pan82 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Και άλλο θεματάκι με την 2,5. Συνδέοντας το με pc (win 10) μου βγάζει ότι το android media service κάτι has stoped. Και δεν το βλέπω στο pc. Το αντιμετώπισε κανείς άλλος; Αν απενεργοποιησεις τον εντοπισμο σφαλματων απο τη συσκευη και την ενεργοποιησεις ξανα εμφανιζεται Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 δοκιμασα την carbon και μου φανηκε πιο λιτή απο του ιταλου.ειμαστε σε μια φαση ικανοποιητικη που ολες οι rom τα πηγαινουν καλα.εγω θα παραμεινω με την ιταλικη μεχρι να βγει κατι ουσιαστικα καλυτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 θα ήθελα την αποψή σας για το gps του k3 note... μου είναι απαραίτητο και θα δουλευτεί με sygic... κλειδώνει γρήγορα; παρουσιάζει drops κατά την πλοήγηση; με λίγα λογια είναι καλό το reception ή πάμε για άλλα; ευχαριστώ για την βοήθεια. Χωρις glonass fix,ειναι οτι γρηγοροτερο εχω δει σε κινητο. σε φαση κλειδωμα σε 3 δευτερολεπτα και ακριβεια 3 μετρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgesod Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Αν απενεργοποιησεις τον εντοπισμο σφαλματων απο τη συσκευη και την ενεργοποιησεις ξανα εμφανιζεται Που ακριβώς είναι αυτό στα settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Που ακριβώς είναι αυτό στα settings? Στις επιλογες για προγραμματιστες μεσα λεει εντοπισμος σφαλματων usb. Aν δε στο βγαζει μεσα στις ρυθμισεις πας σχετικα με το τηλεφωνο - στοιχεια συσκευης και πατας πολλες φορες πανω στο αριθμος εκδοσης μεχρι να σου πει οτι εμφανιστηκε το κρυφο μενου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgesod Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Λογικά εννοείς το usb debugging. To δοκίμασα αλλά δεν κάνει τίποτα στο να αναγνωρίσει τη συσκευή. Το μην πάντως έφυγε. To βλέπει σαν cd drive Edited September 27, 2015 by Georgesod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Πεταξτε το Glonass πραγματικά. Χωρίς Glonass το GPS μου είναι αρκετά καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλημέρα!Σκοπεύω να πάρω το k3 note απο το foxosmall(Θεσσαλονίκη) και εχω τις εξης ερωτήσεις: 1)Έχει ψωνίσει κάποιος απο το συγκεκριμένο μαγαζί να μου πει τη γνώμη του; 2)Επικοινώνησα με το μαγαζι για λεπτομέριες όπως αν το κινητό είναι στα ελληνικά και για το θέμα της εγγύησης και είναι ολα καλά.Η ερώτησή μου είναι αν θα έχω καποιο πρόβλημα χωρίς να κάνω root.Δεν θέλω να το πειράξω. 3)Αν αντί για το k3 παρω το Α7000 που πωλείται σε μαγαζιά τύπου public,θα είμαι περισσότερο καλυμμένη από εγγυήσεις,σέρβις κτλ? Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Πεταξτε το Glonass πραγματικά. Χωρίς Glonass το GPS μου είναι αρκετά καλύτερο.Γίνεται να απενεργοποιηθεί το glonass από την Carbon 2.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Εγω απο την αλλη οσο ειχα το κινητο χωρις το fix δεν ειχα προβλημα στο κλείδωμα δορυφόρων αλλα οταν έπιανε στίγμα απο τους κινεζικούς η ακρίβεια ηταν τελείως γειασου.με το glonass βλεπω και 2m και ας υπαρχει κάποιες στιγμές αργό κλείδωμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μωρε υπαρχει και ακριβεια 2 μετρα αλλα εν κινησει παει περιπτερο κυριολεκτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μωρε υπαρχει και ακριβεια 2 μετρα αλλα εν κινησει παει περιπτερο κυριολεκτικα. δηλαδή πόσο άσχημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 μετά από νέα rom με το flash tool δεν μου λειτουργεί και της 2 sim τις αναγνωρίζει η συσκευή, σήμα έχω μόνο στην μια.στο wifi μου βγάζει ένα υποτιθέμενο δίκτυο NVRAM WARNING Err=0x10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλημέρα!Σκοπεύω να πάρω το k3 note απο το foxosmall(Θεσσαλονίκη) και εχω τις εξης ερωτήσεις: 1)Έχει ψωνίσει κάποιος απο το συγκεκριμένο μαγαζί να μου πει τη γνώμη του; 2)Επικοινώνησα με το μαγαζι για λεπτομέριες όπως αν το κινητό είναι στα ελληνικά και για το θέμα της εγγύησης και είναι ολα καλά.Η ερώτησή μου είναι αν θα έχω καποιο πρόβλημα χωρίς να κάνω root.Δεν θέλω να το πειράξω. 3)Αν αντί για το k3 παρω το Α7000 που πωλείται σε μαγαζιά τύπου public,θα είμαι περισσότερο καλυμμένη από εγγυήσεις,σέρβις κτλ? Από εκεί το πήρα,233 ευρώ με θήκες και hands free.Μου χε έρθει με μία 15.16ST με ελληνικά,χωρίς πολλές βλακείες μέσα.Βέβαια αν θες OTA πρέπει να περάσεις στην official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 θα ήθελα την αποψή σας για το gps του k3 note... μου είναι απαραίτητο και θα δουλευτεί με sygic... κλειδώνει γρήγορα; παρουσιάζει drops κατά την πλοήγηση; με λίγα λογια είναι καλό το reception ή πάμε για άλλα; ευχαριστώ για την βοήθεια. παρ'το αφοβα.Το gps κλειδωνει απο 23 δορυφορους 14 με 17 πολλες φορες. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 μετά από νέα rom με το flash tool δεν μου λειτουργεί και της 2 sim τις αναγνωρίζει η συσκευή, σήμα έχω μόνο στην μια.στο wifi μου βγάζει ένα υποτιθέμενο δίκτυο NVRAM WARNING Err=0x10 Πέρνα αυτό εδώ το fix. https://drive.google.com/file/d/0B5oTMOqjH0_TSzMtN1ZBMTZtaEU/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 δηλαδή πόσο άσχημα; Ε οπως εγραψα και πριν με 25μετρα οταν κινεισαι,τι ακριβεια να εχεις. πριν το glonass ηταν απειρως καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Eχει ένα θέμα ένας φίλος. Περίπου 2 μέρες έχει τρελαθεί το touch.. Πατάει μόνο του ανοιγοκλεινη παράθυρα... Τι παίζει?? Διορθωνετε αυτό?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Από εκεί το πήρα,233 ευρώ με θήκες και hands free.Μου χε έρθει με μία 15.16ST με ελληνικά,χωρίς πολλές βλακείες μέσα.Βέβαια αν θες OTA πρέπει να περάσεις στην official. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΑ;;;;; :fool: Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΑ;;;;; :fool: Over The Air για updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Ή καλύτερη rom μέχρι στιγμή για εμένα είναι ή androium. Μόλις έκανα το δεύτερο OTA πολύ εύκολα το οποίο μου έβαλε latest kernel και το τελευταίο camera app. Ή rom είναι aosp. Edit: έφτιαξε και το ανώμαλο storage. Edited September 28, 2015 by psarogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ή καλύτερη rom μέχρι στιγμή για εμένα είναι ή androium. Μόλις έκανα το δεύτερο OTA πολύ εύκολα το οποίο μου έβαλε latest kernel και το τελευταίο camera app. Ή rom είναι aosp. Αυτά είναι για μένα τόσο κινέζικα,όσο τα lenovo.xaxaxaxaxaxa.δηλαδη χωρις ΟΤΑ δε θα μπορώ να κάνω updates;;;; Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Eχει ένα θέμα ένας φίλος. Περίπου 2 μέρες έχει τρελαθεί το touch.. Πατάει μόνο του ανοιγοκλεινη παράθυρα... Τι παίζει?? Διορθωνετε αυτό?? καποιος εδω παιδια.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ή καλύτερη rom μέχρι στιγμή για εμένα είναι ή androium. Μόλις έκανα το δεύτερο OTA πολύ εύκολα το οποίο μου έβαλε latest kernel και το τελευταίο camera app. Ή rom είναι aosp. Edit: έφτιαξε και το ανώμαλο storage. Συγκριτικά με την carbon 2.5 τι πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα έχει? Δεν βρίσκω εύκολα feedback από την androium ούτε εδώ ούτε στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καποιος εδω παιδια.??αυτο μου ειχε συμβει σε παλαιοτερη συσκευη οταν μου ειχαν ριξει επανω στο τηλεφωνο κατα λαθος ενα ποτηρι κρασι!αν λοιπον δεν του εχει πεσει υγρο,ας κανει ενα factory reset και θα γινει παλι οπως το αγορασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts