airmanku Δημοσιεύτηκε April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2015 Φίλοι έχω την εξής απορία, που με απασχολεί και θα ήθελα να μάθω τις γνώμες σας! Εγώ θα ήθελα ένα note με τουλάχιστον 6" οθόνη για μένα δεν είναι η ιδανική διάσταση θα ήθελα μεγαλύτερη! (Για να προλάβω εξυπνάδες πάρε Ζ ultra το πήρα αλλά θέλω πενακι), πιστεύω Εάν είχε βγάλει ένα αντίστοιχο η σονυ όπως στο υλτρα με πενακι θα έχανε πολλές πωλήσεις η Samsung,αυτό θέλω να συζητήσουμε και να ακούσω απόψεις ευχαριστώ! Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μεγαλυτερη κι απο τις 6 ιντσες; Τι τσεπες εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Φίλοι έχω την εξής απορία, που με απασχολεί και θα ήθελα να μάθω τις γνώμες σας! Εγώ θα ήθελα ένα note με τουλάχιστον 6" οθόνη για μένα δεν είναι η ιδανική διάσταση θα ήθελα μεγαλύτερη! (Για να προλάβω εξυπνάδες πάρε Ζ ultra το πήρα αλλά θέλω πενακι), πιστεύω Εάν είχε βγάλει ένα αντίστοιχο η σονυ όπως στο υλτρα με πενακι θα έχανε πολλές πωλήσεις η Samsung,αυτό θέλω να συζητήσουμε και να ακούσω απόψεις ευχαριστώ! Μάλλον δεν θέλεις κινητό, θέλεις τάμπλετ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εγώ μέχρι πέρυσι είχα ένα κινητό 4 ιντσών και αποφάσισα να περάσω στις 5.5 ίντσες για να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία browsing/mail/documents σε μία συσκευή (την οποία όντως έχω πλέον), χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω και tablet και κινητό... Πλέον μετά από κάνα χρόνο χρήσης του 5.5, έχω καταλήξει ότι αν δεν είναι too much, είναι το ανώτατο που προσωπικά θα μπορούσα να έχω και σε καμία περίπτωση κάτι μεγαλύτερο (ήδη αναγκάζομαι πολλές φορές να κουβαλάω τσαντάκι μόνο και μόνο για αυτό)... Οπότε όπως είπαν και οι παραπάνω αν κρίνεις πως χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο, η πιο σωστή λύση είναι να κινηθείς προς tablet μεριά και να το έχεις παράλληλα με το κινητό σου... Ένα κινητό max 4.7 inch και ένα ποιότικο tablet (8άρι μια χαρά θα είσαι) είναι καλός συνδυασμός και δε σε δεσμεύει καθόλου, όπως ένα κινητό > 6 inch... ;) Επίσης προσωπικά το θεωρώ απίθανο προς το παρόν τουλάχιστον οι μεγάλες εταιρίες να κινηθούν προς συσκευές με οθόνη > 6 για τις ναυαρχίδες τους (ίσως κάνω λάθος, αλλά αυτό πιστεύω)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μα πλέον δεν θα είναι κινητά αν πάνε στις 6 ίντσες. Και μετά θα απορούν γιατί πουλάει η Apple στις 4 και τις 4.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ξεφεύγει πολύ στο μέγεθος, και εγώ πιστεύω στις 5.5" είναι το ιδανικό Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Φίλοι έχω την εξής απορία, που με απασχολεί και θα ήθελα να μάθω τις γνώμες σας! Εγώ θα ήθελα ένα note με τουλάχιστον 6" οθόνη για μένα δεν είναι η ιδανική διάσταση θα ήθελα μεγαλύτερη! (Για να προλάβω εξυπνάδες πάρε Ζ ultra το πήρα αλλά θέλω πενακι), πιστεύω Εάν είχε βγάλει ένα αντίστοιχο η σονυ όπως στο υλτρα με πενακι θα έχανε πολλές πωλήσεις η Samsung,αυτό θέλω να συζητήσουμε και να ακούσω απόψεις ευχαριστώ! Δε θες κινητό εσύ, τάμπλετ θέλεις. Υπάρχει λοιπόν τάμπλετ της Samsung, 10άρι, με πενάκι. Χτυπά το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r3dsky Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μα πλέον δεν θα είναι κινητά αν πάνε στις 6 ίντσες. Και μετά θα απορούν γιατί πουλάει η Apple στις 4 και τις 4.7 Θέλω να πιστεύω οτι ο φίλος που θέλει πάνω από 6 ίντσες δεν ανήκει στην πλειοψηφία της αγοράς. Εμείς με τις 4,5 ίντσες θα είμαστε πλάσματα του παρελθόντος σε λίγο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Θέλω να πιστεύω οτι ο φίλος που θέλει πάνω από 6 ίντσες δεν ανήκει στην πλειοψηφία της αγοράς. Εμείς με τις 4,5 ίντσες θα είμαστε πλάσματα του παρελθόντος σε λίγο; :lol: Σαν τους Δεινοσαυρους. Θα σε κοιτανε οπως κοιτανε τωρα κανεναν που εχει ξεμεινει με Νοκια χωρις εγχρωμη οθονη :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45i Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 6 ίντσες δεν το λες κινητό, τι να λέμε τώρα. Μοναδική εξαίρεση αν είναι κάποιος επαγγελματίας και χρησιμοποιεί internet browser για να δειγματίζει σε πελάτες κλπ. Κάθε τι άλλο ειναι υπερβολή. Παράθεση k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts