t300 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Είτε είσαι τυχερός/είτε άτυχος! Κάπου είδα πριν καιρό (δε θυμάμαι που) κάποιον ο οποίος είχε πάθει το ίδιο (με ISDN πρόσβαση) για κάποια χρόνια και όταν το ανακάλυψαν του ζητούσαν 2000-3000 ευρώ. Δεν το ψάχνεις καλύτερα μην τρέχεις αργότερα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 λοιπον μετα απο μια εβδομαδα adsl,εκτος απο καποιες φορες που η ταχυτητα πεφτει ειμαι ξετρελαμενος.ειναι φανταστικα να εισαι always on!ηρθε η ωρα ομως να κανω καποιες ρυθμισεις ως προς το port forwarding...ωχ!μεσα απο την ειδικη σελιδα εβαλα τις πορτες που χρειαζονται για emule και DC++.μια ερωτηση....οταν ξαναπαω στο NAPT νεσω της σελιδας του speedtouch 510i δεν θα επρεπε να βλεπω τις υπαρχουσες προωθημενες πορτες καπου?γιατι οταν παω advanced>NAPT μου λεει "no NAPT entries defined?γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Kανεις save τις ρυθμίσεις πριν κλείσεις τη σελίδα του speedtouch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Στο DNS βάζω κάτι ή τα πέρνει αυτόματα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Kανεις save τις ρυθμίσεις πριν κλείσεις τη σελίδα του speedtouch?ναι αμε,κλικαρω εκει που λεει "save all" αριστερα EDIT.....διαβασα τις οδηγιες στο adsl.gr και ελεγε να κλικαρω το UPnP στο off.τωρα ολα οκ!βεβαια δεν μπορω να καταλαβω πως ρυθμιζουμε το emule και το DC++ γαμωτο!υπαρχει κανενας nubbie guide? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Αυριο παω για αγορα kit....Απο που προτεινεται να το αγορασω?Ο Γερμανος απ'οτι εχω διαβασει εδω στο forum κανει πολλες μερες για να στειλει την αιτηση στην otenet...Καμια εναλλακτικη λυση υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Αυριο παω για αγορα kit....Απο που προτεινεται να το αγορασω?Ο Γερμανος απ'οτι εχω διαβασει εδω στο forum κανει πολλες μερες για να στειλει την αιτηση στην otenet...Καμια εναλλακτικη λυση υπαρχει? Απο καταστημα οτε - oteshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisc Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Αυριο παω για αγορα kit....Απο που προτεινεται να το αγορασω?Ο Γερμανος απ'οτι εχω διαβασει εδω στο forum κανει πολλες μερες για να στειλει την αιτηση στην otenet...Καμια εναλλακτικη λυση υπαρχει? Ναι αλλά ο Γερμανός δίνει και ένα wireless router. Αξίζει μάλλον την αναμονή. Αν το δίνει ακόμα δηλαδή... Μπορεί και να προλαβαίνεις. Επιπλέον (για να βγάλω το άχτι μου..) πήγα και σε κατάστημα ΟΤΕ - ΟΤΕnet (ας μην πω περιοχή). Δεν έχω ξανασυναντήσει πιο αγενές και άσχετο προσωπικό! Προφανώς πελάτης Σαββατιάτικα δεν ήταν το καλύτερό τους.... Πάντως αυτό απ'ότι καταλαβαίνω δεν είναι ο κανόνας, αφού για άλλα υποκαταστήματα μου έχουν πει καλά λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 γιατι δεν παιρνεις το 134 και να κανεις αιτηση ετσι?εμενα πριν 10 μερες κανανε 5 να μου το φερουν,μια χαρα.και μετα ενα τηλ στην οτενετ 8011135555 και ενα στο 1242 και το βαζεις ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Επιτελους εχω το kit στα χερια μου....Το πηρα απο το υποκαταστημα της OTEnet στη θεσσαλονικη!Τωρα μια ερωτηση σχετικα με το φιλτρο...Αν δεν βαλω φιλτρο πριν την τηλεφωνικη συσκευη τι επιπτωσεις θα εχει αυτο?Θα ακουγεται κανενας παραξενος θορυβος στη γραμμη?Απο που μπορω να προμηθευτω φιλτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Xwris filtro tha sou petaei eksw ti sundesi kai tha exei thorubo. Filtra tha breis ston OTE, den kserw an poulane allou. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisc Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Μπορείς να βάλεις και splitter αντί για φίλτρο. Έχει και εδώ: http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=SPLITTER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα με την DSL μου σημερα. Παρολο που το modem συγχρονιζεται με την DSL οταν κανω κληση για να συνδεθω μου εμφανιζει μήνυμα "Σφαλμα 721: Ο απομακρυσμενος υπολογιστης δεν αποκριθηκε" . Δεν ειναι θεμα κωδικων. Πηρα τηλ την υποστηριξη της Οtenet αλλα δεν ξερουν!! Να παρω τηλ τον ΟΤΕ μηπως ειναι θεμα γραμμης μου ειπανε. Αφου συγχρονιζεται! Παιδια εαν μπορειτε βοηθηστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα με την DSL μου σημερα. Παρολο που το modem συγχρονιζεται με την DSL οταν κανω κληση για να συνδεθω μου εμφανιζει μήνυμα "Σφαλμα 721: Ο απομακρυσμενος υπολογιστης δεν αποκριθηκε" . Δεν ειναι θεμα κωδικων. Πηρα τηλ την υποστηριξη της Οtenet αλλα δεν ξερουν!! Να παρω τηλ τον ΟΤΕ μηπως ειναι θεμα γραμμης μου ειπανε. Αφου συγχρονιζεται! Παιδια εαν μπορειτε βοηθηστε!εχεις μοντεμ με usb?δεν επαιρνες ενα ρουτερ καλυτερα!δεν σβηνεις την συνδεση να την ξαναφτιαξεις?κανε και ενα restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα με την DSL μου σημερα. Παρολο που το modem συγχρονιζεται με την DSL οταν κανω κληση για να συνδεθω μου εμφανιζει μήνυμα "Σφαλμα 721: Ο απομακρυσμενος υπολογιστης δεν αποκριθηκε" . Δεν ειναι θεμα κωδικων. Πηρα τηλ την υποστηριξη της Οtenet αλλα δεν ξερουν!! Να παρω τηλ τον ΟΤΕ μηπως ειναι θεμα γραμμης μου ειπανε. Αφου συγχρονιζεται! Παιδια εαν μπορειτε βοηθηστε! Και σε εμένα το έχει κάνει 3 φορές σε διάστημα 2 μηνών περίπου και την πρώτη φορά είχα κάνει τα πάντα (restart, επανεγκατάσταση τους drivers, σύνδεσης και αποσύνδεσης του modem κλπ), αλλά δεν έγινε τίποτα... την επομένη μέρα που άνοιξα τον υπολογιστή μου όλα καλά!!! Και στις άλλες δύο φορές δεν έκανα τίποτα και μετά από κάποιες ώρες όλα ήταν καλά! Οπότε προτείνω υπομονή και πιστεύω όλα να είναι ο.κ μετά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Στον 1 μηνα δωρο που δινει η otenet θα πληρωσω παγιο γραμμης η ειναι και αυτος ο μηνας μεσα στην προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Στον 1 μηνα δωρο που δινει η otenet θα πληρωσω παγιο γραμμης η ειναι και αυτος ο μηνας μεσα στην προσφορα? Όλα πληρωμένα για 3 μήνες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Εκανα αίτηση στον Γερμανό, 14/10, μου έδωσαν username/passowrd... έχει ανάψει το adsl avctive (είναι πράσινο) απο την Παρασκευή το απόγευμα, τους πήρα τηλέφωνο και τί μου λένε ???? είναι στις δοκιμές... περιμένετε να σας πάρουμε τηλέφωνο, τον οργανισμό του μεσα... :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Α και να μή το ξεχάσω, ΑΠΟ ΠΟΤΕ χρεώνεται η σύνδεση ? απο την ημερομηνία ΑΙΤΗΣΗΣ ή σύνδεσης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Α και να μή το ξεχάσω, ΑΠΟ ΠΟΤΕ χρεώνεται η σύνδεση ? απο την ημερομηνία ΑΙΤΗΣΗΣ ή σύνδεσης???? Σύνδεσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Α και να μή το ξεχάσω, ΑΠΟ ΠΟΤΕ χρεώνεται η σύνδεση ? απο την ημερομηνία ΑΙΤΗΣΗΣ ή σύνδεσης???? Και αν θέλεις να το τσεκάρεις καλύτερα, πήγαινε στο https://my.otenet.gr/OTEnetSelfCare/login_ps.asp?language=greek δώσε username και password για να μπεις στο λογαριασμό σου και να δείς διάφορες πληροφορίες. Επέλεξε το "Γενικές Πληροφορίες" και από εκεί επέλεξε το "OnDSL LINE" η "ADSL Service" και δες τι γράφει στο "Ημερομηνία Ενεργοποίησης"! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, αυτά που μου έδωσε ο Γερμανός ΔΕΝ ισχύουν δλδ username+password Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, αυτά που μου έδωσε ο Γερμανός ΔΕΝ ισχύουν δλδ username+password Εγω που πηρα το κιτ απο ΟΤΕshop, δηλωσα το username και μετα με πηραν τηλ. απο την Οτενετ και που ειπαν το password. Τωρα πως ο Γερμανος σου εδωσε αμεσως το password, δεν ξερω, ισως εχουν αλλο συστημα. Παρε ενα τηλ. την Οτενετ να το επιβεβαιωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Εγω που πηρα το κιτ απο ΟΤΕshop, δηλωσα το username και μετα με πηραν τηλ. απο την Οτενετ και που ειπαν το password. Τωρα πως ο Γερμανος σου εδωσε αμεσως το password, δεν ξερω, ισως εχουν αλλο συστημα. Παρε ενα τηλ. την Οτενετ να το επιβεβαιωσεις. Και εγώ όταν είχα κάνει την αίτηση στον Γερμανό μου ζήτησαν εκτός από username να δώσω και password, το οποίο αν κατάλαβα καλά για λόγους ασφάλειας δεν έχει κάποια ισχύ και μόλις ενεργοποιηθεί η συνδρομή σου σε πέρνουν από OTEnet για να σου δώσουν ένα άλλο, το οποίο και μπορείς να χρησιμοποιησείς με το username που έχεις δηλώσει κατά τη διάρκεια της αίτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Μολις σημερα αγορασα ενα onDSL kit απο το ΠΛΑΙΣΙΟ που δινει και WiFi router Netgear, με 155 ευρω! Περιμενω πλεον την ενεργοποιηση απο την ΟΤΕνετ!!! Αντε να δουμε τι θα δουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts