pdt Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Up + Down + Power. Οταν ανοιξει (γραψει Αndroid) αφηνεις το Power Φίλε μου μου βγάζει μια οθόνη που έχει 2 επιλογές. Μια στα κινέζικα και μια γράφει English. Πατάω English και μετά άλλς 4. Πουθενά όμως δεν έχει την επιλογή WIPE να συνεχίσω. Τι κάνω λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Up και down και power ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Up και down και power ταυτόχρονα Μήπως θέλει να προηγηθεί κάτι που δεν έχω κάνει. Ταυτόχρονα τα πατάω και πάντα βγάζει την οθόνη που σας είπα. Και μετά την οθόνη Lenovo-Recovery με επιλογές Restart - Instal Upgrade pack- Clear data - Shutdown Edited May 29, 2016 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Μήπως θέλει να προηγηθεί κάτι που δεν έχω κάνει. Ταυτόχρονα τα πατάω και πάντα βγάζει την οθόνη που σας είπα. Και μετά την οθόνη Lenovo-Recovery με επιλογές Restart - Instal Upgrade pack- Clear data - Shutdown Έχεις το γνήσιο recovery γιαυτό....βάλε twpr .... Αυτή βγήκε χτες 28 και σήμερα υπάρχει νέα https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=56856 Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Έχεις το γνήσιο recovery γιαυτό....βάλε twpr .... Να ακολουθήσω αυτό δηλαδή; http://forum.xda-developers.com/k3-note/general/sp-flash-tool-tutorial-to-install-twrp-t3346041 Edited May 29, 2016 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Να ρωτήσω κάτι.....πως μπορώ να κάνω τις εφαρμογές να αποθηκευτούν στην sd?? Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Να ρωτήσω κάτι.....πως μπορώ να κάνω τις εφαρμογές να αποθηκευτούν στην sd?? Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ποια rom εισαι? Την ινδική row 424 : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Μετά από μία βδομάδα τα κουμπιά κάτω home και το άλλο δεξιά σταμάτησαν να δουλεύουν.εχει τύχει σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Με ποια rom εισαι? Την ινδική row 424 : Την 427 Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Μετά από μία βδομάδα τα κουμπιά κάτω home και το άλλο δεξιά σταμάτησαν να δουλεύουν.εχει τύχει σε κανέναν? Μου έχει συμβεί αλλά σε οθόνη που είχα αντικαταστήσει αφου η αρχική έσπασε. Η λύση για την stable 16.04 από το notification bar ενεργοποίηση του wide touch (ευρεια κινηση αφής) και μετα εγώ είχα ρυθμίσει το διπλό χτύπο να γυρναει ένα βήμα πίσω και το παρατεταμένο στην κεντρικη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Την 427 Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν γίνεται πλέον αυτό σε android 6.0 . Είτε ενσωματώνεται η SD με την εσωτερική μνήμη και τα βλέπει σαν ένα χώρο με κρυπτογράφηση ή είναι μονο για βίντεο και φωτογραφίες η SD . Θα πρέπει να πας σε android 5.1 για να μπορείς να μεταφέρεις στην SD εφαρμογές κλπ. Edited May 30, 2016 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Εγω έχω την εργοαστασική ρομ που έχει έρθει απο το vickmall με κινεζιές, αλλά του έχω περάσει TWRP. Μου έβγαλε επιλογή για αναβάθμιση σε s427 αλλα αφού κατεβάσω την αναβάθμιση και κάνω reboot μετά με βάζει στην TWRP. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό και εννοείται οτι δεν γίνεται εγκατάσταση του update. Τι να κάνω; Υπάρχει καμια rom που να ειναι σταθερή και να μην χρειάζεται να βάζω κάθε τρεις και λίγο καινούργια rom. Ευχαριστώ Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δεν γίνεται πλέον αυτό σε android 6.0 . Είτε ενσωματώνεται η SD με την εσωτερική μνήμη και τα βλέπει σαν ένα χώρο με κρυπτογράφηση ή είναι μονο για βίντεο και φωτογραφίες η SD . Θα πρέπει να πας σε android 5.1 για να μπορείς να μεταφέρεις στην SD εφαρμογές κλπ. Πως ενσωματώνεται ή sd με την εσωτερική μνήμη?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Αυτή βγήκε χτες 28 και σήμερα υπάρχει νέα https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=56856 Δεν ανοιγει τιποτα φιλε μου? Εχουμε καποιο αλλο λιγκ με την καινουργια ρομν του ιταλου,και αν την εχει δοκιμασεις ωστε να μας πεις εντυπωσεις ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Πως ενσωματώνεται ή sd με την εσωτερική μνήμη?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνει φορματ και την ενσωματώνει με την εσωτερική μνήμη. Έτσι δουλεύει το android 6.0 . http://unboxholics.com/stories/10064-ta-panta-gia-to-android-6-marshmallow Edited May 30, 2016 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κάνει φορματ και την ενσωματώνει με την εσωτερική μνήμη. Έτσι δουλεύει το android 6.0 . http://unboxholics.com/stories/10064-ta-panta-gia-to-android-6-marshmallow Τις πέρασα χειροκίνητα....σε ευχαριστώ φίλε μου!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Παιδιά, είμαι με την slick 427 και πριν με την official 427 και πιο πριν με την 1611. Σε όλες είχα το εξής πρόβλημα: Όταν υπερθερμένεται παρουσιάζει πρόβλημα η αφή. Δεν ανταποκρίνεται κυρίως στην πάνω αριστερή μεριά όπου και ζεματάει. Στο typing σε μερικά γράμματα θέλει να το πατίσεις 2-3 φορές. Φταίει το tempered , η οθόνη ή οι roms?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Τις πέρασα χειροκίνητα....σε ευχαριστώ φίλε μου!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην ήδη υπάρχουσα τις μετέφερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Επικοινώνησα με vickmall όπου και μου ζήτησαν, εκτός απο τις φωτογραφίες της οθόνης που τους είχα στείλει ήδη, φωτογραφίες έχοντας αφαιρέσει τη μπαταρία όπου φαίνεται το IMEI της συσκευής και το αυτοκολλητάκι τους. Περιμένω απάντηση. Αφού σας ευχαριστήσω για της γρήγορες απαντήσεις σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Το κινητό φοράει androium.Αν μου πουν να το στείλω πίσω για αλλαγή πρέπει να φλασάρω την official? Φοβάμαι μην επικαλεστούν την αλλαγή της rom για το πρόβλημα. Δε θέλω να σπαμμάρω παιδιά απλά επειδή φοβάμαι πως θα χαθεί στις σελίδες το ξαναποστάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas3 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 πήρα από vickmall το lenovo k3 note k50-t5 με ελληνική γλώσσα μέσα.έκανα ενα update ota και μ γύρισε στην αγγλο/κινεζικη ρομ. προσπαθησα να περάσω άλλη μέσω adb αλλά μου έβγαζε fail:remote download for partition is not allowed. έψαξα κ βρήκα ότι έπρεπε να ξεκλειδώσει ο bootloader αλλά δεν μπόρεσα να το κανω.επίσης με το SP flashtool σταματούσε στο 49%.υπάρχει τρόπος να περάσω μια multilanguage rom οποιαδήποτε ισα για να έχω ελληνικά χωρίς να γίνει recovery ή root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 πήρα από vickmall το lenovo k3 note k50-t5 με ελληνική γλώσσα μέσα.έκανα ενα update ota και μ γύρισε στην αγγλο/κινεζικη ρομ. προσπαθησα να περάσω άλλη μέσω adb αλλά μου έβγαζε fail:remote download for partition is not allowed. έψαξα κ βρήκα ότι έπρεπε να ξεκλειδώσει ο bootloader αλλά δεν μπόρεσα να το κανω.επίσης με το SP flashtool σταματούσε στο 49%.υπάρχει τρόπος να περάσω μια multilanguage rom οποιαδήποτε ισα για να έχω ελληνικά χωρίς να γίνει recovery ή root; Να σου πω τι έκανα εγώ στη περίπτωση σου 1)Φλάσαρα μέσω flashtools το official firmware που κατέβασα απο εδώ. http://rootjunkysdl.com/files/?dir=Lenovo%20K3%20Note/Firmware 2)Έκανα root με Kingroot 3)Έκανα εγκατάσταση το Flashify απο Play Store 4)Εγκατέστησα TWRP μέσα απο Flashify 5)Φλάσαρα τη ρομ που ήθελα μέσω twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas3 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) όταν συνδέω το κινητό δεν κανει κάτι ενώ έχω βάλει κ το scatter μια χαρά...απλώς ανοίγει το κινητό. το flash tool μένει έτσι :( απο ότι κατάλαβα μαλλον δεν αναγνωρίζει το κινητό γιατί όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή κάνει τον ήχο από το usb αλλά τα windows ψάχνουν λογισμικό για το κινητό. καμια ιδέα; Edited May 30, 2016 by papas3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 http://forum.xda-developers.com/k3-note/general/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522/page513 Full Name: VIBEUI_V3.1_1622_5.440.1_ST_K50-T5 http://phonedl.ota.lenovomm.com/dls/v6/VIBEUI_V3.1_1622_5.440.1_ST_K50-T5_WC6B265104.zip Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 όταν συνδέω το κινητό δεν κανει κάτι ενώ έχω βάλει κ το scatter μια χαρά...απλώς ανοίγει το κινητό. το flash tool μένει έτσι :( απο ότι κατάλαβα μαλλον δεν αναγνωρίζει το κινητό γιατί όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή κάνει τον ήχο από το usb αλλά τα windows ψάχνουν λογισμικό για το κινητό. καμια ιδέα; Βάλε το κινητό σε meta mode πατώντας το volume down και το power και συνδεσε το στον υπολογιστή μέχρι να εγκαταστήσει τους drivers.. Μετά κλείσε το και δοκίμασε ξανά Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) παιδια καλησπερα εχω το κινητο ενα χρονο απο την αρχη εχω περασει την ινδικη ρομ μετα την τελευταια αναβαθμιση σε 6.0 οταν φορτισει το κινητο και εχει 100 μπαταρια αμα του κανω επανεκινηση παει στο 47 τις εκατο ξερετε τη να συμβαινει ? ευχαριστω εκ των προτερων Edited May 30, 2016 by oasis_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts