giannis12a Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μετα απο αυτο που διαβασα, δεν θα ελεγα οτι αξιζει τον κοπο να καιγομαστε κιολας........ "Android 6.0 Marshmallow: Πρόβλημα στη λειτουργία των ξυπνητηριών" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427993 Και επειδη το ξυπνητηρι ειναι για την δουλεια μου, μη σας πω κιολας οτι καλο ειναι οπως ειναι το Μ9 !! Καλυτερα να μεινει απροβληματιστο !!! Άστο βρε μην το σκαλίζεις, το κινητό πετάει. :D Πάντως πέραν την πλάκας, οσο το δούλεψα στην συνάντηση , είδα ότι δεν έχει θέματα θερμοκρασιών όπως λέει ο κάθε άσχετος και φυσικά ο πιθανός υποχρονισμός του δεν επηρρεάζει στο ελάχιστο την λειτουργία του. Προσωπικά το βρήκα πιο γρήγορο από το Μ8, πράγμα που σημαίνει ότι ο SD 810 κυριολεκτικά σπέρνει πανικό στο διάβα του, άν σκεφτούμε ότι του έχουν ρίξει και απόδοση. Τελικά αυτό ήταν το πιο αδικημένο κινητό για το 2015. Κρίμα γιατί για άλλη μία χρονιά έκανε εξαιρετική δουλειά η HTC. Δεν πειράζει πάμε για το Μ10 τώρα :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχεις ένα δίκιο αλλά το μ9 έγινε ένα τηλέφωνο αντάξιο της σειράς Μ μετά τα update.γι αυτό κ τώρα έξι μήνες μετά την πρώτη μου απόπειρα κ αλλαγή δε όλες τις άλλες ναυαρχίδας γύρισα κ δε το κουνάω μέχρι το Μ10.ακόμα κ η μπαταρία εφτιαξε για τη χρήση που του κάνω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχεις ένα δίκιο αλλά το μ9 έγινε ένα τηλέφωνο αντάξιο της σειράς Μ μετά τα update.γι αυτό κ τώρα έξι μήνες μετά την πρώτη μου απόπειρα κ αλλαγή δε όλες τις άλλες ναυαρχίδας γύρισα κ δε το κουνάω μέχρι το Μ10.ακόμα κ η μπαταρία εφτιαξε για τη χρήση που του κάνω... Ναι μεν αλλα. Πες μου μια ναυαρχίδα που δεν έχει θέματα τον πρώτο καιρό. Απλά εδώ πέσανε να την φάνε την HTC οι χατερς λες και οι άλλοι είναι καλυτεροι. Όχι ότι αυτό απαλασσει την HTC από τις ευθύνες της, αλλά βάλε και την τιμή που δεν πέφτει σε σχέση με lg και Samsung και να πως φέτος βρέθηκα χωρίς HTC μετά απο one s,one x, M7,M8. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ότι το πολεμάνε το m9 είναι γεγονός , επειδή πέρασαν από τα χέρια μου ναυαρχιδες αυτό είναι με τα λιγότερα προβλήματα και ας τραγουδάνε όσο θέλουν κάποιοι άλλοι τεσπα ...............μια απορία , μπορούμε να επιλέξουμε τις ρυθμίσεις ήχου που θέλουμε στα προφίλ που έχει; αλλάζουν αυτόματα; δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ότι το πολεμάνε το m9 είναι γεγονός , επειδή πέρασαν από τα χέρια μου ναυαρχιδες αυτό είναι με τα λιγότερα προβλήματα και ας τραγουδάνε όσο θέλουν κάποιοι άλλοι τεσπα ...............μια απορία , μπορούμε να επιλέξουμε τις ρυθμίσεις ήχου που θέλουμε στα προφίλ που έχει; αλλάζουν αυτόματα; δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό ετσι ακριβως οπως τα λετε παιδες,κ γω ηρθα στην Htc απο τον φιλο μου "giannis12a",αλλαξα παρα πολλες συσκευες,αλλα ο ερωτας του sense με συνδιασμο φινετσας δεν υπαρχει αλλου κ ας το πολεμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ετσι ακριβως οπως τα λετε παιδες,κ γω ηρθα στην Htc απο τον φιλο μου "giannis12a",αλλαξα παρα πολλες συσκευες,αλλα ο ερωτας του sense με συνδιασμο φινετσας δεν υπαρχει αλλου κ ας το πολεμουν. Έτσι έτσι, sense ftw. ❤ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ετσι ακριβως οπως τα λετε παιδες,κ γω ηρθα στην Htc απο τον φιλο μου "giannis12a",αλλαξα παρα πολλες συσκευες,αλλα ο ερωτας του sense με συνδιασμο φινετσας δεν υπαρχει αλλου κ ας το πολεμουν. Συμφωνώ απόλυτα μετά το m9 ότι και να πιάσω μού φαίνεται αργό.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μου κάνει εντύπωση που πουθενά δεν γίνεται εκτενή αναφορά στη θήκη dot view (και δεν μιλάω για το φόρουμ μας) Με διαφορά το πιο χρηστικό αξεσουάρ που έχω χρησιμοποιήσει σε κινητό ή τάμπλετ. Και ναι, παίζει και arcanoid :p Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μπορεί να είναι χρήσιμη αυτή η θήκη φίλε αλλά δεν βρίσκεις πιο άσχημη στην αγορά ,ίσως γι αυτό και δεν την προτιμά ο κόσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σήμερα αναμένεται η αναβάθμιση σε Android 6 για τα unlocked Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 α ναι;για να δούμε, κάνα καλό θέμα που έχει διαφανους φακέλους γνωρίζεται ; δε θέλω αυτό το μαύρο που έχει τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Άστο βρε μην το σκαλίζεις, το κινητό πετάει. :D Πάντως πέραν την πλάκας, οσο το δούλεψα στην συνάντηση , είδα ότι δεν έχει θέματα θερμοκρασιών όπως λέει ο κάθε άσχετος και φυσικά ο πιθανός υποχρονισμός του δεν επηρρεάζει στο ελάχιστο την λειτουργία του. Προσωπικά το βρήκα πιο γρήγορο από το Μ8, πράγμα που σημαίνει ότι ο SD 810 κυριολεκτικά σπέρνει πανικό στο διάβα του, άν σκεφτούμε ότι του έχουν ρίξει και απόδοση. Τελικά αυτό ήταν το πιο αδικημένο κινητό για το 2015. Κρίμα γιατί για άλλη μία χρονιά έκανε εξαιρετική δουλειά η HTC. Δεν πειράζει πάμε για το Μ10 τώρα :happy: Δεν ξερω να το σκαλιξω αν και να ηξερα δεν θα το εκανα γιατι μου αρεσει πολυ και με ικανοποιει παρα πολυ η αποδοση του !!!! Χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις και εσυ γιατι πολλες φορες το εχω πει και εγω, οτι το Μ9 ΔΕΝ υπερθερμενεται ΚΑΘΟΛΟΥ !!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μεν αλλα. Πες μου μια ναυαρχίδα που δεν έχει θέματα τον πρώτο καιρό. Απλά εδώ πέσανε να την φάνε την HTC οι χατερς λες και οι άλλοι είναι καλυτεροι. Όχι ότι αυτό απαλασσει την HTC από τις ευθύνες της, αλλά βάλε και την τιμή που δεν πέφτει σε σχέση με lg και Samsung και να πως φέτος βρέθηκα χωρίς HTC μετά απο one s,one x, M7,M8. 1000000% συμφωνω !! και επειδη απλα λενε χωρις να εχουν Μ9 και ολα τα ακυρα σχολια περι ζεσταματος, χαιρομαι που το αναφερετε !! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ απόλυτα μετά το m9 ότι και να πιάσω μού φαίνεται αργό.....;) οοοο ναι !!ναι !! και σουπερ σχεδιασμο και σουπερ αποδοση !! Haters going ot hate........ :lol::lol: Edited December 25, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια πολλά,η κάμερα βελτιώθηκε γιατί όταν το είχα δοκιμάσει με είχε απογοητεύσει θα έλεγα ότι του m8 ήταν ανώτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Απο τις παρα μα παρα πολυ καλες καμερες της αγορας και κανονικες λειτουργιας θερμοκρασιες !!! Διαβαζω οτι πολυ ψηφισανε την μεγαλητερη απογοητευση του 2015 το Μ9. Ενοουνε οτι απογοητευτηκαν που δεν το πηραν ?? Γιατι να το πηραν και να απογοητευτηκαν δεν παιζει !! :lol::lol: Κατι που κανεις δεν εθιξε ειναι το θεμα συνδεσημοτητας του Μ9. Σε σχεση με Samsung που ξερω συγκεκριμενα - οποιοδηποτε μοντελο - ειναι ετη φωτος πιο μπροστα !! Διαβασα και το facebook Samsung και λυπηθηκα προγματικα με τοσα προβληματα που εχουν !! Edited December 27, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ερωτευμενος με το Μ8 μου εχω φυγει απο htc χωρις να εχω κανενα παραπονο απο το καλοκαιρι με ενα Lg G4 και μετα απο μια ατυχη στιγμη που ειχα σημερα που μαλλον μπρικαρε με βλεπω να γυριζω παλι με ενα Μ9 ... ακουω πολλα ασχημα ειδικα απο αυτους που δεν το εχουν αλλα πιο smooth συσκευη εγω δεν εχω δει πουθενα ... και το sense δεν μπορεσα ποτε να το ξεχασω ... για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Προσωπικά και αφού έχω περάσει από όλες τις λεγόμενες ναυαρχιδες, το m9 είναι η μονή συσκευή που μετάνιωσα που την έδωσα.Το μονό κακό της είναι ότι δυστυχώς ακόμα κρατάει πολύ υψηλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εγω μετα τις βολτες στις υπολοιπες εταιριες ξαναγυρισα κ περιμενω Μ10 πια.δε ξαναμπαινω σε διαδικασια αλλαγης.Σε android ειναι η πιο αξιολογη προταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εγω μετα τις βολτες στις υπολοιπες εταιριες ξαναγυρισα κ περιμενω Μ10 πια.δε ξαναμπαινω σε διαδικασια αλλαγης.Σε android ειναι η πιο αξιολογη προταση. + 1 και από εμένα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Ωραία, ας πούμε τώρα για τον ήχο του. Αν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε το κινητό ως mp3 player, συνδέστε ενα καλό ζευγάρι ακουστικά κλειστού τύπου (ουδέτερο, όχι beats που υπερτονίζουν τα μπάσα), ενεργοποιείστε το dolby... και προσοχή στο κουμπάκι volume up ;) Δώρο στα αυτιά σας. Edited December 28, 2015 by Muck Smith Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εγω μετα τις βολτες στις υπολοιπες εταιριες ξαναγυρισα κ περιμενω Μ10 πια.δε ξαναμπαινω σε διαδικασια αλλαγης.Σε android ειναι η πιο αξιολογη προταση. ισχυει 100% Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ωραία, ας πούμε τώρα για τον ήχο του. Αν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε το κινητό ως mp3 player, συνδέστε ενα καλό ζευγάρι ακουστικά κλειστού τύπου (ουδέτερο, όχι beats που υπερτονίζουν τα μπάσα), ενεργοποιείστε το dolby... και προσοχή στο κουμπάκι volume up ;) Δώρο στα αυτιά σας. εγω πηρα αυτα εδω http://www.ebay.com/itm/131287231833?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT απο Αγγλια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εγω μετα τις βολτες στις υπολοιπες εταιριες ξαναγυρισα κ περιμενω Μ10 πια.δε ξαναμπαινω σε διαδικασια αλλαγης.Σε android ειναι η πιο αξιολογη προταση. +1000000 για εμενα !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ωραία, ας πούμε τώρα για τον ήχο του. Αν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε το κινητό ως mp3 player, συνδέστε ενα καλό ζευγάρι ακουστικά κλειστού τύπου (ουδέτερο, όχι beats που υπερτονίζουν τα μπάσα), ενεργοποιείστε το dolby... και προσοχή στο κουμπάκι volume up ;) Δώρο στα αυτιά σας. Oh YES!!!!! http://www.ebay.com/itm/AKG-By-HARMAN-Black-Stereo-In-ear-Earphone-pouch-For-IPhone-iPod-iPad-954/111767730192?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3Dd6e9fcc6c132468d87de1be2f56288a8%26pid%3D100033%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D111767730192 Δεν έχω λόγια! Ψάρωμα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 μια χαρα ειναι με τα απλα ακουστικα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Για να εξηγούμαι, το Μ9 δεν το εχω. Το έχει κολλητός. Έχω ομως τ' ακουστικά και τα δουλεύω με το κυριως με mp3 μου. Επειδή τα ξερω λοιπον καλά, ειχα την περιέργεια να τ' ακούσω στο Μ9. Στο αποτέλεσμα παει το ψάρωμα. Με κάθε ειλικρίνεια, δεν το περίμενα. .... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts