giankis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Βασιλη εκανα ρουτ εβαλα στην sd τα recovery image τη ρομ κτλ κατεβασα το flashify και πατησα recovery image φορτωσα το img και μου κανει επανεκκίνηση σε μπλε οθονη που λεει Philz6 και ειναι τα παντα στα κινεζικα! Δεν εχει το κλασικο μενου twrp! Και βγαζει ενα error και καλα cache του κινητου δεν έχει επαρκη χώρο και κατι τετοια! Το χασα πουθενα στη πορεια?Το αρχειο που εβαλες για recovery λεει z9 mini! Αυτο ειναι υο σωστο? Δε θελει και εξτρα twrp. img να φορτωσεις? Edited January 13, 2016 by giankis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μα καλά, τα ξέχασες τα Κινέζικα που ξερες?? :lol: Στο θέμα μας...η τιμή επανήλθε στα κανονικά για την εποχή επίπεδα (US$ 309.99), με το βαρομετρικό χαμηλό να επηρεάζει το νοτιοανατολικό Αιγαίο....ουπς....:X Θελουν να κάνουν κομπίνα τα Κινεζάκια με τις τιμές και τις εκδόσεις και δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί!! :up: Βασίλη (σου χουμε πρήξει τα ούμπαλα), το galaxy note 4 το προτείνεις λόγω εμπειρίας χρήσης με την οθονάρα κ.λ.π....καταλαβαίνω. Το S5 είναι εξίσου καλό όμως για κάποιον που θέλει κάτι ποιο μαζεμένο, έτσι? Έτσι όπως πάω και μέχρι να καταλήξω, θα έχει βγει redmi 5, το οποίο σύμφωνα με αυτά που βλέπω για το redmi 3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429326, θα είναι και σούπερ συσκευή...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Βασιλη εκανα ρουτ εβαλα στην sd τα recovery image τη ρομ κτλ κατεβασα το flashify και πατησα recovery image φορτωσα το img και μου κανει επανεκκίνηση σε μπλε οθονη που λεει Philz6 και ειναι τα παντα στα κινεζικα! Δεν εχει το κλασικο μενου twrp! Και βγαζει ενα error και καλα cache του κινητου δεν έχει επαρκη χώρο και κατι τετοια! Το χασα πουθενα στη πορεια?Το αρχειο που εβαλες για recovery λεει z9 mini! Αυτο ειναι υο σωστο? Δε θελει και εξτρα twrp. img να φορτωσεις? Ναι Z9 mini πρέπει να λέει. ..κάτσε το μεσημεράκι να σου ανεβάσω άλλο img να το δοκιμάσεις. Demakhs φίλε μου, galaxy 5 δεν θα επαναληφθεί με τίποτε αυτήν την στιγμή, note4 λέμε! !! Edited January 13, 2016 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 To ένα χέρι πάει να το πατήσει το κουμπί για το note 4 και το άλλο το χέρι το τραβάει γιατί θέλει να πατήσει το κουμπί για το s5. To τρίτο χέρι θέλει να πατήσει το κουμπί για το νέο τούμπανο redmi 3....:lol:..... αλλά θα περιμένω λιιιιιγο ακόμα μέχρι να βγει το redmi 4....:dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 To ένα χέρι πάει να το πατήσει το κουμπί για το note 4 και το άλλο το χέρι το τραβάει γιατί θέλει να πατήσει το κουμπί για το s5. To τρίτο χέρι θέλει να πατήσει το κουμπί για το νέο τούμπανο redmi 3....:lol:..... αλλά θα περιμένω λιιιιιγο ακόμα μέχρι να βγει το redmi 4....:dash: Μπάσα περίμενε το xiaomi mi16 gti v16 turbo injection και δεν συμμαζεύεται :) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Βασιλη στην εφαρμογη flashify έχει 3 επιλογές 1)Boot image 2)Recovery image 3)Zip file! Οταν παταω στο recovery image μου βγαζει: download cwm, download twrp, download philz και choose file! Εδω πατησα choose a file ετρεξα το recovery και στο reboot με πεταξε σε περιβαλλον philz απο οτι καταλαβα γιατι ηταν ολα κινεζικα! Και κατω έγραφε ενα error για ανεπαρκη χωρο και τετοιες ιστορίες! Κανονικα δε θέλουμε το μενου στο recovery να ειναι το twrp που εχει επιλογές και για backup restore install και τις υπόλοιπες επιλογες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Βασιλη στην εφαρμογη flashify έχει 3 επιλογές 1)Boot image 2)Recovery image 3)Zip file! Οταν παταω στο recovery image μου βγαζει: download cwm, download twrp, download philz και choose file! Εδω πατησα choose a file ετρεξα το recovery και στο reboot με πεταξε σε περιβαλλον philz απο οτι καταλαβα γιατι ηταν ολα κινεζικα! Και κατω έγραφε ενα error για ανεπαρκη χωρο και τετοιες ιστορίες! Κανονικα δε θέλουμε το μενου στο recovery να ειναι το twrp που εχει επιλογές και για backup restore install και τις υπόλοιπες επιλογες?? Eνοείται. Όταν πατας recovery image μετά αυτό από μόνο του πρέπει να σου εμφανίσει από μόνο του το αρχείο που σου έδωσα και να το κάνεις install...έχεις κάρτα sd στο τηλέφωνο? Το έχεις ρίξει χύμα? Εννοώ αντιγραφή _ επικόλληση στην κάρτα αλλά και στον εσωτερικό χώρο του τηλ. , οχι μεσα σε κανεναν αλλον φακελο.και ας το να το βρει -στο δείξει πρώτα. . Μετά install! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Ναι βρε μες στην sd τα εχω χύμα παταω recovery image μετα choose a file διαλεγω το αρχειο και με ρωταει αν θελω να κάνω flash... Παταω εκει YUP! και ξεκιναει τη διαδικασια... Απλα μετα το reboot στο recovery που κανει με πεταει στη μπλε σελίδα που σ λεω philz! Εκει εχει ολο κινεζικα σε σειρες με εντολες λογικα καο κατω κατω βγαζει το ερρορ που σου λεω! Θα σ βγαλω και μια φωτο να δεις ακριβώς! ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου βαλα φωτος να δεις τι ακριβώς μου βγάζει! https://farm2.staticflickr.com/1657/24059375430_11742c712a_c.jpg https://farm2.staticflickr.com/1583/24246721092_3e9ae43584_c.jpg https://farm2.staticflickr.com/1569/24059375720_5e87078412_c.jpg Edited January 13, 2016 by giankis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Βασιλη εσενα με το ιδιο recovery σε πεταξε σε twrp μενου οταν εκανες reboot μετα το install recovery image? Μ εχει σπασει τα νευρα η βλακεια! Βρηκες κανενα αλλο img να δουλευει καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Βασιλη εσενα με το ιδιο recovery σε πεταξε σε twrp μενου οταν εκανες reboot μετα το install recovery image? Μ εχει σπασει τα νευρα η βλακεια! Βρηκες κανενα αλλο img να δουλευει καλυτερα? Στο ανεβάζω σε λίγο φίλε. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Στο ανεβάζω σε λίγο φίλε. για δοκιμασε αυτο φιλε μου και πες. https://www.dropbox.com/s/q4gj1swknnuwpiu/recovery_Z9mini.img?dl=0 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 για δοκιμασε αυτο φιλε μου και πες. https://www.dropbox.com/s/q4gj1swknnuwpiu/recovery_Z9mini.img?dl=0 Το δοκιμάζω και σου λέω! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δοκιμάζω και σου λέω! Έλεος ξεπέρασα τα 3 φλασαρισματα λεει τη μέρα το flashify!xaxax κανένα άλλο παρόμοιο προγραμμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Το δοκιμάζω και σου λέω! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλεος ξεπέρασα τα 3 φλασαρισματα λεει τη μέρα το flashify!xaxax κανένα άλλο παρόμοιο προγραμμα?? απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση? Twrp manager rom manager και τα δυο νομιζω αλλα παρε ενα να το εχεις μονιμα https://www.dropbox.com/s/txx96w1cekuq9z0/Flashify%20FULL%20(for%20root%20users)%20v1.1.5%20-%20android-zone.org.apk?dl=0 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση? Twrp manager rom manager και τα δυο νομιζω αλλα παρε ενα να το εχεις μονιμα https://www.dropbox.com/s/txx96w1cekuq9z0/Flashify%20FULL%20(for%20root%20users)%20v1.1.5%20-%20android-zone.org.apk?dl=0 Αστο δε με θελει σημερα Μπιλ! Το flashify που στειλες εσυ μου λεει δεν υποστηριζει τη συσκευή και δε θα γινει σωστο recovery και το twrp που κατεβασα παλι δε δουλευει! Θα δοκιμασω αύριο με το flashify που ειχα! Σε ευχαριστώ πολυ παντως! Ελπιζω να δουλέψει κανονικα αυριο να τη περασω την miui! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αστο δε με θελει σημερα Μπιλ! Το flashify που στειλες εσυ μου λεει δεν υποστηριζει τη συσκευή και δε θα γινει σωστο recovery και το twrp που κατεβασα παλι δε δουλευει! Θα δοκιμασω αύριο με το flashify που ειχα! Σε ευχαριστώ πολυ παντως! Ελπιζω να δουλέψει κανονικα αυριο να τη περασω την miui! Δούλεψε Βασίλη κομπλέ!Πήρα ένα backup τώρα ολόκληρο το σύστημα οπως το είχα και σε λιγακι θα περάσω την MIUI!Τώρα έχω περασμένη την Nubia UI V2.8.1! Στον αριθμο εκδοσης γράφει nubia NX51J_CNCommon_V2.09!Ξέρεις ποια ειναι η τελευταία έκδοση που έχει βγαλει?Το κοίταξες καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δούλεψε Βασίλη κομπλέ!Πήρα ένα backup τώρα ολόκληρο το σύστημα οπως το είχα και σε λιγακι θα περάσω την MIUI!Τώρα έχω περασμένη την Nubia UI V2.8.1! Στον αριθμο εκδοσης γράφει nubia NX51J_CNCommon_V2.09!Ξέρεις ποια ειναι η τελευταία έκδοση που έχει βγαλει?Το κοίταξες καθόλου? nubia NX51J...?:confused: NX511 H NX512 εχεις βρε? Nubia UI V2.8.1............εγω νομιζω ειδα στο δικο μου V3.0.8 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 512 βρε ξεφυγεε ενα 2!αχαχαχα σκεφτομαι να βαλω μια μαμα τελευταια πριν βαλω την miui! Ναι η τελευταια είναιV. 4.04 και ui 3.0.8!Αλλα μετα θα θελει περασμα gapps και τι αλλο δεν έχει! Μεχρι πριν τ κανω ρουτ μ βγαζε και μονο του να κανω update! Και τωρα που μπαινω μέσα εχει να κανω OTA σε 4.0.4!Λογικα αμα το πατησω να κανει δε θα την ολοκληρωσει ετσι? Να το δοκιμασω λες η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Βασίλη άμα πατησω την αυτοματη ενημέρωση(πάει σε V.4.0.4 και UI 3.0.8) που μου τη πεταξε για εγκατασταση θα την κανει η να κανω unroot πρωτα και μετα να τη κανω?Σε περιπτωση που γίνει κανονικα η ενημέρωση θα σβηστουν όλες οι εφαρμογες απτο κινητο μέσα και δε θα έχει και playstore μετα και τα google apps??Να το δοκιμάσω προτεινεις η όχι?Γιατι σκέφτομαι να δοκιμάσω την τελευταια μαμα πριν παω και αν παω στην miui(γιατι η αληθεια ειναι οτι και τώρα το κινητο δουλευει ρολοι δεν έχω καποιο προβλημα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Βασίλη άμα πατησω την αυτοματη ενημέρωση(πάει σε V.4.0.4 και UI 3.0.8) που μου τη πεταξε για εγκατασταση θα την κανει η να κανω unroot πρωτα και μετα να τη κανω?Σε περιπτωση που γίνει κανονικα η ενημέρωση θα σβηστουν όλες οι εφαρμογες απτο κινητο μέσα και δε θα έχει και playstore μετα και τα google apps??Να το δοκιμάσω προτεινεις η όχι?Γιατι σκέφτομαι να δοκιμάσω την τελευταια μαμα πριν παω και αν παω στην miui(γιατι η αληθεια ειναι οτι και τώρα το κινητο δουλευει ρολοι δεν έχω καποιο προβλημα)! Απο την στιγμη που σου το δινει το update θα το κανει και μονο του, δεν νομιζω να σβηστει τιποτα και ειδικα το TWRP Recovery. Και εφοσον εχεις και nandroid backup απο εκει που βρισκεσαι τωρα, τι φοβασαι? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Αυτο ηθελα να ρωτησω βασικα! Το twrp recovery δε χάνεται ετσι? Και μετα το nandroid backup(πως το επαναφερουμε?) επανερχεται στη κατασταση που ηταν ακριβώς και με εφαρμογες και ολα? Περισσότερο φοβάμαι για τα google apps αλλα λογικα δε θα σβηστει τπτ! Και ηθελα να σε ρωτήσω στην miui στο μενου της στοκ καμερας αν εχει τις συντομευσεις με τις επιλογες(Light painting, special effects electronic aperture κτλ)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Αυτο ηθελα να ρωτησω βασικα! Το twrp recovery δε χάνεται ετσι? Και μετα το nandroid backup(πως το επαναφερουμε?) επανερχεται στη κατασταση που ηταν ακριβώς και με εφαρμογες και ολα? Περισσότερο φοβάμαι για τα google apps αλλα λογικα δε θα σβηστει τπτ! Και ηθελα να σε ρωτήσω στην miui στο μενου της στοκ καμερας αν εχει τις συντομευσεις με τις επιλογες(Light painting, special effects electronic aperture κτλ)! Ξαναμπαινεις οποτε θελησεις στο recovery κανεις παντα wipe-factory reset και μετα επιλεγεις RESTORE και θα σου δειξει τα backup που εχεις ηδη κανει....διαλεγεις οποιο θες. Εγω εχω ηδη 2-3. Ναι εχει και τις εξτρα συντομευσεις, ολα κομπλε! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τωρα κατεβαζω την ΟΤΑ! Ποσες εξτρα συντομευσεις εχει? 8 η 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά..Ήμουν κάτοχος nubia z7 max,το πούλησα κ θέλω να πάρω το καινούργιο μοντέλο του το z9 max..Έριξα μια ματιά στον site που είδα ότι κάνατε κάποιες αγορές,αλλα δυστυχώς τα πράγματα φαίνονται πολύ μπερδεμένα με τιμές κ μοντέλα του συγκεκριμένου Κινητού..Όπως επίσης μια καλή εναλλακτική θα μπορούσε να ειναι το LG G4 επίσης πολύ μπέρδεμα..Θα μπορούσε κάποιον να βοηθήσει κάπως την κατάσταση έτσι ώστε να βγάλω μια άκρη έτσι ώστε να αγοράσω κάποια συσκευή?Ευχαριστώ πολύ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ...εγω θα προτεινα να ξαναγορασεις το z7 max παντως...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πλάκα πλάκα σκεφτόμουν για το Nubia το z7..Το μεγαλύτερο δηλαδή..Αλλα μετά σκεφτόμουν να πάω σε κάποιο πιο high end..Ακούω γνώμες.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts