Jump to content

AZ67

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AZ67

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

AZ67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. AZ67

    Lenovo K3 Note

    Οκ ευχαριστώ. Σαν ρομ την θεωρείς καλή ή να δοκιμάσω κάποια άλλη?
  2. AZ67

    Lenovo K3 Note

    οκ θα το κάνω το απόγευμα. Κατά την γνώμη σου είναι καλή ρομ ή να δοκιμάσω κάποια άλλη? Επίσης στα gapps στο variant επέλεξα το stock, σωστά ?
  3. AZ67

    Lenovo K3 Note

    Και χθες το βράδυ πήγα εκεί αλλά μου έβγαζε error η σελίδα, ενώ τώρα μου το κατεβάζει. Τώρα που φλάσαρα κάποια άλλα gapps που βρήκα και βγήκαν προβληματικά πως μπορώ να τα σβήσω ή μπορώ να φλασάρω πάνω από αυτά?
  4. AZ67

    Lenovo K3 Note

    Έβαλα την resurrection remix 5.8.3 από xda με TWRP.
  5. AZ67

    Lenovo K3 Note

    εκανα εγκατασταση καποια gaps που βρηκα αλλά μου βγάζουν προβλήματα, δεν συγχρονίζεται ο λογαριασμός σωστά . Μου λεει οτι η υπηρεσία google services αντιμετωπίζει πρόβλημα. Τι να κάνω? Υπάρχει κάποια καλή ρομ που να έχει play store?
  6. AZ67

    Lenovo K3 Note

    το κάνω αλλα μου βγάζει page no found οταν επιλέγω το download
  7. AZ67

    Lenovo K3 Note

    απο καποιο site.Εχεις να μου προτείνεις κάποιο λινκ?
  8. AZ67

    Lenovo K3 Note

    Τελικά τα κατάφερα αλλά δεν εχω playstore. Κατέβασα μια έκδοση, έκανα εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει. Τι να κάνω?
  9. AZ67

    Lenovo K3 Note

    υπάρχει κάποιος πλήρης οδηγός στα ελληνικά για το πως να κάνω root το κινητό και να φλασάρω το twrp ώστε να μπορέσω να περάσω καινούργια ρομ , διότι είμαι αρχάριος και φοβάμαι μήπως το κολλήσω?
  10. AZ67

    Lenovo K3 Note

    Αριθμός Μοντέλου: LENOVO K50-t5 Εκδοση Android: 5.0 Αριθμός έκδοσης: VIBEUI_V2.5_1512_5.495.1_ST_K50-T5 Επεξεργαστής: 8Cores 1.7GHz RAM: 2GB Phone memory: 16GB
  11. AZ67

    Lenovo K3 Note

    Έχω τα εξής προβλήματα με το Κ3: 1) κολλάει το τηλέφωνο, κάνω επαναφορά εργοστασιακών ριθμύσεων. αλλά το πρόβλημα δεν διορθώνεται 2) κάνει εγκατάσταση άσχετων εφαρμογών ενώ έχω απενεργοποιήσει το κουμπί για τις άγνωστες πηγές. επίσης τα άλλα μικρότερα προβλήματα είναι υπερθέρμανση σε κάποιες εφαρμογές (ανέβασμα βίντεο), αδύναμο wifi κτλ κτλ Τι πιστεύετε ότι φταίει, μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλλη rom;
  12. Δύο άτομα ώρες παλεύαμε με το θηρίο, τελικά μάλλον τα καταφέραμε, τι να πω, απ' τον Αύγουστο που το έχω δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ούτε το 10% των δυνατοτήτων του τηλεφώνου και τώρα έχω ένα καινούργιο, φοβερό τηλέφωνο. Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ φίλε μου!!!!!!!
  13. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Επειδή όμως είμαι αρχάριος θα ήθελα να με βοηθήσεις με κάποιο λινκ για την επίσημη και το πακέτο με τα Ελληνικά και φυσικά αν υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες.
  14. Γεια σας, έχω το US 800, φοράει την 5.5.011S (STABLE). Έχω τα εξής προβλήματα: 1) ανά τακτά διαστήματα μου βγάζει μήνυμα "η εφαρμογή youtube σταμάτησε", και κολλάει το τηλέφωνο, αυτό λύνεται με την επαναφορά εργοστασιακών ριθμύσεων. 2) κάνει εγκατάσταση άσχετων εφαρμογών ενώ έχω απενεργοποιήσει το κουμπί για τις άγνωστες πηγές. επίσης τα άλλα μικρότερα προβλήματα είναι υπερθέρμανση σε κάποιες εφαρμογές (ανέβασμα βίντεο), αδύναμο wifi κτλ κτλ Τι πιστεύετε ότι φταίει, μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλλη rom;
×
×
  • Create New...