Jump to content

Τηλεφωνο για Casual χρηση

geraw
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδες :) ψαχνω για ενα τηλεφωνο για την αδερφη μου μεχρι 300 πανω κατω ευρω. Η Χρηση που θα κανει ειναι κανα παιχνιδι (με εχει φαει με το ρημαδι το quizdom :P ) Φωτογραφιες και με τις 2 καμερες μουσικη και βιντεοκλησεις. Επισης θα ηθελα να εχει αρκετα καλη μπαταρια για να το φορτιζει (με την μετρια χρηση που κανει) μια φορα στις 2 μερες. Εγω σκεφτηκα το HTC One Mini 2 αλλα μου φανηκε πολυ ακριβο για τα specs του. Ευχαριστω για τις αποψεις σας εκ των προτερων :)

Υ.Γ: Χριστος Ανεστη, ελπιζω να φαγατε καλα σημερα :D

με αυτό θα είναι άκρος ευτυχισμένη (με εξαίρεση της θήκες για γυναίκες όπου βασιλεύει το Iphone και μετά το χάος )

https://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html

Και το LG G2 φυσικα αλλα ας δει και την alpha της sammy. Το Α3 και το Α5.

το alpha εχει κακη αυτονομία οταν κάνεις browsing (κοινος στο ασπρο) τωρα αν δεν κάνει browsing καλή επιλογή είναι και αυτό αλλιώς μέρα δεν θα βγάζει (δοκιμασμένα)

Εδώ που τα λέμε, εκτός του G2 δεν έχει άλλο τέτοια αυτονομία...αρα είναι μονόδρομος, και φυσικά για μένα φανταστική συσκευή, σε όλα της.

Εδώ που τα λέμε, εκτός του G2 δεν έχει άλλο τέτοια αυτονομία...αρα είναι μονόδρομος, και φυσικά για μένα φανταστική συσκευή, σε όλα της.

εχει αλλα δεν ειναι πολλα

xperia z2

zperia z3

note 2

huawei mate7 (αυτο αν του βγαλεις τα gapps παει 8 ωρες screen time)

Lg G2 η xperia z2 για καλη μπαταρια και χωρις να ξεφευγουν πολυ απο τα 300. Εχω τις ενστασεις μου βεβαια για το g2 οσο αφορα το gps που δεν ειναι πολυ καλο και το σημα σε καποιες παρτιδες.

Lg g2,galaxy a3,galaxy alpha.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Άμα βγάζει φωτογραφίες σε μπαράκια και κλαμπακια για κανένα λόγο g2

Οι γυναικες συνηθως τραβανε με ενα αυτοματο και τελος.Εδω εχουμε ενα - στο g2.Στο z2 ομως θελει να παιζει καποιος/α με manual για απιστευτες φωτογραφιες.Οποτε καλυτερο θα ηταν το g2 και ας εχει χειροτερο focus.Σε οποια συσκευη και να παει ειτε ειναι το g2 ή το z2 δεν θα εχει τελεια καμερα.Το καλυτερο θα ηταν να εχει αργο focus παρα χαλια φωτογραφια.Παντως πιο πολυ αξιζει το z2 γιατι εχει απλο και λιτο UI,αδριαβροχοποιηση(ακομα και φωτογραφιες στην βροχη) κατι που δεν βρισκεις στο g2.

Αμα παρει ενα απο τα 2 σιγουρα θα το κρατησει καιρο,χωρις να θελει να αλλαξει συσκευη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24