Jump to content

4G Dual Sim από Ευρώπη

Brisingr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως λέει και τίτλος, ψάχνω ένα 4G dual sim κινητό μιας και ξαφνικά βρέθηκα να χρησιμοποιώ 3 SIM και η προοπτική να κυκλοφορώ σαν έμπορος κινητών δεν μου αρέσει :lol:

Θα ήθελα να είναι και αναβάθμιση για το δικό μου, οπότε ψάχνω κάτι δυνατό ( 2/3 GB RAM, 5" ) μέχρι 300 ευρώ max.

Απαραίτητη προυπόθεση η αποστολή από ευρώπη, μιας και δεν είμαι ελλάδα και δεν ξέρω τι παίζει εδώ με τελωνία από κίνα κλπ (δεν νομίζω να είναι το ίδιο ανεκτικοί).

Είτε είναι από amazon είτε είναι από κάποιο κινεζοshop με ευρωπαικό warehouse, διαφορά σε εμένα δεν κάνει.

Βοηθείτε με σύντροφοι γιατί έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις! :happy:

Εφοσον το θες απο Ευρώπη... μην μπλέξεις με την σαβουρα που αδειάζουν στο european warehouses οι κινέζοι. Ποτε δεν εχω δει τιποτα καλο (αλλιως θα το χα παρει). Περίμενε 1-2 βδομάδες κοιτώντας το amazon.fr. Θα εμφανιστεί το Asus Zenfone 2. Δυνατο εργαλειο, απο σοβαρή εταιρία και με εγγύηση.
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Οκ, θα έχω το νου μου για αυτό. Σε τι τιμή το περιμένουμε περίπου btw? Μου φαίνεται ότι θα είναι ακριβό κοιτώντας τα σπεκς...

Πάντως δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με "σαβούρα". Κάποια όπως τα ulefone be pro, elephone p6000, yiaju 3s δεν είναι καλά;

Με δυο ματιές που έριξα είδα ότι τα αντίστοιχα threads είχαν αρκετή κίνηση..

Οκ, θα έχω το νου μου για αυτό. Σε τι τιμή το περιμένουμε περίπου btw? Μου φαίνεται ότι θα είναι ακριβό κοιτώντας τα σπεκς...

Πάντως δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με "σαβούρα". Κάποια όπως τα ulefone be pro, elephone p6000, yiaju 3s δεν είναι καλά;

οχι δεν ειναι καλα... απο κινα και αξιοπιστα να κοιτας................

lenovo/xiaomi/meizu/one plus/zte/huawei αντε και το coolpad(μπορει να ξεχνάω κάποιον) απο εκεί και πέρα ειναι κάτι σαν λαχείο μπορεί να δουλέψει ενα χρόνο μπορι 1 μερα μπορει να εχεις θεματα μπορει οχι κλπ κλπ

Οκ... :(

Έχετε κάποια πρόταση από αυτές που να ταιριάζει στο προφίλ που περιέγραψα? Μέχρι τώρα μόνο το honor 6 βλέπω, αλλά και αυτό στην Ευρώπη έχει έρθει σε single sim edition..

Δες και το lenovo vibe x2. Θα το βρεις σίγουρα στα ευρωπαικά amazon, και πολύ πιθανό και σε κανονικά καταστήματα.

Πληροφοριακά πάντως υπάρχει και το Acer Liquid E700 που παίρνει 3 sim αλλά δεν είναι 4G.

Το ξέρω, αλλά θα ήθελα πολύ το 4G, αλλιώς πάνε στράφι τα πολλά MB...

@ceron, Πότε το αναμένουμε αυτό;

@madman ήθελα πιο πολύ να κινηθώ σε πιο φθηνές μάρκες, αλλά αν έχεις εντυπώσεις θα ήθελα να τις ακούσω

@terrah δεν το βρίσκω ούτε στην amazon ούτε το είχε στο saturn όταν ειχα πάει..

Το ξέρω, αλλά θα ήθελα πολύ το 4G, αλλιώς πάνε στράφι τα πολλά MB...

@ceron, Πότε το αναμένουμε αυτό;

@madman ήθελα πιο πολύ να κινηθώ σε πιο φθηνές μάρκες, αλλά αν έχεις εντυπώσεις θα ήθελα να τις ακούσω

@terrah δεν το βρίσκω ούτε στην amazon ούτε το είχε στο saturn όταν ειχα πάει..

ποσα εχεις? :wacko: εδω με 2 gb πακέτου (υποτιθετε αρκετά) ούτε youtube δεν μπορώ να δω μετά από μερικά video αντίο τα 2 gb............

Archos 50 diamond. Είναι καινούριο 4g 64bito και έχει μόνο 250€. Αναμένετε στη Γερμανία. Δεν ξέρω εάν έχει κυκλοφορήσει αλλού.

οχι δεν ειναι καλα... απο κινα και αξιοπιστα να κοιτας................

lenovo/xiaomi/meizu/one plus/zte/huawei αντε και το coolpad(μπορει να ξεχνάω κάποιον) απο εκεί και πέρα ειναι κάτι σαν λαχείο μπορεί να δουλέψει ενα χρόνο μπορι 1 μερα μπορει να εχεις θεματα μπορει οχι κλπ κλπ

μια χαρα ειναι φιλε. ομως μην πηγαινεις τυφλα σε μαρκες.

να κοιτας καθε μοντελο-συσκευη ξεχωριστα.

πχ p6000 απο ελλαδα με εγγυηση 2 ετη

http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=39408

Edited by telefoneri

μια χαρα ειναι φιλε. ομως μην πηγαινεις τυφλα σε μαρκες.

να κοιτας καθε μοντελο-συσκευη ξεχωριστα.

πχ p6000 απο ελλαδα με εγγυηση 2 ετη

http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=39408

δεν τα πάω τυφλά.. πχ όσα δεν δοκίμασα δεν έχω αποψη.. το p6000 δοκίμασα και έχω να πω πως έχει τα θέματα του και όχι λίγα....

δεν τα πάω τυφλά.. πχ όσα δεν δοκίμασα δεν έχω αποψη..

το p6000 δοκίμασα και έχω να πω πως έχει τα θέματα του και όχι λίγα....

και εγω δοκιμασα το p6000. ναι ειχε θεματακια στην αρχη οπως πολλες συσκευες.

οπως αναφερεται και στο νημα του, πλεον λυθηκαν σχεδον ολα (πλην otg

και διευκρινιση οτι δεν εχει compass) και εξακολουθει να αποτελει πολυ καλο vfm.

Edited by telefoneri

και εγω δοκιμασα το p6000. ναι ειχε θεματακια στην αρχη οπως πολλες συσκευες.

οπως αναφερεται και στο νημα του, πλεον λυθηκαν σχεδον ολα (πλην otg

και διευκρινιση οτι δεν εχει compass) και εξακολουθει να αποτελει πολυ καλο vfm.

δεν είπα ότι δεν αξίζει τα λεφτά του (εξάλλου το βρίσκεις με 130), απλός δεν κάνει να το συγκρίνουμε με κάτι honor 6 κλπ κλπ που μεν στα χαρτιά ίδια φαίνονται, αλλά ομοιότητα σταματάει εκει

δεν είπα ότι δεν αξίζει τα λεφτά του (εξάλλου το βρίσκεις με 130), απλός δεν κάνει να το συγκρίνουμε με κάτι honor 6 κλπ κλπ που μεν στα χαρτιά ίδια φαίνονται, αλλά ομοιότητα σταματάει εκει

μα ουτε στα χαρτια φαινονται ιδια (και το honor 6 κοστιζει διπλασια):

ram, μεταλλικο πλασιο, αναλυση, μπαταρια, επεξεργαστης (antutu),

αισθητηρας πισω καμερας, αναλυση εμπρος καμερας, dual active κτλ.

Edited by telefoneri

μα ουτε στα χαρτια φαινονται ιδια (και το honor 6 κοστιζει διπλασια):

ram, μεταλλικο πλασιο, αναλυση, μπαταρια, επεξεργαστης (antutu),

αισθητηρας πισω καμερας, αναλυση εμπρος καμερας, dual active κτλ.

κατσε να σου πω σε τι φου φανικε χειροτερο

1. ποιότητα κατασκευής (μπαμ κάνει εκεί)

2. camera............... ειδικά το βράδυ (του p είναι άθλια οσο δεν πάει)

3. άηχος στα ακουστικά και στα ηχεία (ποιότητα)

4. οθονη

5. ελλιπέστατο λογισμικό (almost pure)

6. front camera

7. χειρότερο συμα (και στο wifi και στο gsm αυτο το παρατήρησα άμεσα)

8. αρκετά χειρότερο gps (το δοκίμασα στο τρέξιμο στο γήπεδο.... στο αυτοκίνητο οκ φάνηκε)

9. χειρότερη ποιότητα στης κλείσεις

10. και καθώς το εχω και ανοίξει (ηλεκτρονικός είμαι)......... άθλιο εσωτερικά........ (προσεύχεσαι για να δουλεύει πραγματικά)

αλλα συνεχίζω να υποστηρίζω οτι για 130 ευρώ είναι καλά........... απλός μην περιμένει κόσμος θαύματα και ποιότητα

κατσε να σου πω σε τι φου φανικε χειροτερο

1. ποιότητα κατασκευής (μπαμ κάνει εκεί)

2. camera............... ειδικά το βράδυ (του p είναι άθλια οσο δεν πάει)

3. άηχος στα ακουστικά και στα ηχεία (ποιότητα)

4. οθονη

5. ελλιπέστατο λογισμικό (almost pure)

6. front camera

7. χειρότερο συμα (και στο wifi και στο gsm αυτο το παρατήρησα άμεσα)

8. αρκετά χειρότερο gps (το δοκίμασα στο τρέξιμο στο γήπεδο.... στο αυτοκίνητο οκ φάνηκε)

9. χειρότερη ποιότητα στης κλείσεις

10. και καθώς το εχω και ανοίξει (ηλεκτρονικός είμαι)......... άθλιο εσωτερικά........ (προσεύχεσαι για να δουλεύει πραγματικά)

αλλα συνεχίζω να υποστηρίζω οτι για 130 ευρώ είναι καλά........... απλός μην περιμένει κόσμος θαύματα και ποιότητα

περιπου τα ιδια λεμε

περιπου τα ιδια λεμε

λογικα ναι...............

με λιγα λογια ειναι οκ για τα λεφτα του αλλα μεχρι εκει

απλα μην ξεγελιεται ο κοσμος με τα καλα χαρακτιριστικα στο χαρτι νωμιζοντας οτι παιρνει με λιγα 130 ευρω παρομια συσκευη με πχ honor 6 που ειναι διπλασια χρηματα