daydream59 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ξέρεις μήπως αν είναι 8 η πίσω και στο banggood γιατι απο εκεί θα ήθελα να το παραγγείλω (Lolipop έχει το δικό σας ?) ? Το GPS κλειδώνει γρήγορα ? βρίσκει ακριβώς που είσαι στην διαδρομή πχ. αν είσαι στον Κηφισό παίζει να σε βγάζει οτι είσαι στον παράδρομο ? Ευχαριστώ πολύ !!! http://www.coolicool.com/blackview-breeze-mtk6582w-13ghz-quad-core-45-inch-fwvga-screen-android-50-3g-smartphone-g-39586?currency=USD εδω ειναι φθηνοτερο με 8 μπ καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Σε ευχαριστώ αλλά είχα κάποιους πόντους που έληγαν στο banggood και το παράγγειλα απο εκεί ! Θα δείξει τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν :) Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Φιλε το κινητο ειναι σουπερ το gps κλειδωνει σφαιρα ολα γενικα δουλευουν αριστα Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μετά απο τόσα χρόνια στο Myphone εμπιστεύομαι τα γραφόμενα των μελών ! Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) παιδια μερικες ερωτησεις: 1. η rom ειναι ενοποιημενη? 2. εχει notification led? αν ναι, τι χρωματα? 3. οθονη ποσων σημειων ειναι? 4. εχει tap-to-wake? 5. εκανε κανενα update over-the-air? 6. εγινε root σε lollipop? 7. βρεθηκε συμβατη θηκη πλατης? (μηπως ταιριαζει κανενος αλλου) Edited June 26, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) εγω για θηκη θα προτεινα αυτην:http://www.ebay.com/itm/Stylish-PU-Leather-Pouch-Case-Sleeve-with-Pull-Tab-for-BlackView-Phones-/181675374157?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item2a4cb2364d απλα ειναι λιγο ακριβη....αλλιως πηγαινετε εδω μετα:http://www.ebay.com/itm/PU-Leather-bag-case-PULL-UP-TAB-Cord-Pouch-Cell-Phone-Accessory-For-Asus-/141642127275?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20fa8757ab που ειναι για asus zenfone 5ιντσο και θα χωραει μια χαρα....γιατι εδω που τα λεμε η δικια του βγαινει σχεδον 10 ευρω...οποτε και η δευτερη που ειναι για asus 5ιντσο με 2.50 ευρω σχεδον μια χαρα του καθεται για μιση ιντσα ισα ισα θα ειναι οτι πρεπει στο υψος.. Edited June 26, 2015 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Η θήκη μοιάζει ή δεν μοιάζει να είναι εντάξει? Γιατί και εμένα το breeze μου φαίνεται είναι μέσα οπότε γιατί να μην είναι εντάξει? Αν και με τους κινέζους δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Το δεν καταλαθος! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 παιδια μερικες ερωτησεις: 1. η rom ειναι ενοποιημενη? 2. εχει notification led? αν ναι, τι χρωματα? 3. οθονη ποσων σημειων ειναι? 4. εχει tap-to-wake? 5. εκανε κανενα update over-the-air? 6. εγινε root σε lollipop? 7. βρεθηκε συμβατη θηκη πλατης? (μηπως ταιριαζει κανενος αλλου) 1) ? 2) οχι 3) 2 4) εχει αλλα δεν λειτουργει σωστα 5) θα δουμε στο μελλον , με android 5 ερχεται η συσκευη 6) οχι 7) οχι Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ή Ρομ είναι ενοποιημένη,δινει περίπου 5.2 gb. Σε μένα το tap to wake δουλεύει καλα παντως! Έχει επάνω την τελευταία αναβάθμιση 6/5/15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 To tap to wake δεν δουλεύει καλά και σε μένα. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Το GPS test κλείδωσε 8 απ τους 12 δορυφόρους χωρίς data και Wi-Fi με ακρίβεια 4 μετρα στο μπαλκόνι! Όσο για το tap to wake ίσως και να έχετε δίκιο γιατί καμία φορά δεν πιανει,ίσως να φταίνε και ή ζελατινες όμως(δεν την έβγαλα ακόμα ναι μη βαρατε)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Το GPS test κλείδωσε 8 απ τους 12 δορυφόρους χωρίς data και Wi-Fi με ακρίβεια 4 μετρα στο μπαλκόνι! Όσο για το tap to wake ίσως και να έχετε δίκιο γιατί καμία φορά δεν πιανει,ίσως να φταίνε και ή ζελατινες όμως(δεν την έβγαλα ακόμα ναι μη βαρατε)! Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ειναι. Το gps του με εχει εντυπωσιασει ! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 το κινητο για λεφτα εως 60 ευρω ειναι πολυ καλο, μπορειτε ανετα να πλοηγηθειτε στο ιντερνετ , gps και γενικα ειναι ιδανικο για οποιον θελει να το δωσει σε καποια κοπελα η νεαρο για μια 1η επαφη με smartphone , απο το να αγορασετε δηλαδη ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο στην ελληνικη αγορα με αυτα τα λεφτα καλυτερα να παρετε το blackview, αυτο που πηρα εγω το εχω δωσει σε κοπελα που πριν ειχε ενα galaxy δεν θυμαμαι πιο αλλα το ειχε παρει 70ευρω ... η μερα με τη νυχτα ... απλα. Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 το κινητο για λεφτα εως 60 ευρω ειναι πολυ καλο, μπορειτε ανετα να πλοηγηθειτε στο ιντερνετ , gps και γενικα ειναι ιδανικο για οποιον θελει να το δωσει σε καποια κοπελα η νεαρο για μια 1η επαφη με smartphone , απο το να αγορασετε δηλαδη ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο στην ελληνικη αγορα με αυτα τα λεφτα καλυτερα να παρετε το blackview, αυτο που πηρα εγω το εχω δωσει σε κοπελα που πριν ειχε ενα galaxy δεν θυμαμαι πιο αλλα το ειχε παρει 70ευρω ... η μερα με τη νυχτα ... απλα. Τα φτηνά samsung είναι σαν μπιχλιμπίδια!!! Απορώ πώς τα αγοράζει ο κόσμος. Τελείως φτηνιάρικα υλικά!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Από το menu key δεν μου δουλεύει το wallpapers, βγάζει μήνυμα (there is no enough memory to set wallparer). Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Και δεν μπορώ να βρω πώς αλλάζεις wallpaper στη lockscreen. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Από το menu key δεν μου δουλεύει το wallpapers, βγάζει μήνυμα (there is no enough memory to set wallparer). Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Και δεν μπορώ να βρω πώς αλλάζεις wallpaper στη lockscreen. Και εγώ το ίδιο έρορ έχω. Και επίσης δεν μπόρεσα ούτε εγώ να αλλάξω φόντο στην λοκ σκριν και φόντο έχω αλλάξει στην αρχική από το quick pic που χρησιμοποιώ σαν βασική συλλογή! Για να δούμε μήπως μας πει κάποιος άλλος κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Παιδια στην αρχη δουλευε και αλλαζες κανονικα ταπετσαρια.Τωρα εχετε δικιο το βγαζει και εμενα Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Παιδια στην αρχη δουλευε και αλλαζες κανονικα ταπετσαρια.Τωρα εχετε δικιο το βγαζει και εμενα Ετσι ακριβώς. Αν το κάνεις επαναφορά, θα δουλέψει πάλι για λίγο. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Έφαγα ώρες στο google και αυτά που βρήκα για το φόντο στην lockscreen θέλουν root. Δεν είχα ιδέα ότι στην lollipop έχει αφαιρεθεί η επιλογή να αλλάζεις φόντο στην lockscreen! Όσο για το φόντο στην αρχική οθόνη εγώ μπορώ και αλλάζω κανονικά μέσα από quick pic και χρησιμοποιώ Nova launcher 4.0.1 έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 από θέμα μπαταρίας πόσο είναι η διάρκεια της; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 από θέμα μπαταρίας πόσο είναι η διάρκεια της; Με μια φόρτιση με πήγε γύρο στις 35ωρες με ανοιχτό wifi συνέχεια και 3ω οθόνη και 2.5ω κλήσεις. Πολύ καλά τα πήγε για εμένα που φόρτιζα δυο φορές την μέρα τις περισσότερες φορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Βαρεθηκα να το λεω το τηλεφωνο για τα λεφτα του ειναι κορυφη ειδικα οσοι το πηραμε στο 50 Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Βαρεθηκα να το λεω το τηλεφωνο για τα λεφτα του ειναι κορυφη ειδικα οσοι το πηραμε στο 50 Το κινητό για την τιμή του είναι δώρο!! Μόνο ένα root μου λείπει τώρα για να βάλω xposed και τα modules που θέλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Το κινητό για την τιμή του είναι δώρο!! Μόνο ένα root μου λείπει τώρα για να βάλω xposed και τα modules που θέλω! Σωστος ο Γιαννης Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts