kontax Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 http://www.needrom.com/download/vibeui_v3-1_1622_5-440-1_st_k50-t5/ https://drive.google.com/file/d/0B3y3IgwS6TtkakZCTkptblE5alE/view Είμαι τις τελευταίες 48 ώρες με αυτή και είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος.:) Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 slick η κανονικη; γιατι τα χω μπερδέψει με το τι διαφορές έχουν η slick και η κανονικη. Δεν ειναι θεμα slick και μη. Ειναι θεμα αν ειναι βασισμενη στην κινεζικη η στην row. H slick ειναι με βαση τη row οποτε δε δειχνει τα συμβολα σηματος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Όταν φορτίζετε την συσκευή.... την χρησιμοποιείτε η την έχετε σε αδράνεια?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 http://greeshan.ucoz.com/news/proshivka_vibeui_3_5_dlja_lenovo_k3_note_versii_s427_row_android_6_0/2016-05-29-347 https://cloud.mail.ru/public/EdQm/yq7HakLZK All changes the previous version: Remove debris in the form of third-party applications that everyone will be able to establish itself from the Market (released about 600MB) removed some apps from google (Maps, Drive, and the like released about 100MB) Improved the installation script is removed to check the firmware version installed, so my repak can be put on any firmware (to wipe). Pressure Ruth rights for patched file to thank Ruth Petro1990 He added notifications about new versions of their assembly (OTA like to repack my VibeUI, the MIUI, and so on). Deodeksiroval firmware; Disable scanning application packet signature (can be set with different signatures); Returned MW (thanks sirgiosd and daradan); How to enable MW? Plus the new changes: Titanium Backup updated to version 7.4.0 SuperSU updated to version 2.74 Pro Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 http://www.needrom.com/download/vibeui_v3-1_1622_5-440-1_st_k50-t5/ https://drive.google.com/file/d/0B3y3IgwS6TtkakZCTkptblE5alE/view Είμαι τις τελευταίες 48 ώρες με αυτή και είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος.:) led notification παιζουν κανονικά; Ζεστένεται καθόλου; Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 led notification παιζουν κανονικά; Ζεστένεται καθόλου; Για να πώ την αλήθεια τα LED δεν τα πρόσεξα . Εχω το Alcatel OneTouch watch και οι ειδοποιήσεις έρχονται εκεί και δεν προσέχω το τηλέφωνο. Δεν ζεσταίνεται καθόλου και η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ καλά. Νομίζω οτι είναι η καλύτερη ROM που έχω δοκιμάσει. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλημέρα σας. Επειδή θέλω να αγοράσω άλλο ένα από αυτό το κινητό πείτε μου σας παρακαλώ από ποιο site θα κάνει τον λιγότερο χρόνο να έρθει; Εννοείται με Free Shipping. Κάτι διάβασα ότι καθυστερούν πολύ με κάποια μεταφορική..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnakas Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλημέρα σας. Επειδή θέλω να αγοράσω άλλο ένα από αυτό το κινητό πείτε μου σας παρακαλώ από ποιο site θα κάνει τον λιγότερο χρόνο να έρθει; Εννοείται με Free Shipping. Κάτι διάβασα ότι καθυστερούν πολύ με κάποια μεταφορική..... TinyDeal και Swiss Post πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παιδιά στην slisk με andoid 6 μεταφερεις εφαρμογές στην sd ή την βλέπει μόνο σαν internal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatsa Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Για να πώ την αλήθεια τα LED δεν τα πρόσεξα . Εχω το Alcatel OneTouch watch και οι ειδοποιήσεις έρχονται εκεί και δεν προσέχω το τηλέφωνο. Δεν ζεσταίνεται καθόλου και η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ καλά. Νομίζω οτι είναι η καλύτερη ROM που έχω δοκιμάσει. Θα συμφωνήσω με τον φίλο kontax η καλύτερη rom που έχω δοκιμάσει. Το led λειτουργεί άψογα κ από θερμότητα σε λογικά πλαίσια. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) TinyDeal και Swiss Post πάει σφαίρα Ευχαριστώ. Έχεις αυτό το τηλέφωνο απ' εκεί; Είσαι ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση. Σου στείλαν κάτι δώρο; Από ελληνικά τι λέει μισά - μισά με αγγλικά και μερικά κινέζικα ή πλήρως ελληνικά. Το στέλνει με PostNL. Swiss Post δεν βλέπω. Το έχει όμως και στην EU Warehouse με 103.39€ αλλά δεν δίνει δώρο Silicone Back Case και Glass Screen Protector. Edited June 4, 2016 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Θα συμφωνήσω με τον φίλο kontax η καλύτερη rom που έχω δοκιμάσει. Το led λειτουργεί άψογα κ από θερμότητα σε λογικά πλαίσια. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει. Καλησπερα φιλε...μια ερωτηση κι εγω επειδη ειμαι με αυτην την rom κι εχω ενα θεμα...αν εχεις δοκιιμασει-φανταζομαι ναι-να το συνδεσεις με υπολογιστη(usb) το βλεπει κανονικα?σου εμφανιζει καρτα sd δικια του η εξωτερικη αν εχεις? Ευχαριιστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 TinyDeal και Swiss Post πάει σφαίρα Εγω το πήρα από tinydeal το k3. Οντως ηρθε γρηγορα. Δεν ειχε χτυπηθεί το κινητο αλλα η συσκευασια ηταν μετρια προς χαλια. Εγω προτείνω geekbuying. Κανουν αψογη συσκευασία. Απο θεμα χρονου σχετικα γρηγορα. 12 μερες εκανε ενα doogee που πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εγω το πήρα από tinydeal το k3. Οντως ηρθε γρηγορα. Δεν ειχε χτυπηθεί το κινητο αλλα η συσκευασια ηταν μετρια προς χαλια. Εγω προτείνω geekbuying. Κανουν αψογη συσκευασία. Απο θεμα χρονου σχετικα γρηγορα. 12 μερες εκανε ενα doogee που πηρα. Από ελληνικά πως πάει; Μισά μισά με αγγλικά και μερικά κινέζικα ή πλήρως ελληνικά. Το βρήκα στο EU Warehouse με 103.39€. Λογικά είναι σδτην αποθήκη εδώ γιατί γράφει ''In stock, usually ships in 1-3 business days.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Παιδιά λίγη βοήθεια, Φίλος έχει το Κ3 Νοτε και κάτι έκανε και δεν bootαρει. Βασικά το έχει μανίσιο , οπως ήρθε απο την Κίνα με την ROM του μαγαζιού (λάθος) αλλά τώρα που δεν bootαρει, πώς θα πάρει τα αρχεία του; Σκέφτηκα να τραβίξει τααρχεία του με κάποιο καλό recovery, αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει στο Κ3 ΝΟΤΕ έχει TWRP? Και αφού δεν το έχει φορτωμένο θα το βάλει με ADB? μπαίνει σε ένα απλό recovery με 4 επιλογές άπο ότι μου είπε, Μάλλον τις μανίσιες. Έχετε κάπου διαδικασία φόρτωσής του TWRP ή κάποιου άλλου καλού recovery(CWM?) σε κινητό που δεν bootαρει? ή έστω κάποια άλλη διαδικασία για να σωθούν αρχεία απο το κινητό...? Edited June 5, 2016 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Από ελληνικά πως πάει; Μισά μισά με αγγλικά και μερικά κινέζικα ή πλήρως ελληνικά. Το βρήκα στο EU Warehouse με 103.39€. Λογικά είναι σδτην αποθήκη εδώ γιατί γράφει ''In stock, usually ships in 1-3 business days.'' Αν ζητήσεις να σου περάσουν την παγκόσμια έκδοση (ROW) η τη περάσεις εσύ πολύ εύκολα ακολουθώντας τις οδηγίες θα είναι πλήρως Έλληνικο όπως ακριβώς θα το έπαιρνες και από Ελλάδα. Με τις κινεζικές εκδόσεις είναι απλά εξελληνισμενο στο 80% και θα υπόλοιπα στ αγγλικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Αρχικό μήνυμα από kontax http://www.needrom.com/dow...0-1_st_k50-t5/ https://drive.google.com/f...ptblE5alE/view led notification παιζουν κανονικά; Ζεστένεται καθόλου; Θα συμφωνήσω με τον φίλο kontax η καλύτερη rom που έχω δοκιμάσει. Το led λειτουργεί άψογα κ από θερμότητα σε λογικά πλαίσια. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει. Μπορει καποιος να ποσταρει το link απο needrom για αυτη την rom και επισης πως φλασαρεται; Ειναι τοσες πολλες ρομ εκει, και αυτο το λινκ ειναι στα ρωσικα.επισης υπαρχει περιπτωση να υπαρχει προβλημα με τα imei's; Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 5, 2016 by Sam_GR Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Αρχικό μήνυμα από kontax http://www.needrom.com/dow...0-1_st_k50-t5/ https://drive.google.com/f...ptblE5alE/view led notification παιζουν κανονικά; Ζεστένεται καθόλου; Μπορει καποιος να ποσταρει το link απο needrom για αυτη την rom και επισης πως φλασαρεται; Ειναι τοσες πολλες ρομ εκει, και αυτο το λινκ ειναι στα ρωσικα.επισης υπαρχει περιπτωση να υπαρχει προβλημα με τα imei's; 1. Πρώτο βήμα χρειάζεσαι μια απο πρόσφατη έκδοση TWRP, https://basketbuild.com/filedl/devs?dev=andreya108&dl=andreya108/twrp-3.0.x/Lenovo_K3/recovery-twrp-3.0.2-3-k3.img 2. Κατεβάζεις την 1622ST , https://drive.google.com/file/d/0B3y3IgwS6TtkakZCTkptblE5alE/view 3. Installation: Install TWRP Boot on Recovery Mode (TWRP) Wipe System / Cache / Data / Dalvik Cache Install zip file Reboot Enjoy ! After sucessful boot plz compulsary do factory reset Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Παιδιά λίγη βοήθεια, Φίλος έχει το Κ3 Νοτε και κάτι έκανε και δεν bootαρει. Βασικά το έχει μανίσιο , οπως ήρθε απο την Κίνα με την ROM του μαγαζιού (λάθος) αλλά τώρα που δεν bootαρει, πώς θα πάρει τα αρχεία του; Σκέφτηκα να τραβίξει τααρχεία του με κάποιο καλό recovery, αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει στο Κ3 ΝΟΤΕ έχει TWRP? Και αφού δεν το έχει φορτωμένο θα το βάλει με ADB? μπαίνει σε ένα απλό recovery με 4 επιλογές άπο ότι μου είπε, Μάλλον τις μανίσιες. Έχετε κάπου διαδικασία φόρτωσής του TWRP ή κάποιου άλλου καλού recovery(CWM?) σε κινητό που δεν bootαρει? ή έστω κάποια άλλη διαδικασία για να σωθούν αρχεία απο το κινητό...? Διάβασε την απάντηση 9490 εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413819&page=633 για το πως θα βάλει TWRP. Αφού πάρει τα αρχεία γιατί θα σβηστούν τα πάντα μετά από το βήμα 8 και κάτω να βάλει μια καλή ROW. Πολύ καλές ''miui 7'' ''SLICK-S424-ROW-SHENGE'' ''SLICK-S427-ROW-SHENGE'' Edited June 5, 2016 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatsa Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπερα φιλε...μια ερωτηση κι εγω επειδη ειμαι με αυτην την rom κι εχω ενα θεμα...αν εχεις δοκιιμασει-φανταζομαι ναι-να το συνδεσεις με υπολογιστη(usb) το βλεπει κανονικα?σου εμφανιζει καρτα sd δικια του η εξωτερικη αν εχεις? Ευχαριιστω πολυ Φίλε akamo64 όταν συνδέομαι στον υπολογιστή είναι έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Θα συμφωνήσω με τον φίλο kontax η καλύτερη rom που έχω δοκιμάσει. Το led λειτουργεί άψογα κ από θερμότητα σε λογικά πλαίσια. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει. Επιβεβαιωνω κι εγω+++++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Φίλε akamo64 όταν συνδέομαι στον υπολογιστή είναι έτσι[/QUO Σε ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε akamo64 όταν συνδέομαι στον υπολογιστή είναι έτσι[/QUO Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ας ξαναρωτήσω γιατί το έχω απορία. Κανείς δεν έχει ασυμβατότητες με εφαρμογές σε Marshmallow? Εγω είχα θέμα σε τρεις διαφορετικές ΜΜ ROM που δοκίμασα και τελικά γύρισα πίσω στην τελευταία Lolipop ROM που δούλευα και ήμουν ευχαριστημένος... Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strofakias Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 ρε παλικαρια..επειδη με αυτα και με αυτα το πεθανα το κιν και δεν ανοιγει πλεον...μπορει κανεις απο αθηνα να μου το επαναφερει? :lol: παει να ανοιξει και απλα χτυπαει η δονηση μια φορα και δεν ανοιγει καθολου Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ρε παλικαρια..επειδη με αυτα και με αυτα το πεθανα το κιν και δεν ανοιγει πλεον...μπορει κανεις απο αθηνα να μου το επαναφερει? :lol: παει να ανοιξει και απλα χτυπαει η δονηση μια φορα και δεν ανοιγει καθολου Και με flash tool τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts