Nikos751 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Σοβαρά τωρα, ακουγονται φημες πως θα παει αποκλειστικα στην Arvato η Samsung; Ποσο εγκυρες ειναι και απο που; ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι εκτος topic βέβαια οποτε αν κανεις ξερει ας μου πει σε pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Σοβαρά τωρα, ακουγονται φημες πως θα παει αποκλειστικα στην Arvato η Samsung; Ποσο εγκυρες ειναι και απο που; ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι εκτος topic βέβαια οποτε αν κανεις ξερει ας μου πει σε pm from arvato insider (παραπάνω δεν μπορώ να πω)....... δεν είναι 100% ακόμη ότι θα γίνει (ουσιαστικά δοκιμές κάνει για την ωρα αν την συμφέρει παει εκει ) και προς θεού δεν λεω οτι στην arvato κάνουν κακή δουλειά......... ούτε καν το αντίθετο βασικά είναι αρκετά καλοί η τεχνικοί τους....... (αρκεί η επισκευή να είναι με λεφτά)........ απλός όταν είσαι με εγγύηση.......... της περισσότερες φορές με νύχια και με δόντια προσπαθούν να σε βγάλουν εκτός με ότι δικαιολογία βρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 :p Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45i Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 from arvato insider (παραπάνω δεν μπορώ να πω)....... δεν είναι 100% ακόμη ότι θα γίνει (ουσιαστικά δοκιμές κάνει για την ωρα αν την συμφέρει παει εκει ) και προς θεού δεν λεω οτι στην arvato κάνουν κακή δουλειά......... ούτε καν το αντίθετο βασικά είναι αρκετά καλοί η τεχνικοί τους....... (αρκεί η επισκευή να είναι με λεφτά)........ απλός όταν είσαι με εγγύηση.......... της περισσότερες φορές με νύχια και με δόντια προσπαθούν να σε βγάλουν εκτός με ότι δικαιολογία βρουν Μα αυτό δεν είναι το κυρίοτερο που θέλει η εταιρία; Πως να γλυτώσει την τσάμπα επισκευή. Αυτό λέμε, οτι είναι πασίγνωστοι για αυτή την τακτικη. Παράθεση k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Off topic όλο το θέμα;λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μα αυτό δεν είναι το κυρίοτερο που θέλει η εταιρία; Πως να γλυτώσει την τσάμπα επισκευή. Αυτό λέμε, οτι είναι πασίγνωστοι για αυτή την τακτικη. οκ δεν λέω και εγώ αν ήμουν εταιρεία θα έψαχνα τρόπο (όχι κάτι ανύπαρκτο) να γλιτώσω service........ αλλά όχι και ετσι που σου κρεμάνε όλη την ευθύνη και άντε για........ και πληρώνεις και των τεχνικό έλεγχο αν αρνηθείς να σκάσεις λεφτά (φταις δεν φταις) πριν μερικούς μήνες στην κοπέλα μου χάλασε το z1 c που της το χάρισα το στέλνω μου κρεμάνε ότι το φόρτιζα με λάθος φορτιστή και είχα κάνει και root (ούτε αυτό είχε κάνει ούτε root......) οκ οκ πληρώνω τεχνικό έλεγχο χωρίς πολλή πολλά (γιατί εχω και δικαστήριο μαζί τους είπα να μην μπλέξω και άλλο) και το αφήνουμε........ Πριν λίγες μέρες ήμασταν σλοβακια (Μπρατισλάβα) και το είχε πάρει μαζί της το κινιτο καταλαθος μέσα στα πράγματα.......... λέω μπας και εδώ? ρωτώντας βρήκαμε το που.... το πήγαμε ...... (ούτε απόδειξη αγοράς ζήτησαν μονό imei Κοίταξαν) και είπαν ότι θα μας απαντήσουν αύριο από όσα καταλαβαμε :p) Την άλλη μέρα πρωί έρχεται sms που χοντρικά απο οτι καταλαβαμε έλεγε να έρθουμε να το παραλάβουμε (λογικά λέω rip......σε μια μέρα δεν παίζει κάτι αλλο ) Παμε....... μας το δίνουν υπογράφουμε ένα χαρτί........ (μας λένε κάτι εκεί (εμείς χριστό δεν καταλαβαίνουμε) τέλος πάντων με σπαστά αγγλικά που μιλούσε ο υπάλληλος του είπαμε ένα ευχάριστο και για.......... Βγαίνουμε έξω.... πατάει power...........ανοίγει κινιτο........ (άδειο σαν καινούργιο μέσα)...... μετά ρωτήσαμε ενόν φίλο τι λέει το χαρτί............ έλεγε ότι αντικαταστάθηκε η μητρική........... αλλα εδώ οχιιιιιιιιιιιιιιι........... ελλαδαρα .............. η λαμογια είναι προνόμιό δω..............:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 οκ δεν λέω και εγώ αν ήμουν εταιρεία θα έψαχνα τρόπο (όχι κάτι ανύπαρκτο) να γλιτώσω service........ αλλά όχι και ετσι που σου κρεμάνε όλη την ευθύνη και άντε για........ και πληρώνεις και των τεχνικό έλεγχο αν αρνηθείς να σκάσεις λεφτά (φταις δεν φταις) πριν μερικούς μήνες στην κοπέλα μου χάλασε το z1 c που της το χάρισα το στέλνω μου κρεμάνε ότι το φόρτιζα με λάθος φορτιστή και είχα κάνει και root (ούτε αυτό είχε κάνει ούτε root......) οκ οκ πληρώνω τεχνικό έλεγχο χωρίς πολλή πολλά (γιατί εχω και δικαστήριο μαζί τους είπα να μην μπλέξω και άλλο) και το αφήνουμε........ Πριν λίγες μέρες ήμασταν σλοβακια (Μπρατισλάβα) και το είχε πάρει μαζί της το κινιτο καταλαθος μέσα στα πράγματα.......... λέω μπας και εδώ? ρωτώντας βρήκαμε το που.... το πήγαμε ...... (ούτε απόδειξη αγοράς ζήτησαν μονό imei Κοίταξαν) και είπαν ότι θα μας απαντήσουν αύριο από όσα καταλαβαμε :p) Την άλλη μέρα πρωί έρχεται sms που χοντρικά απο οτι καταλαβαμε έλεγε να έρθουμε να το παραλάβουμε (λογικά λέω rip......σε μια μέρα δεν παίζει κάτι αλλο ) Παμε....... μας το δίνουν υπογράφουμε ένα χαρτί........ (μας λένε κάτι εκεί (εμείς χριστό δεν καταλαβαίνουμε) τέλος πάντων με σπαστά αγγλικά που μιλούσε ο υπάλληλος του είπαμε ένα ευχάριστο και για.......... Βγαίνουμε έξω.... πατάει power...........ανοίγει κινιτο........ (άδειο σαν καινούργιο μέσα)...... μετά ρωτήσαμε ενόν φίλο τι λέει το χαρτί............ έλεγε ότι αντικαταστάθηκε η μητρική........... αλλα εδώ οχιιιιιιιιιιιιιιι........... ελλαδαρα .............. η λαμογια είναι προνόμιό δω..............:mad: Κανονικα θελουν το χαρτι των Σλοβακων να τους το τριψεις στη μουρη :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Κανονικα θελουν το χαρτι των Σλοβακων να τους το τριψεις στη μουρη :rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν αλλάζει τπτ........ έχουν παραμύθι έτοιμο.......... (για να έφτασα στα δικαστήρια μαζί τους σημαίνει οτι εχω δοκιμάσει τα πάντα.) θα πουν άλλη πολιτική έχουν αυτοί............... και το z1 compact δεν θα το έπαιρνα ποτέ μα ποτέ (για αυτόν τον λόγο) αλλα στην κοπέλα δεν άρεσε και τπτ αλλο......(πέρα απο iphone 5s wh) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 οκ δεν λέω και εγώ αν ήμουν εταιρεία θα έψαχνα τρόπο (όχι κάτι ανύπαρκτο) να γλιτώσω service........ αλλά όχι και ετσι που σου κρεμάνε όλη την ευθύνη και άντε για........ και πληρώνεις και των τεχνικό έλεγχο αν αρνηθείς να σκάσεις λεφτά (φταις δεν φταις) πριν μερικούς μήνες στην κοπέλα μου χάλασε το z1 c που της το χάρισα το στέλνω μου κρεμάνε ότι το φόρτιζα με λάθος φορτιστή και είχα κάνει και root (ούτε αυτό είχε κάνει ούτε root......) οκ οκ πληρώνω τεχνικό έλεγχο χωρίς πολλή πολλά (γιατί εχω και δικαστήριο μαζί τους είπα να μην μπλέξω και άλλο) και το αφήνουμε........ Πριν λίγες μέρες ήμασταν σλοβακια (Μπρατισλάβα) και το είχε πάρει μαζί της το κινιτο καταλαθος μέσα στα πράγματα.......... λέω μπας και εδώ? ρωτώντας βρήκαμε το που.... το πήγαμε ...... (ούτε απόδειξη αγοράς ζήτησαν μονό imei Κοίταξαν) και είπαν ότι θα μας απαντήσουν αύριο από όσα καταλαβαμε :p) Την άλλη μέρα πρωί έρχεται sms που χοντρικά απο οτι καταλαβαμε έλεγε να έρθουμε να το παραλάβουμε (λογικά λέω rip......σε μια μέρα δεν παίζει κάτι αλλο ) Παμε....... μας το δίνουν υπογράφουμε ένα χαρτί........ (μας λένε κάτι εκεί (εμείς χριστό δεν καταλαβαίνουμε) τέλος πάντων με σπαστά αγγλικά που μιλούσε ο υπάλληλος του είπαμε ένα ευχάριστο και για.......... Βγαίνουμε έξω.... πατάει power...........ανοίγει κινιτο........ (άδειο σαν καινούργιο μέσα)...... μετά ρωτήσαμε ενόν φίλο τι λέει το χαρτί............ έλεγε ότι αντικαταστάθηκε η μητρική........... αλλα εδώ οχιιιιιιιιιιιιιιι........... ελλαδαρα .............. η λαμογια είναι προνόμιό δω..............:mad: Τι να πεις ??? Μόνο θλίψη για την συμπεριφορά των Ελληνικών σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Τι να πεις ??? Μόνο θλίψη για την συμπεριφορά των Ελληνικών σέρβις ευτυχώς ακομη η LG service κρατάει καλό επίπεδο (και samsung) αν και έχουν ακουστά τελευταία διαφορα κουφά για lg service (εύχομαι μόνο φήμες να είναι για αυτό και δεν το αναφέρω) και η samsung να μετακινείτε στην arvato σιγά σιγά.......... αν όλα πάνε ετσι τότε ουσιαστικά οτι και να πάρουμε από την ελλαδα εγγύηση δεν θα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 δεν αλλάζει τπτ........ έχουν παραμύθι έτοιμο.......... (για να έφτασα στα δικαστήρια μαζί τους σημαίνει οτι εχω δοκιμάσει τα πάντα.) θα πουν άλλη πολιτική έχουν αυτοί............... και το z1 compact δεν θα το έπαιρνα ποτέ μα ποτέ (για αυτόν τον λόγο) αλλα στην κοπέλα δεν άρεσε και τπτ αλλο......(πέρα απο iphone 5s wh) Οι τυποι εκει ηταν απευθειας Sony ή παλι τυπου Arvato? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Οι τυποι εκει ηταν απευθειας Sony ή παλι τυπου Arvato? τύπου arvato από ότι κατάλαβα. αν και αυτό δεν με καίει καθόλου αφού ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκαναν (και ενωω σωστή αντιμετώπιση ενός πελάτη, σαν άνθρωπο και όχι σαν στόχο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Απλα αν ήταν απευθείας Sony θα μπορούσες να τους πεις: η Sony το έφτιαξε, εσείς τίποτα; Όχι βέβαια ότι θα κερδιζες κάτι αλλά απλά να μην μας περνάνε για ηλιθιους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Απλα αν ήταν απευθείας Sony θα μπορούσες να τους πεις: η Sony το έφτιαξε, εσείς τίποτα; Όχι βέβαια ότι θα κερδιζες κάτι αλλά απλά να μην μας περνάνε για ηλιθιους θα σου πουν και πάλι............. η πολιτική μας είναι να μην επισκευάσουμε σε αυτή την κατάσταση της συσκευές, αυτό υχηη στην Ελλάδα για οτιδήποτε παραπάνω στο νομικό μας τμήμα αν μπλέξεις μαζί τους σοβαρά (σε βαθμό δικαστηρίου) θα καταλάβεις πόσο καλοστημένη είναι όλη η υπόθεση και καλολαδωμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Επειδή και γω σκέφτομαι.να πάρω το Z2 έχω διαβάσει και έχω δει παντού τα καλυτερα σχόλια!!! Δεν ακούγεται πολύ σαν συσκευση πιστεύω γιατί η τιμή του είναι σχεδόν παντα ψιλά και δεν έχει πεσει πολύ όπως πχ στο G3 ή s4 s5! Οποίος άλλος γνωρίζει ας πει την γνώμη του για τη συσκευή για να βοηθήσει εμας που θέλουμε να την αγοράσουμε ;) Edited April 12, 2015 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Μπορείς να διαβάσεις στο επίσημο θέμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το θέμα είναι ότι η Arvato σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι ο μεγαλύτερος εξουσιοδοτημένος service για την πλειοψηφία των κατασκευαστών, το αν εδώ είναι χειρότεροι η συμπεριφορά τους δεν νομίζω ότι τους καίγεται καρφί για τους OEM μιας και είμαστε μια κουκίδα στον ωκεανό ;) Από την άλλη έχοντας αγορασει μια 15αρια Sony-Sony Ericsson την τελευταία δεκαετία ούτε μια φορά χρειάστηκα service για οποιοδήποτε λόγο. Η μόνη εξαίρεση το xperia s που το πήρα εν γνώση μου με την γνωστή κιτρινιλα σημαδι στην οθόνη σε τζάμπα τιμή μεταχειρισμένο λίγων εβδομάδων που το έστειλα στην arvato για αντικατάσταση οθόνης που όντως με ταλαιπώρησαν 2 μήνες διότι την πρώτη φορά που μου έκαναν αντικατάσταση της οθόνης ήταν με καμενο pixel το ξαναεστειλα και στην δεύτερη ήταν όλα κομπλε. Βέβαια να τονίσω ότι ήδη ειχα παρει άλλη συσκευή ναυαρχίδα s3 πριν μου κάτσει η προσφορά με το xperia s. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 @alextrela απο εποχης Sony (οχι erricson), τι συσκευές ειχες και ηταν οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 @alextrela απο εποχης Sony (οχι erricson), τι συσκευές ειχες και ηταν οκ; Sony σκέτο είχα το z2,Xperia s,Xperia ZL και τώρα z3 κινητό και tablet. Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με εξαίρεση το Xperia s που περιέγραψα την περίπτωση του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μεταξύ του Ζ2 και του Lg G2 πιστεύεται αξίζει τα παραπάνω χρήματα το xperia Z2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Πεισσοτερη ραμ, αδιάβροχο, καλύτερος επεξεργαστής. Μαλλον αξιζει θα ελεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 +microsd..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πεισσοτερη ραμ, αδιάβροχο, καλύτερος επεξεργαστής. Μαλλον αξιζει θα ελεγα. +microsd..:) Λέτε ε? Ταχύτητα είναι προφανώς πιο γρήγορα έστω και λίγο? Με απασχολεί πολύ το θέμα που λένε με την κάμερα..οτι μετα απο λίγο ζεστενεται τρέλα και κλείνει την κάμερα αυτόματα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Οι αποψεις διίστανται εδω. Ακουγεται οτι αυτο γινεται στη ληψη video 4k.αλλα ας μιλήσουν οσοι εχουν τη συσκευη γιαυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Οι αποψεις διίστανται εδω. Ακουγεται οτι αυτο γινεται στη ληψη video 4k.αλλα ας μιλήσουν οσοι εχουν τη συσκευη γιαυτό. Αμα γίνεται μονο εκεί τοτε όλα κομπλε γιατί αμα το κανει κ στην κάμερα απλα βγαζοντας φωτογραφίες τοτε εκεί είναι το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts