bleck69 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Νομιζω για recovery mode στο Lenovo K3 Note ειναι Volume Up + Volume Down + Power Button μαζι. Εκτος αν εχεις ηδη περασμενο το twrp αλλα δοκιμασε το, αν δεν παει τοτε πρεπει να κανεις flash stock rom. Είναι όπως τα λες με τα πλήκτρα όμως το εχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά δεν μπαίνω σε recovery....Αν το επαναφέρω όπως λες σε stock Rom μπορώ να ξαναπάω σε custom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necrokiller Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 εννοείται μπορείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Παιδιά που να πάω το κινητό μου για αντικατάσταση οθόνης; Εχω στείλει στο Dikarto.gr και περιμένω απάντηση. Επεσα και σε περίοδο διακοπών δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 καλησπερα σε ολλους.εχω παραγγειλει μια καινουργια οθονη απο κινα και μου ηρθε χωρις την ταινια δυπλης οψεως που μπαινει αναμεσα στο πλαισιο και την οθονη.Που μπορω να βρω τετοια ταινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καλημέρα, παίδες πείτε καμία custom rom λειτουργική και σχετικά γρήγορη διότι το κινητό σέρνεται με την Row s433. Ευχαριστώ!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καλημέρα, παίδες πείτε καμία custom rom λειτουργική και σχετικά γρήγορη διότι το κινητό σέρνεται με την Row s433. Ευχαριστώ!!! Βάλε την τελευταία vibesavon να σωθείς. Δεν έχει ελληνικά αλλά ψιλολύνεται με το more local. Έως δοκιμάσει πάρα πολλές και μόνο αυτή με άφησε ικανοποιημένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Κάποια πρόταση για αλλαγή σπασμένης οθόνης; Επίσης θα ήθελα κάποια πρόταση για την καλύτερη bug-free rom με τη καλύτερη αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 υπάρχει κάποιος πλήρης οδηγός στα ελληνικά για το πως να κάνω root το κινητό και να φλασάρω το twrp ώστε να μπορέσω να περάσω καινούργια ρομ , διότι είμαι αρχάριος και φοβάμαι μήπως το κολλήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 υπάρχει κάποιος πλήρης οδηγός στα ελληνικά για το πως να κάνω root το κινητό και να φλασάρω το twrp ώστε να μπορέσω να περάσω καινούργια ρομ , διότι είμαι αρχάριος και φοβάμαι μήπως το κολλήσω? Τελικά τα κατάφερα αλλά δεν εχω playstore. Κατέβασα μια έκδοση, έκανα εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Τελικά τα κατάφερα αλλά δεν εχω playstore. Κατέβασα μια έκδοση, έκανα εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει. Τι να κάνω? Απο που την κατεβασες την εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Απο που την κατεβασες την εκδοση? απο καποιο site.Εχεις να μου προτείνεις κάποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) http://opengapps.org/ Αυτο το site ειναι για τα GApps και google services.Διαλεγεις arm64 που ειναι για τον ΜΤ6752 του κινητου και για android 7.0 ή 7.1 αναλογα την ρομ που εχεις. Εχει τα πακετα τα οποια φλασαρεις μεσω custom recovery twrp ή cwm(αναλογα τι εχεις περασμενο) αν δεν εχεις custom recovery τοτε πρεπει να κατευασεις Gplay και Gservices απο καποια αλλη ιστοσελιδα οπως https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-8-1-73-release/#downloads και https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-11-5-30-release/#downloads και κατευαζεις το arm64 + arm Android 6.0+ 480dpi για τα google services και το 8.1.73 για google play. Ελπιζω να μην "κοπώ στην λογοκρισία" λογο apkmirror,δεν ειναι παρανομο site Edited August 29, 2017 by pcGamer2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 http://opengapps.org/ Αυτο το site ειναι για τα GApps και google services.Διαλεγεις arm64 που ειναι για τον Snap820 του κινητου και για android 7.0 ή 7.1 αναλογα την ρομ που εχεις. Εχει τα πακετα τα οποια φλασαρεις μεσω custom recovery twrp ή cwm(αναλογα τι εχεις περασμενο) αν δεν εχεις custom recovery τοτε πρεπει να κατευασεις Gplay και Gservices απο καποια αλλη ιστοσελιδα οπως https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-8-1-73-release/#downloads και https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-11-5-30-release/#downloads και κατευαζεις το arm64 + arm Android 6.0+ 480dpi για τα google services και το 8.1.73 για google play. Ελπιζω να μην "κοπώ στην λογοκρισία" λογο apkmirror,δεν ειναι παρανομο site το κάνω αλλα μου βγάζει page no found οταν επιλέγω το download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 το κάνω αλλα μου βγάζει page no found οταν επιλέγω το download εκανα εγκατασταση καποια gaps που βρηκα αλλά μου βγάζουν προβλήματα, δεν συγχρονίζεται ο λογαριασμός σωστά . Μου λεει οτι η υπηρεσία google services αντιμετωπίζει πρόβλημα. Τι να κάνω? Υπάρχει κάποια καλή ρομ που να έχει play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Custom recovery έχεις ή όχι? Βασικά ποιον οδηγό ακολούθησες για να αλλάξεις Ρομ. Έχεις λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Έβαλα την resurrection remix 5.8.3 από xda με TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ωραία άρα κατεβάζεις από το opengapps και κανείς flash το zip από twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ωραία άρα κατεβάζεις από το opengapps και κανείς flash το zip από twrp. Και χθες το βράδυ πήγα εκεί αλλά μου έβγαζε error η σελίδα, ενώ τώρα μου το κατεβάζει. Τώρα που φλάσαρα κάποια άλλα gapps που βρήκα και βγήκαν προβληματικά πως μπορώ να τα σβήσω ή μπορώ να φλασάρω πάνω από αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Και χθες το βράδυ πήγα εκεί αλλά μου έβγαζε error η σελίδα, ενώ τώρα μου το κατεβάζει. Τώρα που φλάσαρα κάποια άλλα gapps που βρήκα και βγήκαν προβληματικά πως μπορώ να τα σβήσω ή μπορώ να φλασάρω πάνω από αυτά? Ξαναεγκατέστησε τη ρομ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ξαναεγκατέστησε τη ρομ οκ θα το κάνω το απόγευμα. Κατά την γνώμη σου είναι καλή ρομ ή να δοκιμάσω κάποια άλλη? Επίσης στα gapps στο variant επέλεξα το stock, σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 οκ θα το κάνω το απόγευμα. Κατά την γνώμη σου είναι καλή ρομ ή να δοκιμάσω κάποια άλλη? Επίσης στα gapps στο variant επέλεξα το stock, σωστά ? Τα stock ειναι youtube,gmail,gplay,gservices,calendar κλπ. Εγω σου πρωτεινω τα pico τα οποια ειναι μονο Gplay και Gservices και αν χρειαστείς κατι αλλο το εγκαθηστας απο Play store.Γιατι αν το κανεις με TWRP δεν μπορουν να απεγκατασταθουν χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AZ67 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Τα stock ειναι youtube,gmail,gplay,gservices,calendar κλπ. Εγω σου πρωτεινω τα pico τα οποια ειναι μονο Gplay και Gservices και αν χρειαστείς κατι αλλο το εγκαθηστας απο Play store.Γιατι αν το κανεις με TWRP δεν μπορουν να απεγκατασταθουν χωρις root. Οκ ευχαριστώ. Σαν ρομ την θεωρείς καλή ή να δοκιμάσω κάποια άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά ακούω ότι είναι καλή. Εγώ έχω την Vibesavon η οποία είναι Android 6.0 και είναι αρκετά καλή. Επόμενη αλλαγή που θα κάνω λογικά θα πάω σε Android 8.0 αν βγάλουν οι developer για το K3. Δοκίμασε την και γράψε μας εντυπώσεις μετά από καμιά βδομάδα χρήσης για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Για δώσε λινκ από vibesavon, γιατί δοκίμασα αυτές τις μέρες και resurrection κα cm αλλά επέστρεψα στην πολύ καλή και περσινή του Ιταλού την 1621 row. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δοκίμασα και vibesavon. Γρήγορη, όμορφη, θα την άφηνα αλλά .... 2 φορές την εγκατέστησα και τις δύο κρασαρουν οι δυο εφαρμογές της κάμερας. Κάποια λύση υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts