redribo Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Kαλησπερα , απο που το ξερουμε οτι το 10 δεν θα ερθει ποτε επισημα στην ελλαδα? καλοριζικο το 9 :) Καταρχην εαν παρεις τηλ την htc greece σε παραπεμπουν στα μαγαζια λιανικης, Σε μεγαλη αλυσιδα που εχω φιλο διευθηντη μου ειπε η htc στην ελλαδα τα εχει παρατησει τελιος,εαν δεις δεν υπαρχουν και διαφημισεις καθολου στη tv. Επισης μου ειπε οτι εχουν κοψει τελειως με htc ολα τα μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καταρχην εαν παρεις τηλ την htc greece σε παραπεμπουν στα μαγαζια λιανικης, Σε μεγαλη αλυσιδα που εχω φιλο διευθηντη μου ειπε η htc στην ελλαδα τα εχει παρατησει τελιος,εαν δεις δεν υπαρχουν και διαφημισεις καθολου στη tv. Επισης μου ειπε οτι εχουν κοψει τελειως με htc ολα τα μαγαζια. δεν ισχυει.μεταβατικο σταδιο θα ελεγα και το 10αρι ερχεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Μαλιστα .. ειναι γεγονος οτι καθε χρονο τα οικονομικα αποτελεσματα που διαβαζαμε και εδω ηταν απογοητευτικα. Καλα αυτο με τις διαφημισεις μην το κοιτας δεν ειδα και ποτε ναυαρχιδα, κατι desire μονο . Ευχομαι να αλλαξουν τα πραγματα γιατι το 10 φαινεται οτι αξιζει σαν συσκευη, αν και δεν εχω το 9 ουτε μηνα εχω φλασαρει την rom του 10 και εχω παθει πλακα τρεχει νερακι μιλαμε ανοιγουν οι εφαρμογες σε κλασματα δευτερολεπτου το λειτουργικο πυροβολει :):kill: Αυτα τα ολιγα τελος το off topic για το 10:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Γεια σας παιδια και παλι !! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Γεια σας παιδια και παλι !! :):) που ησουνα εσυ φιλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Γεια σου nippon :) καλως μας ηρθες ξανα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 που ησουνα εσυ φιλε; Αφου με ειχανε κανει ban για τοσους μηνες.........Σημερα εμαθα οτι εληξε το ban μου.......Ειπα να ποσταρω ενα "γεια χαρα" :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 καλα εκανες, ban γιατι εφαγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Το Μ9 μου πλεον αλεξισφαιρο σε καινουργια θηκη........... http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/IMG_20160719_225238_zps5cmcqewb.jpg http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/IMG_20160719_225150_zpsf6iq0jam.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) Το Μ9 μου πλεον αλεξισφαιρο σε καινουργια θηκη........... στο βιετναμ θα πας; :lol: ,χωρις πλακα ειναι ομορφη :) Edited July 24, 2016 by kollatos αφαίρεση εικόνας από quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Φιλε nippon ωραια θηκη ,:) δεν θυμαμαι εσυ μας ειχες πει για ενα progect με καποια χειροποιητη θηκη ? δωσε info για την θηκη :) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 τωρα που ηρθες εσυ μαλλον θα φυγω εγω :lol: , λεω ν αλλαξω στρατοπεδο ,ηθελα το 10αρι αλλα δεν βλεπω να ερχετε ,ειμαι προς αναζητηση κινητου το οποιο θελω να ειναι ισαξιο με το m9 ,απο το συγκεκριμενο δεν εχω παραπονο αλλα να ,σε δουλεια να βρισκομαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 τωρα που ηρθες εσυ μαλλον θα φυγω εγω :lol: , λεω ν αλλαξω στρατοπεδο ,ηθελα το 10αρι αλλα δεν βλεπω να ερχετε ,ειμαι προς αναζητηση κινητου το οποιο θελω να ειναι ισαξιο με το m9 ,απο το συγκεκριμενο δεν εχω παραπονο αλλα να ,σε δουλεια να βρισκομαστε Που θα πας που θα βρεις καλυτερα :) περα απο την πλακα το 10 στα ιντερνετικα καταστηματα υπαρχει να προτεινω κατι, καντο s off σε περιπτωση που χρειαστεις την εγγυηση για να σαι καλυμενος , φλασαρε μια custom rom και εισαι αρχοντας.:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 τωρα που ηρθες εσυ μαλλον θα φυγω εγω :lol: , λεω ν αλλαξω στρατοπεδο ,ηθελα το 10αρι αλλα δεν βλεπω να ερχετε ,ειμαι προς αναζητηση κινητου το οποιο θελω να ειναι ισαξιο με το m9 ,απο το συγκεκριμενο δεν εχω παραπονο αλλα να ,σε δουλεια να βρισκομαστε ΟΟΟΧΙΙΙΙ !! Εισαι αυτος απο τον οποιο μαθαινω για updates και διαφορα σχετικα !!!!! Ο λαος ψηφιζει dimtz !!!!!!!!!! :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε nippon ωραια θηκη ,:) δεν θυμαμαι εσυ μας ειχες πει για ενα progect με καποια χειροποιητη θηκη ? δωσε info για την θηκη :) Ειναι η, http://www.ebay.co.uk/itm/New-Love-Mei-Aluminum-Metal-Gorilla-Glass-Shock-Water-Proof-Case-For-HTC-ONE-M9-/151701774806?var=450903911177&hash=item23522161d6:g:RYkAAOSwpDdVbkAa Μπορει να ειναι λιγο μεγαλη και να προσθετει ογκο αλλα ειναι τρομερη σε θεμα προστασιας !!!! Να προσθεσω οτι δεν ειναι για καταδυση αλλα ειναι ισως η καλυτερη shockproof θηκη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Μαλιστα ειναι θηριο η θηκη και στα 30 ευρωπουλακια που βγαινει περιπου ειναι καλη τιμη thanks φιλε nippon :) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Μαλιστα ειναι θηριο η θηκη και στα 30 ευρωπουλακια που βγαινει περιπου ειναι καλη τιμη thanks φιλε nippon :) Και επειδη ειμαι fan της δυναμης δες το σχετικο μου post στην θεματικη "power bank" για κατι special που πηρα !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Που θα πας που θα βρεις καλυτερα :) περα απο την πλακα το 10 στα ιντερνετικα καταστηματα υπαρχει να προτεινω κατι, καντο s off σε περιπτωση που χρειαστεις την εγγυηση για να σαι καλυμενος , φλασαρε μια custom rom και εισαι αρχοντας.:) η αληθεια ειναι με μια ερευνα αγορας που εχω κανει βγαινω σε αδιεξοδο ,υπαρχει το 10αρι στον σκρουτζακο αλλα ειναι απαγορευμενη η τιμη του (προσωπικα για μενα) ΟΟΟΧΙΙΙΙ !! Εισαι αυτος απο τον οποιο μαθαινω για updates και διαφορα σχετικα !!!!! Ο λαος ψηφιζει dimtz !!!!!!!!!! :lol::lol: ! εεεεε τα παραλες ,εχει αλανια εδω μεσα που οτι και να χρειαστεις θα ειναι διπλα σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Να θυμίσω οτι εδω συζητάμε για τη συσκευη του τίτλου... ας επανέλθουμε γιατί η συζήτηση βγαίνει τελείως off topic. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 440 εχει,η προσφορα αυτη βγηκε για λιγες μερες και εξαφανιστηκαν ολα τα τηλεφωνα αμεσως. Ωχ τωρα το ειδα εδωσες 440 για το 9 ? καλα καταλαβα? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Σχετικα με την καμερα του Μ9 που λενε οτι δεν εχει καλη αναλυση και τετοια ας παραθεσω φωτο του power bank μου ΧΩΡΙΣ autofocus !! http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/IMG_20160723_225003_zps8s3l4ox0.jpg http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/IMG_20160723_224951_zpsmx3rgqm8.jpg Δεν ξερω λοιπον κατα ποσο ειναι αληθη ολα τα ψευδη που εχουν ειπωθει......... Βεβαια να μην ξεχιομαστε, η συσκευη εδω και 10 ημερολογιακους μηνες, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ, δεν εχει κανει επανακινηση και πολλα αλλα προβληματα που αλλες ναυαρχιδες εχουν...... Edited July 24, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Ωχ τωρα το ειδα εδωσες 440 για το 9 ? καλα καταλαβα? Ναι 440 το πηρα, Και οι λογοι ειναι οι εξης: Εχω συνηθησει το sence και δε μπορω να δουλεψω αλλο τηλεφωνο, Θα παρει σιγουρα nougat, Το 10 ειναι παρα πολυ ακριβο ακομα. Και δυστηχως δε προλαβα προσφορα με 300 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Ναι 440 το πηρα, Και οι λογοι ειναι οι εξης: Εχω συνηθησει το sence και δε μπορω να δουλεψω αλλο τηλεφωνο, Θα παρει σιγουρα nougat, Το 10 ειναι παρα πολυ ακριβο ακομα. Και δυστηχως δε προλαβα προσφορα με 300 ευρω. Χτες που στο ανεφερα φίλος έκανε την παραγγελία στα 300 ευρώ ,μπορούσες να κάνεις μία προσπάθεια, εκτός και αν δεν μπορούσες να το ακυρώσεις Edited July 24, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Φιλε redribo παιζει ενα σφραγισμενο ελληνικο εδω στις αγγελιες νομιζω στα 360, αν μπορεις δες το. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despos Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) κ η φιλη μου παιδια ισως ενδιαφερεται να το πουλησει δε βρηκε το ασημι κ μουρμουριζει :lol: θα τη ρωτησω αν θελει κανεις! Edited July 24, 2016 by despos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Ειμαι περιεργος εαν θα το παρει απο τον γερμανο,μακαρι να το εχουν, Τωρα παει παιδια ερχεται αυριο εχει πληρωθει ,ετσι ειναι η ζωη ,εψαχνα 2 βδομαδες εδω στις αγγελειες δεν υπηρχε τπτ. Γερμανος ειχε πει οχι οτι ειναι λαθις στο site. Πρεπει να εχεις και λιγο τυχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts