Jump to content

ZTE Nubia Z9 Max

Smartdigi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού τους έ**σα, μου απαντάνε αμέσως τα εξής:

"While after checked your item, we found you have 3gb ram requirement for this item while the Nubia z9 max right now only has 2gb ram version in stock.

And we cannot ensure when the 3gb ram will be arrived again.

So we're writting to beg you can accept the 2gb ram version and we'll refund you $30 difference for compensation.

If you agree, we'll arrange shipment for you soon.

Hope for your understanding.

Best regards."

Ρε Βασίλη απορώ, πως έχεις 20 παραγγελίες τζι τζι από αυτούς τους απατεώνες??? :blink:

Μου λένε ότι έλεγξαν το πακέτο και ότι έχουν βάλει τη συσκευή με τα 2gb...μα πως γίνεται να το κάνουν αυτό από τη

στιγμή που μου χουν στείλει tracking number? Μεγάλο δούλεμα....δεν το χουν στείλει λοιπόν ακόμα.....:mad: :wacko:

Επίσης λένε, δεν ξέρουν πότε θα έχουν ξανά την έκδοση των 3gb διαθέσιμη, ενώ στο site τους υπάρχει η έκδοση με τον 810 in stock!

Με ικετεύουν λοιπόν μετά από όλα αυτά, να δεχτώ αυτό που μου στειλαν και θα μου επιστρέψουν 30 $!

Και πες ότι δέχομαι με τον 615, μου βγαίνει η συσκευή στα 179$, ήτοι 165 ευρώ περίπου και έχω την εντύπωση ότι είναι καλή τιμή γι αυτή τη συσκευή.

Μπα, νομίζω ότι θα τους ξαναχ**ω, μπας και μου επιστρέψουν άλλα 30$ ( :lol: ) και μετά θα παραγγείλω άλλη συσκευή, π.χ. κάνα meizu mx4 pro στα 200-(30+30)=140$...:lol:....

ή μου προτείνεις κάποιο άλλο (αν κ σένα πλέον πρέπει να σε φοβάμαι)??

Έχω επίσης την εναλλακτική να τους ζητήσω να μου στείλουν την έκδοση που είχα παραγγείλει με τον 810, μιας

και απ' ότι βλέπω, το ξανάχουν πολύ γρήγορα σε σε στοκ...:lol: :rotfl:

Δούλεμα αυτοί, δούλεμα και μεις....;)

• Απαντήσεις 188
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

demakhs>>>

Βρε φιλε Κινεζοι ειναι και οχι Λορδοι:lol:

Πιεσε τους κανονικα ομως! Εγω επιδη παρελαβα τους εστειλα 1 μειλ και να μου απαντησουν σε 48 ωρες, ακομη τιποτα, αυριο ανοιγω dispute και τους καβαλαω :X

Τωρα στα του τηλ. μετα απο ολνυκτιο, μερικο soft brick etc τα αποτελεσματα ειναι ακρως εντυπωσιακα τελικα....ΑΚΟΥΣ?:mad:

Οχι που θα μου ξεφευγε σαν συσκευη, βεβαια εκανα εντατικα μαθηματα στα Κινεζικα-Ρωσικα κλπ αφου στο XDA οι πληροφοριες γι αυτην την συσκευη ηταν ελαχιστες.

Ευκολα τελικα ρουταρισα και μετα περασα TWRP recovery οποτε μετα το μονο θεμα ηταν μα βρω Roms...

Μενει ποτε μονος ο Ελληνας? Ποτε!

1η ρομ βρηκα και δοκιμασα ναι ναι ναι MIUI V7 και το τηλ. εγινε ιδιο Xiaomi note 3, ολα δουλευουν ρολογακι συν οτι μεσα εχει εξτρα την εφαρμογη της zte camera με ολες τις επιπεον δυνατοτητες (σε λιγο ανεβαζω και φωτο απο το κιν.) Εκδοση MIUI V7 8.12.17 BETA:)

Εχω κατεβασει ηδη και τις δοκιμασω Flyme rom :cool: και αλλη μια μαμα σχεδον ρουταρισμενη με καποια εξτραδακια!

Οποτε θα το κρατησω να παιξω και βλεπουμε αφου βρηκα μπελα....

Καποια στιγμη θα γραψω και τους οδηγους και ολα τα απαραιτητα LINK.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Ευχάριστα νέα!!

Λέγε τα της κάμερας (έχει ois είπαμε?), GPS, μπαταρία (είχα διαβάσει ότι είχε καλή διαχείριση) κλπ...

Αξίζει τα 209(πόσο μάλλον τα 179 ( :p )$, αυτό είναι το ερώτημα.

Τελικά θα κάνεις dispute ή θα το κρατήσεις, δεν κατάλαβα...:confused:

Υ.Γ. 1: Ένα soft brick επιβάλλεται με κάθε νέα συσκευή, για να ρθουμε...πιο κοντά!! :lol:

Υ.Γ. 2: Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί τους μέσω της δυνατότητας που έχεις μέσα από το site, εφόσον έχεις κάνει login και:

order tracking-->view order-->Send/view business message (δίπλα από τον αριθμό της παραγγελίας)?

Το βλέπουν και απαντάνε άμεσα μέσω e-mail...;)

Edited by demakhs

Μου στειλανε ακριβώς το ίδιο μήνυμα το μεσημερι για τα 30$ επιστροφης!Φίλε όταν λεει arrange shippment απ'οτι καταλαβα εννοει το "shippment" για τα 30$ refund!χαχαχα τους απαντησα και εγώ οτι δε το θέλω το κινητό και να μου δώσουν full refund!Οποτε περιμένω την απάντηση τους και αν δεν είναι αυτη που θέλω τότε dispute στο paypal και να τελειώνουμε!Όσο για τη rom kai το στρώσιμο Bαγγέλη 'αν μπορεις στειλε μου λιγο εδω η σε pm τα λινκς και τη διαδικασιαα γιατι και εγώ το έχω παρατήσει οπως το είχα παρει γιατι δεν έβρισκα τίποτα!Ευχαριστώ και οποιος έχει νεότερα μιλάμε!:lol:

demakhs δεν το συζητάω καν οτι η συσκευη αξίζει για τα λεφτά αυτα!Και για παραπάνω!GPS είναι ταχυτατο το δουλεύω με NAVIGON τοσο καιρο τώρα και είναι άψογο!Η μπαταρία του είναι αξιόλογη με πολυ καλή διαχείριση και η κάμερα του είναι πραγματικα καταπληκτικη!Εμφανισιακα ειναι παρα πολυ ωραίο στιβαρο και πανέμορφο!Προσωπικα στη θέση σου θα προσπαθούσα να τους πάρω κατι παραπανω απο 30$ και αν δεν γινοταν θα δεχόμουν τα 30$ και θα το κρατουσα :)

Edited by giankis

Γιατί σε pm τα λινκς? :mad:

χύμα και στην πρώτη σελίδα παρακαλώ...;)

Με μπέρδεψες όμως και συ...όπως και αυτοί οι απατεώνες...λες ότι θα δεχόσουν τα 30$ και θα το κρατούσες αν ήσουν στη θέση μου, αλλά παρόλα αυτά θα κάνεις dispute για να σου επιστρέψουν τα χρήματα, αν δε σου κάνουν και έξτρα refund?? :blink: :shock: :w00t: :dash:

Edited by demakhs

χαχαχα με κολλησαν κινεζίαση!Αδερφέ εγώ το έχω ήδη το κινητό απτο Σεπτέμβριο!Και τότε είχα παραγγείλει το μεγάλο 359$ και μου στείλανε το μικρό!Το γράφω και παραπάνω αν είδες!Και τώρα με δελέασε η τιμή και λέω θα πάρω το μεγάλο επιτέλους και θα πουλούσα το δικό μου!Αλλά όπως φαίνεται δεν είναι στη τύχη μου να το πάρω!χαχα ελπίζω να σε κάλυψα!Πάντως στα 170$ σίγουρα θα το κρατούσα!

Εννοειται και θα το κρατησω και dispute....:lol:

Θα μου το πληρωσουν ακριβα.

Θα τα βαλω ολα τα λινκ καθως και τον τροπο για ολα!

χαχαχα εννοειται Βασιλη!Άντε να δούμε τι θα μας απαντήσουν να δούμε και τι θα κάνουμε!Άνοιξες dispute στο paypal ή ακόμα?Το κινητό με τη ρομ που το δουλεύεις τώρα είναι κομπλέ?Στις ρυθμίσεις το notification settings στο ανοίγει κανονικά?Γιατι στη ρομ που έχει το δικό μου όταν πατάω crasharei και με πετάει εκτός ρυθμίσεων!

Οι Κινέζοι το βιολί τους.... Και εμένα αφού τους άφησα να μου απαντήσουν μου πρότειναν 30δολσρια:lol:

Δεν αποφάσισα τι θα κάνω....

Εσείς τι κάνατε?

Dear customer,

Sorry about your inconvenience.

Could you pls. give us one more chance to do business with you?

Kindly pls. accept the 2gb ram version and we'll refund you $30 difference and send you a 8gb tf card as gift.

Or how about choose other good item as replacement instead?

Hope for your understanding.

Best regards.

Αυτο μου απαντησαν μολις τωρα αφου τους είπα οτι θελω full refund! Εκανε αντιπροταση με sd card! Χαχαχα τους απαντησα οτι θελω 55$ έκπτωση αλλιως full refund! Αντε να δούμε τι θα προτεινουν τωρα! Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις Βασιλη?

Μετά απο 2 εμαιλ κ 1 ερώτημα μέσα από το site μου κάναν 3 διαφορετικές προσφορές. 30 $ refund η μια, 20 $ η δεύτερη και 20 $ και tf card 8GB η τρίτη.

Το ερώτημα είναι εάν σήμερα πραγματοποιούσατε αγορά νέας συσκευης στα 200$ περιπου, θα ξαναγοραζατε την ίδια συσκευη?

Αυτό περιμένω για να αποφασισω αν προχωρησω στο οκ γι' αυτήν ή να κοιτάξω για κάτι καλύτερο.....

Ενδεικτικά:

LG G4 https://www.fastcardtech.com/LG-G4-F500.html στα 246 ευρω

(Αν αξίζει ή διαφορά ν ανεβουμε λίγο)

Πρέπει να καταληξω γιατί θα τρελαθώ!:wacko:

Υ.Γ. Πιάσαμε τα 1000 κ συνεχίζουμε...

Edited by demakhs

demakhs στο ειπα και χθες! Σιγουρα ναι και ειδικα αν γινεται και αλλαγη ρομ που ειπε ο φιλος ο Βασιλης καi πειραγμα γενικα στο software! Ειναι μια συσκευη που δε θα τη δεις πουθενα και πραγματικα ειναι πανεμορφο θα το δεις και ο ιδιος! Τωρα απο κει και περα ειναι αποφαση σου δες το και κρινε ο ιδιος!

209-30=179δολλαρια τόσο μας έρχεται.

Και έχεις και miui 7, νομίζω ότι αξίζει αλλά σκέφτομαι πόσο να το τραβήξω...

Κινέζικα αυτοί.. Ελληνικές εμείς.

1) Δέχομαι τα, 30 και αμέσως μετά ανοίγω didpute:ninja:

Αφού δεν θα μπορούν χωρίς ανοιχτό case να αποδείξουν γιατί μου επέστρεψαν λεφτά οεο:)

Η miui7 δουλευει απροβληματιστα Βασίλη? Θα παραθεσουν στο dispute τα mail οπου δέχεσαι το refund 30$ οποτε δε νομίζω να βρουμε τ δικιο μας μετα στο dispute! Αλλα και σε περίπτωση που σε δικαιοσουν θα πρεπει να στειλεις το κινητο πισω! Ετσι δεν ειναι??

Η miui7 δουλευει απροβληματιστα Βασίλη? Θα παραθεσουν στο dispute τα mail οπου δέχεσαι το refund 30$ οποτε δε νομίζω να βρουμε τ δικιο μας μετα στο dispute! Αλλα και σε περίπτωση που σε δικαιοσουν θα πρεπει να στειλεις το κινητο πισω! Ετσι δεν ειναι??

Μια χαρα δουλευει η Μiui 7, ασε να δοκιμασω μια νεα εκδοση και το βραδυ ανεβαζω οδηγιες και λινκ για φλασσαρισμα.

Ναι επιστρεφω ενα ωραιο κουτακι με ψιλολοιδια μεσα:lol:

Οοοκ κανε τις δοκιμες σου :P! Εχει και Ελληνικα η miui 7 η οχι? Οσο για το αδειο κουτι ρε συ θα εχεις προβλημα μετα με το PayPal! Θα τραβηξει ενα βίντεο το unboxing ο κινεζακος και dispute κοντρα dispute εκείνος μετα! Χαχαχαχα

Οοοκ κανε τις δοκιμες σου :P! Εχει και Ελληνικα η miui 7 η οχι? Οσο για το αδειο κουτι ρε συ θα εχεις προβλημα μετα με το PayPal! Θα τραβηξει ενα βίντεο το unboxing ο κινεζακος και dispute κοντρα dispute εκείνος μετα! Χαχαχαχα

Aμα τραβηξει και ειναι μαγκας οκ.....αλλα αν δεν?

Εμεις πως πληρωνουμε-περιμενουμε και στο τελος παραλαμβανουμε τα :w00t::clap::w00t:

Ούτε φωτογραφίες ανέβασες, ούτε οδηγούς, ούτε μια γνώμη για το LG G4 στα 246 ευρώ ή για κάτι καλύτερο από το zte στα 200+....:mad: :lol: :p

Άντε και περιμένουν τα Κινεζάκια να απαντήσω τι θα κάνω!! :lol:

Ούτε φωτογραφίες ανέβασες, ούτε οδηγούς, ούτε μια γνώμη για το LG G4 στα 246 ευρώ ή για κάτι καλύτερο από το zte στα 200+....:mad: :lol: :p

Άντε και περιμένουν τα Κινεζάκια να απαντήσω τι θα κάνω!! :lol:

Φωτογραφίες ανέβασα και χθες, δες εδώ αλλά θα ανεβάσω και άλλες σε λίγο..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562&page=684

Αργότερα δίνω Λιντς και αρχεία για root-twrp-rom:)

Εννοείται G4με τα μπουνιά... Έχω παραγγείλει ήδη ενα:ninja:

Που να σε βράσω......ένα τσίγκλισμα ήθελα....

Εδώ που φτάσαμε, τόσο καιρό ψάξιμο (mi 4c, redmi note 2, redmi note 3), τέτοια ευκαιρία που βρήκαμε (zte z9 με τον snapdragon 810 με 209$), τέτοια ξενέρα που φάγαμε (snapdragon 615) :lol:....δε μπορεί, θα υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος.

Νάτος ο λόγος....το G4, το οποίο είναι προφανώς μία κατηγορία πάνω από το z9 με τον 615 έτσι? (+50 ευρώ βέβαια)

Στα Ελληνικά σκρουτζομάγαζα το βλέπω 420+ ευρώ.

Αλήθεια συλλογή τα κάνεις τόσα κινητά? :X

Edited by demakhs

Που να σε βράσω......ένα τσίγκλισμα ήθελα....

Εδώ που φτάσαμε, τόσο καιρό ψάξιμο (mi 4c, redmi note 2, redmi note 3), τέτοια ευκαιρία που βρήκαμε (zte z9 με τον snapdragon 810 με 209$), τέτοια ξενέρα που φάγαμε (snapdragon 615) :lol:....δε μπορεί, θα υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος.

Νάτος ο λόγος....το G4, το οποίο είναι προφανώς μία κατηγορία πάνω από το z9 με τον 615 έτσι (+50 ευρώ βέβαια)?

Στα Ελληνικά σκρουτζομάγαζα το βλέπω 420+ ευρώ.

Αλήθεια συλλογή τα κάνεις τόσα κινητά? :X

Το θέμα είναι εμπιστεύεσαι ξανά fastcardtech η σου στέλνουν κανα καλό κλώνο απο LG και τριτώνει το κακό??Είσαι για αεροπλάνο και απευθείας Κινα μετά!χαχαχαχα:lol:

Είμαι για αεροπλάνο και.....φούντο....χωρίς αλεξίπτωτο....απλά.......:lol:

Είδα τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Βασίλης από το z9 και φαίνεται ότι υστερούσαν σε σχέση με το redmi note 3 (!!) αλλά και το galaxy note edge.

Το meizu mx4 πάντως φαίνεται ότι βγάζει καλές φωτό....δε συζητάμε βέβαι για το lumia 950...:blink:

Είμαι για αεροπλάνο και.....φούντο....χωρίς αλεξίπτωτο....απλά.......:lol:

Είδα τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Βασίλης από το z9 και φαίνεται ότι υστερούσαν σε σχέση με το redmi note 3 (!!) αλλά και το galaxy note edge.

Το meizu mx4 πάντως φαίνεται ότι βγάζει καλές φωτό....δε συζητάμε βέβαι για το lumia 950...:blink:

Βρε εσεις ολα γνησια ειναι τα τηλ. ποτε δεν ερχονται μαιμουδες...και αυτο που εγινε με το Ζ9 ειμαι σιγουρος οτι εγινε απο λαθος.

Εχω παρει και LG G2 απο εκει και το Lg g pro 2 που πουλαω σε αγγελια!

Παρε το G4 λεμε τωρα:kill:

για το g4 έχετε υπόψη ότι είναι το f500 που προορίζεται για την Κορέα

για το g4 έχετε υπόψη ότι είναι το f500 που προορίζεται για την Κορέα

Και ποια η διαφορα?

υ.γ Δειτε και αλλες φωτο απο Ζ9 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6497681#post6497681

Edited by vasilis_hd2

• The title was changed to ZTE Nubia Z9 Max