kostas88 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Πειμενες κανα 10λεπτο για το πρωτο boot ή οχι; Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω, και θα σας πω Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Η μακακια μου εχει και συνεχεια. Τωρα εσβησα τελειως την εφαρμογη --φωτογραφικη μηχανη --- με αποτελεσμα να μην εχω τελειως. Κατεβασα δυο τρεις εφαρμογες αλλα καμια μου αρεσε ,και μαλιστα μερικες ειχαν και περιορισμο μεγεθος φωτογραφιας. Μπορει καποιος να μου στηλει ενα λιγκ με την εφαρμογη (εργοστασιακη) φωτογραφικη μηχανη,η να με βοηθησει με καποιο αλλον τροπο? VIBEUI_V2.5_1522.1_ST_K50-T5_ROW_CUOCO92 , αυτην ειναι η εκδοση που εχω επανω.... Ασχετο ειναι λιγο παλια η κανω λαθος?αξιζει να την αλλαξω? Στο ποστ 5331 έχει λινκ για την στοκ εφαρμογή της κάμερας... Κάποιοι την πέρναγαν με flash εγώ όμως την περνούσα νομίζω εγκαθιστώντας το apk που βρίσκεται μέσα στο zip... Αν θες δοκιμάζεις να την εγκαταστησεις αλλά δεν παίρνω ευθύνη καθώς δεν ξέρω ποιος ειναι ο σωστός τρόπος... Ίσως αν ψάξεις μερικά ποστ πριν και μετά να αναφέρεται... Οσο για την ρομ που ρωτάς σιγουρα μπορείς να βάλεις μια πιο καλή καινούργια... Σε vibeui η καλύτερη που δοκίμασα για εμένα προσωπικά η 1544 lemonade... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ουτε σε μένα ολοκληρώνει την εγκατάσταση! Androium 5 έχω και δεν είχα ποτέ πριν τέτοιο πρόβλημα! Στην MIUi μια χαρά δουλεύει.....!!!!! Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Η μακακια μου εχει και συνεχεια. Τωρα εσβησα τελειως την εφαρμογη --φωτογραφικη μηχανη --- με αποτελεσμα να μην εχω τελειως. Κατεβασα δυο τρεις εφαρμογες αλλα καμια μου αρεσε ,και μαλιστα μερικες ειχαν και περιορισμο μεγεθος φωτογραφιας. Μπορει καποιος να μου στηλει ενα λιγκ με την εφαρμογη (εργοστασιακη) φωτογραφικη μηχανη,η να με βοηθησει με καποιο αλλον τροπο? VIBEUI_V2.5_1522.1_ST_K50-T5_ROW_CUOCO92 , αυτην ειναι η εκδοση που εχω επανω.... Ασχετο ειναι λιγο παλια η κανω λαθος?αξιζει να την αλλαξω? Φίλε μου αυτό το αρχείο το βρήκα στο xda και δεν ανάφερε κανένας πρόβλημα.Τώρα δεν ξέρω μηπωσ φταίει ότι έχεις την rom του Ιταλού. Με την stock Vibeui1535 Stable δουλεύει άψογα. Δόκίμασε αυτό που σου είπε ο φίλος πιο πάνω.Λογικά μέσω twrp 8α μπαίνει και αυτο το βλέπεις ευκολα αν έχει μέσα φάκελο meta-inf .To λινκ είναι εδώ πάντως... http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=10846 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas88 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλημέρα παιδιά μία βοήθεια αν είναι εύκολο. Νέος χρήστησ του τηλ. προ τριμήνου κατάφερα να εγκαταστήσω μετα κόπων και βασάνων την Androium 5, τώρα προσπαθώ να εγκαταστήσω αυτή http://www.needrom.com/download/lenovo_k3_lollipop_5-1_r1540d_row_v15-40_cuoco92/. Κάθε φορά που κάνω εγκατάσταση με το TWRP ΚΑΙ ΚΆΝΩ REBOOT δεν καταφέρνω κατι, κολάει το τηλ στην αρχική οθόνη LENOVO τι κανω λάθος; Άσχημα νέα παιδιά, δέν γινεται κάτι περιμένω περίπου 35 λεπτα και το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει η αρχική οθόνη. Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoox Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 η μπαταρια μου απο το 50% πεφτει στο 20 σε 10 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Άσχημα νέα παιδιά, δέν γινεται κάτι περιμένω περίπου 35 λεπτα και το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει η αρχική οθόνη. αν θες άκουσέ με, πέρασε το cwm με sp flashtool και στη συνέχεια κάνε εκκαθάριση και εγκατέστησε εκ νέου το αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Άσχημα νέα παιδιά, δέν γινεται κάτι περιμένω περίπου 35 λεπτα και το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει η αρχική οθόνη. Μήπως το zip που έχεις είναι προβληματικό? Από που κατέβασες την ρομ? Προτείνω να κατεβάσεις από needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Πως την έκανες εγκατάσταση.Απλα κάνεις unzip to αρχείο και εγκατάσταση το apk . Ποιά Rom έχεις και ποιά έκδοση. Και εγώ με androium 5 είμαι...... Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Φίλε μου αυτό το αρχείο το βρήκα στο xda και δεν ανάφερε κανένας πρόβλημα.Τώρα δεν ξέρω μηπωσ φταίει ότι έχεις την rom του Ιταλού. Με την stock Vibeui1535 Stable δουλεύει άψογα. Δόκίμασε αυτό που σου είπε ο φίλος πιο πάνω.Λογικά μέσω twrp 8α μπαίνει και αυτο το βλέπεις ευκολα αν έχει μέσα φάκελο meta-inf .To λινκ είναι εδώ πάντως... http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=10846 Το κατεβασα το αρχειο ,εγκατασταση μεσω twrp εκκινηση του τηλεφωνου -εφαρμογης δεν δουλευει η μπροστινη καμερα.Ξανα ολοι η διαδικασια απο την αρχη και στο τελος κανω χωρις να γνωριζει το γιατι :O wipe cache.Αφου εκανα το κινητο κανενα 15 λεπτο να ανοιξει, παλι η μπροστινη καμερα δεν δουλευει. Δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω. Να αναφερω οτι με αλλοι εφαρμογη η μπροστινη καμερα δουλευει κανονικα. Οπως ανεφερα εχω μια παλια εκδοση του ιταλου VIBEUI_V2.5_1522.1_ST_K50-T5_ROW_CUOCO92 που τωρα τελευταια το κινητο ψιλοκολαει (χωρις να εχω φορτωση εφαρμογες) και εχω πολυ μεγαλη πτωση μπαταριας.Φυσικα δεν λοιπουν απο την αρχη καποια χαζο μπροβληματα. Στο μενου ρυθμισεις -σχετικα με το τηλεφωνο -System update εχει βγει το νουμερο1 μεσα σε κοκκινο κυκλο.Πατησα και αν καταλαβα καλα αναφερει μια καινουργια εκδοση την VIBEUI _V2.8_1544_5.192.1_ST_K50-T5... Να πατησω παιδια η θα κανω συνεχεια μακακια,και αν πατησω θα χαθουν τα παντα μεσα στο κινητο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Το κατεβασα το αρχειο ,εγκατασταση μεσω twrp εκκινηση του τηλεφωνου -εφαρμογης δεν δουλευει η μπροστινη καμερα.Ξανα ολοι η διαδικασια απο την αρχη και στο τελος κανω χωρις να γνωριζει το γιατι :O wipe cache.Αφου εκανα το κινητο κανενα 15 λεπτο να ανοιξει, παλι η μπροστινη καμερα δεν δουλευει. Δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω. Να αναφερω οτι με αλλοι εφαρμογη η μπροστινη καμερα δουλευει κανονικα. Οπως ανεφερα εχω μια παλια εκδοση του ιταλου VIBEUI_V2.5_1522.1_ST_K50-T5_ROW_CUOCO92 που τωρα τελευταια το κινητο ψιλοκολαει (χωρις να εχω φορτωση εφαρμογες) και εχω πολυ μεγαλη πτωση μπαταριας.Φυσικα δεν λοιπουν απο την αρχη καποια χαζο μπροβληματα. Στο μενου ρυθμισεις -σχετικα με το τηλεφωνο -System update εχει βγει το νουμερο1 μεσα σε κοκκινο κυκλο.Πατησα και αν καταλαβα καλα αναφερει μια καινουργια εκδοση την VIBEUI _V2.8_1544_5.192.1_ST_K50-T5... Να πατησω παιδια η θα κανω συνεχεια μακακια,και αν πατησω θα χαθουν τα παντα μεσα στο κινητο? Ευχαριστω Θα σου εγκαταστήσει την official rom . Θα χάσεις όλες τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις, θα σου περάσει και το recovery της lenovo. Αν θυμάμαι καλά θα έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα.επίσης πάρε ότι έχεις από τη μνήμη του κινητού. Θα σου πρότεινα να περάσεις του cuoco92 την καινούργια από εδώ http://www.needrom.com/download/lenovo_k3_lollipop_5-1_r1540d_row_v15-40_cuoco92/ Edited November 28, 2015 by tasos012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Θα σου εγκαταστήσει την official rom . Θα χάσεις όλες τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις, θα σου περάσει και το recovery της lenovo. Αν θυμάμαι καλά θα έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα.επίσης πάρε ότι έχεις από τη μνήμη του κινητού. Θα σου πρότεινα να περάσεις του cuoco92 την καινούργια από εδώ http://www.needrom.com/download/lenovo_k3_lollipop_5-1_r1540d_row_v15-40_cuoco92/ Ευχαριστω πολυ καταρχην φιλε μου για την απαντηση σου. Με προλαβες και δεν πατησα για αναβαθμιση. Θελω να αλλαξω μια rom αλλα με της προϋπόθεσης οτι αυτην θα εχει Ελληνικα (οσο γινεται περισσοτερα) θα ειναι root, θα δουλευει το κινητο σε ταχυτητες αναλογα με το υλικο του (οκταπυρινο - 2gb rom ) και αν γινεται να παιζει και το led με της ειδοποιησεις.... Αυτην που προτεινεις ειναι μεσα σε αυτα που ξαχνω φιλε μου, την εχεις στο δικο σου? Παντως ακρη με την καμερα δεν εχω βρει ακομα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ευχαριστω πολυ καταρχην φιλε μου για την απαντηση σου. Με προλαβες και δεν πατησα για αναβαθμιση. Θελω να αλλαξω μια rom αλλα με της προϋπόθεσης οτι αυτην θα εχει Ελληνικα (οσο γινεται περισσοτερα) θα ειναι root, θα δουλευει το κινητο σε ταχυτητες αναλογα με το υλικο του (οκταπυρινο - 2gb rom ) και αν γινεται να παιζει και το led με της ειδοποιησεις.... Αυτην που προτεινεις ειναι μεσα σε αυτα που ξαχνω φιλε μου, την εχεις στο δικο σου? Παντως ακρη με την καμερα δεν εχω βρει ακομα...:( Σου προτείνω να βάλεις αυτή που σου είπα .έχει όλα όσα θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Οκ.θα κατσω αυριο να παρω απο την καρτα της φωτο-τραγουδια και να κανω την αλλαγη rom.Μονο αν μπορεις να μου πεις τον τροπο γιατι δεν τον θυμαμαι....Νομιζω 3 wipe ... Και μετα install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Οκ.θα κατσω αυριο να παρω απο την καρτα της φωτο-τραγουδια και να κανω την αλλαγη rom.Μονο αν μπορεις να μου πεις τον τροπο γιατι δεν τον θυμαμαι....Νομιζω 3 wipe ... Και μετα install? Μπαίνεις στο recovery , wipe data/factory reset , wipe cache partition , μετά πας advance και επιλέγεις wipe dalvik cache. Στη συνέχεια πας πίσω και επιλέγεις install zip , choose zip from sd και επιλέγεις το αρχείο. Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 η μπαταρια μου απο το 50% πεφτει στο 20 σε 10 λεπτα Ναι νομιζω αυτο το κανει σε ολες τις εκδοσεις και ειναι το μονο ενοχλητικο που εχει μεινει στο κινητο. κανει ενα μεγαλο αλμα απο το 47-48 στο 20+ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodosman1 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 ξερει κανεις γιατι δεν δουλευουν οι εφαρμογες για soft virtual buttons [ουτε το virtual button ,ουτε το savior button] σε καμια rom αυτου του κινητου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 εχω την VIBEUI_V2.8_1544 Προσπαθω να περασω cwm recovery. το περναω με το flashtools ολοκληρωνετε κανονικα αλλα δεν μπορω να μπω σε recovery mode. το κανω ολο αυτο με της οδηγιες του Darth_Revan απο την πρωτη σελιδα. πρεπει να κανω κατι αλλο?δεν το κανω σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μπαίνεις στο recovery , wipe data/factory reset , wipe cache partition , μετά πας advance και επιλέγεις wipe dalvik cache. Στη συνέχεια πας πίσω και επιλέγεις install zip , choose zip from sd και επιλέγεις το αρχείο. Ελπίζω να βοήθησα Εισαι ωραιος φιλε μου. Το κακο ειναι οτι σημερα δεν δουλευει το λινκ ωστε να την κατεβασω.Πιστευω οτι σε μερικες ωρες θα ειναι οκ. Πιστευω οτι την εχεις επανω αυτην την rom φιλε μου ,ετσι δεν ειναι?Η ειδοποιήσεις ερχονται κανονικα η περεπι να μπεις μεσα στην εφαρμογη για να δεις πχ viper αναπαντητη. Και παλι ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλησπέρα, είμαι με την ισπανική ρομ vibeui 3 1544 λεμοναδα και δεν μπορώ να βρω πως ρυθμίζω τις οθόνες, πχ ποια να βάλω αρχική ή να μετακινησω μια οθόνη μετά από μια άλλη κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εισαι ωραιος φιλε μου. Το κακο ειναι οτι σημερα δεν δουλευει το λινκ ωστε να την κατεβασω.Πιστευω οτι σε μερικες ωρες θα ειναι οκ. Πιστευω οτι την εχεις επανω αυτην την rom φιλε μου ,ετσι δεν ειναι?Η ειδοποιήσεις ερχονται κανονικα η περεπι να μπεις μεσα στην εφαρμογη για να δεις πχ viper αναπαντητη. Και παλι ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Για να κατεβάσεις τη ρομ πρέπει να κάνεις εγγραφή στο site. Ναι αυτήν έχω και δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις (και στο viber) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω την VIBEUI_V2.8_1544 Προσπαθω να περασω cwm recovery. το περναω με το flashtools ολοκληρωνετε κανονικα αλλα δεν μπορω να μπω σε recovery mode. το κανω ολο αυτο με της οδηγιες του Darth_Revan απο την πρωτη σελιδα. πρεπει να κανω κατι αλλο?δεν το κανω σωστα? Αφού έχεις κάνει σωστά το φλασάρισμα , αποσυνδέεις το κινητό από τον υπολογιστή και πατάς ταυτόχρονα και τα δύο κουμπιά της έντασης, στη συνέχεια ανοίγεις το κινητό και εξακολουθείς να κρατάς πατημένα τα κουμπιά της έντασης για περίπου 10 δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εισαι ωραιος φιλε μου. Το κακο ειναι οτι σημερα δεν δουλευει το λινκ ωστε να την κατεβασω.Πιστευω οτι σε μερικες ωρες θα ειναι οκ. Πιστευω οτι την εχεις επανω αυτην την rom φιλε μου ,ετσι δεν ειναι?Η ειδοποιήσεις ερχονται κανονικα η περεπι να μπεις μεσα στην εφαρμογη για να δεις πχ viper αναπαντητη. Και παλι ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Δοκίμασε να την κατεβάσεις απο εδώ http://www.androidiani.com/forum/lenovo/467838-lenovo-k3-note-firmware-cuoco92.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Να ρωτήσω κάτι που χθες μια φίλη με ρώτησε και η αλήθεια είναι δεν είχα παρατηρήσει ως τώρα. Γιατί όταν σε καλούν σε βγάζει τη φωτογραφία του άλλου μεγάλη; άρα σε ένα πολύ μικρό κυκλακι στη μέση; και λίγο που το έψαξα δε βρήκα επιλογή να βλέπεις φώτο full screen. Είναι δυνατόν να μη γίνεται από μόνο του χωρίς έξτρα εφαρμογή; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Αν χαλασει η αφη στο κινητό και το'χεις αγορασει απο minideal τι κανεις; Εχει συμβει σε καποιον αλλο; Μπορεί καποιος να με βοηθήσει με το τι πρεπει να κανω κτλ; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ξερουμε ποτε θα παρει android 6? Εχω μεινει πισω σε ρομ (sensation) αλλα λεω να την αλλαξω μια κ καλη οταν με το καλο παρουμε αυτη την ουσιαστικη αναβαθμιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts