Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Πως γίνεται να βάλω στο κινητό να μπορούν να με παίρνουν 3 άτομα μόνο απο την λίστα επαφών μου;

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα... Αndroid 6 εχω...:wacko::wacko:

Στη λήψη βίντεο δεν έχω πρόβλημα...

Αν περάσω android 5.1 θα λυθεί το πρόβλημα? :(:(

Ειναι πολύ ενοχλητικό....:wacko::wacko::wacko:

Σκέψου, ειχα ξεχασει οτι εχω θέμα και έστειλα σε έναν φίλο μου ηχογράφηση "Τα σκοινιά σου" του Παντέλου και ακουγόταν σαν τον Ταμπάκη μαζί με τα στρουμφ και είχαν καταπιεί και ήλιον....:cry::cry::cry::cry::cry:

Χαχα όπως βλέπεις από πάνω έτσι λύνεται το θέμα. Μόνο με 5.1 Android. Δυστυχώς με την 6.0 υπάρχει θέμα... Και εμένα στρουμφακι με έλεγε μία φίλη μου όταν έστελνα ηχογράφηση, έτσι ακουγομουν :-P

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα παιδιά. Πως γίνεται να βάλω στο κινητό να μπορούν να με παίρνουν 3 άτομα μόνο απο την λίστα επαφών μου;

Ποια rom έχεις; Η vibeui και η row έχουν blacklist και βάζεις όποιους θες.

Χαχα όπως βλέπεις από πάνω έτσι λύνεται το θέμα. Μόνο με 5.1 Android. Δυστυχώς με την 6.0 υπάρχει θέμα... Και εμένα στρουμφακι με έλεγε μία φίλη μου όταν έστελνα ηχογράφηση, έτσι ακουγομουν :-P

Είμαι λίγο ασχετούλα!! Μπορείς να μου πεις πως θα αλλάξω android ;; Από play store?

Edited by maraki_t

Είμαι λίγο ασχετούλα!! Μπορείς να μου πεις πως θα αλλάξω android ;; Από play store?

Υπάρχει οδηγός στην πρώτη σελίδα. Αλλά αμα δεν ξέρεις από αυτά άστο καλύτερα

:-P

Έχω την 424 official και θέλω να περάσω με flash tool την 427 και να μη χάσω ότι έχω στο κινητό γίνεται;

Και στο flash tool > option > download έχει δύο κουτάκια και τα δύο τσεκαρισμενα ή μόνο το usb checksum?;

καλημερα παιδια.Φιλος εχει την τελευταια 433 official και δεν μπορει να ανεβασει φωτογραφιες απο την εκθεση του κινητου στο facebook.Παλια μπορουσε,τωρα ομως βγαινει μηνυμα ''αποτυχιας''.Μπορειτε να βοηθησετε;

Xiaomi Mi4c

Huawei Honor 9

iPad mini 4

Έχω την 424 official και θέλω να περάσω με flash tool την 427 και να μη χάσω ότι έχω στο κινητό γίνεται;

Και στο flash tool > option > download έχει δύο κουτάκια και τα δύο τσεκαρισμενα ή μόνο το usb checksum?;

θα επιλεξεις mota siu like, εαν το εχει, δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησει σωστα ομως.

With great power, comes great responsibility...

παδια τα κουμπακια του κινητου δεν ειναι φωτιζομενα(για τα τρια κατω λεω)???

μολις το αγορασα γιαα αυτο ρωταω

rom απο που κατεβαζετε? απο το xda?

επισης τι θα κερδισω με τις ρομ σε αυτην την συσκευη ?θελω να πω πως αυτη που πηρα εχει ελληνικη γλωσα και playstore.

μπορει καποιος να με ενημερωσει με δυο λογια γιατι με κινεζικο 2η φορα μπλεκω

Και δεν τα εμαθες απο την πρωτη;

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεκινα απο needrom.

καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει ένα backup full nandroid απο lenovo k3 note για να μπορέσω διορθώσω το πρόβλημα του nvram και των imei γιατί τα έκανα format!!!

καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει ένα backup full nandroid απο lenovo k3 note για να μπορέσω διορθώσω το πρόβλημα του nvram και των imei γιατί τα έκανα format!!!

Δε γίνεται αυτό που λες. Θα πρέπει να δημιουργήσεις μονος σου τα αρχεία με βάση το δικό σου imei & s/n. Στείλε μου πμ αν δε ξέρεις πώς να το κάνεις

Καλησπέρα σε όλους

Έχω στην κατοχή μου εδώ και μία εβδομάδα το κινητό.

Έχω διαβάσει 237 σελίδες.....

Πιθανόν να κουράσω αλλά έχω πρόβλημα με την εμφάνιση των επαφών. (σε κλήσεις & μηνύματα)

Έχω διαβάσει πιο πίσω για "Number match bits" αλλά δεν εμφανίζεται αυτή η επιλογή.

Είμαι λίγο άσχετος με τα κινητά, δεν το έχω πειράξει και δεν θέλω γιατί δεν το κατέχω.....

Φοράει το παρακάτω

vibeui_v3.0_1604_7.209.1_st_k50-t3s

Υπάρχει κάποια λύση ?

καλησπέρα. η ερώτηση που κάνω ίσως έχει απαντηθεί αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες που καταλαβαίνετε!! αγόρασα το κινητό από ελληνικό κατάστημα και θέλω να μάθω αν κάποια στιγμή μπορέσω να αναβαθμίσω το σύστημα σε Android 6. θα έρθει μήνυμα ή πρέπει να μπω εγώ κάπου; το τηλέφωνο είναι άπειρα το από ρουταρισματα κλπ μιας και δεν το κατέχω το θέμα. Ευχαριστώ.

καλησπέρα. η ερώτηση που κάνω ίσως έχει απαντηθεί αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες που καταλαβαίνετε!! αγόρασα το κινητό από ελληνικό κατάστημα και θέλω να μάθω αν κάποια στιγμή μπορέσω να αναβαθμίσω το σύστημα σε Android 6. θα έρθει μήνυμα ή πρέπει να μπω εγώ κάπου; το τηλέφωνο είναι άπειρα το από ρουταρισματα κλπ μιας και δεν το κατέχω το θέμα. Ευχαριστώ.
Ποια έκδοση λογισμικού έχεις;

Καλησπέρα σε όλους

Έχω στην κατοχή μου εδώ και μία εβδομάδα το κινητό.

Έχω διαβάσει 237 σελίδες.....

Πιθανόν να κουράσω αλλά έχω πρόβλημα με την εμφάνιση των επαφών. (σε κλήσεις & μηνύματα)

Έχω διαβάσει πιο πίσω για "Number match bits" αλλά δεν εμφανίζεται αυτή η επιλογή.

Είμαι λίγο άσχετος με τα κινητά, δεν το έχω πειράξει και δεν θέλω γιατί δεν το κατέχω.....

Φοράει το παρακάτω

vibeui_v3.0_1604_7.209.1_st_k50-t3s

Υπάρχει κάποια λύση ?

Η λύση είναι να περάσεις τη row έκδοση

Ποια έκδοση λογισμικού έχεις;

vibeui_v2.5_1512_5.495.1_st_K50-T5

έτσι γράφει στις πληροφορίες.τι σημαίνει δεν έχω ιδέα.:D

vibeui_v2.5_1512_5.495.1_st_K50-T5

έτσι γράφει στις πληροφορίες.τι σημαίνει δεν έχω ιδέα.:D

Σημαίνει οτι είναι με κινέζικο λογισμικό, πρέπει να περάσεις την διεθνή row που αναφέρω πιο πάνω

Αναβάθμιση στην νέα ROW s433.

Μετά από την αναβάθμιση που ζήτησε και έκανα το τηλ. Λαγκαρει αισθητά περισσότερο χωρίς να έχω καταφέρει να βρω κάποια αναβάθμιση ή μεταβολή.

Όλες οι pre installed επανήλθαν και επανέρχονται μετά από οποιοδήποτε delete. Άρα το ρουταρισμα γίνεται μονόδρομος.

Έχετε κάτι παρατηρήσει εσεις;

Αναβάθμιση στην νέα ROW s433.

Μετά από την αναβάθμιση που ζήτησε και έκανα το τηλ. Λαγκαρει αισθητά περισσότερο χωρίς να έχω καταφέρει να βρω κάποια αναβάθμιση ή μεταβολή.

Όλες οι pre installed επανήλθαν και επανέρχονται μετά από οποιοδήποτε delete. Άρα το ρουταρισμα γίνεται μονόδρομος.

Έχετε κάτι παρατηρήσει εσεις;

Κάτι πήγε στραβά, ξαναπέρασέ την από pc ή κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Γεια σε ολους.Επιστρεφω στο θεμα μετα απο πολυ καιρο απουσιας.Και εχω καποιες ερωτησεις.

Θελω να περασω(με sp flash tool δλδ clean install) την 1622 marshmallow ειναι η official.Εχω την 1604 official με root και gapps.Θελω να κανω clean install και οχι update γιατι δεν θελω να εχει το παλιο installation μεσα.

Ερωτησεις:

1)Το supersu που εχει ο darth revan στον οδηγο που εχει,κανει για root και στο marshmallow?

2)Υπαρχουν καπου Gapps(βασικα μονο playstore και google services) για marshmallow για να τα περασω μεσω cwm?

Edited by pcGamer2015

2. Ψαξε για pico gapps. Αναλόγως επεξεργαστή και έκδοση λογισμικου κατεβαζεις.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Γεια σε ολους.Επιστρεφω στο θεμα μετα απο πολυ καιρο απουσιας.Και εχω καποιες ερωτησεις.

Θελω να περασω(με sp flash tool δλδ clean install) την 1622 marshmallow ειναι η official.Εχω την 1604 official με root και gapps.Θελω να κανω clean install και οχι update γιατι δεν θελω να εχει το παλιο installation μεσα.

Ερωτησεις:

1)Το supersu που εχει ο darth revan στον οδηγο που εχει,κανει για root και στο marshmallow?

2)Υπαρχουν καπου Gapps(βασικα μονο playstore και google services) για marshmallow για να τα περασω μεσω cwm?

Θα πρέπει να κατεβάσεις την νεότερη έκδοση supersu pro . http://www.todoapk.net/en/supersu-pro/

gapps θα κατεβάσεις απο εδώ http://opengapps.org/

Η εγκατάσταση γίνεται μέσω twrp και οχι με sp flashtool.

Θα πρέπει να κατεβάσεις την νεότερη έκδοση supersu pro . http://www.todoapk.net/en/supersu-pro/

gapps θα κατεβάσεις απο εδώ http://opengapps.org/

Η εγκατάσταση γίνεται μέσω twrp και οχι με sp flashtool.

Γιατι οχι μεσω sp flash tool? Τι αλλαζει?

Την ROM (1622)που μπορω να την βρω?

Και επισης τι εντυπωσεις εχετε απο android 6 και συγκεκριμενα αυτη την rom? Ειναι ποιο smooth απ την 1604 που εχω? Εχει καλη διαχείριση πορων?

Edited by pcGamer2015