nikoskat Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 To έχουν στείλει λένε και στο σύστημα τους φαίνεται πως έχει σταλεί και αυτά γίνονται ηλεκτρονικά και δεν υπάρχει περίπτωση λάθους και ......και.....και.....και ο ΟΤΕ δεν έλαβε τιποτα! θελει περιπου 5 μερες για να μπει η αιτηση στο συστημα του ΟΤΕ, δυστυχως ετσι ειναι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Εγώ παίδες πήρα το ondsl 1024 αορίστου χρόνου και μου είπαν 47,5 € το μήνα εκανα καλά ή μ.....α ?????? Βέβαια έχει περάσει μια εβδομάδα από την αίτησ΄΄η μου και περιμένω ακόμη αλλά που θα πάει:blink: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Πήρες το 1242 να σου πουν αν "βλέπουν" την αίτηση σου ή οχι; Aν μένεις Αθήνα μάλλον ήταν πιο συμφέρουσα η προσφορά της Vivodi στα 1024 Μb με 23,70 τον μήνα αλλά προπληρωμένα! (12Χ23,70) Αν είσαι επαρχία βγαίνει 36,60 τον μήνα (πάλι προπληρωμένα) http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=377 Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Εγώ παίδες πήρα το ondsl 1024 αορίστου χρόνου και μου είπαν 47,5 € το μήνα εκανα καλά ή μ.....α ?????? Βέβαια έχει περάσει μια εβδομάδα από την αίτησ΄΄η μου και περιμένω ακόμη αλλά που θα πάει:blink: απο αποψη χρηματων; καλα μου φαινεται εμενα. και για αοριστου μια χαρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Εγώ παίδες πήρα το ondsl 1024 αορίστου χρόνου και μου είπαν 47,5 € το μήνα εκανα καλά ή μ.....α ?????? Βέβαια έχει περάσει μια εβδομάδα από την αίτησ΄΄η μου και περιμένω ακόμη αλλά που θα πάει:blink: http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-100bc6d663b-1000e Εδω γραφει 47,48 που ειναι η τιμη της Otenet. Ελπιζω να εχεις υπολογισει και το παγιο της γραμμης του ΟΤΕ που ειναι 39,15. Οποτε απο χρηματα, οχι δεν ειναι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Εγώ παίδες πήρα το ondsl 1024 αορίστου χρόνου και μου είπαν 47,5 € το μήνα εκανα καλά ή μ.....α ?????? Βέβαια έχει περάσει μια εβδομάδα από την αίτησ΄΄η μου και περιμένω ακόμη αλλά που θα πάει:blink: Αν 47,5 είναι η τελική τιμή που θα πληρώνεις, είναι ζάχαρη. Εγώ τόσα περίπου πληρώνω για 384 τον μήνα σε OnDSL αορίστου, με έναρξη 02/11/2005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ναι το επιβεβαίωσα 47,5 € όλα πληρωμένα αορίστου χρόνου, και το μεσημέρι δηλ. στις 4 μέρες ο ΟΤΕ μου έκοψε το τηλέφωνο και σε μισή ωρίστα με πήραν και μου είπαν ότι είμαι έτοιμος να συνδεθώ.....:D Ελα όμως που ακόμα δεν μου έχει έρθει ο εξοπλισμός... Ξεπέρασαν τον εαυτό τους???? ή τελικά οι καθημερινές επισκέψεις μου στον ΟΤΕ έπιασαν τόπο????:ninja: Α και τώρα που το θυμήθυκα, στον εξοπλισμό με το μόντεμ το Sagem (αν το θυμάμαι καλά, το πιό φθηνό που έχει) είναι η παραπάνω τιμή, αν ήθελα modem/router τότε για 2 μήνες θα έδινα 120 € περίπου ........ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Για οσους αγχωνονται που δεν βλεπει ο ΟΤΕ τις αιτησεις των φορεων dsl τις πρωτες μερες..αυτο ειναι γνωστο και περιπου..λογικο. Αφου πρωτον μεχρι να καταχωρηθει η αιτηση στον ΟΤΕ περναει συνηθως ενα 5ημερο και δευτερον συνηθως οι τηλεφωνητες/τριες σε τετοια περιπτωση δεν τσεκαρουν το σωστο προγραμμα για να δουν την αιτηση ή δεν εχουν τη δυνατοτητα να ψαξουν στο σωστο προγραμμα. Το μονο που μπορουν να σου πουν οι του ΟΤΕ με σιγουρια (καλα και αυτο δεν ειναι standard) ειναι αν εχει ενεργοποιηθει η γραμη. Αφου πρωτα καταχωρησουν την αιτηση για αλλαγη γραμμης ενοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 To θέμα είναι πως ο ΟΤΕ δεν βλέπει το αίτημα μετά απο 8 μέρες που η οtenet με διαβεβαιώνει οτι το έστειλε και οι θύρες στην περιοχή μου μειώνονται κάθε μέρα... Οταν υπέβαλα την αίτηση στην otenet είχαν 152 θύρες και σήμερα έχουν μόλις 33! Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 πάντως τελευταία κάτι... μπουκώνει στο OnDSL μου. Μάλλον πιτάρισε το DSLAM της περιοχής μου... αλλά όπως και να' χει οι ταχύτητες έχουν καθοδική τάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Emena simera egine i allagi apo 512 se 1024.Xtes pira til gia na mou allaksoun paketo,apogoiteusi :( sto upload ta pragmata einai ok 24kb sto download omos den eida kai kamia diafora apo tin 512,basika pianei stigmiea 100kb kai meta pali sta 50kb :(Den ksero ti mporei na fteei!! Akiro :) Telika mou eixan alaksi ti grami se 1024 kai tin epomeni mera egine kai i alagi stin otenet opote ola ok me tin taxitita :D Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Αφού ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για το αν έχει ειπωθεί σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες, θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει αν το πακέτο έχει χρονοχρέωση. Αν ναι, πόση;:D Υ.Γ: OnDSL Kit384 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Αφού ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για το αν έχει ειπωθεί σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες, θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει αν το πακέτο έχει χρονοχρέωση. Αν ναι, πόση;:D Υ.Γ: OnDSL Kit384 Δεν υπάρχει χρονοχρέωση στο dsl.Μαλλον εννοείς ογκοχρέωση αλλά το συγκεκριμένο πακέτο δεν έχει. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Δεν υπάρχει χρονοχρέωση στο dsl.Μαλλον εννοείς ογκοχρέωση αλλά το συγκεκριμένο πακέτο δεν έχει. Α, οκ ευχαριστώ, απλά επειδή πριν είχα ConnX και τώρα πρέπει να κάνω Κλήση για να μπω..δλδ δεν μπαίνει αυτόματα όπως πριν..+ του ότι κάτι τέτοιο είχα δει σε ένα άλλο Forum είχα μπερδευτεί...;) Thanks!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Τελικά άψογη η ΟΤΕΝΕΤ μέσα σε 1 εβδομάδα τουλάχιστον 2 τηλέφωνα την ημέρα, για εξακρίβωση στοιχείων, δεν υπάρχει πλέον USB MODEM, μου δίνουν το speedtouch me 20 Euro επιπλέον για ένα μήνα (ειδική τιμή) και αυτά. Περιμένω να περάσει το πάσχα να το παραλάβω... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΓΚΕΣ :cool: Ενα πράγμα δεν έχω καταλάβει....... :blink: Τι διαφορά έχει το Conn-X με το Ondsl ????? Mόνο στην ονομασία ??????:worry: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Conn-X είναι το πακέτο ADSL του ΟΤΕ. Ondsl-kit είναι το πακέτο της otenet. Οndsl είναι η συνδρομή της οtenet (πχ Οndsl Home , Ondsl office ,Ondsl economy) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Ευχαριστώ:D Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Και επιτέλους σήμερα ήρθε το πακέτο. Ο ΟΤΕ εσπασε ολα τα ρεκόρ σε 4 εργάσιμες και είμαι έτοιμος.... Οχι σαν κάτι άλλες εταιρείες - ονομα δεν λέω - που σου ζαλίζουν τα .......... και σύνδεση στην τελική δεν έχεις... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ:O Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ παρω το ondsl kit???????????????στα p2p πως τα παει?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ παρω το ondsl kit???????????????στα p2p πως τα παει?????????? Στο Bitcommet και στο Azureus κατεβάζει και με 110 kb/sec. Τώρα για dc++ πρέπει να πέσεις σε χρήστη γρήγορο, να μην σου κατεβάζουν κτλπ. Απο ftp πάλι έφτασε 117 kb/sec... Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Στο Bitcommet και στο Azureus κατεβάζει και με 110 kb/sec. Τώρα για dc++ πρέπει να πέσεις σε χρήστη γρήγορο, να μην σου κατεβάζουν κτλπ. Απο ftp πάλι έφτασε 117 kb/sec... Ευχαριστω!!!!!!!!1:) :) :) :p ΑΠΟ limewire bearshare emule τιποτα?????????????????????:wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ευχαριστω!!!!!!!!1:) :) :) :p ΑΠΟ limewire bearshare emule τιποτα?????????????????????:wacko: :wacko: Δεν έχω δοκιμάσει:( Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ευχαριστω!!!!!!!!1:) :) :) :p ΑΠΟ limewire bearshare emule τιποτα?????????????????????:wacko: :wacko: Σε μεγάλο βαθμό είναι θέμα από ποιόν κατεβάζεις. Αν παίρνεις αρχείο από κάποιον με maximum uploading 128 (οι περισσότερες συνδέσεις στην Ελλάδα) καταλαβαίνεις οτι δεν θα υπερβεις τα 12-13 kb. Αν επιλέξεις συνδέσεις Τ1 κλπ κλπ... όλα είναι μια χαρα. Εγώ κατεβάζω με lime απο Τ1 με 30 και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εδώ και 2 μέρες οι ταχύτητες download έχουν πέσει τουλάχιστον 25 με 30% :( Γενικώς σέρνεται και μου έχει σπάσει τα νεύρα Ενώ εδώ και ένα μήνα που έχω το πακέτο 512 όλα ηταν καλά ξαφνικά γκρρρρρ Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εδώ και 2 μέρες οι ταχύτητες download έχουν πέσει τουλάχιστον 25 με 30% :( Γενικώς σέρνεται και μου έχει σπάσει τα νεύρα Ενώ εδώ και ένα μήνα που έχω το πακέτο 512 όλα ηταν καλά ξαφνικά γκρρρρρ Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο ? το ιδιο ειδα και εγω αλλα τα βραδια κατεωαζω μεχρι και με 60- 62, παντως τις περισσοτερες ωρες ειμαι απο 40- 50 και ειναι σπαστικο. φυσικα αυτα για 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts