Jump to content

Μαθητές - Καθηγητές: Μια περίεργη σχέση

Nos 55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δωσε κανενα παραπανω στοιχειο. Μπορει να την ξερω! Αν και μαλλον απιθανο οποτε να σου πω οτι το κανουν πολλοι αυτο και ολοι το σχολιαζαμε μεχρι που σταματησαν ολοι να σημπληρωνουν και το κοψε:X

Σχολείο στην Ήπειρο, κοντά στην Άρτα

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

• Απαντήσεις 284
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eμεις στη δευτερα γυμνασιου Οταν εμπαινε ενας καθηγητης μεσα ολοι καναμε απο μια χαρακτηριστικη φωνη ζωου....αλλοι εκαναν αγελαδες αλλοι ουρακοτανγκους να πηδανε πανω στα θρανια ενα χαος δηλαδη!Εμπαινε ο καθηγητης μεσα και τρομαζε , ελεγε σε ταξη μπαινω ή στη ζουγκλα!!!!!πολυ φαση

Eμεις στη δευτερα γυμνασιου Οταν εμπαινε ενας καθηγητης μεσα ολοι καναμε απο μια χαρακτηριστικη φωνη ζωου....αλλοι εκαναν αγελαδες αλλοι ουρακοτανγκους να πηδανε πανω στα θρανια ενα χαος δηλαδη!Εμπαινε ο καθηγητης μεσα και τρομαζε , ελεγε σε ταξη μπαινω ή στη ζουγκλα!!!!!πολυ φαση

Δεν είναι κάτι που σε τιμά ιδιέτερα αυτό. Και ιδιαίτερα όταν οι καθηγητές δε σε τιμωρούν γι'αυτό και δείχνουν ανοχή;)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

τουλαχιστον του δινατε μια ιδεα με το τι εχει να κανει:shifty:
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παιδιά σας παραθέτω ένα πακέτο από μικρά βιντεάκια που τραβήχτηκαν στο τμήμα μου εν ώρα μαθήματος! Δυστηχός το τμήμα μου είναι το χειρότερο του λυκείου. Καλύτερα να μην σας πω τι γίνετε όταν μπαίνει ο καθηγητής στην τάξη...

Δείτε και πείτε...

http://rapidshare.com/files/21025598/lukeio_skydras_2007.rar

only crossfit...

Παιδιά σας παραθέτω ένα πακέτο από μικρά βιντεάκια που τραβήχτηκαν στο τμήμα μου εν ώρα μαθήματος! Δυστηχός το τμήμα μου είναι το χειρότερο του λυκείου. Καλύτερα να μην σας πω τι γίνετε όταν μπαίνει ο καθηγητής στην τάξη...

Δείτε και πείτε...

http://rapidshare.com/files/21025598/lukeio_skydras_2007.rar

Τα καμάρια της τάξης:D

εμενα σημερα μου πηρε το κινητο ενας καθηγητης(ακομα το εχει):cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Στο δικό μας λύκειο το Γ3,την ώρα των αγγλικών(καινούρια καθηγητρια) της έχουν κάνει τη ζωή κόλαση.Φερανε μέσα στην τάξη ένα κουτάβι κι αυτό έτρεχε σαν τρελό..Μια άλλη φορά της φέρανε ένα χαμστεράκι και το κουνούσανε μπροστα της και αυτή έκλαιγε κι έλεγε "παρτε το από εδω".Κάποια στιγμή ήρθε η διευθύντρια και τα παιδιά προσπαθούσανε να βγάλουν την καθηγήτρια τρελή ότι ταχα δεν υπήρχε ποντίκι και κάποιο παιδί το κρατούσε έξω από το παράθυρο στο πεζουλι ,για να μην το δει η διευθύντρια,όμως αναγκάστηκε να το αφήσει γιατί τον είδε και το καημένο έπεσε από τον 2ο οροφο κι έσπασε το ποδαράκι του...:(

εμενα σημερα μου πηρε το κινητο ενας καθηγητης(ακομα το εχει):cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:QUOTE]

1.Εμένα ο πατέρας μου διευθυντής, είδε μια φίλη μου με κινητό, της είπα να μην ανυσυχεί, θα της το δώσει πίσω σε 2 λεπτά και πραγματικά της το έδωσε.

2. Προχτές τσακόνονται παιδί και καθηγήτρια για τους βαθμούς μέσα στη τάξη, ύστερα από έντονη λογομαχία, σηκώνετε το παιδί και της λέει:

-Αν μου βάλεις κάτω από 18, αύριο να μη ξανάρθεις σχολείο!

Η κυρία κόκαλο. Πάλι καλοσύνη της που δεν φώναξε το διευθυντή:p

Ένα παιδί σε ένα κοντινό σχολείο κάνει στο καθηγητή:Κύριε όχι πολλά πολλά σε μένα γιατί ένα τηλεφώνημα σας έχω...!Αποτέλεσμα:Διήμερη αποβολή.

τελικα τον πηρε τηλεφωνο??

τωρα που το θυμήθηκα..1η λυκειου ειχα εναν συμμαθητή..τον υποδιευθυντή τον ειχε βαλει στη θεση του για τα καλα!

τελικα τον πηρε τηλεφωνο??

τωρα που το θυμήθηκα..1η λυκειου ειχα εναν συμμαθητή..τον υποδιευθυντή τον ειχε βαλει στη θεση του για τα καλα!

όχι δε τον πήρε γιατί το είπε για πλάκα.:lol:Εντωμεταξύ φέτος σε άλλο τμήμα του σχολείου μας πρίν κανα 1 βδομάδα φάγαν αποβολή 7 άτομα τα 6 2 μέρες και το 7ο 3 γιατί έριχναν ξύλο έτσι για πλάκα,έκαναν stage(πλάκωμα) και αυτός που έφαγε την 3ημερη τραβούσε και βίντεο και τα είχαν ανεβάσει youtube με το όνομα του σχολείου μας κανονικά απο πάνω.Τέδειχνε μέσα στη ν αίθουσα της πληροφορικής σε όλους και τα είδε και ο καθηγητής και μετά καταλαβαίνετε τι ακολούθησε!!!;):rolleyes::)

Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ μια ωριαία αποβολή που πήρα στην δευτέρα Λυκείου.

Ήταν τελευταίες ώρες και όπως καταλαβαίνετε οι αντοχές μου ήταν περιορισμένες. Είχα μια καθηγήτρια Λατινικών η οποία σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή στην δουλειά της αλλά κάπου – κάπου ήταν σαν να της πατούσες ένα κουμπί και να άρχιζε της βλακείες. Εκείνη την μέρα λοιπόν μπήκε στην τάξη και μ’ έβαλε να κλίνω την προσωπική αντωνυμία ego. Όταν έφτασα στον πληθυντικό μου είπε να σταματήσω γιατί οι προσωπικές αντωνυμίες δεν έχουν πληθυντικό.:X Φυσικά εγώ και οι υπόλοιποι που πρόσεξαν την βλακεία που πέταξε αντιδράσαμε αλλά δεν της είπαμε τίποτε παραπάνω. Γύρισα, λοιπόν, εγώ στον διπλανό μου και του λέω «Αχ ας την μαζέψει κανείς. Πάλη άρχισε να παραληρεί». Όμως μάλλον το είπα λίγο δυνατά και μ’ άκουσε ως αποτέλεσμα να μου πει να περάσω έξω. Εγώ βέβαια πείρα την γραμματική των Λατινικών και ανέτρεξα στις προσωπικές αντωνυμίες και της την έδειξα. Παρόλα αυτά μου είπε πως έχω δίκαιο αλλά ότι ήμουν πολύ αγενής και για αυτό πρέπει να περάσω έξω από την τάξη. Τι να της πεις ότι παράκουσε;

Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν έφταιγα για την βλακεία που ξεστόμισε και ούτε είχα δώσει το δικαίωμα σε κανέναν καθηγητή να πει το οτιδήποτε.

Ποτέ δε διάβαζα όταν ήμουν 3η λυκείου.Κράτησα μόνο ένα μάθημα για τη δεύτερη φορά.Την Πολιτική Οικονομία.Ο λόγος είναι ότι έκανα ιδιαίτερα με μια απίστευτη καθηγήτρια-γυναίκα ή γυναίκα-καθηγήτρια.Στο πρώτο μάθημα Ιούλιος ήταν,ήρθε σπίτι με κολάν λευκό και μια λευκή επίσης κολητή μπλούζα.Και δεν είχαμε και κλιματιστικό σπίτι!Όταν έφυγε,το βράδι δεν κοιμήθηκα λεπτό,στριφογύριζα σαν το αρνί στη σούβλα.Η Βίκυ ήταν κίνητρο οδοστρωτήρας!Τελικά έγραψα 19 και στα υπόλοιπα 3 έγραψα(εδώ λέμε τη φράση που περιέχει τον εν λόγω αριθμό=3).Γειά σου ρε Βίκυυυυυυυυυ.

Το καλύτερο:

Έφαγα 2ήμερη αποβολη στη Γ Λυκείου γιατί δεν πήγα στην Παρέλαση της 25ης Μαρτιου!!!!!!!!!!!!!!!

Και δεν ήμουν ο μόνος άλλα 23 άτομα είχαν την ίδια τύχη. Το θέμα μου είναι τώρα πως ενώ εγώ είχα ενημερώσει τον Γυμναστή που ήταν ο υπεύθηνος για την παρέλαση οτι δεν θα πάω εκείνος γελούσε ειρωνικά και με έγραψε στα @@ του...

Λίγες μέρες μετά έσκασε και η καμπάνα από τη Διευθύντρια μας. 24 άτομα 2 μέρες αποβολή γιατί λέει ότι δεν την ενημερώσαμε τουλάχιστον οτι δεν θα πηγαίναμε. Το καλύτερο, γιος καθηγήτριας που ήταν ο πρώτος που δεν πήγε στην παρέλαση Δ Ε Ν πήρε αποβολή. Την ίδια μέρα πήγα στο γραφείο και τσακώθηκα άσχημα με τη διευθύντρια γι αυτό το θέμα. Με απείλησε ότι θα μου την έκανε την αποβολή 5ημερη (και σιγά που με ένοιαζε) αλλά λέμε τώρα. Συνεχίσαμε την ''κουβέντα'' ώσπου της απέδειξα ότι η παρέλαση δεν ήταν υποχρεωτική με τηλεφώνημα στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και εκείνη εσπευσε να αλλάξει τα πρακτικά και να βάλει ότι την αποβολή την πήραμε γιατί δεν δείξαμε και καλά υπευθυνότητα γενικολογώντας, ούτε στο θέμα που ήμασταν ανεύθυνοι δεν αναφέρθηκε...

Επιπλεόν όταν μάζεψε το σύλλογο των καθηγητών να αποφασίσουν, ο νεοδιόριστος καθηγητής πληροφορικής που είχαμε εξέφρασε την αντίρρησή του για την τιμωρία γνωρίζοντας πως έχουν τα πράγματα. Η απάντηση της Διευθύντριας, σκάσε σε παρακαλώ πολύ, γιατί πολύ αέρα μας πήρες και δεν αργώ να σε στείλω από εκεί που ήρθες....

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και φέτος η αδερφή μου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο της παρέλασης.

Όσο για μένα, δεν μετανιώνω ποτέ γι αυτό που έκανα, μπόρεσα να είμαι πλάι στη γιαγιά μου στις τελευταίες καλες της μέρες στο νοσοκομείο και τότε, στο ίδιο νοσοκομείο γνώρισα την κοπέλα της ζωής μου με την οποία είμαστε ακόμη μαζί.

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Και με το γυμναστή και τη διευθύντρια δεν σταματάμε εδώ!!!

Ο γυμναστής μου έβαλε 10 στο 2ο 4τράμηνο γιατί μου την έπεφτε η κόρη του και επειδή ήταν πολύ μπλιαχ την έστειλα από εκει που ήρθε!!!!!!

Πάλι στην Γ Λυκείου (η διευθύντρια) πήγε να μου δώσει αποβολή γιατί δεν πήγα το πρωί να πω προσευχή... Άλλες φορές μας κλείδωνε έξω από το σχολείο γιατί αργουσαμε να πάμε, ώσπου κάλεσα την αστυνομία και από τότε δεν το ξαναέκανε.

Και η διευθύντρια, φέτος, απέβαλλε όλη τη Β Λυκείου γιατί την τελευταία σχολική ώρα της τσικνοπέμπτης τα παιδιά πήραν σουβλάκια απ έξω για το καλό της μέρας. Αλλά ας πάρω την Ιστορία από την αρχή, η διευθύντρια είπε στα παιδιά αν ήθελαν να πάνε εκδρομή τον μήνα που ήταν η τσικνοπέμπτη ή να τους δώσει την 7η ώρα για να κάνουν κάτι την τσικνοπέμπτη. Λογικά τα παιδιά επέλεξαν την εκδρομή, 5ώρες vs 30λεπτά λογικό είναι...

Και της κάνουν της δικιάς σου τέτοιο χουνέρι ανήμερα την τσικνοπέμπτη, πάει και τους παίρνει το φαγητό από τα χέρια!!! Κυριολεκτικά!!! Μια κοπέλα παίρνει τηλ τη μάνα της και ήρθε στο σχολείο και άρχιζε να βρίζει άσχημα τη διευθύντρια. Το αποτέλεσμα:

Όλη η Β Λυκείου πήρε από μία μέρα αποβολή, η δε κοπέλα πήρε 2 μέρες και τα σουβλάκια... κρύωσαν :lol: :lol: :lol:

Τελικά δεν πάνε καθόλου καλά.... Πάλι καλά που έχω τελειώσει και γλύτωσα από αυτό το κλουβί με τις τρελές....

Αν θέλετε και άλλο ένα, ο Φυσικός μου (Γ Λυκείου)μου έδωσε ωριαία γιατί δεν εφευγα από το καλοριφέρ ( ηταν πλάτη στη θέση μου) να κάτσει άλλος... Δν πάω πουθενά του λέω, γιατί σν μλκς γυρίζω την τάξη γύω γύρω επί μία εβδομάδα... Κάθε μέρα μ άλλαζε θέση για να μη κάθομαι να ζεσταίνομαι...

Ελεος ρε παιδιά... Ευτυχώς ξαναλέω που τελείωσα...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Και νόμιζα οτι το δικό μου σχολείο ήταν μπουρ*έλο....

E, μη τα θέλουμε όλα δικά μας. Σχολείο σαν το δικό μου, όπου όλοι οι καθηγητές είναι τρελοί, και το εννοώ ΟΛΟΙ εκτός από τον καθηγητή της πληροφορικής τον ένα τουλάχιστον, γιατί ο άλλος την πέφτει στην ψύχρα στις κοπέλες του σχολείου. Μάλιστα είναι καμια 30αρια χρονών και βάλε και τα είχε με μια κοπέλα ένα χρόνο μεγαλύτερή μου!!! Έλεος. Φοβάμαι μην τον κάψουν και τον άλλο, καινούργιο καθηγητή... Τα έχει δει όλα...

Εγώ πάντως σώθηκα!!! Πέρασα σε μια σχολη, και περιμένω να ανοίξει... Τα άλλα τα παιδάκια λυπάμαι που πάνε φέτος στο Λύκειο και θα το φάνε στη μάπα 3 χρόνια...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Εγω εχω μια καθηγητρια που μας εχει κανει τη ζωη πραγματικη κολαση. Ειναι κακια και αγ@μιτη γι αυτο εχει πολλα νευρα. Ετσι χθες πηραμε την αποφαση την τελευταια μερα των εξετασεων να της στειλουμε ενα δονητη στο σπιτι της!
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

φέτος, απέβαλλε όλη τη Β Λυκείου γιατί την τελευταία σχολική ώρα της τσικνοπέμπτης τα παιδιά πήραν σουβλάκια απ έξω για το καλό της μέρας. Αλλά ας πάρω την Ιστορία από την αρχή, η διευθύντρια είπε στα παιδιά αν ήθελαν να πάνε εκδρομή τον μήνα που ήταν η τσικνοπέμπτη ή να τους δώσει την 7η ώρα για να κάνουν κάτι την τσικνοπέμπτη. Λογικά τα παιδιά επέλεξαν την εκδρομή, 5ώρες vs 30λεπτά λογικό είναι... Και της κάνουν της δικιάς σου τέτοιο χουνέρι ανήμερα την τσικνοπέμπτη, πάει και τους παίρνει το φαγητό από τα χέρια!!!

Για να καταλάβω. Πήγατε και εκδρομή, καί την 7η ώρα ψήνατε σουβλάκια?

Αφού σας είπε να διαλέξετε τί απο τα 2 προτιμάτε... Εκδρομή ή 7η ώρα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Για να καταλάβω. Πήγατε και εκδρομή, καί την 7η ώρα ψήνατε σουβλάκια?

Αφού σας είπε να διαλέξετε τί απο τα 2 προτιμάτε... Εκδρομή ή 7η ώρα...

Πρώτον δεν ψήναμε, ούτε πήγαμε... Εγώ έχω τελειώσει και τώρα σπουδάζω. αυτά μου τα μετέφερε η αδερφή μου. Τα σουβλάκια δεν τα έψησαν και τα πήραν απ έξω. Και πες ότι διάλεξαν ρε μεγάλε, εσύ για το μήνα Χ θα διάλεγες να χάσεις μία ώρα μάθημα ή 5???

Και από τη στιγμή που όλα τα σχολεία το έκαναν αυτό, δλδ πήγαν και εκδρομή και τουλάχιστον την 7η ώρα πήραν σουβλάκια και έφαγαν, το δικό μας δλδ γιατί να μείνει στην απ έξω??? Δεν είναι και κανένα κολέγιο...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Σύμφωνοι, η διευθύντρια έχει λάθος αφού έπρεπε να το θεωρήσει αυτονόητο ότι ανήμερα της τσικνοπέμπτης τα παιδιά θα πάρουνε σουβλάκια. Αλλά και τα παιδιά έχουν λάθος γιατί όταν κάνεις μια συμφωνία (λέγε με απαλλαγή 7η ώρα ή εκδρομή) πρέπει να την τηρείς. Άρα δεν έχουν δίκαιο ούτε οι μεν ούτε οι δε.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...

Σύμφωνοι, η διευθύντρια έχει λάθος αφού έπρεπε να το θεωρήσει αυτονόητο ότι ανήμερα της τσικνοπέμπτης τα παιδιά θα πάρουνε σουβλάκια. Αλλά και τα παιδιά έχουν λάθος γιατί όταν κάνεις μια συμφωνία (λέγε με απαλλαγή 7η ώρα ή εκδρομή) πρέπει να την τηρείς. Άρα δεν έχουν δίκαιο ούτε οι μεν ούτε οι δε.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...

http://www.stripersonline.com/ubb547/image_uploads6/whathesaid1.gif

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

http://www.stripersonline.com/ubb547/image_uploads6/whathesaid1.gif

Συμφωνώ, αλλά και εκείνη θα μπορούσε να μην είναι τόσο bitch...

Ξέρεις τι είναι το παν για έναν δάσκαλο ή καθηγητή? Να είναι τόσο κοντά στα παιδιά που εκείνα όταν αποφοιτήσουν να θέλουν να γυρίσουν πίσω κάποια μέρα και να τον ξαναδούν, να τον βλέπουν στο δρόμο και να του μιλάνε, γιατί τότε φαίνεται η αξία του... Τότε νιώθει ότι ήταν καλός στη δουλειά του...

Τώρα, που εκείνη βγάζει έτσι το άχτι της, που είναι τόσο αυταρχική, να είσαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα θέλει να την ξαναδεί μπροστά του, κανείς δεν θα της πει ούτε γεια, θα την βλέπουν όλοι και θα παίρνουν δρόμο...

Φαίνεται η αξία της...

Όσο για μένα, τα χρόνια μου στο Λύκειο ήταν τα χειρότερα, με τους πιο άθλιους καθηγητές, σε επίπεδο μαθήματος, και σε επίπεδο αντιμετώπισης των μαθητών γενικότερα, δεν θέλω να τους ξαναδώ ούτε ζωγραφιστούς, γι αυτό και αν βρεθώ ποτέ από το Λύκειο που φοίτησα τότε δεν θα κάνω καν τον κόπο να το κοιτάξω, τόσο πολύ το μίσησα...

Ο καθηγητής φίλε μου πρέπει πάνω από όλα να είναι άνθρωπος, και όχι αυταρχική μηχανή μετάδοσης γνώσεων και τιμωριών, γιατί έτσι δεν σε βοηθάνε να γίνεις καλύτερος, σε πιέζουν να επαναστατείς...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε