achillesgk Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Η ταινία αυτή, αφού τελικά την βρήκα ψάχνοντας με... και εγώ δεν ξέρω πόσους τρόπους από imdb, την κατέβασα τελικά να τη δω ξανά και απόρησα πως μου είχε κολλήσει. Τελικά όταν βλέπεις κάτι στα 14-15 σου και το ξαναδείς μετά στα 30 σου έχεις διαφορετική οπτική :lol: Η ταινία ήταν το απόλυτο κάψιμο, όπως και οι περισσότερες από αυτές που έψαχνα τελικα! Είναι όμως σπάσιμο να σου έχει κολλήσει κάτι απ το παρελθόν και να προσπαθείς να το βρεις χωρίς αποτέλεσμα για χρόνια xD Τις περισσότερες σειρές που έβλεπες μικρός - μικρή και θαύμαζες, ούτε τα παιδιά σου σήμερα θα άντεχαν να τις δουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Αυτό το μωρό ποια είναι? http://db.tt/SlyJqOIi Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αυτό το μωρό ποια είναι? http://db.tt/SlyJqOIi Joselyn Cano Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Joselyn Cano Υπέροχη,ευχαριστώ πολύ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Ας δοκιμάσω τις γνώσεις σας.... Πριν από πολλά χρόνια είχα πεσει σε μια ταινία τρόμου αλλά στα τελευταία 10 λεπτά της.... μιλάμε τώρα για 15-20 χρονών ταινία. Θα σας περιγράψω όσο μπορώ καλύτερα το τέλος που μου είχε μείνει και θέλω να την βρω για να την δω απο την αρχή. Το τέλος ήταν και καλά σε ένα σπίτι όπου πολεμούσαν με κάτι σαν σατανάδες-τέρατα που περνούσαν απο μιά πύλη. ο πρωταγωνιστής με τα 1000 ζόρια κατάφερε να γλυτώσει και με κάποιο τρόπο πέρασε την πύλη και βρέθηκε σε μια διάσταση όπου πετούσαν γύρο του τέρατα και με μιά καραμπίνα τα καθάριζε, αλλά έδειχνε την απελπισία του αφού ήταν μόνος σε ένα περιβάλλον με άπειρα τέρατα και με μόνο μια καραμπίνα να σκοτώνει . και τελειώνει δείχνοντας τον σε μια απελπισία ανάμεσα στα ιπτάμενα τέρατα. Σας θυμίζει κάτι αυτή η σπλατεριά; προφανώς θα είναι καμιά χαζομάρα, αλλά επειδή μου αρέσουν τα απόκοσμα τέλη σε ταινίες θα ήθελα να το ξαναδώ (προφανώς θα απογοητευτώ σήμερα μετά από τόσα χρόνια) . Ελπίζω να σας λέει κάτι το τέλος :rolleyes: OK TO BΡΗΚΑ EVIL DEAD 2 Edited August 16, 2013 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dorasoup Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ψαχνω να βρω μια ξενη κωμικη σειρα με να μελαχρινο πιτσιρικα με χωριστρα στην ακρη,ο οποιος ζουσε τη δεκαετια 50-60 και παιζοταν ξημερωματα το καλοκαιρι του 2007.Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Begotten Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Λοίπον ηταν μια ταινια που ειχα δει στο Star γυρο στο 2011-12 κατα τις 2-4 το βραδυ.. Στην ταινια έπεζε ενας τυπος που ειχε χασει τον γιο του απο βομβα,αυτος ηταν στρατιοτικος αν δεν κανω λαθος και ειχε παει στο ιρακ..Μετα την επιστροφη απο την θυτια του αυτος ειχε καποια ψυχολογικα λογο του οτι ειχε χασει τον γιο του,συνεχεια ΄πηγενε εξω απο το σπιτι της πρωην συζηγου του και καθονταν μες στο αυτοκινιτο του,καπνιζε πουρακα σαν του γουλβεριν ..αυτος ειχε εναν φιλο που ηταν ρασταφαρι και ειχε μια σκηνη που ελεγε οτι τα γεγονοτα συμβενουν ξανα και ξανα και μετα λουζετε με βενζινη και βαζει φωτια..στην ταινια επισης υπηρχε ο ιός της ανθρωπινης αυταναφλεξης και αυτος ήταν ο μόνος που ειχε ανοσία..τα πουρακια τα αγοραζε απο ενα ψιλικατζιδικο και τον περιπτερα αυτος τον ελεγε Χαμπιμπ επιδη του θιμιζε εναν γιατρο στο ιρακ που είχε αυτο το όνομα..Αυτά θυμάμε απο την ταινια,όποιος ξερει πια ειναι ας μου πει.. Ευχαριστώ πολύ :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ειχα δει μια ταινια στο σταρ καποτε με 2 τυπους παρτακιδες, που πηγαιναν σε trance παρτυ πολυ γελοιοι. Ειχαν τραβηξει βιντεο τους γονεις τους να "παιζουν στο κρεβατι" και το εβαλαν σε γιγαντοοθονη στο παρτυ το dvd, πολυ καιρο την ψαχνω την ταινια με την ατακα της μητερας τους "ohh rey, ohh rey (στο κρεβατι : P) νομιζω πως δεν θα την βρω ποτέ Αυτην εδω θα εννοεις και οντως ειχε πολυ γελιο! http://www.imdb.com/title/tt0205177/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 geia sas! thelw na vrw mia palia astunomiki seira k dn thumamai pws tin lene. itan me kati astunomous pou eixan podilata k kranoi k itan me paralies.. sas leei kati?? μπορεί http://www.imdb.com/title/tt0112112/ τα greeklish βλάπτουν σοβαρά το μάτι μου :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianou Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παιδια καλησπερα Λοιπον ψαχνω μια παλια ταινια 15ετιας σιγουρα θυμαμαι την ειχα δει στο mega . Ηταν και καλα μια πτηση αεροπορικη και ξαφνικα οσοι κοιμοντουσαν κατα τη διαρκεια της βρεθηκαν σε μια αλλη διασταση. Και εκει που βρισκονταν δεν υπηρχε κανενας ανθρωπος και μετα εμφανιζοντουσαν κατι μαυρα πραγματα σαν τερατακια ποθ σαν να ετρωγαν ουσιαστικα την υλη και αυτοι ετρεχαν μεσα στο αεροπλανο. Πιο καμενο σεναριο πεθαινει βεβαια αλλα αμα τυχον την εχετε δει πειτε μου τιτλο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παιδια καλησπερα Λοιπον ψαχνω μια παλια ταινια 15ετιας σιγουρα θυμαμαι την ειχα δει στο mega . Ηταν και καλα μια πτηση αεροπορικη και ξαφνικα οσοι κοιμοντουσαν κατα τη διαρκεια της βρεθηκαν σε μια αλλη διασταση. Και εκει που βρισκονταν δεν υπηρχε κανενας ανθρωπος και μετα εμφανιζοντουσαν κατι μαυρα πραγματα σαν τερατακια ποθ σαν να ετρωγαν ουσιαστικα την υλη και αυτοι ετρεχαν μεσα στο αεροπλανο. Πιο καμενο σεναριο πεθαινει βεβαια αλλα αμα τυχον την εχετε δει πειτε μου τιτλο !!!φυσικα ειναι το Λανγκολιαρς απ τον στηβεν κινγκ http://www.imdb.com/title/tt0112040/?ref_=sr_1 Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianou Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εισαι φανταστικος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenn Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα Λοιπόν ψάχνω μία ταινία ... νομίζω είναι σχετικά καινούρια 2011 και μετά. Δεν θυμαμαι ακριβως την υποθεση αλλα θυμαμαι οτι ηταν επιστημονικης φαντασιας. Οι ανθρωποι ζουσαν σε διαφορετικα ''επιπεδα'' με βαση την οικονομικη τους κατασταση , και δεν επιτρεποταν η εισοδος σε καθε επιπεδο στον οποιδηποτε. Ο πρωτογωνιστης καταφερνει να περασει σε ενα μεγαλυτερο απο το δικο του επιπεδο ... κανοντας περιουσια . Αυτα μονο ...λιγα ... σε περιπτωση που την εχετε δει πειτε μ τιτλο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα Λοιπόν ψάχνω μία ταινία ... νομίζω είναι σχετικά καινούρια 2011 και μετά. Δεν θυμαμαι ακριβως την υποθεση αλλα θυμαμαι οτι ηταν επιστημονικης φαντασιας. Οι ανθρωποι ζουσαν σε διαφορετικα ''επιπεδα'' με βαση την οικονομικη τους κατασταση , και δεν επιτρεποταν η εισοδος σε καθε επιπεδο στον οποιδηποτε. Ο πρωτογωνιστης καταφερνει να περασει σε ενα μεγαλυτερο απο το δικο του επιπεδο ... κανοντας περιουσια . Αυτα μονο ...λιγα ... σε περιπτωση που την εχετε δει πειτε μ τιτλο. Ευχαριστω Μαλλον αναφερεσαι στο "In Time" ... http://www.imdb.com/title/tt1637688/ Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenn Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Σε ευχαριστω παρα πολυ ... προσπαθουσα μερες να θυμηθω τον τιτλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis1924 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ψαχνω μια ταινια που μια παρεα ναυάγησε σε ενα τροπικό νησι οπου υπάρχουν οπλα σε μια σπηλιά και μια κοπέλα απο τους ναυαγους που εχουν παει εκει μαθαίνει να πολεμάει με σπαθι απο το πνευμα ενος σαμουράι-πολεμιστη και πολεμάει. Την δειξει παλια ο alpha κυριακη μεσημερι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitra_mature Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) καλησπέρα,ψάχνω μια σειρά εδώ και μέρες της οποιας δη θυμάμαι το όνομα. Η ιστορία έχει ως εξής: μια κοπέλα βλέπει στο όνειρο της τι θα γίνει στο μέλλον(την επομενη μέρα) για δικούς της για για αγνωστους ανθρώπους.βλέπει όταν πρόκειται να γιοι κάτι κακό και πηγαίνει και τους σώζει από τον θάνατο. αυτή η σειρά ήταν ξένη(κατά πασα "πιθανοθατα" αμερικανικη),του 2007 η 2008 παιζόταν στον ant1 (χωρίς να είμαι σίγουρη) αργά το βραδυ και το όνομα της σειράς ήταν το όνομα της κοπέλας αυτής(της πρωταγωνίστριας). Ας βοηθήσει κάποιος.. Edited September 29, 2013 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harismagician Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους και από μένα. Παιδιά θα χρειαστώ τη βοήθειά σας, αφού έχω πεδευτεί αρκετές ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Ψάχνω μία ταινία που έβλεπα πιτσιρικάς περίπου πριν 20-25 χρονια και θέλω να τη δω με το γιο μου. Ξένη ταινία επιστημονικής φαντασίας αν θυμάμαι με κάτι μικρά μαλιαρά τερατάκια σε μια σπηλιά. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα δυστηχώς και γι αυτό έχω παιδευτεί τοσο πολυ. Αν ξερετε κατι βοηθήστε με... Ευχαριστώ Καλή σασ μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους και από μένα. Παιδιά θα χρειαστώ τη βοήθειά σας, αφού έχω πεδευτεί αρκετές ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Ψάχνω μία ταινία που έβλεπα πιτσιρικάς περίπου πριν 20-25 χρονια και θέλω να τη δω με το γιο μου. Ξένη ταινία επιστημονικής φαντασίας αν θυμάμαι με κάτι μικρά μαλιαρά τερατάκια σε μια σπηλιά. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα δυστηχώς και γι αυτό έχω παιδευτεί τοσο πολυ. Αν ξερετε κατι βοηθήστε με... Ευχαριστώ Καλή σασ μερα Ταινία; Όχι σειρά; Γιατί είμαι σίγουρη ότι εννοείς το Fraggle Rock που κι εγώ μαρτύρησα να θυμηθώ πώς το λένε και να το βρω. http://www.ilovefraggles.com/fraggle_rock2_1024x768.jpg http://geekalabama.files.wordpress.com/2013/04/fragglerock-thethreegorgs.jpg http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20101003180940/muppet/images/f/fc/FraggleRock-Promo-Sprocket-and-Doc.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harismagician Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ταινία; Όχι σειρά; Γιατί είμαι σίγουρη ότι εννοείς το Fraggle Rock που κι εγώ μαρτύρησα να θυμηθώ πώς το λένε και να το βρω. http://www.ilovefraggles.com/fraggle_rock2_1024x768.jpg http://geekalabama.files.wordpress.com/2013/04/fragglerock-thethreegorgs.jpg http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20101003180940/muppet/images/f/fc/FraggleRock-Promo-Sprocket-and-Doc.jpg δυστηχώς δεν είναι αυτή.σίγουρα ειναι ταινία περιπέτειας-επιστημονικής φαντασιας....τα θυμαμαι πολυ αχνα. σε ευχαριστω πολυ παντως να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 δυστηχώς δεν είναι αυτή.σίγουρα ειναι ταινία περιπέτειας-επιστημονικής φαντασιας....τα θυμαμαι πολυ αχνα. σε ευχαριστω πολυ παντως να εισαι καλα Μια δεύτερη προσπάθεια: Where the wild things are Είναι μεταφορά παραμυθιού στην οθόνη, έχει γυριστεί πολλές φορές. Την πρόσφατη (2009) την είδα τώρα τελευταία και τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε μικρούς και μεγάλους. Η υπόθεση (μήπως και σου θυμίσει κάτι από την ταινία που ψάχνεις): Ο μικρός κάνει σκανταλιές, η μαμά τον στέλνει στο δωμάτιό του κι αυτός το σκάει σε έναν φανταστικό κόσμο που έχει όλο μαλλιαρά τέρατα που ζουν σε κάτι σπίτια σαν σπηλιές. ;) Γίνεται ο αρχηγός τους, ζουν αρκετές περιπέτειες, γίνεται πιο δυνατός, πιο καλό παιδί και γυρνάει στο τέλος στο σπίτι του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarILou89 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Ψάχνω εδω και λίγες μέρες μια ταινία που είδα πριν χρόνια στην τηλεόραση και θα σκάσω αν δεν την βρω.. Είναι ενα σαν εργαστήριο με παιδιά που έχουν ιδιαίτερες ικανότητες,όπως τηλεκίνηση κλπ. Ο κακός της υπόθεσης είναι ενα αγοράκι το οποίο μπορεί να επηρεάσει με το μυαλό του ανθρώπους και να τους βάλει να κάνουν οτι θέλει. Το αγοράκι αυτό το κρατάνε σε ένα κρεβάτι, με ηλεκτρόδια στο κεφάλι του σε ενα δωμάτιο με τζαμαρίες....Το αγόρι αυτό έχει μια μικρότερη αδερφή που την λένε 23-23 (τέτοια ονόματα είχαν και τα υπόλοιπα παιδιά).Μια φορά το κοριτσάκι είχε βρει ενα πεθαμένο περιστέρι, το πήρε στα χέρια της και το ζωντάνεψε, γενικά ήταν πολύ καλή και είχε δυνάμεις healer και αυτό εκνεύριζε τον αδερφό της που ήθελε να την σκοτώσει! Το τελευταίο που θυμάμαι είναι το κοριτσάκι σε ενα αεροπλάνο, να παίζει με ενα άλλο κοριτσάκι που το λεγαν Νίνα και ταξίδευε με τον μπαμπά της..Άν δεν κανω λάθος έγινε αεροπορικό και σκοτώθηκε η Νίνα, η 23-23 γλίτωσε με τηλεμεταφορά. Και έκτοτε, ήθελε να την φωνάζουν Νίνα! Και μετά ο μπαμπάς της πραγματικής Νίνας, υιοθέτησε την 23-23 Νίνα και ζήσαν αυτοί καλά!!! Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninos22 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπέρα και απο μενα. Η ταινία που ψάχνω έχει παίξει στην τηλεόραση και είδα την αρχή της περιπου 2- 3 λεπτά. Είναι νομίζω 2000 και άνω. Ενα ζευγάρι βγαίνει βόλτα με τον σκύλο τους και σε ενα πάρκο κάτω απο μια γέφυρα δέχονται πολύ άσχημη επίθεση απο ναρκωμανείς που κρατούσαν όπλο. Καταλήγουν στο νοσοκομείο και οι δυο. Ο σκυλος νομιζω πυροβολήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μπορούμε να λέμε και παιδικές σειρές; Γιατί ψάχνω απελπισμένα μια που έβλεπα μικρός και δεν μπορώ να την βρω. Και όταν λέω «έβλεπα μικρός» εννοώ το πολύ 10 χρόνια πριν καθώς είμαι ήδη από τους μικρότερους στο forum. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήταν anime, άρα λογικά από Ιαπωνία, και είχε να κάνει με μονομαχίες μεταξύ διαφόρων ατόμων που είχαν στην κατοχή τους ένα, κάτι σαν, πνεύμα, να το πω. Ήταν φυσικά άνθρωποι και όχι κάποιου, είδους σκυλιά και τέτοια που συνηθίζεται στα anime :-P , και θα μπορούσα να πω ότι μου θύμιζε λίγο yu gi oh. Έχω την εντύπωση πως ήταν στο star τα πρωινά και επίσης θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικα ότι το έβαλαν και σε κάτι κρουασάν :-P. Πρωταγωνιστής ήταν ένα αγόρι με περίεργο μαύρο, σχετικά μακρύ μαλλί (σαν τα κλασικά που βάζουν στα anime) και το «πνεύμα» του είχε σχεδόν το ίδιο μαλλί απλώς σε άσπρο χρώμα. Το όνομα αυτού του πνεύματος νομίζω ήταν κάπως «μορτη» ή «μορφη» κάτι τέτοιο (για αυτό δεν ο είμαι τόσο σίγουρος). Πραγματικά μόνο αυτά θυμάμαι... Ελπίζω να καταλάβατε ποιο λέω και να το βρείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλησπέρα και απο μενα. Η ταινία που ψάχνω έχει παίξει στην τηλεόραση και είδα την αρχή της περιπου 2- 3 λεπτά. Είναι νομίζω 2000 και άνω. Ενα ζευγάρι βγαίνει βόλτα με τον σκύλο τους και σε ενα πάρκο κάτω απο μια γέφυρα δέχονται πολύ άσχημη επίθεση απο ναρκωμανείς που κρατούσαν όπλο. Καταλήγουν στο νοσοκομείο και οι δυο. Ο σκυλος νομιζω πυροβολήθηκε. http://www.imdb.com/title/tt0476964/?ref_=nm_flmg_act_6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts