oasis_21 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Πας ρυθμισεις--->ασφάλεια--->lockscreen--->και επέλεξε κανένα... Με paypal δεν μπορείς να αγοράσει,αλλά κατευθείαν με κάρτα μπορείς..αν δεν φοβάσαι το ρίσκο παρτο από vickmall,δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το εν λόγω μαγαζί και με κάρτα να αγοράσεις... η καρτα μπορει να ειναι προπληρωμενη η πρεπει να ειναι πιστωτική? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 η καρτα μπορει να ειναι προπληρωμενη η πρεπει να ειναι πιστωτική? ευχαριστω Δεν υπάρχει θέμα με ότι και να ψωνησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν υπάρχει θέμα με ότι και να ψωνησεις... Φίλε sakis0547 ποιος σου ειπε ότι μπορείς να ψωνίσεις με κάρτα ?? Εγω έχει μια εβδομαδα που προσπαθώ !!!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Φίλε sakis0547 ποιος σου ειπε ότι μπορείς να ψωνίσεις με κάρτα ?? Εγω έχει μια εβδομαδα που προσπαθώ !!!! Έχω αγοράσει τρεις φορές τις τελευταίες 5 μέρες. Ακουστικά, tempered glass, θήκες και ένα power bank, όλα αυτά με κάρτα πειραιώς,οχι ακριβά πράγματα αλλά μπόρεσα και τα πήρα. Φίλος μου εχθές ψωνισε από ebay με paypal... Εγώ δεν μπόρεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 περασα την official 1529 και δεν θυμαμαι δυο πραγματα.. το widjet του καιρου πως το ρυθμιζουμε να δειχνει τοποθεσια, και το double tap για κλειδωμα που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Έχω αγοράσει τρεις φορές τις τελευταίες 5 μέρες. Ακουστικά, tempered glass, θήκες και ένα power bank, όλα αυτά με κάρτα πειραιώς,οχι ακριβά πράγματα αλλά μπόρεσα και τα πήρα. Φίλος μου εχθές ψωνισε από ebay με paypal... Εγώ δεν μπόρεσα.. Με πιστωτική ή με κάρτα visa ATM ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Με πιστωτική ή με κάρτα visa ATM ? Ή prepaid Πειραιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μπορεί κάποιος παρακαλώ να απαντήσει ?? 3η φορά ρωτώ. Για να βαλω την s121 row πρέπει να βάλω την s121 row WCoC ?? ή την s112 row ? απο το παρακάτω link . http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522 Ευχαριστω Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μπορεί κάποιος παρακαλώ να απαντήσει ?? 3η φορά ρωτώ. Για να βαλω την s121 row πρέπει να βάλω την s121 row WCoC ?? ή την s112 row ? απο το παρακάτω link . http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522 Ευχαριστω Για σίγουρα πράγματα χωρίς προβλήματα βάλε την s112, το τηλέφωνο θα κάνει 2 αναβαθμίσεις ΟΤΑ και θα σε πάει στην 121. Εκεί στον dialer γράψε ####682# και άλλαξε την περιοχή σε GR μετά την επανεκκίνηση γράψε πάλι στον dialer ####5993# για επιβεβαίωση. Καλή επιτυχία!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Llorrin Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Για σίγουρα πράγματα χωρίς προβλήματα βάλε την s112, το τηλέφωνο θα κάνει 2 αναβαθμίσεις ΟΤΑ και θα σε πάει στην 121. Εκεί στον dialer γράψε ####682# και άλλαξε την περιοχή σε GR μετά την επανεκκίνηση γράψε πάλι στον dialer ####5993# για επιβεβαίωση. Καλή επιτυχία!!! Επισης με τον κωδικο ####5994# σου επιτρεπει να κλειδωσεις με τι δυκτιο θα εχεις ιντερνετ. μονο LTE LTE / 3G μονο 3G 2G / 3G 2G/3G/LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Με πιστωτική ή με κάρτα visa ATM ? Visa ATM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Visa ATM... Επιτρέπεται να σε ρωτησω ποιας τραπεζας? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necrokiller Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Αν μου δωσει καποιος λινκ θα σου πω :p:p:p http://www.mediafire.com/download/2puob4cf74ha6vi/VIBEUI_S121_VISNU_LEMONADE.zip ευχαριστώ τον pan82 για το link :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Επιτρέπεται να σε ρωτησω ποιας τραπεζας? Πειραιώς και εγώ και ο φίλος που αγόρασε με paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Visa ATM... και από ποιο μαγαζί γιατί εμένα το aliexpress δεν με αφήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 και από ποιο μαγαζί γιατί εμένα το aliexpress δεν με αφήνει Από vickmall το tempered glass, και τα υπόλοιπα από banggood.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Τελικα , γι αυτους που εχουν αναβαθμιστει , πως τα παει η S121; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Llorrin Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Τελικα , γι αυτους που εχουν αναβαθμιστει , πως τα παει η S121; Στο δικο μου κινητο ολα δουλευουν ρολοι, το μονο που εκανα ηταν να κλειδωσω το mobile internet σε 3G / LTE only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ακολούθησα τον οδηγό του νήματος για να περάσω με το flash tools την s112. Έβαλα το scatter file πάτησα download και δεν κανει τίποτα. Πόση ώρα θα πάρει και φαίνεται καποια μπάρα προοδου ?? γιατι σε μενα δεν βλεπω τίποτα...μόνο το download κουμπί που πάτησα είναι απενεργοποιημένο και το stop ειναι ενεργό. Μια βοήθεια?? Δεν εχω ξανακανει με flash tools. Φοβάμαι μην εκανα καμια μακακια Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 ρε παιδια επειδη εχω διαβασει πανω απο 100 σελιδες και εχω λιγο ζαλιστει και προκειται να παραγγειλω το κινητο αν λοιπον το παρω απο εδω http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html με την ρομ που φοραει και οπως ειναι ροοτ θα δουλευουν ολα κανονικα η θα πρεπει να κανω κατι εγώ ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ο πιο απλος τροπος για recovery δεν ειναι με το sp flash tool; Απλα κατεβαζω την TWRP_2.8.7.0_AtlonX2 για παραδειγμα, βαζω το scatter αρχειο και τελος, σωστα; Βλεπω στο Youtube κατι πολυπλοκους οδηγους και εχω μπερδευτει. Επισης σε κατι παλιες version του sp flash tool, γραφοταν οτι επρεπε να τσεκαρεις στα option->download την επιλογη DA DL all with checksum. Στην τελευταια version ομως δεν ειναι ετσι ακριβως αυτη η επιλογη. Εχει 2 επιλογες να τσεκαρεις. USb Checksum και Storage Checksum. Χρειαζεται να επιλεξω καποια απο τις 2; Στις οδηγιες παντως του sp tool, δεν λεει να κανεις κατι Εμένα δεν ξεκινούσε και μετα τα επελεξα και τα 2 και προχώρησε σε φλασαρισμα Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 ρε παιδια επειδη εχω διαβασει πανω απο 100 σελιδες και εχω λιγο ζαλιστει και προκειται να παραγγειλω το κινητο αν λοιπον το παρω απο εδω http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html με την ρομ που φοραει και οπως ειναι ροοτ θα δουλευουν ολα κανονικα η θα πρεπει να κανω κατι εγώ ? ευχαριστω Εχει υποθει πολλες φορες , οτι το κινητο ερχεται λειτουργικοτατο απο τα κινεζομαγαζα (ειδικα απο vickmall που αναφερεις) χωρις σοβαρα θεματα.Απλα επειδη οι δυνατοτητες της συσκευης ειναι πολυ μεγαλυτερες , ανταλλασουμε εδω μεσα αποψεις για επισημες ή ανεπισημες rom που μπορει σχετικα ευκολα ο καθενας να περασει και να φτασει μελλοντικα η συσκευη μας να απογειωθει και να εχει μηδενικα ή ασημαντα θεματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Εχει υποθει πολλες φορες , οτι το κινητο ερχεται λειτουργικοτατο απο τα κινεζομαγαζα (ειδικα απο vickmall που αναφερεις) χωρις σοβαρα θεματα.Απλα επειδη οι δυνατοτητες της συσκευης ειναι πολυ μεγαλυτερες , ανταλλασουμε εδω μεσα αποψεις για επισημες ή ανεπισημες rom που μπορει σχετικα ευκολα ο καθενας να περασει και να φτασει μελλοντικα η συσκευη μας να απογειωθει και να εχει μηδενικα ή ασημαντα θεματακια. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ok τα καταφερα. Απλά έπρεπε στο flash tools να ενεργοποιήσω και τα 2 κουτακια DA DL all with checksum(USB EMMC). Όλα καλα. Απλά ήθελα να ρωτήσω έχετε και στις 2 καρτες 4g με την s121? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ξαναρωτώ παιδιά και αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ..... Βρήκα στο Youtube έναν πολύ χρηστικό και νομίζω εύκολο οδηγό για να ρουτάρετε το τηλέφωνο. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν το τρόπο; Παραθέτω παρακάτω το βίντεο ώστε να μου πείτε την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts