Jump to content

μετα το 930??

tolispao13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το 930 εδω και 3 μηνες.αλλα σκεφτομε να το αλλαξω για να παρω ενα κινητο καλυτερο στο τομεα της φωτογραφιας..αξιζει αυτη ή αλλαγη??και αν ναι με ποιο?

εχω το 930 εδω και 3 μηνες.αλλα σκεφτομε να το αλλαξω για να παρω ενα κινητο καλυτερο στο τομεα της φωτογραφιας..αξιζει αυτη ή αλλαγη??και αν ναι με ποιο?

Με το 1020 και μόνο.

αξιζει ομως αυτη η αλλαγη??

Αν τραβάς νυχτερινές φωτο και κοντινά πλάνα ναι αξίζει, θα σου χρειαστεί το xenon.

αξιζει ομως αυτη η αλλαγη??

Για μένα δεν αξίζει, μόνο κάμερα έχει καλή. Οθόνη μικρή, μπαταρία τραγική και γενικώς πολύ υποδυεστερο του 930.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ πάλι τόσα χρόνια ξέρω ότι μετά το 930 είναι σίγουρα το 931.....τα παραπάνω που ισχυρίζονται οι υπόλοιποι από που προκύπτουν?? :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :lol: :lol:

Πλάκα κάνεις έτσι? :lost:

Sorry αλλά από τη στιγμή που έχεις αυτήν την κινητάρα στα χέρια σου δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αλλάξεις.

Η κάμερα του είναι από τις καλύτερες που έχουν μπει σε κινητό ever.

Τώρα αν θες το κάτι παραπάνω πήγαινε στο 1020 που είπαν και οι υπόλοιποι φίλοι.

Δεν νομίζω όμως να δεις μεγάλη διαφορά.

Περίμενε κάνα τρίμηνο έως ανακοινωθεί διάδοχος του 930;)

Μέσα στο καλοκαίρι θα βγει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τόσο χάλια είναι η μπαταρία στο 1020; Δεν βγάζει μέρα με τα πάντα ανοιχτά αλλά με λογική χρήση; Πούλησα το 930 για να πάρω το 1020 μέσα στις γιορτές, αλλά τώρα με φρενάρετε

και πιο αργο το 1020 πλεον.νομιζω οτι καλυτερα να κρατησεις το 930,μια χαρα καμερα εχει κι αυτο,κορυφαια μπορω να πω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Lumia 1520. Άλλη εμπειρία χρήσης λόγω μεγαλύτερης οθόνης και σαφώς μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία.

Lumia 1520. Άλλη εμπειρία χρήσης λόγω μεγαλύτερης οθόνης και σαφώς μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία.

ναι αλλα το παιδί θέλει camera.... και στην 1520 camera σε σχέση με το 1020 ειμαι black and white :)

και γενικος πυστευω και το διαδοχος του 930 να βγει την camera του 1020 δεν θα εχει............ εδω τοσα χρονια δεν πλησίασαν σε αρκετα σιμεια το αρχαιο 808 (Αν και αυτο λογο λογισμικου )

Το θέμα είναι ότι προσωπικά πλέον δε θα αγόραζα ξανά παλιά συσκευή απλά και μόνο για την κάμερα,ούτε για δεύτερη,θα προτιμούσα κορυφαία compact να έχω και σίγουρο αποτέλεσμά και μεγαλύτερη και σαφώς πιστότερη γκάμα λειτουργιών.

Το λάθος πού έκανα με το 808 πού ευτυχώς έφυγε γρήγορα δεν το ξανακάνω.

Το θέμα είναι ότι προσωπικά πλέον δε θα αγόραζα ξανά παλιά συσκευή απλά και μόνο για την κάμερα,ούτε για δεύτερη,θα προτιμούσα κορυφαία compact να έχω και σίγουρο αποτέλεσμά και μεγαλύτερη και σαφώς πιστότερη γκάμα λειτουργιών.

Το λάθος πού έκανα με το 808 πού ευτυχώς έφυγε γρήγορα δεν το ξανακάνω.

Εγω εχω για δευτερο το Ν8 και σκευφτομαι να το πουλησω και να παρω για δευτερο αν βρω το 808.Για παραλια,τρεξιμο και γενικα για δεθτερο κινητο πιστευω ειναι μια χαρα

Dhamher_00

Εγω εχω για δευτερο το Ν8 και σκευφτομαι να το πουλησω και να παρω για δευτερο αν βρω το 808.Για παραλια,τρεξιμο και γενικα για δεθτερο κινητο πιστευω ειναι μια χαρα

κλησεις,μηνυματα,καμερα,για τιποτα αλλο πια δεν κανει.

ας δει και το sony xperia z3:) Eιναι μια ολοκληρωμενη multimedia συσκευη προσωπικα η καλυτερη multimedia αντροιντ και αυτη εχει φοβερη καμερα και γραφει και σε 4k και σε θεμα design καμια σχεση με αυτη του 930 οχι οτι το 930 δεν ειναι καλο αλλα το σονυ διατηρει στα υλικα την ποιοτητα του αιφον

Φυσικα δε θα μιλησω για το στορ που ναι βασης ανωτερο απ αυτο των γουιντοους

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

εχω wp 4 χρονια τωρα..δεν με ενοχλει το store.απλα αν αξιζει να δωσω το 930 για καποιο καλυτερο σαν καμερα..αλλα απο οτι βλεπω δεν αξιζει..η χειροτερη καμερα που ειχα σε κινητο ηταν απο iphone..ακομα και το n82 που εχω ακομα καλυτερα τραβαγε. Edited by tolispao13

ας δει και το sony xperia z3:) Eιναι μια ολοκληρωμενη multimedia συσκευη προσωπικα η καλυτερη multimedia αντροιντ και αυτη εχει φοβερη καμερα και γραφει και σε 4k και σε θεμα design καμια σχεση με αυτη του 930 οχι οτι το 930 δεν ειναι καλο αλλα το σονυ διατηρει στα υλικα την ποιοτητα του αιφον

Φυσικα δε θα μιλησω για το στορ που ναι βασης ανωτερο απ αυτο των γουιντοους

και πάλι το παιδί camera θελςι... και του z3 δεν πλησιάζει καν το 1020/808, μόνο το vivo xshot πλησιάζει αλλά είναι δυσευρετο και κοστίζει όσο ένα iPhone

σαν αντικαταστατης του 930 αξιζει??ειναι το g3 16gb/2 gb ram

σαν μέγεθος είναι σαφώς μεγαλύτερο που ίσως να μη σε βολέψει. πάντως στην κάμερα τα καταφέρνει κι αυτό μια χαρά.

σαν αντικαταστατης του 930 αξιζει??ειναι το g3 16gb/2 gb ram

σαν camera όχι όπως είπαμε μόνο το 1020 σαν όλα τα αλλα ναι