Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M9)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τοση διαφορα ; δυστυχως δεν εχουμε τετοια ακουστικα ν ακουσουμε και εμεις, σαν να ειναι λιγο ακριβα , ποτε θα κανεις καμια επιδειξη να περασουμε ν ακουσουμε; :p

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mp3 εχω το 584 της sony. Με το συγκεκριμένο ακουστικό ειναι εξαιρετικός συνδυασμός (για τα δικα μου ακούσματα).

Οταν τα εβαλα στο Μ9 σιγουρα δεν περίμενα ν' ακούσω αυτο που άκουσα. Πολύ καλος ήχος. Ενταξει, σαφος κατώτερος απο το 584 αλλά αν δεν το ήξερες δεν θα έλεγες με τίποτα ότι ακους τηλέφωνο!

Με εντυπωσίασε πραγματικά και ο φίλος που ξεκινησε την κουβέντα μου το θύμισε, οπότε το ανέφερα.

Ναι, έχει πολυ καλο ήχο το Μ9. Εχουν κάνει καλη δουλειά, τουλάχιστον σ' αυτο το κομματι.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

καλα κανεις και το αναφερεις φιλε ,αυτα τα περιβοητα piston3 κανουν δουλεια η μπα; http://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html

Από αυτα που διαβάζω απο αλλα παιδιά πρέπει να είναι vfm. Προσωπική άποψη δεν εχω.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

καλα κανεις και το αναφερεις φιλε ,αυτα τα περιβοητα piston3 κανουν δουλεια η μπα; http://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html

Διάβασε το μίνι Faq http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183458 και σύγκρινε τα specs και τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις.

Τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή είναι απίστευτα για δωρεάν αξεσουάρ. Αν προσαρμόσετε και τα σωστά για το αυτί σας λαστιχάκια απομονώνουν πολυ ικανοποιητικά.

Απλά αν χρησιμοποιήσετε καλά headphones όπως έγραψα παραπάνω... ξεφεύγουμε :music:

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Στη διαδρομή /storage/emulated/0/SmsContactsBackup/apks έχω 694 αρχεία 13,08 GB που προφανώς είναι παλαιές εκδόσεις εφαρμογών που έχουν ενημερωθεί με νέες.

Αν σβήσω αυτά τα αρχεία θα έχω πρόβλημα?

Μιχάλης

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Παιδες απο καμερα τι λεει; Στις πρωτες εκδοσεις ηταν μαυρα χαλια, αλλα μετα απο μερικα updates ακουσα οτι ψιλομαζευτηκε, ισχυει;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

κρατιεμαι να μην αγορασω το M9+ supreme camera....

αλλα με τον 820 να ετοιμαζεται....δεν ξερω αν αξιζει.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδες απο καμερα τι λεει; Στις πρωτες εκδοσεις ηταν μαυρα χαλια, αλλα μετα απο μερικα updates ακουσα οτι ψιλομαζευτηκε, ισχυει;

Έχει βελτιωθεί αρκετά......:)

Φιλε pik δεν αξιζει τωρα! Περιμενουμε Μ10!

Ευχαριστω για την απαντηση zots!

εγω λεω εξαρταται την τιμη.στα 400 ευρω αξιζει το κινητο αυτο με κλειστα ματια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε pik δεν αξιζει τωρα! Περιμενουμε Μ10!

Ευχαριστω για την απαντηση zots!

ναι δικιο αλλά

εγω λεω εξαρταται την τιμη.στα 400 ευρω αξιζει το κινητο αυτο με κλειστα ματια.

θα συμφωνησω!

αν βρω το M9s εστω με τον mediatec Χ10 στα 340Ε την εχω κανει την κινηση αμεσως.

ομοιως αν βρω το Μ9+Supreme Camera στα ~400Ε

ειδικα το M9+ ειναι καταπληκτικο κινητακι.

κανενα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ψεγαδι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το m9+ στα 757ευρω στο σκρουτζ...:(

Είναι τρελοι, μεχρι 450 μαξ για τετοια συσκευή, υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες (letv, meizu κλπ κλπ)

Ε, εντάξει! Οχι ετσι! Εξωφρενική τιμή!

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους σας ,μια αναφορά θα κάνω για την κάμερα του κινητού , σε σύγκριση με iPhone 6 που έκανα αυτές τις μέρες είμαστε πολύ καλύτερα , απορώ αυτοί που λένε πολλά και διάφορα για το κινητό που στηρίζονται ,

τι γίνεται καμιά αναβάθμιση θα πάρουμε ή του χρόνου ; :)

megatron/vagelis εννοειται περιμενουμε αλλα στα 350Ε ενα M9s....το αρπαζω...

καλη χρονια φιλοι !!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους σας ,μια αναφορά θα κάνω για την κάμερα του κινητού , σε σύγκριση με iPhone 6 που έκανα αυτές τις μέρες είμαστε πολύ καλύτερα , απορώ αυτοί που λένε πολλά και διάφορα για το κινητό που στηρίζονται ,

τι γίνεται καμιά αναβάθμιση θα πάρουμε ή του χρόνου ; :)

Καλη χρονια και απο εμενα !! Εχεις απολυτο δικαιο φιλε dimtz !!!!!! Και εγω δεν μπορω να καταλαβω που το στηριζουν αυτο που λενε και γιατι ψηφιστικε δηθεν και καλα η απογοητευση του 2015...... Επειδη μοιαζει πολυ με Μ8 δηλαδι ?? Γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι αστερι απο τα λιγα στην αγορα !!! Δεν δινω φυσικα σημασια σε χαζο σχολια αυτου του τυπου, που να πω και την αληθεια μας προσβαλουν κιολας - τουλαχιστον εμενα προσωπικα, ονομαζοντας το κινητο μου ---> απογοητευση - σαν κατοχους / χρηστες Μ9 ! Ακου απογοητευση !! Να μην παραθεσω βιντεο απο youtube με τα δηθεν καλυτερα smartphones: Samsung, LG και αλλες ναυαρχιδες που ψηφηστικαν τα "καλυτερα" στο poll εδω στο φορουμ και που ειναι αστα να πανε και ειναι ο ορισμος της λεξης απογοητευση...........Συγκεκριμενα φιλος μου παλιος που ειχει 2 φορες παρει LG μπορει και ο ιδιος να σας το πει για το ποσα μυρια προβληματα του εκανε το LG !!

To M9 το εχω 3 μηνες και ουτε υπερθερμενεται, ουτε κολλησε, ουτε αποσυνδεθηκε το bluetooth, ουτε ζεστενεται απο την ασυρματη φορτηση, ουτε αποσυνδεεται το wifi, σημα κρυσταλλινο, ρολλαρει σαν τρελο ενοειτε οτι δεν το σβηνω το βραδι. Να χαρω εγω απογοητευση.........Φαντασου να μην ηταν απογοητευση δηλαδι τι θα αλλο θα εκαμνε σαν συσκευη.......ααα ξεχασα......ναι μωρε, δεν παιζει καλα παιχνιδια....ρε δεν.......Αιντε γιατι πολυ trolling πεφτει απο ασχετους και διαβαζω αλλα καλο ειναι να μην γραφουν σχολια που ειναι απυποστατα !!

Και επειδη μου αρεσει να μιλαω με επιχειρηματα παραθετω συγκριτικο τεστ απο top youtuber - Floss Carter - μεταξι HTC One M9 vs Samsung Galaxy Edge - υπαρχουν και αλλα συγκριτικα με αλλες συσκευες συγκρινομενες με το Μ9, οπου στα σημεια υπερταιρει το Μ9 και αν παρακολουθησετε ολο το βιντεο που ειναι λιγο μεγαλο λεει οτι ειναι μακραν το πιο αξιοπιστο κινητο με σχεδον καθολου lag.......

Οποτε ουτε απογοητευση ειναι ουτε τιποτα !! Να μην παραθεσω τραγικοτατα βιντεο με Samsung + LG να δουμε τι θα πει απογοητευση καλυτερα ε ? Οποτε ας κοψουν ορισμενοι την καραμελα αυτην γιατι θα ποσταρω πολλα βιντεο με top ναυαρχηδες καρβουνα........

Ας μην ξεχνατε πολλοι οτι η HTC ειναι η πρωτη εταιρια που εβγαλε κινητο με πλατφορμα λειτουργικου adroid στην αγορα !!!

Για τους δισπιστους παραθετω σχετικο. https://en.wikipedia.org/wiki/HTC

( Λεει σχετικα : HTC is a founding member of the Open Handset Alliance, a group of handset manufacturers and mobile network operators dedicated to the development of the Android mobile device platform.[7] The HTC Dream, marketed by T-Mobile in many countries as the T-Mobile G1 or Era G1, was the first phone on the market to use the Android mobile device platform )

Edited by Nippon1971

Καλη χρονια και απο εμενα !! Εχεις απολυτο δικαιο φιλε dimtz !!!!!! Και εγω δεν μπορω να καταλαβω που το στηριζουν αυτο που λενε και γιατι ψηφιστικε δηθεν και καλα η απογοητευση του 2015...... Επειδη μοιαζει πολυ με Μ8 δηλαδι ?? Γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι αστερι απο τα λιγα στην αγορα !!! Δεν δινω φυσικα σημασια σε χαζο σχολια αυτου του τυπου, που να πω και την αληθεια μας προσβαλουν κιολας - τουλαχιστον εμενα προσωπικα, ονομαζοντας το κινητο μου ---> απογοητευση - σαν κατοχους / χρηστες Μ9 ! Ακου απογοητευση !! Να μην παραθεσω βιντεο απο youtube με τα δηθεν καλυτερα smartphones: Samsung, LG και αλλες ναυαρχιδες που ψηφηστικαν τα "καλυτερα" στο poll εδω στο φορουμ και που ειναι αστα να πανε και ειναι ο ορισμος της λεξης απογοητευση...........Συγκεκριμενα φιλος μου παλιος που ειχει 2 φορες παρει LG μπορει και ο ιδιος να σας το πει για το ποσα μυρια προβληματα του εκανε το LG !!

To M9 το εχω 3 μηνες και ουτε υπερθερμενεται, ουτε κολλησε, ουτε αποσυνδεθηκε το bluetooth, ουτε ζεστενεται απο την ασυρματη φορτηση, ουτε αποσυνδεεται το wifi, σημα κρυσταλλινο, ρολλαρει σαν τρελο ενοειτε οτι δεν το σβηνω το βραδι. Να χαρω εγω απογοητευση.........Φαντασου να μην ηταν απογοητευση δηλαδι τι θα αλλο θα εκαμνε σαν συσκευη.......ααα ξεχασα......ναι μωρε, δεν παιζει καλα παιχνιδια....ρε δεν.......Αιντε γιατι πολυ trolling πεφτει απο ασχετους και διαβαζω αλλα καλο ειναι να μην γραφουν σχολια που ειναι απυποστατα !!

Και επειδη μου αρεσει να μιλαω με επιχειρηματα παραθετω συγκριτικο τεστ απο top youtuber - Floss Carter - μεταξι HTC One M9 vs Samsung Galaxy Edge - υπαρχουν και αλλα συγκριτικα με αλλες συσκευες συγκρινομενες με το Μ9, οπου στα σημεια υπερταιρει το Μ9 και αν παρακολουθησετε ολο το βιντεο που ειναι λιγο μεγαλο λεει οτι ειναι μακραν το πιο αξιοπιστο κινητο με σχεδον καθολου lag.......

Οποτε ουτε απογοητευση ειναι ουτε τιποτα !!

Από το στόμα μου τα πήρες...;)

Φιλε Nippon τα ειπες ολα :) ,απλα να συμπληρωσω οτι πολυ κραξιμο πεφτει διοτι η HTC κραταει ψηλα τις τιμες και δεν τις ριχνει ,ενταξει ειτε μας αρεσει ειτε οχι αυτην ειναι η τακτικη τους

Να φανταστειτε τα περισσοτερα αρνητικα σχολια του κινητου ειναι απο ατομα τα οποια δεν το εχουν πιασει καν στα χερια τους :lol:

Αυτό το supreme camera πού μπορούμε να το βρούμε?και ποιες οι διάφορές σε σχέση με το m9+

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Χαλαρωστε φιλοι μου κ απολαυστε τη συσκευη.το τελευταιο 6μηνο περασαν απο τα χερια μου s6 ,z3, iphone 6+, one+2 ,note 4 ,lg g2 ,huawei mate 7 ,huawei p8 ,lg g4 ,htc A9 .Ξερετε τι παρατηρησα οτι σε ολα εκτος απο το μηλο για να μπορεσω να τα δουλεψω τους φορουσα sense 7.δεν εχω κατι αλλο πω.στο g4 μονο καμερα ευχαριστηθηκα αλλα ολο το υπολοιπο ηταν αστα να πανε.τα θελω του καθενα ειναι διαφορετικα οποτε μη τρελαινεστε.η επιτυχια του lg οφειλετε στη τιμη του που πηρε τρελη κατηφορα.Το Μ9 ειχε πολλα προβληματα οταν πρωτοβγηκε αλλα τωρα εχει παρει τη θεση του Μ8 στη καρδια μου. Edited by griniaris
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους μας.

Είμαι κάτοχος του M9+. Ήμουν κάτοχος του M9 και μετά του s6 edge plus. Το έχω μετανιώσει που έδωσα το M9 λόγω του 4g+ όπου το m9+ δεν διαθέτει. Όσον αφορά το s6 edge plus επειδή έχω Vodafone όπως και η γυναίκα μου είχαμε στο σήμα πρόβλημα. Είχε το s6. Το ίδιο πρόβλημα. Τώρα έχει το g4. Ιεροσυλία να το συγκρίνουμε με το m9 ή m9+. Όσον αφορά το m9+ είναι εξαιρετικό. Απλά δεν διαθέτει 4g+.

Φιλε Nippon τα ειπες ολα :) ,απλα να συμπληρωσω οτι πολυ κραξιμο πεφτει διοτι η HTC κραταει ψηλα τις τιμες και δεν τις ριχνει ,ενταξει ειτε μας αρεσει ειτε οχι αυτην ειναι η τακτικη τους

Να φανταστειτε τα περισσοτερα αρνητικα σχολια του κινητου ειναι απο ατομα τα οποια δεν το εχουν πιασει καν στα χερια τους :lol:

Οπως παρα πολυ σωστα ειπες φιλε dimtz !!! Αυτοι που δεν το εχουν πιασει στα χερια τους απλα λενε χωρις να ξερουν !!!

Λεω να τιμησω απο Δευτερα ενα m9 ειτε μεταχειρο ειτε απο σκρουτζομαγαζο γιατι ειναι η μοναδικη "επωνυμη" ναυαρχιδα που δεν δοκιμασα εις βαθος φετος. Αν και απο οσο θυμαμαι η οθονη του εχει μια πρασινιλα καπως και ειναι χειροτερη απο m8.

Για το sense εχω να πω τα καλυτερα φυσικα!