Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M9)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο δεν είναι πιο γρήγορο?

σαφέστατα και είναι γρηγορότερο το m9,όσοι τα έχουν και τα 2 η τα είχαν μπορούν να γράψουν και την γνώμη τους.

Στην κάμερα μόνο μου φαίνεται πιο αργό,κατά τα άλλα το m9 υποδειγματικό στην χρήση του.

Κι όσο κι αν το πίεσα πάνω από 56 βαθμούς CPU δεν είδα.

όλα είναι παραπληροφόρηση νομίζω,με το g3 χτυπούσα 60άρια,με το s4 και παραπάνω,με το s6 παρόμοιά,ο 810 είναι το πρόβλημα?κι επίσης και στα benchmarks τα πάει μία χαρά,κανένα δεν βγάζει το υποτιθέμενο μεγάλο σκορ του s6 όμως σαν εμπειρία χρήσης είναι top.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σαφέστατα και είναι γρηγορότερο το m9,όσοι τα έχουν και τα 2 η τα είχαν μπορούν να γράψουν και την γνώμη τους.

Στην κάμερα μόνο μου φαίνεται πιο αργό,κατά τα άλλα το m9 υποδειγματικό στην χρήση του.

όλα είναι παραπληροφόρηση νομίζω,με το g3 χτυπούσα 60άρια,με το s4 και παραπάνω,με το s6 παρόμοιά,ο 810 είναι το πρόβλημα?κι επίσης και στα benchmarks τα πάει μία χαρά,κανένα δεν βγάζει το υποτιθέμενο μεγάλο σκορ του s6 όμως σαν εμπειρία χρήσης είναι top.

Το θέμα είναι ότι όταν έχει να διαχειριστεί μια οθόνη πολύ μικρότερων απαιτήσεων, είναι αρκετά αυτά?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

για βαλε ενα παιχνιδι με μεγαλο frame rate...

αυτο εννοεις το ζορισες;

εκανες ολες τις αναβαθμισεις;

την συσκευη την κρατησα λιγες μερες,σε σχεση με το s6 σαν συνολο ,ειναι υπερτιμημενο.

Συμφωνω στην εμπειρια χρησης, ισως ανωτερη απο του s6 αλλα δεν φερνει κατι το καινουριο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Κάτι το πρωτοποριακό δεν φέρνει,συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.οχι όμως ότι θα την βάλω σαν συσκευή στα κινητά με περσινά specs,σε καμία περίπτωσή!ούτε αδύναμο είναι ούτε και χωλαίνει κάπου χοντρά.

Το s6 ναι υπερτερεί σε κάποια πράγματά και δεν αντιλέγω.

Και φυσικά,θετικό το ότι η θερμοκρασία του δεν ψήνει.κι αν κάποιος είναι από Ηράκλειο το κάνουμε κι ενα test με οποίο game επιθυμεί.με rr πάντως κανένα θέμα.και προς Θεού,ξέρω πως να ζορίσω ενα κινητό,δεν είμαι σημερινός.

Επίσης κι ενα camera compare μεταξύ s6,one m9.

Στις νυχτερινές δυστυχώς σήμερα φυσούσε και του galaxy είναι κάπως κουνημένες.

Και τα 2 κινητά ρυθμισμένα για να μου δώσουν ενα καλό αποτέλεσμά.

https://flic.kr/s/aHsk7vwqBv

Μπορεις να τρεξεις το Geekbench3 και να μας δωσεις ενα screenshot?

Κάτι το πρωτοποριακό δεν φέρνει,συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.οχι όμως ότι θα την βάλω σαν συσκευή στα κινητά με περσινά specs,σε καμία περίπτωσή!ούτε αδύναμο είναι ούτε και χωλαίνει κάπου χοντρά.

Το s6 ναι υπερτερεί σε κάποια πράγματά και δεν αντιλέγω.

Και φυσικά,θετικό το ότι η θερμοκρασία του δεν ψήνει.κι αν κάποιος είναι από Ηράκλειο το κάνουμε κι ενα test με οποίο game επιθυμεί.με rr πάντως κανένα θέμα.και προς Θεού,ξέρω πως να ζορίσω ενα κινητό,δεν είμαι σημερινός.

Επίσης κι ενα camera compare μεταξύ s6,one m9.

Στις νυχτερινές δυστυχώς σήμερα φυσούσε και του galaxy είναι κάπως κουνημένες.

Και τα 2 κινητά ρυθμισμένα για να μου δώσουν ενα καλό αποτέλεσμά.

https://flic.kr/s/aHsk7vwqBv

Με τα συγκριτικά που έχω δει μεχρι στιγμής μεταξύ Μ8 & Μ9, αν το 8 είχε την ίδια κάμερα με το 9, o χρήστης δεν θα αντιλαμβάνονταν καμία διαφορά.

Υπάρχουν βελτιώσεις αλλά δεν γινονται αντιληπτές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για εμένα η συσκευη δεν αξιζει ούτε και για δοκιμή.

Δεν πάει να ειναι super διαστημική smouth εμπειρία με κατώτερη οθονη και αυτονομια απο το m8 συν οτι θερμαίνεται περιςςοτερο ειναι deal breaker.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ορίστε και το test.[ATTACH]60595[/ATTACH]

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τις αοριστολογίες τύπου "δεν φέρνει κάτι καινούριο".

Σαν τι να φέρνει δηλαδή; Η εμπειρία χρήσης είναι αυτό που έχει σημασία και είναι μια χαρά και όπως λέτε ίσως καλύτερο του S6.

Τι άλλο να μπορεί να φέρει; Ποια είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας από πέρσι την οποία δεν την έχει;

Και αυτό πάει για όλες τις συζητήσεις. Και για το G4 που διάβαζα παρόμοια σχόλια. Λύσαμε τα προβλήματα τα σοβαρά και καθόμαστε και μετράμε με την μεζούρα τα bezels και την εμφάνιση (που είναι κάτι υποκειμενικό).

Δηλαδή το υπερδιαφημισμένο S6 τι το πρωτοποριακό έφερε πλην του gimmick Edge που το πληρώνεις πανάκριβα;

Μπερδεύετε νομίζω την βελτίωση με την πρωτοπορία και το καινούριο.

Η μία είχε το Μ8 που ήταν σούπερ και η άλλη το S5 που πήγε άσχημα. Η μία είχε να βελτιώσει πολλά πράγματα και η άλλη ελάχιστα.

Επίσης αυτά περί κάμερας του Μ8 που είναι καλύτερη, συγγνώμη αλλά δεν ισχύουν. Έχω δει δεκάδες φωτογραφίες του Μ9 και είναι σαφώς ανώτερο.

Αρνητικά φυσικά και έχει. Η μπαταρία προς το παρόν δεν είναι τίποτα το τρομερό (και του Μ8 βέβαια στην αρχή δεν ήταν και έστρωσε με τα updates φτάνοντας πριν το Λόλιποπ σε τρομερή απόδοση) και είναι πρόβλημα.

Αλλά αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και στο S6, η μπαταρία δεν είναι τίποτα σούπερ, κόσμος διαμαρτύρεται για την κατανάλωση RAM που υπάρχει κ.ο.κ.

Απλά στην μία περίπτωση τα προβλήματα κρύβονται κάτω από τον μανδύα της τρομερής βελτίωσης του S6 σε σχέση με το S5 και στην άλλη επειδή το Μ8 ήδη έκανε τα περισσότερα πράγματα σωστά, ξεχνάμε ότι αυτά γίνονται σωστά και στο M9.

Σαν τι να φέρνει δηλαδή; Η εμπειρία χρήσης είναι αυτό που έχει σημασία και είναι μια χαρά και όπως λέτε ίσως καλύτερο του S6.

Τι άλλο να μπορεί να φέρει; Ποια είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας από πέρσι την οποία δεν την έχει;

Και αυτό πάει για όλες τις συζητήσεις. Και για το G4 που διάβαζα παρόμοια σχόλια. Λύσαμε τα προβλήματα τα σοβαρά και καθόμαστε και μετράμε με την μεζούρα τα bezels και την εμφάνιση (που είναι κάτι υποκειμενικό).

Δηλαδή το υπερδιαφημισμένο S6 τι το πρωτοποριακό έφερε πλην του gimmick Edge που το πληρώνεις πανάκριβα;

Η μία είχε το Μ8 που ήταν σούπερ και η άλλη το S5 που πήγε άσχημα. Η μία είχε να βελτιώσει πολλά πράγματα και η άλλη ελάχιστα.

Επίσης αυτά περί κάμερας του Μ8 που είναι καλύτερη, συγγνώμη αλλά δεν ισχύουν. Έχω δει δεκάδες φωτογραφίες του Μ9 και είναι σαφώς ανώτερο.

Αρνητικά φυσικά και έχει. Η μπαταρία προς το παρόν δεν είναι τίποτα το τρομερό (και του Μ8 βέβαια στην αρχή δεν ήταν και έστρωσε με τα updates φτάνοντας πριν το Λόλιποπ σε τρομερή απόδοση) και είναι πρόβλημα.

Αλλά αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και στο S6, η μπαταρία δεν είναι τίποτα σούπερ, κόσμος διαμαρτύρεται για την κατανάλωση RAM που υπάρχει κ.ο.κ.

Απλά στην μία περίπτωση τα προβλήματα κρύβονται κάτω από τον μανδύα της τρομερής βελτίωσης του S6 σε σχέση με το S5 και στην άλλη επειδή το Μ8 ήδη έκανε τα περισσότερα πράγματα σωστά, ξεχνάμε ότι αυτά γίνονται σωστά και στο M9.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά εν μέρει, όντως το m8 ήταν ένα εξαιρετικό τηλέφωνο και ως εκ τούτου η htc είχε λιγότερα περιθώρια βελτίωσης σε σχέση π.χ. με την samsung ή την lg, αλλά κατά τη γνώμη η htc τρώει το κράξιμο δίοτι παρουσίασε μια συσκευή απλά για να τη βγάλει, χωρίς να βελτιώσει κάνενα από τα σημεία που πόναγε ο προκάτοχος, κάμερα & bezel, ταυτόχρονα σχεδιαστικά είναι ίδιο και απαρράλακτο με το m8 & το κερασάκι στην τούρτα είναι ο αμφιλεγόμενος 810. Βασικά δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο κάποιος που έχει το m8 να πάει σ'αυτό, ούτε και κάποιος νέος χρήστης να το επιλέξει από το m8.

Αν η htc είχε παρουσιάσει αυτό: http://pocketnow.com/2015/02/11/one-m9-renders , με μία πραγματικά καλή κάμερα & ακόμα καλύτερη αυτονομία(σε επίπεδα z3), θα ήταν μια πραγματική ανανέωση και ναι θα έφερνε κάτι καινούργιο.

Όσο για το s6 τα καλά σχόλια τα αποσπά λόγω της πολύ μεγάλης βελτίωσης που είχε από τον προκάτοχο αλλά δεν φτάνει αυτό, αν δεν είχε βγει το edge(που όντως είναι κάτι διαφορετικό) & δεν είχε και το σαφέστατα ανώτερο hardware σε σχέση με τον ανταγωνισμό το κράξιμο θα είχε πάει και σε αυτό σύννεφο.

Edited by bas13

Σαν τι να φέρνει δηλαδή;

Eνα νεο σχεδιο. Απο το Μ7 και μετα εχει παραμεινει στα ιδια. Το Μ8 με το Μ7 ειχε καποιες μικροδιαφορες και ηταν οκ, το Μ9 ειναι 98% ιδιο με το Μ8.

Να λοιπον μια αλλαγη που θα μπορουσε να φερει και θα ηταν και "πιασαρικη".

Η εμπειρία χρήσης είναι αυτό που έχει σημασία και είναι μια χαρά και όπως λέτε ίσως καλύτερο του S6.

Ειχα Μ8 και τωρα S6 edge και η εμπειρια χρησης τους ειναι πρακτικα το ιδιο εξαιρετικη.

Με μια λεξη: καμερα. Εβαλε εναν σενσορα με μεγαλυτερη αναλυση και τιποτα αλλο. OIS εχει? Οχι. f1.9 ή 1.8 εχει? Οχι. Αρα τι ακριβως εκανε στον τομεα της καμερας? Πρακτικα τιποτα γιατι ο,τι κερδισε την ημερα, το εχασε το βραδυ απο την UP.

Η μπαταρία προς το παρόν δεν είναι τίποτα το τρομερό (και του Μ8 βέβαια στην αρχή δεν ήταν και έστρωσε με τα updates φτάνοντας πριν το Λόλιποπ σε τρομερή απόδοση) και είναι πρόβλημα.

H μπαταρια του Μ8 ηταν day one ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Το μοναδικο κινητο απο αυτα που ειχα που με εβγαζε 2 ημερες χρησης.

Με μια προταση: η HTC ειχε τη λιγοτερη δουλεια να κανει απο περσι και ουτε καν αυτη δεν εκανε (ιδιο σχεδιο, καμια τολμη σε καμερα).

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ορίστε και το test.[ATTACH]60595[/ATTACH]

Καταρχην να σε ευχαριστησω για το τεστ και την ταχυτητα που το εδωσες!

Το τεστ που επισυναπτω ειναι απο το δικο μου Μ8 που μολις ετρεξα.

Το προβλημα στις υλοποιησεις της qualcomm παντα ηταν στην single core αποδοση.

Βλεπουμε μια ολοκαινουρια αρχιτεκτονικη qualcomm 810@2ghz με ολα τα νεα καλουδια της ARM8 να αποδιδει μολις 22% περισσοτερο απο ενα τσιπ 2 ετων αρκετα παλαιοτερης αρχιτεκτονικης και υλοποιησης...

Το εχω ξαναπει, μπορει οι πολλοι πυρινες και τα multicore να κανουν παπαδες στα android με τους qualcomm αλλα αν σκεφτει κανεις οτι το iphone 5s (1.3ghz)!!! χτυπαει 1400αρια απο προπερσι και το iphone 6 (1.4ghz)!!! χτυπαει 1650αρια απο περσυ κατι παιζει με την υλοποιηση της qualcomm.

Το λεω αυτο γιατι για να δει κανεις διαφορα στην αποδοση, που ειναι το ανοιγμα εφαρμογων, εναλλαγη, εκτελεση απλων τασκ και οτιδηποτε γινεται πανω στο UI πρεπει να εχει πολυ ισχυρη single core αποδοση, κατι που οι qualcomm ποτε δεν ειχαν. Γιαυτο παντα τα iphone θα φαινεται οτι τρεχουν κατι τις τα παντα ταχυτερα. Ευτυχως τουλαχιστο που το sence ειναι πολυ καλα γραμμενο και μπορουμε και εχουμε παρομοια εμπειρια με τα iphone κατι που δεν συμβαινει (τουλαχιστο απο την εμπειρια μου) σε κανενα αλλο android smartphone μολις γεμισει λιγο τις επιφανειες του...

Δεν ξερω τι υποσχεται η qualcomm με τον 820 (γιατι απο υποσχεσεις καθε χρονο ολοι μοιραζουν) αλλα αν δεν φτασει οπως η samsung φετος +1500 η αποδοση στο single core ποτε δεν θα φανει καμια διαφορα.

Χρησιμοποιω το geekbench ως αναφορα για να φανει με ενα νουμερο η καλη υλοποιηση. Φαινεται ξεκαθαρα στο single core score γιατι εχουμε ποια μεγαλη γκαμα επεξεργαστων ποιος κανει καλη δουλεια και ποιος απλα αντεγραψε τα χαρτια της ARM... Δεν ειναι θεμα νουμερολαγνιας και ουτε ασχολουμαι με το multicore γιατι αυτο λιγο διαφορα εχει πλεον με τοση δυναμη που εχουν ολα τα περσινα και φετινα SOC. Διαφορα στον χρηστη κανει μονο το single core γιαυτο οσοι πηγαν απο galaxy s5 σε galaxy s6 εχουν παθει πλακα ενω απο M8 σε Μ9 δεν βλεπουν αλλαγες...

Edited by eNeRGy

Αν είχε κάπως διαφορετικό σχέδιό θα ηταν όντως πολύ καλύτερα τα πράγματά.τώρα είναι κάπως αμφιλεγόμενο.

Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι καλή η συσκευή.

Η samsung βασικά έπρεπε να κάνει την κίνησή και να βγάλει κάτι πού να είναι όντως ναυαρχίδα κι οχι οπως το s5 πέρυσι.

Εκανε την διαφορά κι ακόμα και χωρίς το αμφιλεγόμενο edge,είμαι σίγουρος ότι θα τα πήγαινέ καλά.

Εκεί πού θα πω ότι υπολείπεται το 9,είναι η κάμερα,θέλει σκάλισμα για να βγάλει πολύ καλό αποτέλεσμά,στυλ sony με λίγα λόγια,στην μπαταρία τα ίδια περίπου με το s6.ανοίγεις 3g?βλέπεις και στις 2 συσκευές ραγδαία και γρήγορη πτώση της μπαταρίας.

Σε εμπειρία χρήσης όμως σε κερδίζει το 9.το sense του δεν παλεύεται.άψογο.

ταξιδιωτη επειδη ειχες στην κατοχη και το νοτε πιο παλια...προτιμας το m9 απο εκεινο;;;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Φίλε μου σίγουρα η απάντηση πού θα σού δώσω ισως να μην είναι και η πιο αντικειμενική καθώς αλλο το ενα τηλέφωνο κι αλλο το αλλο.

Το note c είχα,το πήρα για καλύτερή απόδοσή και μπαταρία.αλλά κάτι τέτοιο δεν είδα.τουλάχιστον οχι απόλυτα.και lag είχε και μέτρια μπαταρία οπότε προτίμησα ενα πιο γήινο μέγεθος τηλεφώνου.σαφώς και προτιμώ το 9.

το κινητο με εχει εντυπωσιασει παρα πολυ μεχρι στιγμης και το εχω μια μερα στα χερια μου

με μονα (-) την καμερα και την θερμοκρασια που ανεβαζει μερικες στιγμες

αν διωρθωθουν αυτα τα 2 θα μιλαμε για μια πραγματικα εξαιρετικη συσκευη

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

δεν συμφωνω. :)

Μπορουσαν με αυτα τα χρηματα να βαλουν καλυτερο επεξεργαστη ,καλυτερη μπαταρια,να βαλουν τον βολικο αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματωνκαι σαφως καλυτερη οθονη τοσο σε αναλυση οσο και σε φωτεινοτητα.

Το χρεωνουν 749Ε και δεν εχει τιποτα το καινουριο σε αυτους τους τομεις σε σχεση με τον προκατοχο του.,αλλα και σε σχεση με τους ανταγωνιστες.

Οκ να παραδεχτω πως με το 1.32.401.17 fw εχει γινει το κινητο πιο smooth και δεν καιει,ενω και η μπαταρια ειναι στα ιδια επιπεδα με το Μ8.

Ισχυει

Ομως ,αν θες, ειμαστε κακομαθημενοι απο την HTC και περιμεναμε κατι καλυτερο.

Προσωπικα τα ειχα αγορασει και τα δυο (Μ9+s6 edge ) αλλα δεν μπορουσα να δικαιολογησω το Μ9 ,δεν ειχε αυτο το κατι παραπανω που ο geek ψαχνει.

Ολοι μας θα μπορουσαμε να ειχαμε μεινει με τα κινητα που ειχαμε ηδη,αλλαζουμε γιατι ψαχνουμε το κατι παραπανω.Οταν αυτο δεν ερχεται ομως,πρεπει να το λεμε.

Το S6 στην εκδοση edge ξεπερναει και το s5 και το Μ9.Αποψη μου.Μπορει να βγαλουν ενα fw στο Μ9 μελλοντικα που το κινητο να εκτιναχθει,οκ αλλα μεχρι τοτε...δεν θα εχουν αλλαξει κατι στα βασικα specs.

Αντικειμενικα μιλωντας το Μ9 ισως να ειναι καλυτερα κατασκευασμενο απο το s6 και πιο ομορφο στο χερι εργονομικα,ομως οταν το ανοιγεις και τα βαλεις διπλα...

Προφανως ειναι γουστα αυτα,καταθετουμε ο καθενας την αποψη του και ευτυχως δεν φοραμε παρωπιδες,αν μη τι αλλο αγαπητε τα εχουμε αγορασει ολα ,ολοι μας.

το προβλημα με το Μ9 και το s6 ειναι το εξης.

Το S6 ξεπερασε τις προσδοκιες του αγοραστικου κοινου,εδωσαν πολλα πραγματα μαζι ,cpu μνημες,καμερες,οθονη,σωμα,fingerprint,κατασκευη ολα ειναι τοπ.Και η τιμη του παλι πεφτει συνεχως.

Απο την αλλη το Μ9 ΔΕΝ καταφερε να ακουμπησει τις προσδοκιες του κοινου.

Ιδιο design, επεγεργαστης που θα φανει τον Ιουλιο τι απιδια πιανει,καμερα που συνεχως βελτιωνουν αλλα δεν πιανει τα τοπ ,οθονη χειροτερη(σε αυτο ειμαι καθετος,εχω παθος με τις οθονες και ειναι χειροτερη απο το Μ8 ,τα ειχα διπλα διπλα και μαλιστα διπλα απο 2 Μ8),ηχεια οχι τοσο εντονα.

Βαλτε σε αυτα και τα bezels (ναι ειναι ενα θεμα και αυτα,γιατι οχι) και εδεσε το γλυκακι...

αρα το momentum για το Μ9 δεν ηταν καλο...

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ελπίζω να μην εννοείς να εκτιναχθεί στα νούμερα των σκορ του antuntu.και δε νομίζω ότι τα παίρνει και κάποιος σοβαρά αυτά τα τεστ πού βγάζουν βασιλιά το s6 το απλό.και σίγουρα δεν είναι κι ο λόγος να επιλέξω μία συσκευή.

Σε ανάλυσή δεν με ενοχλεί,καλύτερα αυτή η full hd ανάλυσή παρά τα 2k,δεν μιλάμε για τηλεοράσεις.

Κι από επεξεργαστή επίσης το βλέπω καλό.το πήρα με ρίσκο όμως δεν το μετάνιωσα τελικά.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ,θα μπορούσε να είναι κάπως διαφορετικό.

Τέλος πάντων,το έχουμε εξαντλήσει πιστεύω παιδιά,το κινητό είναι ετσι κι όποιος θέλει το τολμάει και το παίρνει.από κει και πέρα τα αν και τα αν,δεν βγάζουν νόημά.

Ελπίζω να μην εννοείς να εκτιναχθεί στα νούμερα των σκορ του antuntu.και δε νομίζω ότι τα παίρνει και κάποιος σοβαρά αυτά τα τεστ πού βγάζουν βασιλιά το s6 το απλό.και σίγουρα δεν είναι κι ο λόγος να επιλέξω μία συσκευή.

Σε ανάλυσή δεν με ενοχλεί,καλύτερα αυτή η full hd ανάλυσή παρά τα 2k,δεν μιλάμε για τηλεοράσεις.

Κι από επεξεργαστή επίσης το βλέπω καλό.το πήρα με ρίσκο όμως δεν το μετάνιωσα τελικά.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ,θα μπορούσε να είναι κάπως διαφορετικό.

Τέλος πάντων,το έχουμε εξαντλήσει πιστεύω παιδιά,το κινητό είναι ετσι κι όποιος θέλει το τολμάει και το παίρνει.από κει και πέρα τα αν και τα αν,δεν βγάζουν νόημά.

οχι προς θεου δεν μιλαω για antutu και λοιπα,αυτα δεν λενε κατι ισα ισα πολλες φορες ειναι παραπλανητικα. ;)

Μιλαω περισσοτερο για μπαταρια,ηχεια και φωτεινοτητα οπως επισης και καμερα.

Το Μ9 ενδεχεται στην καθημερινη χρηση να ειναι πιο ομαλο απο το s6,αλοιμονο να λεμε οτι δεν το μετανιωσες :p

διυλίζω τον κώνωπα βασικά...αλλα λεμε...

εβαλες το .17;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μολις αντιλιφθηκα οτι η μπαταρια ειναι 2850 δηλαδη αρκετα καλυτερη απο του μ8 και ομως δε βλεπω καλα αποτελεσματα..θεμα λ?δεν εχει στρωσει ακομα?θα δειξει..
Vamos Aris

Eνα νεο σχεδιο. Απο το Μ7 και μετα εχει παραμεινει στα ιδια. Το Μ8 με το Μ7 ειχε καποιες μικροδιαφορες και ηταν οκ, το Μ9 ειναι 98% ιδιο με το Μ8.

Να λοιπον μια αλλαγη που θα μπορουσε να φερει και θα ηταν και "πιασαρικη".

Η ερώτηση ήταν τι καινοτόμο τεχνολογικά δεν έφερε, ποια εξέλιξη έχασε. Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι κάτι τέτοιο, εκτός αν μιλάμε για καμπύλες τύπου φλεξ ή για τα γκίμικς τύπου ετζ. Για μένα το Μ9 είναι πανέμορφο. Το ότι "βαρεθήκαμε" το σχέδιο είναι first world problem. Ναι μακάρι να ήταν λίγο διαφορετικό, αλλά δεν είναι σοβαρό πρόβλημα.

Με μια λεξη: καμερα. Εβαλε εναν σενσορα με μεγαλυτερη αναλυση και τιποτα αλλο. OIS εχει? Οχι. f1.9 ή 1.8 εχει? Οχι. Αρα τι ακριβως εκανε στον τομεα της καμερας? Πρακτικα τιποτα γιατι ο,τι κερδισε την ημερα, το εχασε το βραδυ απο την UP.

Θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ναι. Δυστυχώς όποιος περιμένει από την HTC να βγάλει κορυφαίο camera phone, περιμένει τζάμπα. Το ίδιο και από την Βlackberry ή την Motorola. Για το τελευταίο που λες δεν συμφωνώ τόσο. Δεν είναι ακριβώς έτσι το ισοζύγιο. Η κάμερα βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό, σε φως είναι κλάσεις ανώτερη από του Μ8, ενώ σε σκοτάδι με τις σωστές ρυθμίσεις δεν υπολείπεται τρομερά από του Μ8. Τα προβλήματα είναι σε μεγάλο βαθμό λογισμικού, πλέον με το RAW (ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχουν το G4 και το Μ9 που αν το έκαναν τα μήλα ή η Σάμμυ θα διαβάζαμε διθυράμβους για ώρες) είναι προφανές αυτό. Για μένα στην κάμερα υπάρχει σαφής βελτίωση.

Ειχα Μ8 και τωρα S6 edge και η εμπειρια χρησης τους ειναι πρακτικα το ιδιο εξαιρετικη.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Αυτό είναι που μένει στο τέλος. Αν κάποιος έχει το Μ8 γιατί να πάρει το Μ9 ή το Edge; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά κινητά. Στο τέλος όμως μένει η εμπειρία χρήσης.

δεν συμφωνω. :)

Μπορουσαν με αυτα τα χρηματα να βαλουν καλυτερο επεξεργαστη ,καλυτερη μπαταρια,να βαλουν τον βολικο αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματωνκαι σαφως καλυτερη οθονη τοσο σε αναλυση οσο και σε φωτεινοτητα.

Μα έβαλαν τον καλύτερο επεξεργαστή που υπήρχε στη διάθεσή τους και έβαλαν καλύτερη μπαταρία από του Μ8. Αν ο 810 είχε θέματα λόγω Qualcomm πώς μπορείς να ψέξεις την HTC;

Ο αισθητήρας για μένα είναι παντελώς αδιάφορος. Η οθόνη δεν είναι καλύτερη ναι, εκεί έκαναν τσιγκουνιά. Δεν είναι κακή αλλά εκεί δεν έγινε κανένα βήμα προς τα μπρος.

Το χρεωνουν 749Ε και δεν εχει τιποτα το καινουριο σε αυτους τους τομεις σε σχεση με τον προκατοχο του.,αλλα και σε σχεση με τους ανταγωνιστες.

Ολοι μας θα μπορουσαμε να ειχαμε μεινει με τα κινητα που ειχαμε ηδη,αλλαζουμε γιατι ψαχνουμε το κατι παραπανω.Οταν αυτο δεν ερχεται ομως,πρεπει να το λεμε.

Το S6 στην εκδοση edge ξεπερναει και το s5 και το Μ9.Αποψη μου.Μπορει να βγαλουν ενα fw στο Μ9 μελλοντικα που το κινητο να εκτιναχθει,οκ αλλα μεχρι τοτε...δεν θα εχουν αλλαξει κατι στα βασικα specs.

Δυο πράγματα. Το έχω πει πολλές φορές. ΔΕΝ έχουν όλοι περσινό τηλέφωνο. Μην κρίνετε μονίμως από τις δικές σας περιπτώσεις. Ο χρόνος αλλαγής ενός τηλεφώνου κινείται κατά Μ.Ο. στα 2 χρόνια. Συμφωνώ απόλυτα ότι όσοι έχουν Μ8, έχουν λίγους λόγους να το πάρουν. Αλλά υπάρχει κόσμος με το Μ7, το S4, το S5 και πάει λέγοντας.

Όσον αφορά στην έκδοση Edge πες μου λίγο και την τιμή της να γελάσουμε παρέα. Αν τα 749€ για το Μ9 είναι πολλά, για το Edge τι είναι; Εκτός αν φτιάχνει και καφέ και δεν το πήρα χαμπάρι. Ξεχνάμε την κατασκευαστική ποιότητα του Μ9, ξεχνάμε το ιδανικό software και κοιτάμε αν έχει διάφορα μπλιμπλίκια. Καλώς ή κακώς οι τιμές στις ναυαρχίδες αυτών των εταιρειών παίζουν σε αυτά τα χρήματα.

το προβλημα με το Μ9 και το s6 ειναι το εξης.

Το S6 ξεπερασε τις προσδοκιες του αγοραστικου κοινου,εδωσαν πολλα πραγματα μαζι ,cpu μνημες,καμερες,οθονη,σωμα,fingerprint,κατασκευη ολα ειναι τοπ.Και η τιμη του παλι πεφτει συνεχως.

Απο την αλλη το Μ9 ΔΕΝ καταφερε να ακουμπησει τις προσδοκιες του κοινου.

Ιδιο design, επεγεργαστης που θα φανει τον Ιουλιο τι απιδια πιανει,καμερα που συνεχως βελτιωνουν αλλα δεν πιανει τα τοπ ,οθονη χειροτερη(σε αυτο ειμαι καθετος,εχω παθος με τις οθονες και ειναι χειροτερη απο το Μ8 ,τα ειχα διπλα διπλα και μαλιστα διπλα απο 2 Μ8),ηχεια οχι τοσο εντονα.

Βαλτε σε αυτα και τα bezels (ναι ειναι ενα θεμα και αυτα,γιατι οχι) και εδεσε το γλυκακι...

αρα το momentum για το Μ9 δεν ηταν καλο...

Βέβαια δεν έχει ράδιο, δεν έχει SD, δεν είναι αδιάβροχο σε σχέση με το προηγούμενο. Ας μην τα ξεχνάμε αυτά.

Τα υπόλοιπα που μου λες π.χ. μνήμες, είναι για να χαζεύουμε τα specs. To νήμα του S6 είναι λίγο φόρουμς παραπέρα και πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται για την ελάχιστη μνήμη που τους μένει. Εκτός αν ζούμε για τα benchmarks. Εννοείται ότι το S6 είναι πολύ καλό κινητό, αλλά όπως είπα τα αρνητικά του τα περνάμε με ένα "έλα μωρέ τώρα", ενώ για άλλες συσκευές κάνουμε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν μιλάω προσωπικά και χαίρομαι γιατί κάνουμε διάλογο. Απλά το παρατηρώ σε μεγάλο βαθμό σε Apple και Samsung.

Ούτε πιστεύω ότι το Μ9 είναι τόσο απίστευτο, ούτε είμαι σίγουρος ότι θα το αγοράσω (σίγουρα όχι με αυτά τα χρήματα). Αλλά η φάση με τις ναυαρχίδες της HTC είναι deja vu. Eιδικά με το Μ7 τα σχόλια που ακούγονταν τον πρώτο καιρό από άτομα που το είχαν δει μόνο σε φωτογραφία ήταν για γέλια. Για ένα κινητό που αποδείχτηκε καταπληκτικό. Ακόμα και στο Μ8 το ίδιο συνέβαινε. Τα σχόλια πριν ένα χρόνο ήταν "είναι ακριβώς ίδιο με το Μ7 και έχει ουλτραπίξελ που είναι μάπα" και "χα ούτε καν αδιάβροχο" και "έχει μικρότερη μπαταρία από το S5".

Εδω ενα σχετικά αρκετα θετικό review με τα τελευταία update της συσκευης.

http://www.notebookcheck.net/HTC-One-M9-Smartphone-Review.142065.0.html

Μειώθηκαν αισθητά οι θερμοκρασίες αλλα με τίμημα 40-50% κάτω σε επιδοςεις(έριξε προφανώς τον χρονισμό σε GPU) για να λύσει το θέμα αυτο.

Η αυτονομια average πάνω-κάτω(εχει αρκετα υψηλή καταναλωςη σε χρηςη και σε σχεςη με τον ανταγωνιςμο και σε σχεςη με το m8),η κάμερα βελτιωμένη αλλα απέχει αρκετα απο τον ανταγωνισμό,η οθονη εχει χάσει σε φωτεινότητα και πιστότητα χρωμάτων αλλα κέρδισε σε μαύρο και contrast.

Η ποιότητα καταςκευης,smouthness,οι επιδοςεις του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου eMMC flash ειναι σε πολυ υψηλά επίπεδα.

Pro

+ Great design and build quality

+ Great speakers

+ IPX3

+ Expandable storage

+ Good connectivity

+ High range of the Bluetooth connection

+ Good GPS

+ Fast storage

+ Bright and high-contrast display

+ Fast SoC ...

Cons

- ... but the GPU loses performance under load

- Comparatively bad camera

- Meager battery runtimes

- No quick-charge or wireless charging

- QWERTY keyboard even in the German layout

- Pricing

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εδω ενα σχετικά αρκετα θετικό review με τα τελευταία update της συσκευης.

http://www.notebookcheck.net/HTC-One-M9-Smartphone-Review.142065.0.html

Μειώθηκαν αισθητά οι θερμοκρασίες αλλα με τίμημα 40-50% κάτω σε επιδοςεις(έριξε προφανώς τον χρονισμό σε GPU) για να λύσει το θέμα αυτο.

Η αυτονομια average πάνω-κάτω(εχει αρκετα υψηλή καταναλωςη σε χρηςη και σε σχεςη με τον ανταγωνιςμο και σε σχεςη με το m8),η κάμερα βελτιωμένη αλλα απέχει αρκετα απο τον ανταγωνισμό,η οθονη εχει χάσει σε φωτεινότητα και πιστότητα χρωμάτων αλλα κέρδισε σε μαύρο και contrast.

Η ποιότητα καταςκευης,smouthness,οι επιδοςεις του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου eMMC flash ειναι σε πολυ υψηλά επίπεδα.

Pro

+ Great design and build quality

+ Great speakers

+ IPX3

+ Expandable storage

+ Good connectivity

+ High range of the Bluetooth connection

+ Good GPS

+ Fast storage

+ Bright and high-contrast display

+ Fast SoC ...

Cons

- ... but the GPU loses performance under load

- Comparatively bad camera

- Meager battery runtimes

- No quick-charge or wireless charging

- QWERTY keyboard even in the German layout

- Pricing

"Δεν μπορώ να καταλάβω" γιατί ειδικά το θέμα της GPU του M9 μεγάλωσε τόσο ενώ αλλού είναι ΟΚ. Κακώς συμβαίνει (για μένα είναι λόγος μη αγοράς) αλλά συμβαίνει στις περισσότερες συσκευές (ακόμα και τις πιο διαφημισμένες) και μάλιστα με χειρότερο τρόπο. Το Μ9 χάνει ένα ποσοστό της δύναμης του και μένει εκεί. Το "πολύ" S6 ανεβοκατεβαίνει συνεχώς μεταξύ κορυφής και πάτου δίνοντάς ένα μέτριο αποτέλεσμα. Αν πχ παίζεις ένα παιχνίδι μετά από λίγο έχει ας πούμε ένα λεπτό 40fps, το επόμενο 20, μετά πάλι 40 κ.ο.κ. Το ταπεινό Zenfone 2 (με τη μισή τιμή) σε βίντεο στο ίντερνετ με επαναλαμβανόμενο benchmark σε 6 προσπάθειες χάνει σε fps στις πρώτες 2 και κερδίζει στα επόμενα 4 έχοντας σχεδόν σταθερή απόδοση (+/- 5%).

Σε επεξεργαστική ισχύ φέτος όλα είναι απογοητευτικά. Πρώτον γιατί στην πράξη δεν χρησιμοποιούμε την επεξεργαστική ισχύ που δίνουν (έστω και για 3 λεπτά) σχεδόν ποτέ. Δεύτερον γιατί αυτό που πραγματικά θα φτάσει στα όρια τη συσκευή είναι τα παιχνίδια κι εκεί λόγω throttling όλα είναι για το ανάθεμα. Και τρίτον γιατί, αν τελικά σε 5 λεπτά οι ναυαρχίδες των 700+ ευρώ έχουν απόδοση περσινών, να ασχοληθώ; Για τα benchmark;

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

βαλτε την .17

το τηλεφωνο εχει αλλαξει οντως και στην καθημερινοτητα αν δεν παιζετε τοσα παιχνιδια δεν θα εχετε ποτε θεμα.

Με απολυτα κριτηρια,ξαναλεω, ειναι ποιοτικα ανωτερο του s6/s6 edge.

Το Μ8 ειχε 2 θεματακια,την οθονη με τα ηχεια που μπορει να μην ηταν στο ιδιο επιπεδο,και το sleep wake button που ηταν πλαστικο και γρατζουνιοταν.

Με το Μ9 κατασκευαστικα εφτασαν το τελειο,ακομα και η καμερα εχει ζαφειρι.

Οπως ειπε και ενας φιλος μου ,αν ημουν χωρις κινητο 1 εβδομαδα και αγοραζα το Μ9 δεν θα καταλαβαινα την οθονη.Δικιο ειχε.Θεμα συνηθειας ειναι.

ομως σαν σημα,εμπειρια χρησης,ταχυτητα και ανοιγμα εφαρμογων το Μ9 παραμενει στα ιδια επιπεδα με s6 αν οχι μισο κλικ πανω.

To λεω απο την αρχη αυτο.

Λιγο να προσεξουν την μπαταρια και να προσεξουν τις θερμοκρασιες αλλα και την καμερα,τοτε θα το ολοκληρωσουν και θα το ξαναγορασω σε full gold.

ομορφη η νεα touchwiz αλλα sense δεν ειναι.

εδω ειχα γραψει καποια πραγματα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6051495#post6051495

θα φτιαξουν και την καμερα ελπιζω και θα ειμαστε jet.

μεχρι τοτε ετσι και αλλιως θα εχω βαρεθει το s6 edge...

το μονο που με ᾽᾽τρωει᾽᾽ειναι η χαμενη ευκαιρια ,ελεω 810.

το κινητο ρολαρει απιστευτα,αλλα ειναι αλαχιστα πιο γρηγορο αν οχι εντελως ιδιο με το Μ8.

Ουστιαστικα ενας αγοραζει ενα Μ8 στα 64bit με καλυτερη καμερα και ανωτερη ποιοτητα κατασκευης.

Γι αυτο θα περιμενα να το αγορασω.

Αν ομως καποιος δεν εχει κινητο ,δεν εχει πολλες επιλογες.

s6 ή M9.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

βαλτε την .17

το τηλεφωνο εχει αλλαξει οντως και στην καθημερινοτητα αν δεν παιζετε τοσα παιχνιδια δεν θα εχετε ποτε θεμα.

Με απολυτα κριτηρια,ξαναλεω, ειναι ποιοτικα ανωτερο του s6/s6 edge.

Το Μ8 ειχε 2 θεματακια,την οθονη με τα ηχεια που μπορει να μην ηταν στο ιδιο επιπεδο,και το sleep wake button που ηταν πλαστικο και γρατζουνιοταν.

Με το Μ9 κατασκευαστικα εφτασαν το τελειο,ακομα και η καμερα εχει ζαφειρι.

Οπως ειπε και ενας φιλος μου ,αν ημουν χωρις κινητο 1 εβδομαδα και αγοραζα το Μ9 δεν θα καταλαβαινα την οθονη.Δικιο ειχε.Θεμα συνηθειας ειναι.

ομως σαν σημα,εμπειρια χρησης,ταχυτητα και ανοιγμα εφαρμογων το Μ9 παραμενει στα ιδια επιπεδα με s6 αν οχι μισο κλικ πανω.

To λεω απο την αρχη αυτο.

Λιγο να προσεξουν την μπαταρια και να προσεξουν τις θερμοκρασιες αλλα και την καμερα,τοτε θα το ολοκληρωσουν και θα το ξαναγορασω σε full gold.

ομορφη η νεα touchwiz αλλα sense δεν ειναι.

εδω ειχα γραψει καποια πραγματα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6051495#post6051495

θα φτιαξουν και την καμερα ελπιζω και θα ειμαστε jet.

μεχρι τοτε ετσι και αλλιως θα εχω βαρεθει το s6 edge...

το μονο που με ᾽᾽τρωει᾽᾽ειναι η χαμενη ευκαιρια ,ελεω 810.

το κινητο ρολαρει απιστευτα,αλλα ειναι αλαχιστα πιο γρηγορο αν οχι εντελως ιδιο με το Μ8.

Ουστιαστικα ενας αγοραζει ενα Μ8 στα 64bit με καλυτερη καμερα και ανωτερη ποιοτητα κατασκευης.

Γι αυτο θα περιμενα να το αγορασω.

Αν ομως καποιος δεν εχει κινητο ,δεν εχει πολλες επιλογες.

s6 ή M9.

Εγώ θα προσέθετα και το G4 που φαίνεται μια ολοκληρωμένη συσκευή χωρίς προσπάθειες εντυπωσιασμού και με αποσπώμενη μπαταρία που για πολλούς έχει την αξία της.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience