Chameleon Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 φίλε μου αν λέει pda και Pocket pc τότε λίγο δύσκολο να είναι συμβατό software για το qtek 8020 μιας και συγκαταλέγεται στα smartphones και όχι στα pda... ρε παιδια..προσεχουμε τι ποσταρουμε...κατεβασα 450 ΜΒ και δεν δουλευουν στο 8020........... :( :mad: Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 geia se oloys... exw provlima me to 8020 den moy stelnei mesw bluetooth arxia.... mporei kaneis na moy to eksigisei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Ρίξε μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες του θέματος... έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα το θέμα με το bluetooth. Έχεις δοκιμάσει μέσω της διαχείρισης αρχείων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 NAI MESW THS DIAXIRISHS PAW ALLA DEN VRISKEI THN SYSKEYH..... MONO MESW IR KAI SE OPOIA SYSKEYH GOYSTAREI.... DHLADH SE SONYE. S700 STELNEI ANETA ENW SE NOKIA 6600 KAI OTIDHPOTE ALLO ME PETAEI EKTOS PRIN STEILEI.. HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spark Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 file efw den xerw eimai kainoyrgios!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ante gia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 NAI MESW THS DIAXIRISHS PAW ALLA DEN VRISKEI THN SYSKEYH..... MONO MESW IR KAI SE OPOIA SYSKEYH GOYSTAREI.... DHLADH SE SONYE. S700 STELNEI ANETA ENW SE NOKIA 6600 KAI OTIDHPOTE ALLO ME PETAEI EKTOS PRIN STEILEI.. HELP Kαλησπερα.Πηγαινε εδω : http://www.airfagev.com/downloads1.asp?id=11 κατεβασε και εγκατεστησε το smart explorer και τελος.Ειναι εναλλακτικος file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 signomi gia to asxeto tou post alla epidi poli sintoma tha provo se agora neou tilefonou tha ithela an ginete na apantisete sto thema pou exo anoiksei edo oste na exo mia idea tou ti ginete metaksi I-mate kai Q-tek.episis poio einai poio kalo?SX1 i 8010?signomi kai pali http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57776 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 signomi gia to asxeto tou post alla epidi poli sintoma tha provo se agora neou tilefonou tha ithela an ginete na apantisete sto thema pou exo anoiksei edo oste na exo mia idea tou ti ginete metaksi I-mate kai Q-tek.episis poio einai poio kalo?SX1 i 8010?signomi kai pali http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57776 Δεν είναι ανάγκη να ανοίγεις νέα θέματα για αυτά τα απλά πράγματα! Φυσικά να πάρεις το Qtek 8020 :Keep the World in ONE: ! Βασικά δεν έχει διαφορές από το άλλο, μπορείς να το βρεις στο Πλαίσιο στην καταπληκτική τιμή των 470 ευρώ. Θα έχεις Ελληνικά και στο μενού και στα μηνύματα και θα μπορείς να στείλεις σμς με 160 χαρακτήρες και θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση για ότι πρόβλημα (αν υπάρξει που δεν νομίζω να υπάρξει) θα προκύψει. Qtek κορυφή άσε τα i-mate και τις Σαουδικές αραβές και έλα στα Ελληνικά! Ακόμα τα i-mate έρχονται με αγγλικό φορτιστή έτσι ήρθε το jam ενός φίλου μου και δεν θα μπορείς να το φορτίσεις από την πρίζα μόνο από το πισί! Για αυτό πάρε Qtek και δεν θα το μετανιώσεις!!! :) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 to 8020 den einai idio me to 8010?to 8010 m'aresei more Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 to 8020 den einai idio me to 8010?to 8010 m'aresei more Ίδια ακριβώς ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ακόμα τα Qtek έρχονται με αγγλικό φορτιστή έτσι ήρθε το jam ενός φίλου μου και δεν θα μπορείς να το φορτίσεις από την πρίζα μόνο από το πισί! Το δικό μου Qtek 8020 πάντως είχε φορτιστή για ελληνική πρίζα. Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silasman Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να αλλαξω το πληκτρολογιο το ασημι με το μαυρο που εχω δει να υπαρχει σε φωτο? γνωριζει κανεις αν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο? Παράθεση silas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 signomi gia to asxeto tou post alla epidi poli sintoma tha provo se agora neou tilefonou tha ithela an ginete na apantisete sto thema pou exo anoiksei edo oste na exo mia idea tou ti ginete metaksi I-mate kai Q-tek.episis poio einai poio kalo?SX1 i 8010?signomi kai pali http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57776 Φίλε, ψάξτο λίγο για το I-mate. Είναι πιο φτηνό και έχει ειπωθεί εδω πέρα ότι έχει και Ελληνικά (στο Πουλιάδη νομίζω). Για το joystick, που ακούγεται ότι είναι προβληματικό στο I-mate, μην το πιστεύεις. Εγώ έχω το 10 ημερών 8020 με πρόβλημα στο joystick για service (και μάλλον θα μείνει αρκετό καιρό εκεί αφού περιμένουν εξάρτηματα "από βδομάδα"). Από εκεί και πέρα, για το SX1 δεν το συζητάω. Καλύτερα τα Windows, και με πολλές προοπτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fytotech Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 h orneta pe8ane h orneta paei... phgainete http://www.orneta.com katevaste o,ti 8elete kai sas dinoun ton kwdiko free... den kanw plaka, xreokophsan... asxeto: pws vlepete ta e-book sas, giati to orneta reader kollaei astamathta... Παράθεση hi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 telika poio apo ta 2 protinete?i-mate i Q:tek?to i-mate posous xaraktires exei sta minimata?akousa mexri 60 kai meta xreonei 2o minima.to menou tou einai mono sta agglika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον αν ρωτησω κατι ασχετο σχετικο.Υπαρχει καποιος λογος να προτιμησουμε μια μαρκα καρτας μνημης απο μια αλλη (εννοω kingston,transend,san disk etc) ? @thsss ->Φιλε μου χωρις να θελω να υποτιμησω το i-mate εγω εμπιστευτηκα την qtek διοτι εχει δωσει πολυ καλά δειγματα σαν αντιπροσωπεια( τουλαχιστον σε εμενα ) και σου προσφρει ενα πολυ καλο πακετο με πληρη υποστηριξη ελληνικων κλπ και επισης με καποια επιπλεον προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον αν ρωτησω κατι ασχετο σχετικο.Υπαρχει καποιος λογος να προτιμησουμε μια μαρκα καρτας μνημης απο μια αλλη (εννοω kingston,transend,san disk etc) ? Καλησπέρα, προσωπικά για το 8020 μου προτίμησα την miniSD της ATP (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_32_35&products_id=714) μιας και έχει αρκετά γρήγορη διαμεταγωγή δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ KINGSTON!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 @thsss ->Φιλε μου χωρις να θελω να υποτιμησω το i-mate εγω εμπιστευτηκα την qtek διοτι εχει δωσει πολυ καλά δειγματα σαν αντιπροσωπεια( τουλαχιστον σε εμενα ) και σου προσφρει ενα πολυ καλο πακετο με πληρη υποστηριξη ελληνικων κλπ και επισης με καποια επιπλεον προγραμματα. Εδώ το καλό το service!!!!!!!!! Όπως έχω αναφέρει και παραπάνω, το 8020 εμφάνισε πρόβλημα με το joystick (μάλλον το πιο πολυσυζητημένο ενδεχόμενο προβλήματος για όλα τα τηλέφωνα της HTC), πριν καν συμπληρώσει 10 μέρες στα χέρια μου. Αυριο, το τηλέφωνό μου (που λέει ο λόγος "μου" γιατί εγώ το πλήρωσα, αλλά απ'ό,τι φαίνεται, το έχουμε μισό μισό με την Qtek την Teleservice ή όποιον άλλον έχει σχέση...), συμπληρώνει μία εβδομάδα στο service, και μου είπαν να ξαναπάρω στο τέλος της εβδομάδας για να μου πουν αν έχουν μάθει πότε θα έρθει το ανταλλακτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε νομίζω ότι μπορεί να σχολιαστεί η ποιότητα εξυπηρέτησης... (που είναι αυτά που άκουγα για αλλαγή της συσκευής κτλ, πριν αγοράσω τη συσκευή???). Αυτά λοιπόν, και προσοχή!!! Και κάτι για το φίλο thsss: Για κοίτα στις προσφορές του πλαισίου για το 8010 γιατί το δίνουν (με σύνδεση όμως) 415 ευρώ + xbox. Υ.Γ. Θα στείλω αντίστοιχο mail και στην ACE μήπως και έχω "αντίδραση" από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son_alerik Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Qtek κορυφή άσε τα i-mate και τις Σαουδικές αραβές και έλα στα Ελληνικά! Ακόμα τα i-mate έρχονται με αγγλικό φορτιστή έτσι ήρθε το jam ενός φίλου μου και δεν θα μπορείς να το φορτίσεις από την πρίζα μόνο από το πισί! Για αυτό πάρε Qtek, θα το μετανιώσεις!!! :) :o Που σαι (***), χαλαρωσε λιγο.... Ο Πουλιαδης δινει και adaptora ελληνικο.Μη παραπληροφορεις το κοσμο. Μολις βγαλει η Microsoft με την ελληνικη υποστηριξη τι θα λες μετα...για να δουμε,για να δουμε.... Παράθεση Στην ACE HELLAS ειναι ζωα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ακόμα τα i-mate έρχονται με αγγλικό φορτιστή έτσι ήρθε το jam ενός φίλου μου και δεν θα μπορείς να το φορτίσεις από την πρίζα μόνο από το πισί! Το οποίο, φαντάζομαι το αγόρασε στην Αγγλία ή από την Expansys (δεν είναι σπόντα για το μαγαζί, απλά νομίζω ότι οι ανθρωποι θα εισάγουν απ΄ευθείας από αγγλία και ενδέχεται να υπάρχουν κάποια τέτοια προβληματάκια). Και το αυτόκίνητο αν το φέρω από Ιαπωνία (που λεει ο λόγος) δεξιά θα έχει το τιμόνι... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 To 8020 υποστηρίζει bluetooth serial port; Προσπαθώ να συνδεθώ με bluetooth με το pc μου και δεν μπορώ. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Που σαι manos the gay, χαλαρωσε λιγο.... Ο Πουλιαδης δινει και adaptora ελληνικο.Μη παραπληροφορεις το κοσμο. Μολις βγαλει η Microsoft με την ελληνικη υποστηριξη τι θα λες μετα...για να δουμε,για να δουμε.... Σε έχω προειδοποιήσει επανηλλειμένα για τη συμπεριφορά σου και το συνεχές spamming που κάνεις. Αυτή είναι η πρώτη παρατήρηση 1/3 - ποινή. Στις τρεις θα αναγκαστούμε να χάσουμε την παρέα σου. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son_alerik Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Μυθε ασε τις ποινες και τις λοιπες σαχλαμαρες και παιξε τιμια. Ο Murdof π.χ. δεν κανει spamming για τα qtek συνεχεια ? Για πες μας ? Περιμενω απαντηση... Παράθεση Στην ACE HELLAS ειναι ζωα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι το ημερολόγιο το πηγαίνω συνεχώς στο μηνιαίο και κάθε φορά που το ξανά ανοίγω μου εμφανίζεται συνέχεια στην ρύθμιση της ημερήσιας ατζέντας. Και κινητό χωρίς έξυπνη πληκτρολόγηση Τ9, δέχεται unicode μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts