε απο εδω http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/gra-l09.htm την ευρωπαικη rom για να φυγουν ολες οι βλακειες απο voda

κατεβασε απο εδω http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/gra-l09.htm την ευρωπαικη rom για να φυγουν ολες οι βλακειες απο voda

κανω απλη εγκατασταση ... ή πρεπει να rootαρω ?

κανω απλη εγκατασταση ... ή πρεπει να rootαρω ?

οχι φιλε ρουταρισμα , απλο φλασαρισμα ,εργοστασιακα που λενε, ξεζιπαρεις το αρχειο , το βαζεις στην sd card και μετα πας στο κινητο ενημερωση λογισμικου, μενου , τοπικη ενημερωση , αυτο που σου ειπα να κατεβασεις επισημο αρχειο ειναι, της huawei

οχι φιλε ρουταρισμα , απλο φλασαρισμα ,εργοστασιακα που λενε, ξεζιπαρεις το αρχειο , το βαζεις στην sd card και μετα πας στο κινητο ενημερωση λογισμικου, μενου , τοπικη ενημερωση , αυτο που σου ειπα να κατεβασεις επισημο αρχειο ειναι, της huawei

υπαρχει πιθανοτητα ο τεχντικος της vodafone να μου τα γυρισει οπως ηταν πριν γινει αυτο το κομφουζιο με την sim ??? και μετα να κανω αυτο που μου προτεινατε

υπαρχει πιθανοτητα ο τεχντικος της vodafone να μου τα γυρισει οπως ηταν πριν γινει αυτο το κομφουζιο με την sim ??? και μετα να κανω αυτο που μου προτεινατε

πες μου εναν λογο που θελεις να γυρισεις εκει που ηταν με οτι σαβουρα σε φορτωνει η καθε εταιρια και δε θελεις την ελευθερη ευρωπαικη αναβαθμιση

πες μου εναν λογο που θελεις να γυρισεις εκει που ηταν με οτι σαβουρα σε φορτωνει η καθε εταιρια και δε θελεις την ελευθερη ευρωπαικη αναβαθμιση

ηθελα να κρατησω τα αρχεια μου (γτ εχασα μεχρι και τις επαφες) και υστερα να το εβαζα

ηθελα να κρατησω τα αρχεια μου (γτ εχασα μεχρι και τις επαφες) και υστερα να το εβαζα

δε νομιζω να μπορει να σου επαναφερει τα αρχεια σου καποιος ,τις επαφες δεν τις εχεις στο gmail? μηπως οι επαφες σου ειναι στην αλλη καρτα sim που εχεις?

δε νομιζω να μπορει να σου επαναφερει τα αρχεια σου καποιος ,τις επαφες δεν τις εχεις στο gmail? μηπως οι επαφες σου ειναι στην αλλη καρτα sim που εχεις?

τελος παντων και εγω αυτο πιστευω οτι δε θα γινεται ... αλλα πριν κανω οτιδηποτε θα παω αυριο να τους ενημερωσω για τις μπουρδες τους ! και μετα βαζω το αλλο να ησυχασω ! ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια ! (αμα κολλησω αυριο πουθενα ξαναστελνω :p )

Καλησπερα!! Εκανα το update απο το επισημο site της huawei και εφυγαν ολα της vodafone μεχρι και το σημα της απο την εναρξη του κινητου απο restart! Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!!

Καλησπερα παιδιά!

Πήρε το Ρ8 ένας φίλος μετα απο παρότρυνση μου αλλα εχει ένα θεμα,αν ξερει καποιος ας βοηθησει.Στο viber του εμφανίζονται είτε μηνυματα είτε κλήσεις μόνο εαν δεν έχει κανει εκαθαριση μνήμης,εαν σβήσει από την μνημη το viber, οι κλήσεις και τα μηνυματα θα του εμφανιστουν μόνο όταν ανοιξει την εφαρμογη και όχι την ωρα που πραγματοποιούνται :( Υπάρχει καποια λύση για αυτό?Από την διαχείρηση των ειδοποιήσεων φαίνονται όλα οκ αλλα συμβαινει αυτό!

Αν ξερει καποιος και μπορεί ας βοηθησει :) ευχαριστω προκαταβολικά!

Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D

Αν και δεν το δουλεύω το viber, γιατί το κάνει remove από την μνήμη?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπερα παιδιά!

Πήρε το Ρ8 ένας φίλος μετα απο παρότρυνση μου αλλα εχει ένα θεμα,αν ξερει καποιος ας βοηθησει.Στο viber του εμφανίζονται είτε μηνυματα είτε κλήσεις μόνο εαν δεν έχει κανει εκαθαριση μνήμης,εαν σβήσει από την μνημη το viber, οι κλήσεις και τα μηνυματα θα του εμφανιστουν μόνο όταν ανοιξει την εφαρμογη και όχι την ωρα που πραγματοποιούνται :( Υπάρχει καποια λύση για αυτό?Από την διαχείρηση των ειδοποιήσεων φαίνονται όλα οκ αλλα συμβαινει αυτό!

Αν ξερει καποιος και μπορεί ας βοηθησει :) ευχαριστω προκαταβολικά!

Στις ρυθμίσεις, στο υπομενου προστατευομενες εφαρμογες, να βαλει το viber προστατευομενη ωστε να μην τερματιζεται μετα απο καθε απενεργοποιηση της οθονης.

Καλημέρα πρωην κάτοχος mx4 σκέφτομαι την αγορά του p8. Με ενδιαφέρει να μην τρώει σκαλοματα η μπαταρία να βγάζει μέρα να μην εχει θέματα με λειτουργικό και η κάμερα να ειναι αξιοπρεπείς Αξίζει η αγορά του;ειναι γρήγορο σαν κινητο;

Καλημέρα πρωην κάτοχος mx4 σκέφτομαι την αγορά του p8. Με ενδιαφέρει να μην τρώει σκαλοματα η μπαταρία να βγάζει μέρα να μην εχει θέματα με λειτουργικό και η κάμερα να ειναι αξιοπρεπείς Αξίζει η αγορά του;ειναι γρήγορο σαν κινητο;

ειναι πολυ καλο φιλε, τα παντα εχει ,επισης με νορμαλ χρηση βγαζει μια χαρα την ημερα, τωρα αν παιζεις παιχνιδια κλπ δεν την βγαζει ,για μενα αξιζει η αγορα του μιας και η συσκευη ειναι ποιοτικη ,την κλασικη πλαστικουρα την ξεχνας εδω ,για το λειτουργικο τι να πω? τα καλυτερα , ειχα πριν το honor 6 της huawei και επειδη μου αρεσε το λειτουργικο επελεξα το p8 για να εχω και ποιοτητα συσκευης, ελπιζω να σε καλυψα

Στις ρυθμίσεις, στο υπομενου προστατευομενες εφαρμογες, να βαλει το viber προστατευομενη ωστε να μην τερματιζεται μετα απο καθε απενεργοποιηση της οθονης.

Δεν είμαι σιγουρος οτι θα δουλέψει αυτό, γι' αυτό δεν το πρότεινα. Είναι για αλλο πράγμα και αλλο πράγμα κανει ο φίλος. Αν καταλαβα σωστά, κανει clear την μνήμη και σβήνει (κλείνει) ολες τις εφαρμογές που τρέχουν στο background. Απλά φαίνεται οτι στο P8 οταν κάνεις clear, ειναι clear.

Η ρύθμιση που προτείνεις (είναι και πολυ ενεργοβόρα) ουσιαστικά κρατάει ενεργή την/τις εφαρμογές που ρυθμίζεις οταν σβήνει η οθονη, με αποτέλεσμα η cpu να μην μπαίνει ποτέ σε deep sleep.

Δεν ειναι και τοσο καλό για την αυτονομία της συσκευης και θέλει λίγη προσοχή για το τι βάζουμε εκει. Για παράδειγμα αν βάλει κανεις το Facebook θα το τσακίσει το τηλέφωνο.

Φιλε το τηλέφωνο ειναι εξαιρετικό. Γρήγορο και smooth. Αν δεν είσαι παιχνιδόβιος θα σε καλύψει απόλυτα.

Ειναι ποιοτικό και το λειτουργικό σου δίνει να ρυθμίσεις παραμέτρους που δεν υπάρχουν σε αλλες συσκευές. Αν προσέξεις τι κάνεις μπορείς μέχρι και να διπλασιάσεις την αυτονομία του. Προσωπικά βγάζω με νορμαλ χρήση καθαρές 2 μέρες. Την 1 μερα θα στην βγάλει οτι και να του κάνεις (εκτος φυσικά των παιχνιδιών που ουτως ή αλλως λόγω gpu δεν ειναι το φόρτε του).

Για την κάμερα δεν εχω λόγια. Είναι απίστευτη. Υπόψιν έρχομαι από s5 που μόνο κακή κάμερα δεν είχε.

Edited by fanatikos

Αυτό παιδιά για να παίξει θέλει ειδικό γυαλί;

εγω δεν εχω βαλει αλλα εκανα αποκρυψη της κατω γραμμης ακολουθοντας τις οδηγιεςhttp://forum.xda-developers.com/android/help/huawei-p8-how-to-hide-navigation-bar-t3211855

νέα έκδοση.Απ'οτι βλεπω επανηλθε το touchplus.Ωραια τωρα μπορουμε να κρυψουμε τη γραμμη πλοηγησης

Την 200 έκδοση που την βρήκες φίλε;