tolispao13 Δημοσιεύτηκε March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2015 εχω το 930 εδω και 3 μηνες.αλλα σκεφτομε να το αλλαξω για να παρω ενα κινητο καλυτερο στο τομεα της φωτογραφιας..αξιζει αυτη ή αλλαγη??και αν ναι με ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 εχω το 930 εδω και 3 μηνες.αλλα σκεφτομε να το αλλαξω για να παρω ενα κινητο καλυτερο στο τομεα της φωτογραφιας..αξιζει αυτη ή αλλαγη??και αν ναι με ποιο? Με το 1020 και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 αξιζει ομως αυτη η αλλαγη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 αξιζει ομως αυτη η αλλαγη?? Αν τραβάς νυχτερινές φωτο και κοντινά πλάνα ναι αξίζει, θα σου χρειαστεί το xenon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 αξιζει ομως αυτη η αλλαγη?? Για μένα δεν αξίζει, μόνο κάμερα έχει καλή. Οθόνη μικρή, μπαταρία τραγική και γενικώς πολύ υποδυεστερο του 930. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 μετα το 930 ερχεται το 1020 με πολύ καλύτερη camera αλλά.............. έχει ΤΡΑΓΙΚΗ αυτονομία.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εγώ πάλι τόσα χρόνια ξέρω ότι μετά το 930 είναι σίγουρα το 931.....τα παραπάνω που ισχυρίζονται οι υπόλοιποι από που προκύπτουν?? :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 γενικα το 930 ειναι κορυφη σε πολλους τομεις..απλα ειδα φωτο απο 1020 γι αυτο σκεφτομε την αλλαγη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 εχω το 930 εδω και 3 μηνες.αλλα σκεφτομε να το αλλαξω για να παρω ενα κινητο καλυτερο στο τομεα της φωτογραφιας..αξιζει αυτη ή αλλαγη??και αν ναι με ποιο? Πλάκα κάνεις έτσι? :lost: Sorry αλλά από τη στιγμή που έχεις αυτήν την κινητάρα στα χέρια σου δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αλλάξεις. Η κάμερα του είναι από τις καλύτερες που έχουν μπει σε κινητό ever. Τώρα αν θες το κάτι παραπάνω πήγαινε στο 1020 που είπαν και οι υπόλοιποι φίλοι. Δεν νομίζω όμως να δεις μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Περίμενε κάνα τρίμηνο έως ανακοινωθεί διάδοχος του 930;) Μέσα στο καλοκαίρι θα βγει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Τόσο χάλια είναι η μπαταρία στο 1020; Δεν βγάζει μέρα με τα πάντα ανοιχτά αλλά με λογική χρήση; Πούλησα το 930 για να πάρω το 1020 μέσα στις γιορτές, αλλά τώρα με φρενάρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 και πιο αργο το 1020 πλεον.νομιζω οτι καλυτερα να κρατησεις το 930,μια χαρα καμερα εχει κι αυτο,κορυφαια μπορω να πω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Lumia 1520. Άλλη εμπειρία χρήσης λόγω μεγαλύτερης οθόνης και σαφώς μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Lumia 1520. Άλλη εμπειρία χρήσης λόγω μεγαλύτερης οθόνης και σαφώς μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία. ναι αλλα το παιδί θέλει camera.... και στην 1520 camera σε σχέση με το 1020 ειμαι black and white :) και γενικος πυστευω και το διαδοχος του 930 να βγει την camera του 1020 δεν θα εχει............ εδω τοσα χρονια δεν πλησίασαν σε αρκετα σιμεια το αρχαιο 808 (Αν και αυτο λογο λογισμικου ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το θέμα είναι ότι προσωπικά πλέον δε θα αγόραζα ξανά παλιά συσκευή απλά και μόνο για την κάμερα,ούτε για δεύτερη,θα προτιμούσα κορυφαία compact να έχω και σίγουρο αποτέλεσμά και μεγαλύτερη και σαφώς πιστότερη γκάμα λειτουργιών. Το λάθος πού έκανα με το 808 πού ευτυχώς έφυγε γρήγορα δεν το ξανακάνω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το θέμα είναι ότι προσωπικά πλέον δε θα αγόραζα ξανά παλιά συσκευή απλά και μόνο για την κάμερα,ούτε για δεύτερη,θα προτιμούσα κορυφαία compact να έχω και σίγουρο αποτέλεσμά και μεγαλύτερη και σαφώς πιστότερη γκάμα λειτουργιών. Το λάθος πού έκανα με το 808 πού ευτυχώς έφυγε γρήγορα δεν το ξανακάνω. Εγω εχω για δευτερο το Ν8 και σκευφτομαι να το πουλησω και να παρω για δευτερο αν βρω το 808.Για παραλια,τρεξιμο και γενικα για δεθτερο κινητο πιστευω ειναι μια χαρα Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγω εχω για δευτερο το Ν8 και σκευφτομαι να το πουλησω και να παρω για δευτερο αν βρω το 808.Για παραλια,τρεξιμο και γενικα για δεθτερο κινητο πιστευω ειναι μια χαρα κλησεις,μηνυματα,καμερα,για τιποτα αλλο πια δεν κανει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ας δει και το sony xperia z3:) Eιναι μια ολοκληρωμενη multimedia συσκευη προσωπικα η καλυτερη multimedia αντροιντ και αυτη εχει φοβερη καμερα και γραφει και σε 4k και σε θεμα design καμια σχεση με αυτη του 930 οχι οτι το 930 δεν ειναι καλο αλλα το σονυ διατηρει στα υλικα την ποιοτητα του αιφον Φυσικα δε θα μιλησω για το στορ που ναι βασης ανωτερο απ αυτο των γουιντοους Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) εχω wp 4 χρονια τωρα..δεν με ενοχλει το store.απλα αν αξιζει να δωσω το 930 για καποιο καλυτερο σαν καμερα..αλλα απο οτι βλεπω δεν αξιζει..η χειροτερη καμερα που ειχα σε κινητο ηταν απο iphone..ακομα και το n82 που εχω ακομα καλυτερα τραβαγε. Edited March 31, 2015 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 ας δει και το sony xperia z3:) Eιναι μια ολοκληρωμενη multimedia συσκευη προσωπικα η καλυτερη multimedia αντροιντ και αυτη εχει φοβερη καμερα και γραφει και σε 4k και σε θεμα design καμια σχεση με αυτη του 930 οχι οτι το 930 δεν ειναι καλο αλλα το σονυ διατηρει στα υλικα την ποιοτητα του αιφον Φυσικα δε θα μιλησω για το στορ που ναι βασης ανωτερο απ αυτο των γουιντοους και πάλι το παιδί camera θελςι... και του z3 δεν πλησιάζει καν το 1020/808, μόνο το vivo xshot πλησιάζει αλλά είναι δυσευρετο και κοστίζει όσο ένα iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 αξιζει το g3?το δινει ο γερμανος 280 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 αξιζει το g3?το δινει ο γερμανος 280 εννοείται..πιο φθηνά και απο σκρουτζ βγαίνει. όρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 σαν αντικαταστατης του 930 αξιζει??ειναι το g3 16gb/2 gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 σαν αντικαταστατης του 930 αξιζει??ειναι το g3 16gb/2 gb ram σαν μέγεθος είναι σαφώς μεγαλύτερο που ίσως να μη σε βολέψει. πάντως στην κάμερα τα καταφέρνει κι αυτό μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 σαν αντικαταστατης του 930 αξιζει??ειναι το g3 16gb/2 gb ram σαν camera όχι όπως είπαμε μόνο το 1020 σαν όλα τα αλλα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts