pan82 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Στην 2η σιμ μπορείς να βάλεις 4G? ειναι βασισμενη πανω στην official ROW και παιρνει κανονικα 4G και στις δυο σιμ (τσεκαρισμενο) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafetiera Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχω την ίδια έκδοση αλλά όχι την modified και είναι γκριζαρισμένη η επιλογή και κλειδωμένο στο 2G. Να μην έκατσε καλά η ρομ? Την έβαλανκαι δεύτερη φορά με τα απαραίτητα wipes και πάλι τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman555 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπέρα. Παρέλαβα προχτες άλλο ένα K3 Note μιας και η οθόνη του παλιού άρχισε να βγάζει κιτρινίλες. Προσπάθησα να φορτώσω μέσω recovery backup του προηγούμενου κινητου (rom cuoco92 1540D) αλλά συνάντησα τις εξής δυσκολίες: 1) το κινητό ήρθε unrooted. 2)η κινέζικη recovery δεν είχε πουθενά επιλογή για αγγλικά Άρα προσπάθησα να περάσω recovery μεσω flashtools και μετά να κάνω root. Το κινητό όμως είχε κλειδωμένο bootloader που το παλιό δεν είχε. Μετά από πολλές αποτυχίες εγκατέστησα twrp και έκανα restore το παλιο backup. Mετά το τελευταίο restart όμως δεν ξανάναψε ποτέ! Το κινητό ούτε φορτίζει ούτε το διαβάζει το pc. Καμιά ιδέα τι έχει γίνει; :!: :blink: Επίσης, υπαρχει διαφορά μεταξύ Κ50-Τ5 και Τ3s? Παράθεση Sony Xperia Neo V Amoi N828 Jiayu G4S Lenono K3 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλησπέρα. Παρέλαβα προχτες άλλο ένα K3 Note μιας και η οθόνη του παλιού άρχισε να βγάζει κιτρινίλες. Προσπάθησα να φορτώσω μέσω recovery backup του προηγούμενου κινητου (rom cuoco92 1540D) αλλά συνάντησα τις εξής δυσκολίες: 1) το κινητό ήρθε unrooted. 2)η κινέζικη recovery δεν είχε πουθενά επιλογή για αγγλικά Άρα προσπάθησα να περάσω recovery μεσω flashtools και μετά να κάνω root. Το κινητό όμως είχε κλειδωμένο bootloader που το παλιό δεν είχε. Μετά από πολλές αποτυχίες εγκατέστησα twrp και έκανα restore το παλιο backup. Mετά το τελευταίο restart όμως δεν ξανάναψε ποτέ! Το κινητό ούτε φορτίζει ούτε το διαβάζει το pc. Καμιά ιδέα τι έχει γίνει; :!: :blink: καταρχήν όταν συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή, δες πως βλέπει το κινητό στη διαχείριση συσκευών. ξαναπέρασε τους drivers και βγάλε την μπαταρία , μετά ξαναβάλτην και πέρασε το recovery με το flashtool.απ ότι ξέρω το κινητό μας δεν έχει testpoint (όπως τα sony παλιότερα) για να τα επαναφέρεις όταν γίνονται <<brick>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχω την ίδια έκδοση αλλά όχι την modified και είναι γκριζαρισμένη η επιλογή και κλειδωμένο στο 2G. Να μην έκατσε καλά η ρομ? Την έβαλανκαι δεύτερη φορά με τα απαραίτητα wipes και πάλι τπτ. Mίλαμε για την s424 ROW του cuoco? Δεν αλλάζεις μόνο το 3G/4G απλά επιλέγεις για δεδομένα τη δεύτερη sim και αυτόματα γυρνάει η δεύτερη κάρτα σε 4G και η πρώτη σε 2G Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafetiera Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Mίλαμε για την s424 ROW του cuoco? Δεν αλλάζεις μόνο το 3G/4G απλά επιλέγεις για δεδομένα τη δεύτερη sim και αυτόματα γυρνάει η δεύτερη κάρτα σε 4G και η πρώτη σε 2G Γιατί εγώ θυμάμαι πως στις προηγούμενες εκδόσεις είχα data και 4G στην πρώτη sim και στην δεύτερη κανονικά 3G. Νομίζω ήταν η έκδοση 1,9... Εκτός και αν κάνω τόσο λάθος. Πάντως η s424 ROW του cuoco έχει κατά πολύ χειρότερο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Γιατί εγώ θυμάμαι πως στις προηγούμενες εκδόσεις είχα data και 4G στην πρώτη sim και στην δεύτερη κανονικά 3G. Νομίζω ήταν η έκδοση 1,9... Εκτός και αν κάνω τόσο λάθος. Πάντως η s424 ROW του cuoco έχει κατά πολύ χειρότερο σήμα. Aυτό δε γίνεται με καμιά rom δε μπορείς να έχεις ταυτόχρονα 4G στη μία sim και 3G στην άλλη. Ενεργοποιείς το 3G/4G σε μια από τις δύο sim και η άλλη sim γυρνάει αυτόματα σε 2G Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Όλα τα κινητά που είχα στην κατοχή μου,έτσι και αυτό βλέπω το ηχείο (αυτό που ακούγεται η μουσική - ή ανοιχτή ακρόαση ) να γρατσουναει επικίνδυνα. και μετά από λίγο καιρό δεν θα ακούω τίποτα με αποτέλεσμα να χάνω της κλήσεις..Αυτό σε εμένα οφείλεται λόγου δουλειάς -μηχανουργιο.Το ηχείο σαν μαγνήτης μαζεύει ρινίσματα σιδήρου (παρολο την σιτα που έχει) και μπουκονει. Τεσπα Που μπορώ να βρω το ανταλλακτικό παιδιά (αν γίνεται μάλιστα από ελλαδα για γρήγορη αποστολή) και αν έχει αλλάξει κανένας ώστε να μου πει τον βαθμό δυσκολίας. Λογικά θα είναι κουμποτο και όχι κολλημένο την πλακέτα όπως το zopo zp820. ,Επίσης ρε παιδιά έχει αγοράσει κανένας το κινητό με το μεγάλο ηχείο στο καπάκι η έστω σαν έξτρα ,? Μπορούμε να το βρούμε πουθενά σε χαμηλή τιμή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχω ένα πρόβλημα δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Facebook. Τι μπορεί να φταίει; έκανα εκκαθάριση δεδομένων έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση αλλά τίποτα. Ποια ρομ έχεις? Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και ανέβαζα φώτο μέσω του Facebook Lite η του browser.. Δεν είχα βρει λύση για να διορθωθεί το πρόβλημα. Είχα την 424 του Cuoco92.. Άλλαξα ρομ και δουλεύει νομίζω μια χαρά τώρα. Έβαλα την ίδια αλλά μονταρισμενη. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaglamas Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Όλα τα κινητά που είχα στην κατοχή μου,έτσι και αυτό βλέπω το ηχείο (αυτό που ακούγεται η μουσική - ή ανοιχτή ακρόαση ) να γρατσουναει επικίνδυνα. και μετά από λίγο καιρό δεν θα ακούω τίποτα με αποτέλεσμα να χάνω της κλήσεις..Αυτό σε εμένα οφείλεται λόγου δουλειάς -μηχανουργιο.Το ηχείο σαν μαγνήτης μαζεύει ρινίσματα σιδήρου (παρολο την σιτα που έχει) και μπουκονει. Τεσπα Που μπορώ να βρω το ανταλλακτικό παιδιά (αν γίνεται μάλιστα από ελλαδα για γρήγορη αποστολή) και αν έχει αλλάξει κανένας ώστε να μου πει τον βαθμό δυσκολίας. Λογικά θα είναι κουμποτο και όχι κολλημένο την πλακέτα όπως το zopo zp820. ,Επίσης ρε παιδιά έχει αγοράσει κανένας το κινητό με το μεγάλο ηχείο στο καπάκι η έστω σαν έξτρα ,? Μπορούμε να το βρούμε πουθενά σε χαμηλή τιμή? Ευχαριστώ Συναδελφε τορναδορε ακου. Για ελλαδα δεν ξέρω ανταλλακτικό αλλά στο aliexpress έχει γύρω στα 2 ευρώ το ηχείο. Το ηχείο είναι κολλημένο πάνω στο καπάκι που βλέπεις όταν ανοίγεις το κινητό από την μέσα μεριά. Για να το αλλάξεις απλά ξεβιδωνεις το πίσω καπάκι όλες τις βίδες το ξεκολας και κόλας το καινούργιο. Μην ανησυχεις είναι πανευκολο γιατί δεν είναι κολλημένο στην μητρική . απλά πρόσεξε μόλις ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι ξεκομπουσε το πλαστικό σιγά σιγά γιατί είναι της καραπλακαρας και σπάει εύκολα. Το μόνο που θα ρωτήσεις είναι αν έχει το ηχείο ταινία διπλής επάνω για να το κολλήσεις απευθείας αλλιώς πρέπει να αγορασεις και ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Συναδελφε τορναδορε ακου. Για ελλαδα δεν ξέρω ανταλλακτικό αλλά στο aliexpress έχει γύρω στα 2 ευρώ το ηχείο. Το ηχείο είναι κολλημένο πάνω στο καπάκι που βλέπεις όταν ανοίγεις το κινητό από την μέσα μεριά. Για να το αλλάξεις απλά ξεβιδωνεις το πίσω καπάκι όλες τις βίδες το ξεκολας και κόλας το καινούργιο. Μην ανησυχεις είναι πανευκολο γιατί δεν είναι κολλημένο στην μητρική . απλά πρόσεξε μόλις ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι ξεκομπουσε το πλαστικό σιγά σιγά γιατί είναι της καραπλακαρας και σπάει εύκολα. Το μόνο που θα ρωτήσεις είναι αν έχει το ηχείο ταινία διπλής επάνω για να το κολλήσεις απευθείας αλλιώς πρέπει να αγορασεις και ταινία. Ωραία φιλε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου Όπως ανεφερα αλλά πολλες φορές ηχείο στο zopo zp820 ,το οποίο και αυτό δεν ήταν κολλημένο. Ξέρεις αυτό με τα δυο ποδαρακια κουμποτο. Σήμερα κιόλας θα το κοιταξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Πρωτα ελεγξε αν εχεις IMEI numbers , γραψε *#06# στον dialer Προφανως δεν θα εχεις για αυτο και δεν μπορεις να καλεσεις... Αυτο μαλλον εγινε επειδη στο SPFlashTools επελεξες Format + download! Οντως διαλεξες αυτο?? Επρεπε απλα download. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να επαναφερεις τα IMEI , τα γραφει το κουτι απεξω οποτε τα εχεις!! Ψαξε για RESTORE IMEI εδω μεσα και λογικα θα το φτιαξεις. Το πρόβλημα είναι όντως στο IMEI. Το τηλέφωνο δεν είναι rooted και κάθε φορά που προσπαθώ να αλλάξω το IMEI απο Engineering Mode τρώω error και δε γίνεται τίποτα. Any suggestions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Όλα τα κινητά που είχα στην κατοχή μου,έτσι και αυτό βλέπω το ηχείο (αυτό που ακούγεται η μουσική - ή ανοιχτή ακρόαση ) να γρατσουναει επικίνδυνα. και μετά από λίγο καιρό δεν θα ακούω τίποτα με αποτέλεσμα να χάνω της κλήσεις..Αυτό σε εμένα οφείλεται λόγου δουλειάς -μηχανουργιο.Το ηχείο σαν μαγνήτης μαζεύει ρινίσματα σιδήρου (παρολο την σιτα που έχει) και μπουκονει. Τεσπα Που μπορώ να βρω το ανταλλακτικό παιδιά (αν γίνεται μάλιστα από ελλαδα για γρήγορη αποστολή) και αν έχει αλλάξει κανένας ώστε να μου πει τον βαθμό δυσκολίας. Λογικά θα είναι κουμποτο και όχι κολλημένο την πλακέτα όπως το zopo zp820. ,Επίσης ρε παιδιά έχει αγοράσει κανένας το κινητό με το μεγάλο ηχείο στο καπάκι η έστω σαν έξτρα ,? Μπορούμε να το βρούμε πουθενά σε χαμηλή τιμή? Ευχαριστώ http://m.banggood.com/Original-Loud-Speaker-Buzzer-Repair-Parts-For-Lenovo-K3-note-p-1003035.html Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 http://m.banggood.com/Original-Loud-Speaker-Buzzer-Repair-Parts-For-Lenovo-K3-note-p-1003035.html Πολύ ακριβώς φιλέ μου σε σχέση με αυτά που είδα στον αλι (2,5- 3,5 ευρώ) Πιστεύω και εκεί γνήσια να είναι. Το θέμα είναι να είναι το ίδιο με αυτό που φοράει γιατί αλλιώς δεν κουμπονει με τίποτα στην πλακέτα. Πάντως ευχαριστώ πολύ Έχουμε κανένα λιγκ με το ανταλλακτικό από αλι γιατί είδα μερικα τα οποία δεν μοιάζουν μεταξύ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 http://m.banggood.com/Original-Loud-Speaker-Buzzer-Repair-Parts-For-Lenovo-K3-note-p-1003035.html οποιο ηχειο και να παρεις απο τα φτηνα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο, σε λιγο καιρο τριζουν , ο βαθμος δυσκολιας ειναι μεσος αν εχεις καποια εμπειρια απο ανοιγμα κινητου με πλατη, φυσικα θα χαθει η εγγυηση επειδη θα τρυπηθει το αυτοκολλητο της lenovo, καποτε στο ebay ειχα πετυχει πωλητη που ειχε ηχεια γνησια της htc τα οποια πραγματικα ειναι αψογα αξιοπιστα και ανθεκτικα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 καλησπερα. Εβαλα στο ματι το Κ50 τωρα που επεσε κατω απο ε100. Το θελω για δευτερο/backup Ξεκινησα να διαβαζω το νημα . Εφτασα σ.50 και διαπιστωσα οτι φτανει τις 600 τοσες. Εκει παρεδωσα πνευμα. Παρακαλω εαν θελετε να μου πειτε τα παρακατω. Σιγουρα θα εχουν αναφερθει αλλα 600 σελλιδες ειναι ωκεανος. Το βρηκα με την 5.1.1 Ανδριοντ. Αυτη ειναι "καλη;;;" κανει ευκολα ρουτ με KING Root? Απο ρομ πως παμε? υπαρχει καποια αξιοπιστη? Η Lenovo δινει updates? Υπαρχει καποια community απο developers οπως πχ της jiayu? Γενικες εκτιμησεις και τυχον προβληματα. Nα αγορασω η να προσπερασω; Προτασεις αλλες σε αντιστοιχα λεφτα και προδιαγραφες ? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 καλησπερα. Εβαλα στο ματι το Κ50 τωρα που επεσε κατω απο ε100. Το θελω για δευτερο/backup Ξεκινησα να διαβαζω το νημα . Εφτασα σ.50 και διαπιστωσα οτι φτανει τις 600 τοσες. Εκει παρεδωσα πνευμα. Παρακαλω εαν θελετε να μου πειτε τα παρακατω. Σιγουρα θα εχουν αναφερθει αλλα 600 σελλιδες ειναι ωκεανος. Το βρηκα με την 5.1.1 Ανδριοντ. Αυτη ειναι "καλη;;;" κανει ευκολα ρουτ με KING Root? Απο ρομ πως παμε? υπαρχει καποια αξιοπιστη? Η Lenovo δινει updates? Υπαρχει καποια community απο developers οπως πχ της jiayu? Γενικες εκτιμησεις και τυχον προβληματα. Nα αγορασω η να προσπερασω; Προτασεις αλλες σε αντιστοιχα λεφτα και προδιαγραφες ? Ευχαριστω πολυ Διάβασε τις τελευταίες 30-40 σελίδες και θα πάρεις απάντηση σε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasyhus Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλημέρα επειδή έχω καταλήξει να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό από vickmall ποια έκδοση να προτιμήσω?ευχαριστώ. K50-T5 K50-t3s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλημέρα παιδιά, έχω αλλάξει πάρα πολλές ρομ και γενικά όλες έχουν κάποια προβλήματα, τώρα έχω την slick 1613 και έχω πολύ drain στην μπαταρία, πριν είχα την 424 και μετά από δύο απροβληματιστες εβδομάδες άρχισε τα κολλήματα, τις miui τις δοκίμασα αλλά και αυτές ήταν απλά οκ. Υπάρχει κάποια κινεζικη έκδοση vibeui που να έχει καλή μπαταρία και να δουλεύουν double tap και notifications ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Διάβασε τις τελευταίες 30-40 σελίδες και θα πάρεις απάντηση σε όλα Ευχαριστω φιλε. Σου ευχομαι να πεσεις και εσυ σε ενα νημα 600 σελλιδων και να παρεις την ιδια απαντηση. Απορρω γιατι μπηκες στον κοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ευχαριστω φιλε. Σου ευχομαι να πεσεις και εσυ σε ενα νημα 600 σελλιδων και να παρεις την ιδια απαντηση. Απορρω γιατι μπηκες στον κοπο "Φίλε" αυτά που ρωτάς έχουν ερωτηθεί και έχουν απαντηθεί χιλιάδες φορές και μάλιστα ανά σελίδα όλο τα ίδια. Και εγώ από την αρχή το διάβασα όλο το νήμα. Επίσης έχω ποσταρει και οδηγό στην πρώτη σελίδα. Άνοιξε τα μάτια σου λίγο και δες. Επίσης υπάρχει και ένα μαγικό κουμπάκι πάνω πάνω που λέγεται αναζήτηση όπου βάζεις τις λέξεις που ψάχνεις και σου βγάζει εδώ στο νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 "Φίλε" αυτά που ρωτάς έχουν ερωτηθεί και έχουν απαντηθεί χιλιάδες φορές και μάλιστα ανά σελίδα όλο τα ίδια. Και εγώ από την αρχή το διάβασα όλο το νήμα. Επίσης έχω ποσταρει και οδηγό στην πρώτη σελίδα. Άνοιξε τα μάτια σου λίγο και δες. Επίσης υπάρχει και ένα μαγικό κουμπάκι πάνω πάνω που λέγεται αναζήτηση όπου βάζεις τις λέξεις που ψάχνεις και σου βγάζει εδώ στο νήμα. Ευγενεια που περισσευει!!!! Προσεξε μην την πατησεις και σε χασει η πλαση. ευχαριστω δεν θα επανελθω . χασιμο χρονου. 600 σελλιδες εκ των οποιων 500 με ασυναστησιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ευγενεια που περισσευει!!!! Προσεξε μην την πατησεις και σε χασει η πλαση. ευχαριστω δεν θα επανελθω . χασιμο χρονου. 600 σελλιδες εκ των οποιων 500 με ασυναστησιες Μια χαρά ευγενικός είμαι, εσύ μάλλον παρεξηγιεσαι εύκολα. Δεν σου την λέω, απλά σε ενημερώνω που μπορείς να βρεις λύση μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 https://cloud.mail.ru/public/KZTG/mRWUi73cy Η τελευταία DEV1617 απο τους Ρώσους VDT. ΜΟΝΟ ENG. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ευγενεια που περισσευει!!!! Προσεξε μην την πατησεις και σε χασει η πλαση. ευχαριστω δεν θα επανελθω . χασιμο χρονου. 600 σελλιδες εκ των οποιων 500 με ασυναστησιες Γιατι μπαινεις καπου που σχεδον 85% το θεωρεις ασυναρτησιες? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts