Bayern7 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Πως συνδέεται με το λαπτοπ; Με ένα καλώδιο ethernet από την ethernet θύρα του router σε αυτή του laptop. To portforward θα σου χρειαστεί σίγουρα. Δεν ειναι τπτ τρομερό. Θα μας πεις ποιο modem έχεις και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Πως συνδέεται με το λαπτοπ; Με ένα καλώδιο ethernet από την ethernet θύρα του router σε αυτή του laptop. To portforward θα σου χρειαστεί σίγουρα. Δεν ειναι τπτ τρομερό. Θα μας πεις ποιο modem έχεις και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε...το μοντεμ ειναι το alcatel 510i με τις 4 θυρες ethernet.μολις το εγκαταστησω θα σας πω να μου δωσετε οδηγιες!BAYERN OLE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 το μοντεμ ειναι το alcatel 510i με τις 4 θυρες ethernet.μολις το εγκαταστησω θα σας πω να μου δωσετε οδηγιες!BAYERN OLE! Eίναι πολύ απλές οι διαδικασίες. Ακολουθείς τον οδηγό που θα βρεις εδώ για κάθε πρόγραμμα που χρησιμοποιείς χωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 οταν λεει οτι χρειαζομαι πρωτα static ip τι εννοει?η dynamic ip τι διαφορα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 οταν λεει οτι χρειαζομαι πρωτα static ip τι εννοει?η dynamic ip τι διαφορα εχει? Η στάτικ IP το λέει η λέξη. Κρατάς την ίδια ΙΡ συνέχεια. Αυτό το θέλουν μερικοί που παίζουν πχ online games για να είναι συνέχεια στο ίδιο παιχνίδι μέσα. Βασικά είναι πολυτέλεια, μιας και η τιμή για σύνδεση με στάτικ ΙΡ είναι σχεδόν διπλάσια. Η dynamic είναι αυτή που έχουν οι περισσότεροι που χρησιμοπιούν DSL. Αλλάζει η ΙΡ σου κάθε 3-4 μέρες, εξαρτάται από τον παροχέα σου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να βρω(θα μου πειτε εσεις?:) )ενα σαιτ να κατεβαζω μουσικη και για ταινιες.κατα τα αλλα κανω απλη χρηση του νετ...οτενετ εβαλα για αρχη δηλαδη αν θελω να παιξω πχ μπιλιαρδο στην yahoo δεν θα μπορω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Πήγα σήμερα στο Γερμανό (το είχα παραγγείλει τη Δευτέρα) και παρέλαβα το ondslkit. Συγκεκριμένα μου έδωσαν το σφραγισμένο πακέτο και μια τυπωμένη σελίδα που γράφει: Παροχέας: ΟΤΕΝΕΤ Αίτηση νέας σύνδεσης 6/10/2005 9.00 πμ ΠΡOΙΟΝ: ODSL 384 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3ΜΗΝΗ ΤΙΜΗ: 67 ΕΥΡΩ Ακολουθούν τα στοιχεία μου και στο κάτω μέρος έχει όνομα και κωδικό. Ετσι έπρεπε να είναι ή έχει κάνει π@π@ριά ο υπάλληλος;; Οσον αφορά το δώρο μου είπαν ότι θα τους το στείλουν μάλλον την Τρίτη... Πλήρωσα 105 τελική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saltapidas Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τι δίνουν δώρο fonzi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 linksys modem/router ασύρματο. Δυστυχώς όμως παρότι μου παρέδωσαν χτες το κιτ και αντίγραφο αίτησης, σήμερα η οτενετ δεν έχει πάρει ακόμα αίτηση ενεργοποίησης. Τι γίνεται; Τα μαζεύουν κάπου κεντρικά στο γερμανό και τα στέλνουν μαζικά στην οτενετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Μήπως ξέρει κανείς το μόντεμ που σου δίνει ο ΟΤΕ (το ΙΝΤΡΑΚΟΜ που γράφει επάνω ΟΤΕ) όταν κάνεις σύνδεση DSL, πρέπει να το επιστρέψεις όταν λήξεις την συνδρομή; Ισχύει ό,τι και για το Netmod; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 linksys modem/router ασύρματο. Δυστυχώς όμως παρότι μου παρέδωσαν χτες το κιτ και αντίγραφο αίτησης, σήμερα η οτενετ δεν έχει πάρει ακόμα αίτηση ενεργοποίησης. Τι γίνεται; Τα μαζεύουν κάπου κεντρικά στο γερμανό και τα στέλνουν μαζικά στην οτενετ; Μαζί και εδώ φίλε μου! :D Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον κ. Γερμανό. Πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είτε θα μείνω χωρίς το δώρο, είτε θα χαθούν οι ελέυθερες πόρτες μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 paidia egw ekana aitisi conn-x tin deutera kai exthes(paraskeui)irthe to conn-x kai mazi kai i sindesi adsl(grammi-prosbasi)to modem einai to telindus 1130 pou mporeis na sindeseis 2 ipologistes gia osous endiaferontai me port forwaring k.t.l.opios thelei exigiseis gia to conn-x as mou pei.oso gia taxitites plisiazoun ta 43kb/s!Arketa kala pistebw gia 384 Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Μαζί και εδώ φίλε μου! :D Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον κ. Γερμανό. Πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είτε θα μείνω χωρίς το δώρο, είτε θα χαθούν οι ελέυθερες πόρτες μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι... και εγώ τα ίδια φοβάμαι. Μου είπαν σήμερα ότι το κατάστημα στέλνει τα χαρτιά στα κεντρικα του γερμανού και απο εκεί πάνε οτενετ. Αρα η καθυστέρηση γίνεται στα κεντρικά του γερμανού. Αλλά δεν ξέρω πως να επικοινωνήσω μαζί τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Παρε τους τηλεφωνο στο 800-11-40000 (χωρις χρεωση) και ενημερωσε τους απο ποιο καταστημα εκανες την αιτηση, και οτι υπαρχει "παρα πολυ" μεγαλη καθυστερηση. Γενικα κανε παραπονα, και επισημανε τους οτι θα περιμενεις τηλεφωνο τους για να σου πουν σε ποιο σταδιο βρισκετε η αιτηση σου. Με λιγα λογια: ΑΠΑΙΤΗΣΕ! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Τους πήρα και μου είπαν ότι αυτοί δεν ξέρουν και να απευθυνθώ στο κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Επειδη εχω μπερδευτει καπως με αθτα που εχω διαβασει στο forum και το site της otenet δεν τα λεει αρκετα ξεκαθαρα, μπορεις καποιος να μου πει αν μεσα στην τιμη του onDLS kit ειναι και το τελος ενεργοποιησης της γραμμης; Το παγιο του ote συμπεριλαμβανεται επεισης μεσα στην τιμη του OnDLS Kit για τους 2 μηνες που δινει η θα το πληρωσω εγω αυτο απο τον πρωτο μηνα; Επισης...μετα το περας του 3μηνου λενε οτι η συνδρομη ανανεωται αυτοματα....Σε περιπτωση ανανεωσης η ΟΤΕΝΕΤ πως θα παρει να λεφτα της συνδρομης; Οποιος μπορει παρακαλω ας απαντησει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Επειδη εχω μπερδευτει καπως με αθτα που εχω διαβασει στο forum και το site της otenet δεν τα λεει αρκετα ξεκαθαρα, μπορεις καποιος να μου πει αν μεσα στην τιμη του onDLS kit ειναι και το τελος ενεργοποιησης της γραμμης; Το παγιο του ote συμπεριλαμβανεται επεισης μεσα στην τιμη του OnDLS Kit για τους 2 μηνες που δινει η θα το πληρωσω εγω αυτο απο τον πρωτο μηνα; Επισης...μετα το περας του 3μηνου λενε οτι η συνδρομη ανανεωται αυτοματα....Σε περιπτωση ανανεωσης η ΟΤΕΝΕΤ πως θα παρει να λεφτα της συνδρομης; Οποιος μπορει παρακαλω ας απαντησει.... Πληρωνεις τα 89+ ΦΠΑ και τελειωσες. Για 3 μηνες δεν πληρωνεις ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Ολα ειναι μεσα στο πακετο. Μετα τους 3 μηνες, η συνδρομη γινεται αοριστου χρονου και σου ερχεται στον λογαριασμο του ΟΤΕ μαζι με το παγιο της γραμμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 παιδια εβαλα μολις πριν απο λιγο adsl!επιτελους εγινα ανθρωπος!με την βοηθεια των τηλεφωνητων του οτε και της οτενετ εκανα την εγκατασταση μια χαρα!τωρα η απορια μου ειναι η εξης.απο οτι βλεπω σερφαρω μια χαρα.που θα μου χρειαστει το port forwarding?στην σελιδα ww..portforwarding.... πανω πανω λεει οτι πρεπει να δημιουργησω μια στατικη IP ADDRESS,αληθευει αυτο?εχω ετοιμες τις οδηγιες απο μια τηλεφωνητρια της οτενετ αν χρειαστει.ταχυτητα downloading για 384 αθηνα περιπου 37-47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 paidia pira kai ego to ondsl by otenet apo extes kai tora perimeno na mou to energopiisoun....exo mia aporia:sto domatio mou erxete ena kalodio apo mpriza tilefonou i opia den ine kenourgia(den exi kanoniko visma,ena anapodo T ine).afto to kalodio to vazo se ena mikro pragmataki pou exi 3 theseis oste afou exo alles 2 na stelno 1 kalodio sto pc mou gia to modem kai allo ena sto til pou exo sto domatio mou...kai edo tora to parakseno.ama de valo to filtro prin valo to kalodio pou pai sto til,mou kani kati paraksenous ixous otan sikono to akoustiko.to thema ine oti ama to valo stamatai aftos o spastikos ixos alla ksekinai kai pou miazei me radiofono(i kati tetio).prin sikosa to akoustiko kai akouga mousiki!!!!!(to toutou akougete kanonika)re paidia kserei kanis ti ginete giati exo trelathei?episis dokimasa to filtro kai se alli siskevi tou spitiou kai de to ekane afto(de ksero vevea mipos pezei rolo oti i alli siskevi pernei sima apo alli mpriza) Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Αυτά είναι. Νέο πρωτοποριακό πακέτο από τον ΟΤΕ, aDSL και ραδιόφωνα μαζί! Μεγαλεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Προσπάθησε να βάλεις ανάποδα το splitter, θα δεις που θα ακουστούν σατανιστικά μηνύματα :devil: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Steve είσαι πολύ τυχερό άτομο! Εγώ πχ έχω το αντίστροφο πρόβλημα: Εχω ένα ραδιόφωνο που δεν δέχεται με τίποτα να δουλέψει σαν τηλέφωνο... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Προσπάθησε να βάλεις ανάποδα το splitter, θα δεις που θα ακουστούν σατανιστικά μηνύματα :devil: to dokimasa alla alazei stathmo etsi :) Steve είσαι πολύ τυχερό άτομο! Εγώ πχ έχω το αντίστροφο πρόβλημα: Εχω ένα ραδιόφωνο που δεν δέχεται με τίποτα να δουλέψει σαν τηλέφωνο... :D pos kai etsi :confused: ?kati paraksena pragmata e? :p paidia pera apo ti plaka pragmatika kserei kanis giati to kani afto?dokimasa kai kati allo.afto to kani amma sto filtro valo kalodio pro to tilefono.ama valo to filtro kateftheian sto til tote de to kani afto :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Το φίλτρο δεν το βάζεις στο τηλέφωνο. Το βάζεις στη πρίζα και απάνω στο φίλτρο συνδέεις το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 μια off topic ερωτηση παιδια...απο ποιο σαιτ μπορουμε να κατεβασουμε τραγουδια πλεον?και αν πρεπει να ρυθμιστουν οι "πορτες" σε ποιο σαιτ εχει οδηγιες?ευχαριστω και σορυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts