Don Karlos Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Πολλές φορές, όταν έχω το πληκτρολόγιο κλειδωμένο, πατώντας το πράσινο ακουστικό (της απάντησης) μου απορρίπτει την κλήση...!!! Συμβαίνει σε άλλους αυτό ή έχω πρόβλημα??? Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Mono an h idia h efarmogh exei 'Quit' h' 'Exit', alliws prepei na pas sto Task Manager (h' na egkatasthseis kapoia apo tis polles efarmoges pou kanoun kati tetoio) k na tis "skotwseis" apo kei. Sprite Backup χωρίς να έχει την επιλογή Quit, βγαίνοντας από αυτό δεν συνεχίζει να παραμένει στο backround. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Χαίρετε. Βασικά ανήκω στο symbian χώρο αλλά εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι τη μετάβαση στα windows mobile κινητά -ppc. Μια επιλογή μου είναι το 8020 και άλλη μια το s100. καταλαβαίνω ότι είναι δυο διαφορετικές συσκευές. Το κόστος επίσης παίζει ρόλο. το s100 κοστίζει περίπου 2 8020. Όσοι από σας που έχετε το 8020 έχετε μείνει ευχαριστημένοι? το κινητο θέλω να έχει multimedia προσανατολισμό. Δηλαδή να παίζει ικανοποιητικά mp3, divx και κανά emulator. τα win mobile πιστέυω συνεργάζονται με τα αρχεία office των pc-ιων μας ετσι; Πιστεύετε ότι το 8020 θα με καλύψει ή ας κοιτάξω καλύτερα για ppc (s100) ??? Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 mp3, divx και κανά emulator einai oi vasikes litourgies enos 8020/8010, to thema einai ti allo ektos apo auta pou aneferes mporei na kanei??? Loipon apo pou na arxisw kai pou na teleiwsw, einai anarithmites oi dinatotites enos ms smartphone, einai customizable to death. To kalitero pou mporeis na kaneis einai na diavaseis to thread prosektika kai tha pareis mia idea gia to ti mporoun na kanoun oi siskeves mas :) Mexri kai *.vob (DVD) arxeia mporeis na deis ;) To S100 einai ena pocket ms PC me oti auto sinepagete, exei to interface enos PPC. Ean i foritotita kai ta Euros sou einai apleta tote pare kai ta dio na exeis na pezeis;) Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fytotech Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 ligo asxeto me tis mpataries kai to poio kinhto xreiazetai... pws mporw na katevasw ena exe arxeio apo ton ie tou qtek 8020? Παράθεση hi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 φιλε elefas τo οτι αποφασισες να περασεις στα windows mobiiles και να αφησεις το symbian ειναι το πρωτο βημα!!(πλακα κανω:p). απο κει και περα απαντηση στο τι να διαλεξεις δεν μπορει να σου δωσει κανενας δυστυχως. εσυ πρεπει να διαβασεις για την καθε συσκευη τα υπερ και τα κατα και να κρινεις συμφωνα με τις δικες σου αναγκες. για την σταθεροτητα των windows smartphone νομιζω οτι δεν θα ακουσεις τιποτα κακο. εχω τωρα το SDA(κατι αντιστοιχο με το qtek 8020) και πριν το qtek 8080. σε κανενα δεν χρειαστηκε να κανω hard reset(format), ουτε καν restore για να το επαναφερω. δεν λεω οτι δεν εχει κολλησει ποτε, αλλα αυτα συμβαινουν και στα πιο απλα τηλεφωνα. στον τομεα multimedia δεν θα εχεις προβλημα. στα αρχεια ofifice μπορεις να τα δεις με την καταλληλη εφαρμογη, αλλα οχι να τα επεξεργαστεις. γενικοτερα σε εφαρμογες δεν μπορει να συγκιθει σε ποσοτητα με αυτες των symbian αλλα εχουν ξεκινησει να εμφανιζονται αρκετες. εμενα προσωπικα και αυτες που υπαρχουν μου φτανουν και μου περισσευουν. το S100 ειναι αλλη περιπτωση. και γω ακομα προσπαθω να καταλαβω αν μου κανει ή οχι. το λειτουργικο των ppc εννοειται οτι ειναι κλασεις ανωτερο απο αυτο των smartphones. οι δυνατοτητες του και οι εφαρμογες απλα απεριοριστες. ολα αυτα στα λεω απο την εμπειρια μου με ενα ipaq 2210. ο δικος μου προβληματισμος, πιστευω και ο δικος σου ειναι το phone edition. κατα ποσο δηλαδη εισαι διατεθημενος να αφησεις το κλασικο πληκτρολογιο και να εισαι "αναγκασμενος" να δουλευεις μονο με touch screen. αν και σε αυτο τον τομεα το s100 φαινεται να τα πηγαινει πολυ καλα λογω του μικρου μεγεθους του και της εφαρμογης που σου επιτεπει να παιρνεις τηλεφωνο ή ακομα και να γραφεις sms και μαλιστα με Τ9 με το ενα χερι. δεν ξερω αν το εχεις δει απο κοντα. εγω παντως οταν το ειδα μου κοπηκε η αναπνοη. το επιασα και λιγο στα χερια μου, αλλα το λιγο δεν φτανει για να βγαλεις συμπερασμα για μια τετοια συσκευη. σιγουρα θα εχεις περισσοτερα προβληματα σε σχεση με ενα 8020, και παλι ομως τιποτα το σημαντικο. σχεδον ολα λυνονται με ενα soft reset(επανεκινηση). τελος θα σου πω οτι απο τοτε που πηρα smartphone, το ppc το χρησιμοποιουσα πολυ λιγοτερο. στα περισσοτερα θα σε καλυψει το smartphone, σιγουρα ομως υπαρχουν πραγματα που το ppc υπερεχει. και μετα απο ολα αυτα ξαναγυρναω στην αρχη αυτου του post. μετρα τις αναγκες σου και αποφασισε. η διαφορα στην τιμη δεν ειναι τεραστια για να σε προβληματισει ή να σε περιορισει. 480 το ενα 650 το αλλο. αν δεν μπορεις να διαλεξεις ακολουθησε την συμβουλη του marketer. παρε και τα 2 να εχεις να παιζεις. [ασχετο] σημερα πουλησα το ipaq μου, και επειδη δεν με βλεπω να μενω χωρις ppc για πολυ καιρο μαλλον θα εκεμεταλευτω μια επιδοτηση και θα πρω και γω το s100[/ασχετο] ελπιζω να βοηθησα sorry για το μεγαλο post...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 kalhspera se ola ta paidia .mhpws xerei kaneis pws ginetai,h an ginetai na metaferoyme tis egkatasthmenes java efarmoges sthn storage card,wste na mh pianoyn xwro sthn kentrikh mnhmh toy thlefwnoy kai na paizoyn fysika; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Ευχαριστώ τόσο τον Marketer όσο και τον psybill για τις τεκμηριωμένες απαντήσεις τους. Το s100 απλά με εντυπωσίασε, υποθέτω ότι θα υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου (δεν θα χρειαστεί τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον η αγορά laptop) απλά σκέφτομαι αν όντως το χρειάζομαι και μήπως δεν ενδείκνυται για καθημερινή χρήση ως κινητό τηλέφωνο. Το 2020 αξίζει ως αγορά; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά είμαι τελείως καινούριος σε αυτή τη κατηγορία. Πάντως αν συγκρίνουμε (όσο αντικειμενικά γίνεται) τα νεώτερης γενιάς symbian (ΝΟΚΙΑ 3230, 6670, 6630, 6680) με το 8020 (δεν με απασχολεί η ΜΡ κάμερα ή το 3G) ποιος λέτε να κερδίζει από πλευράς ποιότητας και δυνατοτήτων πάντα; Τα windows που φοράει το 8020 αναβαθμίζονται; Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Όταν λες αναβαθμίζονται? Να πάρει την επόμενη γενιά windows είναι απίθανο, αλλά βγαίνουν updates, όπως έγινε πριν μερικές ημέρες, που το κατεβάζεις στο σπίτι σου και κάνεις την αναβάθμιση... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Όταν λες αναβαθμίζονται? Να πάρει την επόμενη γενιά windows είναι απίθανο, αλλά βγαίνουν updates, όπως έγινε πριν μερικές ημέρες, που το κατεβάζεις στο σπίτι σου και κάνεις την αναβάθμιση... Giati to vriskeis apithano??? exw tin entipwsei oti to mpx 200 apo ms 2002 anavathmizete se ms 2003 xwris kanena provlima, ara giati kai to 8020 na min mporei na parei kai tin epomeni genia ton ms for smartphones??? ektos ean kanw egw lathos i esi enoeis kati to opoio den katalava... :rolleyes: Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Εγώ ήμουν πιο άτυχος. Περίμενα 10 μέρες το ανταλλακτικό. Όταν πήγα να το πάρω το δοκίμασα επι τόπου για να είμαι σίγουρος ότι επισκευάστηκε. Μια βδομάδα δουλεύει και είναι αψογο (φτου να μην το ματιάσω!!! :D ). Μόνο που όταν το άνοιξαν, τσαλάκωσαν λίγο στα πλαινά, την προσοψη. :( Σε μένα το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς εμφανή αιτία, και μετά από 10 μέρες (πολυ ελαφρίας) χρήσης!!! Kalosirthes sto club!!Hmoun kai ego oli tin ebdomada stin Teleservice.Poli exipiretika ta palikaria alla den exoun antalaktika.Argoun na tous ta steiloun.Eixa kai ego to idio problima.To piga deutera to parelaba triti.Mou antikatestisan oli tin plaketa kato apo tin prosoposi alla to problima me to joystick paremeine.Nai men pigene kato pano aristera alla oxi dexia.Xanapao tin tetatri tous leo oti den mporo na figo kai na xanapao alli hmera kai ta paidia mou eipan na perimeno kamia oro gia na to paro.Ontos pleon to kinito einai apsogo alla me exei fobisei poli to gegonos oti xalase mono tou. :cry: Mou fenete tha xanaparo to 8010.... Μου παρουσίασε και μένα το πρόβλημα. Δηλ. ύστερα από αρκετές προσπάθειες μου εκτελεί την εντολή όταν πιέζω προς κάτω το κεντρικό πλήκτρο. Λέτε μετά την αναβάθμιση να διορθωθεί; Διότι ανησυχώ μήπως μου το τσαλακώσουν στα πλαϊνά της πρόσοψης, στην αντιπροσωπεία :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Μου παρουσίασε και μένα το πρόβλημα. Δηλ. ύστερα από αρκετές προσπάθειες μου κατεβαίνει προς τα κάτω το κεντρικό πλήκτρο. Λέτε μετά την αναβάθμιση να διορθωθεί; Διότι ανησυχώ μήπως μου το τσαλακώσουν στα πλαϊνά της πρόσοψης, στην αντιπροσωπεία :( Δυστυχώς είναι πρόβλημα hardware...οπότε δεν την γλιτώνεις την αντιπροσωπεία :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romap Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 6680 NOKIA Η 8020 QTEK Παράθεση kostas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Τα πράγματα είναι απλά. Θα δουλέψεις το 3G; Αν ναι παίρνεις το 6680 αν όχι το 8020. Σε ενδιαφέρει το μέγεθος; Το 8020 είναι το μικρότερο Smart της αγοράς. Θα βγάζεις φωτο; Το 6680 έχει 1,3Μp (αν θυμάμαι καλά) και το 8020 0,3Μp. Το θέλεις άμεσα το κινητό, το 6680 δεν εχει βγει, ενώ το 8020 πάς στο Πλαίσιο και το αγοράζεις. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalaits Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Μπορείς να πεις από ποιο web site έκανες την παραγγελία για τις μπαταρίες? Είναι ΟΕΜ ή ακριβώς ίδιες με τις αυθεντικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Μπορείς να πεις από ποιο web site έκανες την παραγγελία για τις μπαταρίες? Είναι ΟΕΜ ή ακριβώς ίδιες με τις αυθεντικές Oi bataries einai OEM, kai einai 1100 mah, dld 50 mah perisotero apo tin kanoniki. Einai apo Taiwan kai i marka legete TOP. Gia perisoteres plirofories gia paragelia PM me, i oli diadikasia mexri na pareis tin bataries einai peripou 2 evdomades.Egw tin xrisimopoiw edw kai 4 meres kai exw dei misi mera diafora se anamoni, dld mera nixta anoixto me mp3 kai paixnidia mou krataei 3 meres! Kai akoma den exei strwsei i mpataria mias kai eimai me tin prwti fortisi akoma :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Τα πράγματα είναι απλά. Θα δουλέψεις το 3G; Αν ναι παίρνεις το 6680 αν όχι το 8020. Σε ενδιαφέρει το μέγεθος; Το 8020 είναι το μικρότερο Smart της αγοράς. Θα βγάζεις φωτο; Το 6680 έχει 1,3Μp (αν θυμάμαι καλά) και το 8020 0,3Μp. Το θέλεις άμεσα το κινητό, το 6680 δεν εχει βγει, ενώ το 8020 πάς στο Πλαίσιο και το αγοράζεις. Ξεχασες να του πεις οτι το ενα εχει πληρες service ενω το 8020 νηπιακο, το 6680 ειναι πιο γρηγορο, καλυτερη ποιοτητα και καλυτερη μεταπωληση. Μονον στα mp3 υπερτερει το 8020. Ασε που με το μενου με τα 9,9,9,9 θα μπλεξει. Σαφως καλυτερη αγορα το 6680, βρισκονται σε αλλη κλαση τα 2 αυτα κινητα. Το 8020 εχει παρωχημενη τεχνολογια και ειναι ΠΟΛΥ ακριβο για αυτα που προσφερει σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Ξεχασες να του πεις οτι το ενα εχει πληρες service ενω το 8020 νηπιακο, το 6680 ειναι πιο γρηγορο, καλυτερη ποιοτητα και καλυτερη μεταπωληση. Μονον στα mp3 υπερτερει το 8020. Ασε που με το μενου με τα 9,9,9,9 θα μπλεξει. Σαφως καλυτερη αγορα το 6680, βρισκονται σε αλλη κλαση τα 2 αυτα κινητα. Το 8020 εχει παρωχημενη τεχνολογια και ειναι ΠΟΛΥ ακριβο για αυτα που προσφερει σημερα. Κάνεις λάθος. Το μενού το δικό μου το έκανα σε 2 οθόνες και πατάω μια φορά το 9!!!!! Αχ,αχ δεν μας παρακολουθείς!!! :X Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Ξεχασες να του πεις οτι το ενα εχει πληρες service ενω το 8020 νηπιακο, το 6680 ειναι πιο γρηγορο, καλυτερη ποιοτητα και καλυτερη μεταπωληση. Μονον στα mp3 υπερτερει το 8020. Ασε που με το μενου με τα 9,9,9,9 θα μπλεξει. Σαφως καλυτερη αγορα το 6680, βρισκονται σε αλλη κλαση τα 2 αυτα κινητα. Το 8020 εχει παρωχημενη τεχνολογια και ειναι ΠΟΛΥ ακριβο για αυτα που προσφερει σημερα. Egw exw diaforetiki gnwmi me ton filo redcon kai tha pw pws to 8020 kai genikotera ta smartphones exoun 1.Unlimited customization, oso kanena allo kinito, kathe evdomada vazw kai kati kainourgio kai nomizw oti pernw allo kinito! 2.to interface me windows PC einai poli stathero kai eukolo 3. oso me ta 9,9,9 tou menu eutixws pou exei kai auta giati me tosa programs pou iparxoun gia smartphones tha xanomastan. 4.Sxesi timis apodosis einai poli ipokimeniko, opws kai i omorfia, kathe xristis dinei varos se diaforetikes litourgies pou einai pio simantikes gia auton 5. Sto mono pou tha me vreis simfono einai i metapwlisi, ekei mporw na pw oti akoma ta pragmata den exoun anagnwristi akoma Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Κάνεις λάθος. Το μενού το δικό μου το έκανα σε 2 οθόνες και πατάω μια φορά το 9!!!!! Αχ,αχ δεν μας παρακολουθείς!!! :X Mporei na to patas mia fora sto menu enarksi alla otan mpeis mesa se ena fakelo poses fores to patas gia na pas sto telos???? e????? :lol: :w00t: Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Mporei na to patas mia fora sto menu enarksi alla otan mpeis mesa se ena fakelo poses fores to patas gia na pas sto telos???? e????? :lol: :w00t: Οταν μπαίνω στους φακέλους δεν έχω πάνω απο 9 προγράμματα σε κάθε φάκελο, και έχω δημιουργήσει έναν φάκελο με όλα αυτά που δεν χρειάζομαι...εκεί γίνεται χαμός :D :D Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romap Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 8020 ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ SE K700 ΣΤΟ QTEK 8020. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Παράθεση kostas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 8020 ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ SE K700 ΣΤΟ QTEK 8020. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Πρέπει να περάσεις τις επαφές μέσω του λογισμικού που έχει το sony ericsson για το PC στο Outlook και μετά να κάνεις ένα συγχρονισμό του Outlook με το 8020. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romap Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση kostas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 ma pos tha mporouse kapoios na kanei sigkrisi to symbian me to wm 2003 se kai ta kinita pou trexoun auta ta leitourgika??? to ena exei efarmogoules (oi pio polles erasitexnikes kai tzampe) poy enas theos kserei an tha sou kollisoun to til. i an exoun kapoio io mesa ( deite forum ksena gia efarmoges pou bgainoun kai oxi apla exoun ios alla kai porgrammata poy apenergopoioun ta antivirus). eno to allo nai mporei na leme gates =satan kai tetoia alla ta xeria enos business man pou den thelei na asxoliste me paixnidia .sis apo n-gage tou linei pragmatika ta xeria. ara kanonika tha eprepe na iparxei ena threat poy na leei gia pio logo to thelete to kinito sas??? gia paixnidia kai efarmogoules toy stil me paratise to agori mou i i koplea mou kai ta exo balei se black list :lol: , tote parte symbian. an to thelete gia sobares efarmoges kai gia na douleute kai ektos grafeiou i frontistiriou kai na paizetai omos kai paixnidia (oxi bebaia tosa os ta .sis) tote parte wm2003se. auta Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts