texnikos Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 [/color]Αυτό είναι το factory menu, για να μπεις στο recovery πατάς και τα 2 πλήκτρα ήχου ταυτόχρονα με το power. Έτσι εμφανίζει στην οθόνη Lenovo , powered by android και μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση κανονικά. δοκίμασα πατώντας και αφήνοντας άμεσος μετά την δόνηση , 5 sec μετά και 10 sec μετά , άλλα το ίδιο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 [/color] Έτσι εμφανίζει στην οθόνη Lenovo , powered by android και μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση κανονικά. δοκίμασα πατώντας και αφήνοντας άμεσος μετά την δόνηση , 5 sec μετά και 10 sec μετά , άλλα το ίδιο ...Όταν σου εμφανίζει το "Lenovo , powered by android" δεν αφήνεις τα κουμπιά. Συνεχίζεις να τα κρατάς πατημένα μέχρι να μπεις στη recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 παιδες θελω λιγο τα φωτα σας απο τεχνικης πλευρας. εβαλα μονος μου μια lcd οθονη στο κ3 δουλευει κανονικα...αλλα τι θεμα εχω τωρα...χμ,,,δεν εχω σημα.δλδ ενω βλεπει την σιμ και μ ζηταει το πιν δεν πιανει δικτυο και το 2ο..δεν εχω ηχο....θελω βοηθεια δυνατη... πρέπει να το ξαναλύσεις και προσεκτικά να τσεκάρεις αν έχεις κουμπόσει τα εξαρτήματα κανονικά κεραία,ακουστικό Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Αυτό που λες είναι σωστό αλλά...Δε ξέρω ούτε ποια είναι η κεραία ούτε το ακουστικό... Κάποια φωτο ίσως? Είμαι να σκασω... Βοηθήστε αδέρφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texnikos Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Όταν σου εμφανίζει το "Lenovo , powered by android" δεν αφήνεις τα κουμπιά. Συνεχίζεις να τα κρατάς πατημένα μέχρι να μπεις στη recovery. το κινητό μετά από λίγο που εμφανίζει το "Lenovo , powered by android" κάνει επανεκκίνηση , και μετά ξανά και ξανά (κράτησα πατημένα τα κουμπιά τόσο που έκανε 6 φόρες επανεκκίνηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_eva_1 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλησπερα! Ειχα παραγγειλει 2 lenovo k3 note...προχτες ηρθαν και βλεπω οτι μου πετανε συνεχεια διαφημισεις, εχουν εφαρμογες που δε χρειαζομαι αλλα δεν μπορω να ξεφορτωθω και το μικροφωνο στο ενα τηλεφωνο δε λειτουργει καθολου,ενω στο αλλο δουλεψε καποια στιγμη αλλα μετα παλι τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Ασε με να μαντεψω. fastcardtech? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_eva_1 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Οχι dhgate... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 refurb στειλτα πισω με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tooljim13 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλησπέρα.Εχω την limonchelo ROM στο Κ3 μου. Εχω κάνει swipe και τα δυο data οταν ειμαι σε recovery mode αλλά δεν λέει με τίποτα να αδειάσει η ram. Οταν συνδέω το κινητό στο PC μου την δείχνει maxed out (κατακόκκινη οτι και καλά είναι γεμάτη) και πλεον το κινητό λαγκαρει πολύ άσχημα. Εκανα και factory reset αλλά παλι τα ίδια. Ξέρει κάποιος πως να την αδειασω για να το στησω απ την αρχή το κινητό; Παράθεση rock n' roll...:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 (edited) Καλημέρα, Για να περάσουμε την Rom του ιταλού (post #1960, τα link δεν είναι ενεργά πλέον) πρέπει υποχρεωτικά να έχουμε την 1522 multilanguage με ελληνικά ,root gapps? Τώρα φοράει vibeuiv_2.5_11520_5.827.1_ST_k50_75 Edited February 17, 2017 by dimitris2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papgiorg Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Γεια σας. Θέλω να εγκαταστήσω την Rom του CUOCO92 S433 V66. Αυτή τη στιγμή έχω το TWRP 2.8.6.0 του cuoco92. Θέλω να ρωτήσω με ποιο TWRP πρέπει να εγκαταστήσω την παραπάνω Rom και επίσης τι wipe πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) το error 8417 πως προσπερνάτε? Λογικά κάτι πρέπει να αλλαχτεί στον skater. δοκιμάστηκαν πολλές διαφορετικές εκδόσεις flash edit: μετά από 50 προσπάθειες το εγκατέστησε.... Edited February 18, 2017 by dimitris2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatikiotis Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 λοιπόν μετά τη θύρα usb(το έφτιαξα με 30€) τα φτυσε και το κουμπί που ανοίγει και κλείνει το τηλέφωνο καθώς και το κουμπί του volume+.κοινώς σκατά!! υπάρχει περίπτωση να το ανοίξω να καθαρίσω τα κουμπιά εσωτερικά μήπως έχουν πιάσει βρόμα, μπας και γλιτώσω καμιά 30αρα πάλι; το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πατας και δεν ανταποκρίνεται η δεν πατιέται καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Καλησπέρα στη παρέα! Για κάποιο λόγο που δε μπορώ να καταλάβω, σταμάτησαν να δουλεύουν και οι δυο SIM ταυτόχρονα! Ενώ δουλεύουν και οι δυο μεμονωμένα, το κινητό δεν τις ενεργοποιεί και τις δύο! Τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασα αρκετές SIM, και αυτές που έχουν πρόβλημα σε άλλα κινητά! Εντόπισα το πρόβλημα! Όταν το κινητό έχει μέσα δύο SIM από την ίδια εταιρία (3 UK) δεν δουλεύουν ταυτόχρονα. Μόνο σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει το πρόβλημα!!! Edited February 18, 2017 by @ngel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Καλημέρα, Για να περάσουμε την Rom του ιταλού (post #1960, τα link δεν είναι ενεργά πλέον) ............................ ok μετά απο 3 ώρες διάβασμα ....s433 του ιταλού από needrom. Έχει ανεβάσει και την έκδοση για φλασάρισμα με flash tool. thanks Edited February 19, 2017 by dimitris2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Γεια σας. Θέλω να εγκαταστήσω την Rom του CUOCO92 S433 V66. Αυτή τη στιγμή έχω το TWRP 2.8.6.0 του cuoco92. Θέλω να ρωτήσω με ποιο TWRP πρέπει να εγκαταστήσω την παραπάνω Rom και επίσης τι wipe πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστώ. Κατέβασε την FLASHTOOL VERSION K50a40_S433_V65_CUOCO92_ROW_SPFT.7z και δεν παιδεύεσαι με TWRP και οτιδήποτε άλλο. για TWRP λογικά σου κάνουν και οι οδηγίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176834#post6176834 και από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413819&page=659 με μόνη διαφορά στο βήμα 10 γιατί εσυ δεν θα κάνεις "restore" αλλά "install & select downloaded zip file" (το zip της rom θα το περάσεις καλύτερα στην sd και όχι στην internal memory). Edited February 19, 2017 by dimitris2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papgiorg Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Κατέβασε την FLASHTOOL VERSION K50a40_S433_V65_CUOCO92_ROW_SPFT.7z και δεν παιδεύεσαι με TWRP και οτιδήποτε άλλο. για TWRP λογικά σου κάνουν και οι οδηγίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176834#post6176834 και από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413819&page=659 με μόνη διαφορά στο βήμα 10 γιατί εσυ δεν θα κάνεις "restore" αλλά "install & select downloaded zip file" (το zip της rom θα το περάσεις καλύτερα στην sd και όχι στην internal memory). dimitris2004 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου. Και οι δύο οδηγοί που μου έστειλες, του Darth_Revan και του pdt πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν πολύ να αλλάξω Rom. Επίσης θέλω να σε ρωτήσω το εξής, αν είναι να χρησιμοποιήσω την flashtool version (μιας και δεν την έχω δουλέψει ξανά) μήπως είναι καλύτερα να βάλω την εργοστασιακή K50a40_S433 και όχι του Ιταλού την flashtool version; Ή να προτιμήσω την twrp έκδοση που το έχω ήδη κάνει άλλη μία φορά και μου φάνηκε εύκολο. Και πάλι σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 λοιπόν μετά τη θύρα usb(το έφτιαξα με 30€) τα φτυσε και το κουμπί που ανοίγει και κλείνει το τηλέφωνο καθώς και το κουμπί του volume+.κοινώς σκατά!! υπάρχει περίπτωση να το ανοίξω να καθαρίσω τα κουμπιά εσωτερικά μήπως έχουν πιάσει βρόμα, μπας και γλιτώσω καμιά 30αρα πάλι; το έχει δοκιμάσει κανείς; Αν πατιούνται κανονικά, έχεις την αίσθηση σωστού πατήματος του δακτύλου και δεν υπάρχει ανταπόκριση για να πραγματοποιήσουν τα πλήκτρα την αντίστοιχη λειτουργία, ίσως να "τραυματίστηκε" η καλωδιοταινία, το flex που ενώνει τα τρία πλήκτρα και αν δεν κάνω λάθος έχει 6 - 10 ευρώ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatikiotis Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Αν πατιούνται κανονικά, έχεις την αίσθηση σωστού πατήματος του δακτύλου και δεν υπάρχει ανταπόκριση για να πραγματοποιήσουν τα πλήκτρα την αντίστοιχη λειτουργία, ίσως να "τραυματίστηκε" η καλωδιοταινία, το flex που ενώνει τα τρία πλήκτρα και αν δεν κάνω λάθος έχει 6 - 10 ευρώ. μάλλον αυτό που λες έχει γίνει.πατιούνται κανονικά αλλά δεν ανταποκρίνονται:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς στο κινητό μας δύο SIM από την ίδια εταιρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 dimitris2004 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου. Και οι δύο οδηγοί που μου έστειλες, του Darth_Revan και του pdt πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν πολύ να αλλάξω Rom. Επίσης θέλω να σε ρωτήσω το εξής, αν είναι να χρησιμοποιήσω την flashtool version (μιας και δεν την έχω δουλέψει ξανά) μήπως είναι καλύτερα να βάλω την εργοστασιακή K50a40_S433 και όχι του Ιταλού την flashtool version; Ή να προτιμήσω την twrp έκδοση που το έχω ήδη κάνει άλλη μία φορά και μου φάνηκε εύκολο. Και πάλι σε ευχαριστώ. Ποιο εύκολο από το flash tool δεν νομίζω να υπάρχει. Τώρα αν θέλεις να βάλεις την εργοστασιακή ή την twrp αυτό ας το απαντήσει κάποιος καλύτερος γνώστης του κινητού και γενικά του android. Προτίμησα του ιταλού, γιατί η χρήστης της συσκευής θέλει κάτι σταθερό και απλό. Μια σημείωση για την ρομ του ιταλού. όσες φορές και αν απεγκαταστάθηκε το evernote, στο επόμενο reboot ήταν πάλι εγκατεστημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Παίδες.εχω την ατυχία να αλλάξω την οθόνη στο κ3 Νοτε.ολα καλά πήγαν μέχρι πού το έβαλα να δουλέψει και πέτυχε.εκει που δεν πέτυχε ήταν να πιάσει σήμα.εννοωντας ότι ενώ μ ζητάει πιν της κάρτας και τήν διαβάζει δεν πιάνει σήμα... Δώστε μού λίγο ιδέες γτ θα σκάσω...Η σιμ σε άλλο κινητό δουλεύει άρα απέκλεισα το να μη δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Παίδες.εχω την ατυχία να αλλάξω την οθόνη στο κ3 Νοτε.ολα καλά πήγαν μέχρι πού το έβαλα να δουλέψει και πέτυχε.εκει που δεν πέτυχε ήταν να πιάσει σήμα.εννοωντας ότι ενώ μ ζητάει πιν της κάρτας και τήν διαβάζει δεν πιάνει σήμα... Δώστε μού λίγο ιδέες γτ θα σκάσω...Η σιμ σε άλλο κινητό δουλεύει άρα απέκλεισα το να μη δουλεύει... δεν έχεις συνδέσει το καλώδιο της κεραίας. είναι και το μοναδικό καλώδιο που χει η συσκευή μέσα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts