BlackX Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 100% σιγουρος.τα περιοδικα λενε οτι θελουν :whistle: αμα θελεις παρε την ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ για πληροφοριες. για το διπλομα υσχυει μεχρι 34 αλογα παντως... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 για το διπλομα υσχυει μεχρι 34 αλογα παντως... το διπλωμα μπορει να ισχυει,αλλα ποιος σου λεει οτι υπαρχει ΚΤΜ 640 με μονο 33 αλογα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 το διπλωμα μπορει να ισχυει,αλλα ποιος σου λεει οτι υπαρχει ΚΤΜ 640 με μονο 33 αλογα??? Κανενα..... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Δεν λεω αυτο,λεω οτι η ΚΤΜ τα δηλωνει λιγοτερα αλογα:rolleyes: Τωρα αφου δεν εχω ρωτησει σε καποια επισημη αντιπροσωπεια δεν μπορω να ειμαι σιγγουρος,απλα το εχω ακουσει αρκετες φορες:O Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 το διπλωμα μπορει να ισχυει,αλλα ποιος σου λεει οτι υπαρχει ΚΤΜ 640 με μονο 33 αλογα??? Προφανως δεν λεει το παιδι για το 640 αλλα για τα smc 625 και 660 τα οποια στα χαρτια γραφουν 33 ιππους;) Εχουμε ξανακανει την συζητηση αυτη...τα 2006-07 συμβαινει σιγουρα αυτο που λεω για τα τελευταια μοντελα δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει αυτο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 1oν τα μοντελα που αναφερεις,δεν υπαρχουν πια! (τσαμπα κουβεντα κανουμε και off topic) το 625 και το 660 απο την φυση τους ηταν τα δυνατοτερα μοτερ στην κατηγορια αυτη,με πανω απο 55 αλογα. εγω σου λεω οτι στην Ελλαδα τα μηχανακια ερχονται κανονικα,τα μοτερ δεν τα φιμωνουν.σε αλλη χωρα ισως να γινετε αυτο που λες.επισης αυτο με τα 33 αλογα,παιζει ρολο και το κιλο ανα ιππο και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι. και το καινουργιο το Aprilia dorsodouro 750 εχει 3πλη χαρτογραφηση και η 1η κανει την μηχανη να αποδιδει 33 αλογα.τι θα πει αυτο?? οτι μπορει να την οδηγησει διπλωμα 125 κυβικων!! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Τεσπα, για να μην επαναλαμβανομαστε τα ειχαμε ξαναγραψει κατι σελιδες πισω σχετικα με τα 660 και 625... και τον γνωστο μου που ειναι νομιμος απο τα 18. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon46 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 ρε παιδια ξερετε κατι για το Aprilia RS 125? στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει 30hp! ειναι διχρονο ομως, απο αξιοπιστια? ειναι και πολυ φτηνο...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 ρε παιδια ξερετε κατι για το Aprilia RS 125? στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει 30hp! ειναι διχρονο ομως, απο αξιοπιστια? ειναι και πολυ φτηνο...:worry: φθηνο δεν ειναι.ναι τοσα αλογα εχει..αλλα απο αξιοπιστια θελει σωστη συντηρηση και συχνη.αλλα το μηχανακι ειναι στημενο και πηγαινει πολυ καλα για τα κυβικα του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 ρε παιδια ξερετε κατι για το Aprilia RS 125? στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει 30hp! ειναι διχρονο ομως, απο αξιοπιστια? ειναι και πολυ φτηνο...:worry: απ οτι ξερω η απριλια προτεινει καθε 7.000 χλμ ελατηρια πιστονιου και καθε 2 φορες πιστονι (καθε 14.000χλμ) :) βαλε οτι ολα αυτα θελει καθε φορα ανοιγμα μοτερ κ θα σ παιρνουν σιγουρα 80ε μονο για την εργασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 απ οτι ξερω η απριλια προτεινει καθε 7.000 χλμ ελατηρια πιστονιου και καθε 2 φορες πιστονι (καθε 14.000χλμ) :) βαλε οτι ολα αυτα θελει καθε φορα ανοιγμα μοτερ κ θα σ παιρνουν σιγουρα 80ε μονο για την εργασια ναι αλλα το μηχανακι "δαγκωνει" :yahoo: Τα γκαζια που εχει και το στησιμο..αξιζουν τα λεφτα του. στην κατηγορια αυτη για μενα δεν υπαρχει κατι καλυτερο (εκτος το cagiva) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 +1 και απο μενα για ΜΗΧΑΝΗ των 125cc... Aprilia RS 125... τελος.. Ειναι η μονη πραγματικη μηχανη σε αυτα τα κυβικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrated Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Ειμαι 18 και θελω να αγορασω μια μηχανη που να υποστηριζεται απο το διπλωμα μου 33hp(και λιγο παραπανω δεν πειραζει).Οχι παπι, οχι αυτοματo.Τι προτεινετε? Θα προτιμουσα τετραχρονο αλλα θα εκτιμουσα αν καποιος μου ελεγε πλεονεκτηματα μειονεκτηματα 4χρονα-2χρονα. budget:1000-1500 (ενοοειται πως αναφερομαι σε μεταχειρισμενο και παλιο μοντελο).σκεφτομαι κατι σε yamaha dt 200 η aprilia rs 125(ασχετα μεταξυ τους)...καθε αλλη προταση δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Ειμαι 18 και θελω να αγορασω μια μηχανη που να υποστηριζεται απο το διπλωμα μου 33hp(και λιγο παραπανω δεν πειραζει).Οχι παπι, οχι αυτοματo.Τι προτεινετε? Θα προτιμουσα τετραχρονο αλλα θα εκτιμουσα αν καποιος μου ελεγε πλεονεκτηματα μειονεκτηματα 4χρονα-2χρονα. budget:1000-1500 (ενοοειται πως αναφερομαι σε μεταχειρισμενο και παλιο μοντελο).σκεφτομαι κατι σε yamaha dt 200 η aprilia rs 125(ασχετα μεταξυ τους)...καθε αλλη προταση δεκτη δν ξερω και παρα πολλα,αλλα ακου....1.αν κοιταξεισ για παλια μηχανη....να αποφυγεις τησ 4κυλινδρεσ μικρου κυβισμου(π.χ 400)βγαζουν πολλα προβληματα.... 2.δν ξερω με 1500 τι περνεισ αν μαζευεσ λια παραπανω?ασ πουμε 500 ευρω?(γτ μηχανη μεταχειρισμενη αν ψαξεισ μπορεισ να βρεις και με 900 ευρω αλλα το θεμα ειναι για ποσεσ μερεσ θα μεινει μακρια απο το συνεργειο οποτε καλυτερα με λιγα λεφτα παραπανω να παρεις κατι καλυτερο)με 2000 ευρω νομιζω μπορεισ να βρεις κανα εντουρο 250...απο ss η aprilia ειναι πολυ δυνατη και rs 125 μεταχειρισμενη δν εχω δει κατω απο 2500-3000 ευρω....για την cbr 125 δν λεω τπτ γτ θελεις κατι παραπανω μ φαινετε....οποτε πιστευω με κανα enduro θα εισαι οκ. τα 2 χρονα ειναι σαφως πολυ πιο δυνατα και λογικα θα βγενεισ πρωτος σε πολλεσ κοντρεσ αλλα ειναι ζημιαρικα θελουν καλη συντηρηση,και καινε αβερτα τα 4 χρονα ειναι πιο ηρεμα...πιο αξιοπιστα κ ποιο οικονομικα....:X Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrated Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 δν ξερω και παρα πολλα,αλλα ακου....1.αν κοιταξεισ για παλια μηχανη....να αποφυγεις τησ 4κυλινδρεσ μικρου κυβισμου(π.χ 400)βγαζουν πολλα προβληματα.... 2.δν ξερω με 1500 τι περνεισ αν μαζευεσ λια παραπανω?ασ πουμε 500 ευρω?(γτ μηχανη μεταχειρισμενη αν ψαξεισ μπορεισ να βρεις και με 900 ευρω αλλα το θεμα ειναι για ποσεσ μερεσ θα μεινει μακρια απο το συνεργειο οποτε καλυτερα με λιγα λεφτα παραπανω να παρεις κατι καλυτερο)με 2000 ευρω νομιζω μπορεισ να βρεις κανα εντουρο 250...απο ss η aprilia ειναι πολυ δυνατη και rs 125 μεταχειρισμενη δν εχω δει κατω απο 2500-3000 ευρω....για την cbr 125 δν λεω τπτ γτ θελεις κατι παραπανω μ φαινετε....οποτε πιστευω με κανα enduro θα εισαι οκ. τα 2 χρονα ειναι σαφως πολυ πιο δυνατα και λογικα θα βγενεισ πρωτος σε πολλεσ κοντρεσ αλλα ειναι ζημιαρικα θελουν καλη συντηρηση,και καινε αβερτα τα 4 χρονα ειναι πιο ηρεμα...πιο αξιοπιστα κ ποιο οικονομικα....:X rs125 το παλιο εχω βρει καποια στα λεφτα που σου λεω αλλα ακομα καν δεν εχω κατασταλαξει αν θα ειναι 2τ η 4τ η αν θα ειναι street η τυπου cross-enduro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 rs125 το παλιο εχω βρει καποια στα λεφτα που σου λεω αλλα ακομα καν δεν εχω κατασταλαξει αν θα ειναι 2τ η 4τ η αν θα ειναι street η τυπου cross-enduro σου προτινω 4τ,εξαρταται τισ θεσ και απο καθε αποψη τα enduro ειναι ποιο ανετα....γτ στα ss εισαι σκυφτος και οσο να'ναι κουραζεσε.....ενα enduraki με 33hp ασ πουμε ειναι τζαμι και για παντεσ και για σουζεσ Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 σου προτινω 4τ,εξαρταται τισ θεσ και απο καθε αποψη τα enduro ειναι ποιο ανετα....γτ στα ss εισαι σκυφτος και οσο να'ναι κουραζεσε.....ενα enduraki με 33hp ασ πουμε ειναι τζαμι και για παντεσ και για σουζεσ το enduro μπορεις να το κανεις και motard οποτε ειναι 2 σε 1;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrated Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 σου προτινω 4τ,εξαρταται τισ θεσ και απο καθε αποψη τα enduro ειναι ποιο ανετα....γτ στα ss εισαι σκυφτος και οσο να'ναι κουραζεσε.....ενα enduraki με 33hp ασ πουμε ειναι τζαμι και για παντεσ και για σουζεσ τα σσ αυτα των 125 η κανα ninja250 σηκωνουν σουζες η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 το enduro μπορεις να το κανεις και motard οποτε ειναι 2 σε 1;) και μετα το πολυ ψηλο εντουρακι σ θα γινει κ@*λ@ αυτα ειναι πολυ μ αρεσει αυτο το κολπο τα σσ αυτα των 125 η κανα ninja250 σηκωνουν σουζες η μπα? τα εντουρο 125 κανουν παντεσ και σουζες...αλλα πρεπει κ να ξερεις...και το νιντζα εχει αρκετη δυναμη οποτε....πιστευω θα κανει(καλα για παντεσ δν το σηζητω πιστευω πως θα κανει πολυ ευκολα) Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrated Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 και μετα το πολυ ψηλο εντουρακι σ θα γινει κ@*λ@ αυτα ειναι πολυ μ αρεσει αυτο το κολπο τα εντουρο 125 κανουν παντεσ και σουζες...αλλα πρεπει κ να ξερεις...και το νιντζα εχει αρκετη δυναμη οποτε....πιστευω θα κανει(καλα για παντεσ δν το σηζητω πιστευω πως θα κανει πολυ ευκολα) θα μαθω σιγα σιγα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 θα μαθω σιγα σιγα:D πιστευω για αρχη καλο ειναι να παρεισ ενα 250 εντουρο η 125 οτι βρεις...και να ριξεις και κατι λιγα πανω...και αργοτερα περνεισ κατι αλλο:cool: Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis46 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 παιδια χρειαζομαι βοηθεια...θελω να παρω ενα 125 ειμαι αναμεσα στα yz kx cr...θελω να μαθω ποιο ειναι το πιο δυνατο κ ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο..ακομα δε ξερω αν μπορω να τους βγαλω πινακιδα...(εχω κανει βολτα ενα ktm exc 125 κ μου εφυγαν τα χερια αλλα δε το αποφασιζω γιατι εχει πολλα προβληματα με τα ηλεκτρικα....)τι μου προτεινετε...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 παιδια χρειαζομαι βοηθεια...θελω να παρω ενα 125 ειμαι αναμεσα στα yz kx cr...θελω να μαθω ποιο ειναι το πιο δυνατο κ ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο..ακομα δε ξερω αν μπορω να τους βγαλω πινακιδα...(εχω κανει βολτα ενα ktm exc 125 κ μου εφυγαν τα χερια αλλα δε το αποφασιζω γιατι εχει πολλα προβληματα με τα ηλεκτρικα....)τι μου προτεινετε...?? αυτα τα μηχανακια που λες ειναι καθαροαιμα και δεν μπορεις να βγαζεις πινακιδα συν δεν εχει φωτα αντιθετα το exc ειναι enduro οποτε μπορεις να εχεις και φωτα και πινακιδα...τα καθαρα εχουν περισσοτερη δυναμη απο τα enduro...εσυ καινουργιο θελεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 παιδια χρειαζομαι βοηθεια...θελω να παρω ενα 125 ειμαι αναμεσα στα yz kx cr...θελω να μαθω ποιο ειναι το πιο δυνατο κ ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο..ακομα δε ξερω αν μπορω να τους βγαλω πινακιδα...(εχω κανει βολτα ενα ktm exc 125 κ μου εφυγαν τα χερια αλλα δε το αποφασιζω γιατι εχει πολλα προβληματα με τα ηλεκτρικα....)τι μου προτεινετε...?? πανω κατω τα ιδια ειναι. επισης πινακιδα δεν μπορεις να βγαλεις. επισης αυτα που σου ειπανε για ηλεκτρικα για τα ΚΤΜ,ειναι ψεμματα. επισης για αρχαριο οδηγο οπως εσυ..δεν ειναι οτι καλυτερο για 1η επιλογη( πρεπει να το πας σωστα,θελει συχνη συντηρηση) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis46 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 αυτα τα μηχανακια που λες ειναι καθαροαιμα και δεν μπορεις να βγαζεις πινακιδα συν δεν εχει φωτα αντιθετα το exc ειναι enduro οποτε μπορεις να εχεις και φωτα και πινακιδα...τα καθαρα εχουν περισσοτερη δυναμη απο τα enduro...εσυ καινουργιο θελεις??[/quote το ξερω οτι ειναι καθαρα αλλα εχω ακουσει πως με καποιο τροπο μπορεις να βγαλεις πινακιδα χωρις να του αλλαξεις ρευματα κ τα σχετικα...παω για μεταχιρισμενο γιατι καινουργια ειναι δυσκολο επειδη δεν εχω τοσα λεφτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts