xeretismata Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 δεν πουλησε καθολου καλα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και φαίνεται και από τα αποτελέσματα της εταιρίας τα δυο τελευταία τρίμηνα. Αν και κατά την γνώμη μου δεν υπολείπεται σε τίποτα απολύτως σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες πέρα από την κάμερα. Ο λόγος που έκανα την αναφορά στην πτώση τιμής είναι ότι με παραξενεύει η απότομη πτώση τις τελευταίες μέρες... Η συσκευή ήταν καρφωμένη +100 ευρώ πάνω από το s6 το τελευταίο τετράμηνο παρά το ότι το μ9 ήταν στα αζήτητα. Ελπίζω η HTC να μην με απογοητεύσει με το μ10... υπεράνθρωπη υπομονή έκανα να την περιμένω να βγάλει μια συσκευή που δεν θα χωλαίνει αρκετά σε έναν τομέα. Βέβαια τα πρώτα leaks που άρχισαν να βγαίνουν δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αφού ακούγεται για υιοθέτηση της σχεδιαστικής γραμμής του α9. Πράγμα που σημαίνει πιθανή απομάκρυνση των ηχείων, κάτι που το βρίσκω τέρμα λάθος αλλά τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έγινε μετακίνηση των μηνυμάτων για το M10 στο αντίστοιχο Προς κυκλοφορία θέμα. Εδώ συνεχίζουμε με τα του M9. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Να ρωτησω τα μελη, το 6αρι δεν προκειται να ξανα ανεωθει !! Ετσι δεν ειναι ? Δηλαδι να γινει ας πομε 6.2 κ.ο.κ......Ναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Nομιζω πως την 6.0.1 θα την παρει επισημα και το m9, οπως εχει πει η htc υποστιριξη στις ναυρχιδες για 2 χρονια , καλα μην φανταστεις οτι εχει και τρελλη διαφορα την εχω σε custom στο m8 μου , το sense 8 θελω να δω εκει να δουμε τι μαγικα θα κανει η htc :) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ποτε (αν) θα παρει sense 8 το m9; ειναι σιγουρο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Νομιζω πως θα παρει το sense 8 μεσα στους επομενους 6 μηνες.:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 αντε ωραια, μακαρι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Θα χρειαστει να κανουμε τιποτα οταν παρει το 8 ? Καμια αλλαγη ? Ρυθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Με βάση το χρονοδιάγραμμα της HTC τα τελευταία χρόνια δεν βλέπω να το παίρνει πριν το Android 7 στα τέλη του '16.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Γιατί πιστεύετε θα πάρει Android 7; ποιος ξέρει, πολύ νωρίς είναι ακόμη , ποια τακτική ακολουθεί η εταιρεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Οχι !! Για το Sense το 7 λεω...Εσυ ενοειες οτι μεχρι τελη του 2016 θα μπει και 7αρι Android για το Μ9 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η HTC τα τελευταία χρόνια δίνει αναβαθμίσεις για 24 μήνες για τις ναυαρχίδες της. Αυτό σημαίνει ότι κάθε συσκευή παίρνει 2 major Android releases και συνήθως στην πρώτη μένει η συσκευή με την ίδια έκδοση sense ενώ στην δεύτερη αναβαθμίζεται και το sense. Πχ φέτος το M8 πήρε Android 6 με sense 7 ενώ πέρυσι πήρε Android 5 αλλά με sense 6. Έτσι και το M9 πήρε Android 6 χωρίς να αναβαθμιστεί το sense κάτι που θα γίνει του χρόνου μαζί με το Android 7.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 WOW !!!! Ηδη πεταει το κινητο !!! Λες με την 7αρα Android να βελτιωσουν και αλλο το ηδη κατσε καλα σουπερ Μ9 ?? Μιλαμε δεν παει αλλο η βελτιωση !! Το εχουν τερματισει !! Παντως θα ειναι - ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ - να βελτιωναν και την καμερα γιατι ΜΟΝΟ αυτο εχουν ολοι βρει ως "μειονεκτημα" στο Μ9 πλεον........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ρε παιδια πως βλεπω αν το κινητο ειναι root?κ αν ναι πως το βγαζω,γινεται?επειδη οταν παω να κανω ελεγχο για ενημερωσεις συνεχεια κανει αναζητηση κ δεν σταματαει, Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ρε παιδια πως βλεπω αν το κινητο ειναι root?κ αν ναι πως το βγαζω,γινεται?επειδη οταν παω να κανω ελεγχο για ενημερωσεις συνεχεια κανει αναζητηση κ δεν σταματαει, ενας απλος τροπος για να το τσεκαρεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δεν το χορταινω ! ΠΕΤΑΕΙ !!!! ΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Μολις αυτην την στιγμη κανω ενημερωση 17 εφαρμογων και σας παραθετω μια φωτο με θερμοκρασια επεξεργαστη........... http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/IMG_20160211_211838_zpsf6npgfvl.jpg Να τονισω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ !! Η θερμοκρασια μπαταριας ειναι πιο χαμηλη και συγκεκριμενα 30.7........ Edited February 11, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 To CPU monitor έχεις για να στο δείχνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αυτη την εφαρμογη εχω..... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αυτη την εφαρμογη εχω..... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp&hl=en Και αυτή την είχα βάλει πριν λίγο καιρό στο tablet από περιέργεια να δω θερμοκρασία και την έβγαλα μιας και μου έδειχνε ότι να ναι. Ούτε το Μ8(ενός φίλου)ούτε το Μ9 όταν το είχα ανέβασε θερμοκρασία. Στο μόνο που είχα θέμα ήταν το Μ7. Εκείνο εκαιγε ειλικρινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εμενα μου βγαζει κανονικα φιλε......Πως εσενα σου εδειχνε οτι να'ναι ? Σχεδον παντα δειχνει νορμαλ να δουλευει σε εμενα.....Εχω αλλωστε αλλη εφαρμογη για θερμοκρασια μπαταριας....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εμενα μου βγαζει κανονικα φιλε......Πως εσενα σου εδειχνε οτι να'ναι ? Σχεδον παντα δειχνει νορμαλ να δουλευει σε εμενα.....Εχω αλλωστε αλλη εφαρμογη για θερμοκρασια μπαταριας....... Με όλα κλειστά και kill τις εφαρμογές χωρίς να κάνω τίποτα έγραφε πάνω από 44βαθμούς. Σε δύο άλλες περιπτώσεις το ταμπλετ πίσω ήταν πολύ ζεστό το ένιωθα ξεκάθαρα και αυτό έγραφε 34 35 κάπου εκεί. Στα καλά καθούμενα πήγαινε από 36 βαθμούς στους 43 μέσα σε 2 δευτερόλεπτα, μετά έπεφτε 40, πήγαινε 35 και κάτι τέτοια και την έβγαλα εντελώς. Τέτοιες εφαρμογές όπως και antutu δεν τα παίρνω στα σοβαρά,απλά όταν βαριέμαι τις κατεβάζω να δω τι κάνουν από περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 καλησπερα.μετα απο αλλαγη οθονης δεν μου δουλευουν τα motion launch gestures.παιζει καποιο προβλημα με το doze η μου κανανε μ@λ@... στο σερβις.πριν το στηλω για σερβις δουλευαν κανονικα με την 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Δεν φαινεται στην φωτο αλλα το εχω σε ανακληση το κινητο στο εκτυπωτη - βαικα ακομα κατεβαζει γιατι 4 φορες μου κολλησε το σκατο μοντεμ και επρεπε να τα ξανα ξεκινησω ολα απο την αρχη. Αυτη τη στιγμη το πισω μερος ειναι θα ελεγα ΚΡΥΟ κιολας !! Ουτε καν λιγο να εχει εστω μια θερμη αισθηση !! Κοιτα ο επεξεργαστης ζεστενεται και ξεζεστενεται πολυ γρηγορα !! Αν αυτο ενοειες τοτε ειναι φυσιολογικο !! Σε λιγο με το που τελειωνει το βαζω σε φορτηση - ασυρματη - και ποσταρω και φωτο απο θερμοκρασια μπαταριας κατα την ασυρματη φορτηση...... Edited February 11, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Κοιτα ο επεξεργαστης ζεστενεται και ξεζεστενεται πολυ γρηγορα !! ... Τώρα αν ανοίγω το tablet και κοιτάω την οθόνη και μέσα σε μισό λεπτό έχει αλλάξει 30 φορές την θερμοκρασία δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον sd810 :lol::lol::lol: Πάντως για την θερμοκρασία που δεν σου ανέβηκε μια χαρά,ούτε σε μένα χθες ανέβηκε που έκανε 26 εφαρμογές στο tablet ταυτόχρονα και 15 στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts