gms Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Αν τα πράγματα είναι όπως στο Μ8 που μάλλον θα είναι, με το unroot δεν θα μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις OTA. Παραμένει το system τροποποιημένο και παθαίνει soft brick. Χρειάζεται επομένως επαναφορά ενός καθαρού backup για να περαστεί το OTA. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Λεβεντες υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος για το πως το κανουμε root και μετα unroot; επισης αν γινει root και το επαναφερουμε θα παιρνει ΟΤΑ αναβαθμισεις κανονικα; edit επισης για να περασουμε χειροκινητα μια αναβαθμιση απο που την κατεβαζουμε και ποιος ειναι ο τροπος; Καλησπερα για να κανεις root την συσκευη σου θα πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα τον bootloader μεσω του htc dev υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες , που θα βρεις τον τροπο για το root ota custom recovery και rom στο xda http://forum.xda-developers.com/one-m9 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπερα για να κανεις root την συσκευη σου θα πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα τον bootloader μεσω του htc dev υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες , που θα βρεις τον τροπο για το root ota custom recovery και rom στο xda http://forum.xda-developers.com/one-m9 Οκ ευχαριστώ, επειδή το πήρα μεταχειρισμένο υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου λέει αν είναι ξεκλειδωμενος η όχι ο bootloader ; επίσης πως θα καταλάβω αν είμαι στο τελευταίο επίσημο firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Οκ ευχαριστώ, επειδή το πήρα μεταχειρισμένο υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου λέει αν είναι ξεκλειδωμενος η όχι ο bootloader ; επίσης πως θα καταλάβω αν είμαι στο τελευταίο επίσημο firmware; Με σβηστη συσκευη πατα το volume down και το πληκτρο on off μεχρι να μπει η συσκευη στο μενου του bootloader εκει θα δεις την γραφει αν λεει locked ειναι κλειδωμενος , δεν νομιζω να το πηρες με ξεκλειδωτο boot. αλλιως θα δεις το unlocked Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Με σβηστη συσκευη πατα το volume down και το πληκτρο on off μεχρι να μπει η συσκευη στο μενου του bootloader εκει θα δεις την γραφει αν λεει locked ειναι κλειδωμενος , δεν νομιζω να το πηρες με ξεκλειδωτο boot. αλλιως θα δεις το unlocked Ωραίος φίλε σ ευχαριστώ πολύ , locked γράφει ,άρα μπορώ να πάρω κανονικά ΟΤΑ αναβάθμιση; επίσης πως μπορώ να δω αν έγινε root ; είναι εφικτό αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ωραίος φίλε σ ευχαριστώ πολύ , locked γράφει ,άρα μπορώ να πάρω κανονικά ΟΤΑ αναβάθμιση; επίσης πως μπορώ να δω αν έγινε root ; είναι εφικτό αυτό ; Ναι βεβαια μπορεις να παρεις OTA κανονικα , και οχι η συσκευη σου δεν ειναι root ειναι κλειδωμενη :) Αστο οπως ειναι και να χαρεις την συσκευη σου , θα ερθει και η αναβαθμιση , αν στην πορεια βαρεθεις και θες κατι παραπανω εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Να σαι καλά φίλε, σ ευχαριστώ, κάτι τελευταίο, το αν έγινε root φαίνεται; Αν το έκανε δηλαδή ο προηγούμενος κάτοχος του κινητού Edited November 13, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Να σαι καλά φίλε, σ ευχαριστώ, κάτι τελευταίο, το αν έγινε root φαίνεται; Oχι δεν εχει γινει root στην συσκευη σου, δεν νομιζω ο προηγουμενος κατοχος να ξεκλειδωσε τον bootloader να εκανε root και μετα να το ξανακλειδωσε ,οχι οτι δεν γινετε, γινετε.. αλλα δεν νομιζω να το εκανε χρειαζεται συγκεκριμενη διαδικασια σε ξεκλειδωτη συσκευη για να την ξανα κανεις 100% official. Aρα μην ανυσυχεις η συσκευη σου ειναι κλειδωμενη. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 εχετε να προτεινετε ακουστικα hands free με μικροφωνο ; πιο πολυ μ ενδιαφερει για κλησεις - συνομιλιες παρα για μουσικη ,αν ειναι και μονό ακομη καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπερα, ειμαι καινουργιο μελος εδω. Εχω εδω και 2 μηνες το HTC one M9 και απλα θελω να πω την εμπειρια μου. Επιστημονικος συνεργατης στο πανεπιστημιο ειμαι οποτε χρησιμοποιω το κινητο για δουλεια και για αυτο θα αναφερθω ! :):) Την πρωτη μερα που το αναψα και ξεκινησα να το χρησιμοποιω, ναι, ζεσταθηκε πολυ. Την ιδια μερα εκανε αναβαθμηση στο λειτουργικο του και απο τοτε οτι και αν κανω η μεγιστη θερμοκρασια ειναι οχι μεγαλυτερη απο 37 βαθμους - εχω μετρητη θερμοκρασιας γιαυτο και το λεω με νουμερο. Τωρα, και με browsing ή οποιαδηποτε αλλη λειτουργια ναι μεν ανεβαζει λιγο θερμοκρασια αλλα οχι πανω απο την προαναφερθησα !! Ζεσταινεται αλλα δεν υπερθερμενεται !!! Κατα την ταπεινη μου γνωμη σχεδον ολα τα 8απυρηνα ζεσταινονται εκτος αν καποιος με διορθωσει....... Οσον αφορα την μπαταρια με κανονικη χρηση και ανοιχτα και wifi + bluetooth - το βραδι το σβηνω - η μπαταρια διαρκει μεριπου 5 μερες !! Εχω κανει κανονικα τις φορτησεις του !! Εχω και wireless charging και ετσι ΑΝ υπηρχε καμια πιθανοτητα να ζεσταθει κατα την φορτηση, αυτη πλεον δεν υφισταται !! Στο θεμα καμερα αυτο εχει βελτιωθει με οτι τα μελη εχουν προαναφερει σχετικα με τις ρυθμισεις στην καμερα !! Απο συνδεσημοτητα σε wifi + bluetooth δεν απο συνδεεται ποτε !!!! Το bluetooth ειναι εδω και 2 μηνες συνεχεια συνδεδεμενο !!! Τωρα απο σχεδιασμο μου αρεσει παρα πολυ καθοτι ειμαι οπαδος του μεταλλικου look σε μια συσκευη !! Μπορω να παραθεσω και βιντεο με ασυρματη φορτηση και θερμοκρασια κατα την φορτηση για οσους ενδιαφερονται.... Ευχαριστω :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Καλημέρα Nippon , 5 μέρες σου αντέχει η μπαταρία ; πρώτη φορά ακούω smartphone να αντέχει τόσο , εμένα μου βγάζει με Wi-Fi και λίγο ζάπινγκ δύο μέρες ,αν κάνω χρήση data κατεβαίνω απότομα στην μια μέρα ,την μπαταρία από το m9 δεν την λες και άσχημη, σε σχέση με πολλά άλλα κινητά είναι πολύ καλή, δεν μας έκανες μια αναφορά για τον δέκτη GPS , επίσης θα μου ενδιέφερε να μάθω ποιο είναι αυτό που χρησιμοποιείς για την ασύρματη φόρτιση ώστε να πάρω και εγώ ένα , γίνεται καλύτερη (ποιο σωστή )η φόρτιση με αυτόν τον τρόπο; τέλος να σου πω και εγω ότι το m9 σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι κορυφή, λίγο στις φώτο μας τα χαλάει αλλά παλεύεται Edited November 23, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους Επειδή ( παρά τα όποια αρνητικά της κάμερας ) , ενδιαφέρομαι για την συσκευή ως αντικαταστάτη του iphone 6 που έχω , θα ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή ( ή το λογισμικό) έχει δυνατότητα κλειδώματος σε περίπτωση κλοπής , έτσι ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει και επίσης να μην μπορούν να δούν τα αρχεία που υπάρχουν μέσα ( φωτογραφίες , emails κτλπ) Δεδομένου ότι θα δουλέυω την συσκευή και για επαγγελματικούς λόγους , ουσιαστικά , θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του cloud locked που υπάρχει στο iphone. Παρακαλώ , όποιος φίλος γνωρίζει , ας μου απαντήσει . Αν είχε και iphone πιο πριν, ακόμη καλύτερα , γιατί θα καταλαβαίνει απόλυτα το ερώτημά μου . Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους Επειδή ( παρά τα όποια αρνητικά της κάμερας ) , ενδιαφέρομαι για την συσκευή ως αντικαταστάτη του iphone 6 που έχω , θα ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή ( ή το λογισμικό) έχει δυνατότητα κλειδώματος σε περίπτωση κλοπής , έτσι ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει και επίσης να μην μπορούν να δούν τα αρχεία που υπάρχουν μέσα ( φωτογραφίες , emails κτλπ) Δεδομένου ότι θα δουλέυω την συσκευή και για επαγγελματικούς λόγους , ουσιαστικά , θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του cloud locked που υπάρχει στο iphone. Παρακαλώ , όποιος φίλος γνωρίζει , ας μου απαντήσει . Αν είχε και iphone πιο πριν, ακόμη καλύτερα , γιατί θα καταλαβαίνει απόλυτα το ερώτημά μου . Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γεια σου φιλε , μιας και αυτο που ρωτας ειναι θεμα android και οχι του συγκεκριμενου κινητου σου προτεινω να θεσεις την ερωτηση σου εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6411076#post6411076 δεν ξερω αν η htc εχει κατι δικο της που να κανει αυτο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους Επειδή ( παρά τα όποια αρνητικά της κάμερας ) , ενδιαφέρομαι για την συσκευή ως αντικαταστάτη του iphone 6 που έχω , θα ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή ( ή το λογισμικό) έχει δυνατότητα κλειδώματος σε περίπτωση κλοπής , έτσι ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει και επίσης να μην μπορούν να δούν τα αρχεία που υπάρχουν μέσα ( φωτογραφίες , emails κτλπ) Δεδομένου ότι θα δουλέυω την συσκευή και για επαγγελματικούς λόγους , ουσιαστικά , θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του cloud locked που υπάρχει στο iphone. Παρακαλώ , όποιος φίλος γνωρίζει , ας μου απαντήσει . Αν είχε και iphone πιο πριν, ακόμη καλύτερα , γιατί θα καταλαβαίνει απόλυτα το ερώτημά μου . Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπερα το αντιστιχο κλειδωμα στα android -htc γινεται μεσω της διαχειρισης συσκευης android , κανεις συνδεση απο το pc σου και εχεις επιλογη για κλειδωμα της συσκευης. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπερα το αντιστιχο κλειδωμα στα android -htc γινεται μεσω της διαχειρισης συσκευης android , κανεις συνδεση απο το pc σου και εχεις επιλογη για κλειδωμα της συσκευης. Καλησπέρα , ευχαριστώ για την απάντηση Πρακτικά , αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι αντίστοιχο με την προστασία του iphone ?? Καλύτερο / χειρότερο ?? Ουσιαστικά , είναι οκ ο κάτοχος , ότι με συσκευή android , δεν θα έχει κάποιος πρόσβαση στα δεδομένα του , σε περίπτωση απώλειας της συσκευής ?? Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπέρα , ευχαριστώ για την απάντηση Πρακτικά , αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι αντίστοιχο με την προστασία του iphone ?? Καλύτερο / χειρότερο ?? Ουσιαστικά , είναι οκ ο κάτοχος , ότι με συσκευή android , δεν θα έχει κάποιος πρόσβαση στα δεδομένα του , σε περίπτωση απώλειας της συσκευής ?? Προσωπικα δεν γνωριζω ποια ειναι η προστασια του μηλου :( και δεν εχω κλειδωσει ποτε καποια συσκευη μου για να σου πω με ασφαλεια τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις , φανταζομαι gmail εχεις κανε ενα κοπο και συνδεσου στο android device manager να δεις τι προσφερει .Απο κει και επειτα υπαρχουν εφαρμογες στο store που κανουν περισσοτερα Παραδειγμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Καλημέρα Nippon , 5 μέρες σου αντέχει η μπαταρία ; πρώτη φορά ακούω smartphone να αντέχει τόσο , εμένα μου βγάζει με Wi-Fi και λίγο ζάπινγκ δύο μέρες ,αν κάνω χρήση data κατεβαίνω απότομα στην μια μέρα ,την μπαταρία από το m9 δεν την λες και άσχημη, σε σχέση με πολλά άλλα κινητά είναι πολύ καλή, δεν μας έκανες μια αναφορά για τον δέκτη GPS , επίσης θα μου ενδιέφερε να μάθω ποιο είναι αυτό που χρησιμοποιείς για την ασύρματη φόρτιση ώστε να πάρω και εγώ ένα , γίνεται καλύτερη (ποιο σωστή )η φόρτιση με αυτόν τον τρόπο; τέλος να σου πω και εγω ότι το m9 σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι κορυφή, λίγο στις φώτο μας τα χαλάει αλλά παλεύεται Καλησπερα φιλε μου, ναι αντεχει 5 μερες τσιμα τσιμα βεβαια, μετα απο τις φορτησεις που εχω κανει. Το GPS δεν το εχω ανοιχτο εχω ομως το NFC μονιμως ανοιχτο !! Να τονισω οτι δεν κατεβαζω μεσω κινητου τιποτα εκτος απο το να μπαινω στο facebook ή να βλεπω το email μου....... Ειχα ενα MLS και ενα κινεζικο no name πριν και κατα κυριο λογο πηρα HTC M9 γιατι ακουσα για αξιοπιστια σε ασυρματη συνδεσιμοτητα και σημα επικοινωνιας και οντως το κινητο ειναι δυνατο πολυ !!!! Ως ασυρματη φορτηση χρησιμοποιω ενα κιτ που αγορασα απο ebay. Τις φωτο μου δεν μπορω λογω μεγεθους μνημης να τις ανεβασω δυστυχως και δεν ξερω αν προβλεπεται να ποσταρω ebay link για να μπορεσω να σε κατατοπισω.......Αν μπορω και εχω αδεια απο διαχειρηστες οκ !! :) Edited November 23, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 φυσικα φιλε και επιτρεπεται να δωσεις link :) το NFC γιατι το εχεις συνεχεια ανοιχτο; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 μολις δωσουν το Μ9s θα το παρω. Ποσο ομορφο τηλεφωνακι ρε γμτ. Μου λειπει η ποιοτητα και η sense. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 μολις δωσουν το Μ9s θα το παρω. Ποσο ομορφο τηλεφωνακι ρε γμτ. Μου λειπει η ποιοτητα και η sense. Συμπλήρωσα 3 μήνες με την συσκευή..... Το τηλέφωνο σε συνδυασμό με το sense είναι απλά......έρωτας!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) φυσικα φιλε και επιτρεπεται να δωσεις link :) το NFC γιατι το εχεις συνεχεια ανοιχτο; :rolleyes: Το εχω λογω της δουλειας μου με υπολογιστη που τρεχω προγραματα εξομοιωσης και δεν πρεπει να σβηνει !! ΟΚ !! Δινω δυο link. Το ενα βιτεο και το αλλο απο ebay αυτο που αγορασα συμφωνα με το βιντεο........ Το κινητο με το module ειναι μεσα στην θηκη της HTC active waterproof case οποτε το συνολο παραμενει προστατευμενο απο στοιχεια εξωτερικα... http://www.ebay.co.uk/itm/281721402242?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=580726728113&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Edited November 23, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το εχω λογω της δουλειας μου με υπολογιστη που τρεχω προγραματα εξομοιωσης και δεν πρεπει να σβηνει !! ΟΚ !! Δινω δυο link. Το ενα βιτεο και το αλλο απο ebay αυτο που αγορασα συμφωνα με το βιντεο........ Το κινητο με το module ειναι μεσα στην θηκη της HTC active waterproof case οποτε το συνολο παραμενει προστατευμενο απο στοιχεια εξωτερικα... http://www.ebay.co.uk/itm/281721402242?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=580726728113&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ωραιος ,ευχαριστω πολυ, βλεπω εισαι οργανωμενος :) η case ειναι λιγο ακυρη για τα δικα μου γουστα ,αλλα μπροστα στην ασφαλεια ολα υπομενονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) ωραιος ,ευχαριστω πολυ, βλεπω εισαι οργανωμενος :) η case ειναι λιγο ακυρη για τα δικα μου γουστα ,αλλα μπροστα στην ασφαλεια ολα υπομενονται Ευχαριστω dimtz !!. Επειδη ειναι για εμενα πολυ μα πολυ αξιοπιστο εργαλειο για την δουλεια μου - γιαυτο και αλλοστε το αγορασα, λογω αξιοπιστιας καθοτι ειχα βαρεθει να κολλαει και να σβηνει το κινητο που ειχα πιο πριν - αποφασισα να εχω μια θηκη που να προστατευει απο νερα και πτωσεις. Δεν ειμαι τοσο πολυ της εμφανισης οσο του να μπορω να εχω την συσκευη μου προστατευμενη. Ενταξι, για να πω και την αληθεια θα ηθελα να υπηρχε σε κανενα 2,3 χρωματα παραπανω αλλα κανενα προβλημα και ετσι που ειναι....... Σε λιγο καιρο θα ντυθει με χρυσο carbon και θα αποκτησει ομορφια και αξια !! Εννοω ΟΧΙ αυτοκολλητο carbon αλλα πραγματικο με ρυτινες....Θα το παρουσιασω εδω στο φορουμ... :):) Edited November 24, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Συμπλήρωσα 3 μήνες με την συσκευή..... Το τηλέφωνο σε συνδυασμό με το sense είναι απλά......έρωτας!;) To καλυτερο κινητο που ειχα ποτε ηταν το Μ8. Το λεω και το ξαναλεω. Θα αγοραζα παλι το Μ9 άλλα δεν χωνευω τον 810 οποτε περιμενω το Μ9s με τον Helio X10 που εχει και ανωτερη καμερα με OIS. μολις γινει διαθεσιμο Ευρωπη θα το παρω και ας εχει 2gb ram. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 To καλυτερο κινητο που ειχα ποτε ηταν το Μ8. Το λεω και το ξαναλεω. Θα αγοραζα παλι το Μ9 άλλα δεν χωνευω τον 810 οποτε περιμενω το Μ9s με τον Helio X10 που εχει και ανωτερη καμερα με OIS. μολις γινει διαθεσιμο Ευρωπη θα το παρω και ας εχει 2gb ram. M9s ? M9+ εννοειες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts