Jump to content

Nubia Z9 Mini

Smartdigi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz

TD-SCDMA B3/B39

CDMA 1x&EVDO 800MHz

4G: FDD LTE B1/B3/B7 (1800/2100/2600MHz)

TD-LTE B38/B39/B40/B41

Είναι συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα?

• Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συμβατο ειναι,απλα απο οτι βλεπω δεν εχει την 800 μπαντα στο lte.απο οσο ξερω δεν χρησιμοποιειται ακομα απο καποιο παροχο.

review

,στα ιταλικα.

λεει οτι εχει πολυ καλη αυτονομια και γενικα οτι εμεινε ευχαριστημενος απο την αποκριση του τηλεφωνου.

ακομα βεβαια ειναι νωρις και θελει δουλεια για να το φερεις στα μετρα σου ,αφου δεν εχει google play services and play store.(μικρο το κακο...)

εγω προσωπικα εχω φαει κολλημα με την εμφανιση του z9. το βρηκα στο minideal αλλα φοβαμαι οτι δεν θα υποστηριζει τα ελληνικα... ξερεις κανει σιγουρα τιποτα ? επισης πως ειναι δυνατον να μην εχει google playstore? μπορω να το προσθεσω ?

Έχω το z7 mini και δεν το αλλάζω. Νομίζω πως όποιος το έχει ήδη με καταλαβαίνει.

Το κινητό είναι απλά απίστευτο και συγκρίνετε άνετα με όποιον κολοσσό βάλει ο νους.

Γιατί να το αλλάξεις με το z9? Επειδή είναι ¨ένα κλικ¨ καλύτερο?

Να πουλήσω το z7? Πόσο? 180-200 euro? και να δώσω επιπλέον 100 ευρώ για να πάρω το z9? Άμα ήταν έτσι θα έπαιρνα εξαρχής ένα με 300+ euro. Αν κάνω την αλλαγή το value for money πάει περίπατο!!

Όποιος δεν έχει το z7 mini θα του έλεγα να πάει στο z9 που είναι και καινούριο μοντέλο αλλά να ψάξει καλά αν παίζει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Έχω το z7 mini και δεν το αλλάζω. Νομίζω πως όποιος το έχει ήδη με καταλαβαίνει.

Το κινητό είναι απλά απίστευτο και συγκρίνετε άνετα με όποιον κολοσσό βάλει ο νους.

Γιατί να το αλλάξεις με το z9? Επειδή είναι ¨ένα κλικ¨ καλύτερο?

Να πουλήσω το z7? Πόσο? 180-200 euro? και να δώσω επιπλέον 100 ευρώ για να πάρω το z9? Άμα ήταν έτσι θα έπαιρνα εξαρχής ένα με 300+ euro. Αν κάνω την αλλαγή το value for money πάει περίπατο!!

Όποιος δεν έχει το z7 mini θα του έλεγα να πάει στο z9 που είναι και καινούριο μοντέλο αλλά να ψάξει καλά αν παίζει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Συμφωνώ απόλυτα ...Οποίος έχει το z7 mini δεν χρειάζετε να πάει ακόμα στο επόμενο .. Αλλά άμα φτάσει στα 220 ευρώ όπως το z7mini κάπου τόσο είχε φτάσει πιο παλιά ... θα είναι μια πολύ καλή επιλογή συσκευής .. Ένα καλό review για το z9mini http://www.gizmochina.com/2015/04/22/zte-nubia-z9-mini-review-meet-a-midrange-flagship/

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

ZTE Nubia Z9 mini

Οθόνη 5.0” Full HD IPS OGS (1920 x 1080)

Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 615 1.5GHz

Μνήμη RAM 2GB

Αποθηκευτικός χώρος 16GB (επέκταση με microSD έως 128GB)

Κάμερα 16MP Sony IMX234 (4K video)

Εμπρόσθια κάμερα 8MP

Dual SIM

WiFi, Bluetooth, GPS, 4G LTE

Λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop με Nubia UI V2.8

Μπαταρία 2900mAh

Δυνατότητα εναλλαγής πίσω καλύμματος (επιλογή και για ξύλινο)

Διαστάσεις 141.3 × 69.8 × 8.2mm

Βάρος 147gr

Η τιμή θα είναι περίπου 240-330 ευρώ

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμπληρωματικά > εντυπωσιακή κατασκευή (περίγραμμα τιτανίου, κράμα αλουμινίου και γυάλινο πίσω κάλυμμα) και ήχο 7.1 στη μεγάλη έκδοση χάριν στον ξεχωριστό επεξεργαστή ήχου AK4375.

Nubia Z9 Mini Official Rom 1.16 + tools + Gapps > http://smartdigi.gr/nubia-z9-official-rom-1-16/

Καλησπέρα

Βρήκα τη συσκευή στο nubiamobileshop με 211 και κάτι ψηλά αλλά out of stock. Το κάνουν επίτηδες για να σπρώξουν τις πρώτες μέρες το μοντέλο? Η θα βγάλουν πάλι σύντομα και πάλι προς διάθεση.

Έχει κανείς εμπειρία από την πολιτική στης zte να μου πει?

Καλησπέρα

Βρήκα τη συσκευή στο nubiamobileshop με 211 και κάτι ψηλά αλλά out of stock. Το κάνουν επίτηδες για να σπρώξουν τις πρώτες μέρες το μοντέλο? Η θα βγάλουν πάλι σύντομα και πάλι προς διάθεση.

Έχει κανείς εμπειρία από την πολιτική στης zte να μου πει?

Πάντως το Z7 mini είναι πιο δυνατό σε χαρακτηριστικά...έχει καλύτερο επεξεργαστή

211 δεν νομίζω να το ξαναδείς. Μπορείς να το βρείς στην κανονική του τιμή 230-260 εκεί παίζει το κινητό

τι εννοεις την πολιτική σε ποιο θέμα? το μάρκετινγκ το έχει η ομάδα μάρκετινγκ και όχι η ίδια η zte

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

UI , Camera τι λένε;

όπως όλα της σειράς , z7-z9 ωραίο ui με τα εικονίδια όλα στην επιφάνεια και φωτογραφική η καλύτερη που έχεις δει με πάνω από 50 διαφορετικά φύλτρα και συνδιασμούς. Απλά η καλύτερη.

όπως όλα της σειράς , z7-z9 ωραίο ui με τα εικονίδια όλα στην επιφάνεια και φωτογραφική η καλύτερη που έχεις δει με πάνω από 50 διαφορετικά φύλτρα και συνδιασμούς. Απλά η καλύτερη.

Όταν λες η καλύτερη που έχω δει :) ;

Σε ποια μαγαζιά να κοιτάξω για 230-260€ που λες;

Official UI updates κτλπ που βρίσκω; Έχει μεγάλη υποστήριξη όπως π.χ Xiaomi;

Όταν λες η καλύτερη που έχω δει :) ;

Σε ποια μαγαζιά να κοιτάξω για 230-260€ που λες;

Official UI updates κτλπ που βρίσκω; Έχει μεγάλη υποστήριξη όπως π.χ Xiaomi;

Τι ακριβώς ψάχνεις? Μάλλον ψάχνεις σε λάθος μέρος. Εάν θες κινητό με offical updates συνεχή κτλπ παίζεις σε xiaomi , one+

Εδώ βάζεις μια rom και το αφήνεις ήσυχο.. τα updates κάποια στιγμή σταματάνε από official. ¨οτι παίζουμε οι devs και όταν χρειάζεται μόνο μπορεί να υπάρξει και 3 μηνο χωρίς νέα έκδοση

Τι ακριβώς ψάχνεις? Μάλλον ψάχνεις σε λάθος μέρος. Εάν θες κινητό με offical updates συνεχή κτλπ παίζεις σε xiaomi , one+

Εδώ βάζεις μια rom και το αφήνεις ήσυχο.. τα updates κάποια στιγμή σταματάνε από official. ¨οτι παίζουμε οι devs και όταν χρειάζεται μόνο μπορεί να υπάρξει και 3 μηνο χωρίς νέα έκδοση

Όχι δεν με πειράζει, αρκεί να είναι stable οι υπάρχουσες roms. Διότι με το Lollipop πολλά ακούγονται.

Με ενδιαφέρει να έχει δυνατή κάμερα και απροβλημάτιστο UI. Επίσης 4G dual sim. Ο επεξεργαστής δεν με πειράζει που είναι ο 615 και όχι κάποιος 8xx γιατί πολύ απλά δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό.

Πιστεύεις με καλύπτει; Κοιτούσα το Mi4i αλλά διαβάζω ότι θα είναι μόνο για Ινδία. Πλέον κοιτάω το Z7 mini και το Z9 mini αρκεί να το βρω κοντά στα 230€ όπως λες!

Όχι δεν με πειράζει, αρκεί να είναι stable οι υπάρχουσες roms. Διότι με το Lollipop πολλά ακούγονται.

Με ενδιαφέρει να έχει δυνατή κάμερα και απροβλημάτιστο UI. Επίσης 4G dual sim. Ο επεξεργαστής δεν με πειράζει που είναι ο 615 και όχι κάποιος 8xx γιατί πολύ απλά δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό.

Πιστεύεις με καλύπτει; Κοιτούσα το Mi4i αλλά διαβάζω ότι θα είναι μόνο για Ινδία. Πλέον κοιτάω το Z7 mini και το Z9 mini αρκεί να το βρω κοντά στα 230€ όπως λες!

οι κάρτες δουλεύουν 4g-2g / 2g- 4g / 2g-2g / 2g-3g / 3g-2g

262 στο alliexpres , kai to z7 mini 240 alliexpress

Εγώ δεν θα έπερνα 1.5 ghz πάντως με το google framework στα 400 mb

Αυτό δεν το έπιασα :) Για το 16άρι Mi4i που δεν έχει και επέκταση με SD λες;

Τα GAPPS μπαίνουν εύκολα στο ZTE. Με παραξενεύει που δεν τα έχει pre-installed η rom.

idem.τι εννοεις?μπορεις να μας το κανεις λιγο πιο''λιανα'':)

ειμαστε 2-3 ατομα που προσπαθουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε z7 'η z9.θα βοηθουσες αρκετα με πια ,οσο γινεται,αντικειμενικη τεχνικη αναλυση.....

να ρωτησω και κατι αλλο ,οποιος ξερει,η μπαταρια που ειναι αρκετα μεγαλυτερη στο z9,ειναι αποδοτικη?(αν και ειναι νωρις ακομα για τετοια ερωτηματα)

ειμαστε 2-3 ατομα που προσπαθουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε z7 'η z9.θα βοηθουσες αρκετα με πια ,οσο γινεται,αντικειμενικη τεχνικη αναλυση.....

να ρωτησω και κατι αλλο ,οποιος ξερει,η μπαταρια που ειναι αρκετα μεγαλυτερη στο z9,ειναι αποδοτικη?(αν και ειναι νωρις ακομα για τετοια ερωτηματα)

Θεωρώ πιο σωστή την αγορά του Z9 mini ως νεότερο μοντέλο και επειδή η μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερη κάμερα και το design κατά την γνώμη μου υπερτερούν του μειονεκτήματος που έχει στον επεξεργαστή.

• 2 weeks later...

Z7 mini με κλειστά μάτια, ο 801 απλά πάει σφαίρα..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια, το πηρε τελικα κανενας;

Ακριβό και με μικρό επεξεργαστή δεν αξίζει τόσα λεφτά εάν είχε 200 ευρώ κάτι πάει κι έρχεται... Ζ7 δαγκωτό προς στιγμής εκτός εάν φορέσουν σε κανένα νέο τον 810+

μπαταρία περισσότερπ από 48 ώρες δεν παίζει σε κανένα

υπαρχει ελληνικη ρομ ?? δηλαδη αν εγω το παραγγειλω απο το minideal θα λειτουργει κανονικα ?

Κάπου διάβασα για multilang αλλά στην zte όσες multilang έχουμε παίξει έχουν κομμένες επιδόσεις και χαρακτηριστικά.

Μπορείς να ρωτήσεις στο minideal. Αλλά πρόσεχε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ! Παίζεις με την φλόγα...

Z7 mini με κλειστά μάτια, ο 801 απλά πάει σφαίρα..

Ακριβό και με μικρό επεξεργαστή δεν αξίζει τόσα λεφτά εάν είχε 200 ευρώ κάτι πάει κι έρχεται... Ζ7 δαγκωτό προς στιγμής εκτός εάν φορέσουν σε κανένα νέο τον 810+

Συμφωνώ για τον 801 άλλα η μπαταρία του 7 με λίγο παραπάνω χρήση βγάζει μια μέρα;

Ως τώρα δεν εχω διαβάσει για πάνω από τεσσεράμισι ώρες οθόνης πράγμα που δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Συμφωνώ για τον 801 άλλα η μπαταρία του 7 με λίγο παραπάνω χρήση βγάζει μια μέρα;

Ως τώρα δεν εχω διαβάσει για πάνω από τεσσεράμισι ώρες οθόνης πράγμα που δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Δεν μπορεώ να σου απαντήσω για ώρες οθόνης γιατί το κινητό το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση. Τ οφορτίζω ανα 40-48 ώρες.

Με ανοιχτό το 3g-4g όλη μέρα

Κανένα κινητό με 2500-3500 mah δεν θα σου δώσει παραπάνω χρόνο. Η διαχείριση του επεξεργαστή του z9 θα δίνει τις ίδιες αποδόσεις και επιδόσεις μπαταρίας με το z7 διότι εάν το δείς λογαρυθμικά η καμπύλη απόδοσης - κατανάλωσης δεν ελλάζει.

Τα κινητά με μεγάλο επεξεργαστή-μικρότερη μπαταρία σε σχέση με τα κινητά μικρότερου επεξεργαστή - μεγαλύτερης μπαταρίας τρώνε το ίδιο. Εαν μια εφαρμογή χρειάζεται πολύ επεξεργαστική ισχύ το 801 θα αποδόσεο γρήγορα και με συγκεκριμένη ισχύ, ο μικρότερος επεξεργαστής θα χρειαστεί το διπλάσιο χρόνο με την διπλάσια μπαταρία για να αποδόσει.