Jump to content

Αγορά κινητού για εφηβο

thor21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τιτλος ψάχνω κινητό για αγόρι γυμνασιου.Το θέλει για παιχνίδια, καλουτσικη κάμερα(μπροστά πίσω), οθόνη απο 4,7 - 5 ίντσες και μια αξιοπρεπή διαρκεια μπαταρίας.Η οθόνη να έχει μια αξιοπρεπη ανάλυση(νομιζω οτι hd ) θα είναι μια χαρουλα.

Είναι ο αθεοφοβος και γνωστης της τεχνολογιας και θέλει το lg g3 :lol:.Φυσικά του είπαμε οτι κάτι τέτοιο δεν παιζει και ετοίμασε λίστα με το lg bello, το sony m2, το moto g δεύτερης γενιάς.Καλυτερα να είναι απο Ελλάδα γιατί δεν θέλω να μπλεκω με Κίνα σε περιπτωση που γινει κατι.Δεν έχω πρόβλημα και για μεταχειρισμένο, το ποσο είναι γύρω στα 150 ευρώ που διαθετω.Επίσης του είπα και για το huawei p6 ,τι λέτε?Νομιζω οτι 2 gb ram θα είναι καλυτερα έτσι?

Ευχαριστώ και περιμένω τις προτάσεις σας.

Τα αποκλεει μονος του, θελει κυριως παιχνιδια που δεν τα εχουν τα windows και αντε να του αλλαξεις γνωμη..

Δηλαδη λες οτι το moto g ειναι καλυτερο απο το huawei p6?Σε θεμα καμερας, μπαταριας, ραμ δεν υπερεχει το huawei??

παντως και στα wp υπαρχουν αξιολογα παιχνιδια (ιδια με του android)

σιγουρα τα 2gb κανουν την διαφορα! αλλα πας σε μικροτερη οθονη. επισης δε γνωριζω την καρτα γραφικων που εχει. το μοτο θα παρει και adnroid 5

Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, θα κοιταξω και τα windows οπως και το moto g απο κοντα και θα αποφασισω, οποιος εχει και καποια αλλη γνωμη πολυ ευχαριστως να την ακουσω.

Moto g δευτερης γενιας παρε και καλυτερα ανεβασε στα 200 το budget...στα 150 ολα τα android εχουν 1GB ram που ειναι οριακο.Αμα ανεβεις στα 200 εχεις και καλες επιλογες ;) S3 Neo,s4 mini,moto g dual sim,επισης στα 150 εχει vodafone smart 4,zte a450,lenovo a536 και πολλα ακομα.

Επειδη ειδα οτι του αρεσει το g3 υπαρχει το g3s (g3mini) στα 180.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Η γνώμη μου είναι πως από τη στιγμή που το κινητό το θέλεις για παιδάκι που θα παίζει παιχνίδια το moto g δεν κάνει. Και για να μην παρεξηγηθώ είναι καλό κινητό, απλά δεν σου προσφέρει καλή αυτονομία.

Στη θέση σου θα επέλεγα ένα κινητό με όσο το δυνατό καλύτερη μπαταρία. Ένα εξ'αυτών είναι το Cubot S200 στα 139 ευρώ από Ελληνικό κατάστημα (από έξω μπορείς να το βρεις και κάτω από 100). H μπαταρία στα 3300 mAh είναι αρκετά μεγάλη τη στιγμή που του moto g είναι μόλις στα 2070 mAh.

http://www.skroutz.gr/s/6090096/Cubot-S200-8GB.html

Άλλη μια καλή επιλογή είναι το Leagoo Lead 7 στα 151 ευρώ του οποίου η μπαταρία είναι μια από τις μεγαλύτερες σε κινητό αυτής της κατηγορίας στα 4500 mAh.

http://www.skroutz.gr/s/6021762/Leagoo-Lead-7-8GB.html

Μάλιστα μπορείς να δεις και ελληνικό review εδώ.

Από θέμα hardware μη φανταστείς τρελές διαφορές με το moto g. Τα περισσότερα -αν όχι όλα- τα παιχνίδια θα τρέχουν μια χαρά σε αυτές της συσκευές όπως θα γινόταν και στο moto g απλά εδώ θα έχεις το πλεονέκτημα της μπαταρίας.

Η γνώμη μου είναι πως από τη στιγμή που το κινητό το θέλεις για παιδάκι που θα παίζει παιχνίδια το moto g δεν κάνει. Και για να μην παρεξηγηθώ είναι καλό κινητό, απλά δεν σου προσφέρει καλή αυτονομία.

Στη θέση σου θα επέλεγα ένα κινητό με όσο το δυνατό καλύτερη μπαταρία. Ένα εξ'αυτών είναι το Cubot S200 στα 139 ευρώ από Ελληνικό κατάστημα (από έξω μπορείς να το βρεις και κάτω από 100). H μπαταρία στα 3300 mAh είναι αρκετά μεγάλη τη στιγμή που του moto g είναι μόλις στα 2070 mAh.

http://www.skroutz.gr/s/6090096/Cubot-S200-8GB.html

Άλλη μια καλή επιλογή είναι το Leagoo Lead 7 στα 151 ευρώ του οποίου η μπαταρία είναι μια από τις μεγαλύτερες σε κινητό αυτής της κατηγορίας στα 4500 mAh.

http://www.skroutz.gr/s/6021762/Leagoo-Lead-7-8GB.html

Μάλιστα μπορείς να δεις και ελληνικό review εδώ.

Από θέμα hardware μη φανταστείς τρελές διαφορές με το moto g. Τα περισσότερα -αν όχι όλα- τα παιχνίδια θα τρέχουν μια χαρά σε αυτές της συσκευές όπως θα γινόταν και στο moto g απλά εδώ θα έχεις το πλεονέκτημα της μπαταρίας.

Συμφωνω εδω,εχει και καλες καμερες οποτε.Η μπαταρια ειναι υποκειμενικη.Εγω που εχω το galaxy s duos 2 ξεφορτιζει ευκολα(1500mAh).Αλλα η μπαταρια ξεφορτιζει αναλογα και με την χρηση.Αμα το χρησιμοποιεις πολυ βγαζει ενα 12ωρο στην καλυτερη.Αμα το εχεις κλειστο παει 2 μερες που λεει ο λογος.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Προσφορά το Umi Zero από$400 $203=€186! Και νομίζω θα πάρει και την lollipop http://m.geekbuying.com/item/Free-Shipping-UMI-ZERO-5-0-inch-Android-4-4-MTK6592T-Octa-Core-2-0GHz-Smartphone-2GB-16GB-13-0MP-8-0MP-IPS-FHD-3G-GPS---Dark-Blue-336142.html

Και ρίξε και εδώ μια ματιάhttp://www.dx.com/s/lenovo?utm_source=dx&utm_medium=599top2&utm_campaign=lenovo

Αξιόπιστα μαγαζιά, Έχω ψωνίσει και από το τελευταίο ψωνίζω συνεχώς ακριβά πράγματα με δωρεάν μεταφορικά και φυσικά χωρίς αλλά έξοδα;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Πραγματικά, προτείνεις για αγορά το UMI ZERO?? :blink: :confused: :worry:

Ρίξε μια ματιά στο θέμα του που πρέπει να μετονομαστεί: "το κλάμα της αρκούδας" ή "μπορεί και να τον ήπιαμε" ή "το παίρνω και κάνω 7 τάματα" ή "το βλεπες, το παιξες?" και άλλα πολλά.....:lol: :lol: :lol:

Σε αυτό το budget και ειδικά όταν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα, όπως έχουν προτείνει και άλλοι εδώ και σε παρόμοια θέματα, το Moto G είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή... Τουλάχιστον αν μιλάμε αυστηρά για Android... Αγορά κινέζικου από Ελλάδα, σε τιμή μεγαλύτερη από τα γνωστά κινεζομάγαζα, εγώ δε θα έκανα...

Όσον αφορά το Moto G... Είναι αξιόπιστο και οι απόψεις όλων που το έχουν είναι θετικές, έχει stock ελαφρύ android, πράγμα σημαντικό σε αυτή την κατηγορία τιμής που δε μπορείς να πάρεις τρελά specs, έχει υποστήριξη και καλή ποιότητα κατασκευής

Άντε βρε, δέν το ήξερα, έχω μείνει στις αρχικές ανακοινώσεις, οι οποίες έλεγαν τα καλύτερα, ευχαριστώ που το επισήμανες.Συγγνώμη φίλε που σου έδωσα κάτι λάθος.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Το moto g είναι σούπερ επιλογή για τον μέσο χρήστη αλλά όχι για τον έφηβο που θα παίζει παιχνίδια. Εκτός κι αν δεν έχει πρόβλημα κάθε 1 ώρα να ψάχνει πρίζα για να το φορτίσει.

Πραγματικά, προτείνεις για αγορά το UMI ZERO?? :blink: :confused: :worry:

Ρίξε μια ματιά στο θέμα του που πρέπει να μετονομαστεί: "το κλάμα της αρκούδας" ή "μπορεί και να τον ήπιαμε" ή "το παίρνω και κάνω 7 τάματα" ή "το βλεπες, το παιξες?" και άλλα πολλά.....:lol: :lol: :lol:

Θεουλης παρακολουθώ το θέμα και πραγματικά είναι random του τι θα σου κάτσει.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Και γω αυτό πιστεύω για το μότο g, οτι θα ψάχνει μπριζα ανα 2 ώρες χωρίς να σημαίνει οτι δεν είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του.Το umi zero στα χέρια εφήβου?Έτσι και του γλυστρησει χαχαχ ωραίες στιγμές θα ζήσουμε συν οτι αμα τυχω σε κάνα προβληματικό ποιος τον ακούει..Έχουμε κινεζικα και εγώ και η σύζυγος αλλά για τον μικρο έχω εναν ενδοιασμό για αγορά απο Κίνα.

Έτσι όπως το παει τον βλέπω να μένει χωρίς κινητό.Πάντως σας ευχαριστώ ολους για τις γνώμες, προτάσεις σας.

Και γω αυτό πιστεύω για το μότο g, οτι θα ψάχνει μπριζα ανα 2 ώρες χωρίς να σημαίνει οτι δεν είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του.Το umi zero στα χέρια εφήβου?Έτσι και του γλυστρησει χαχαχ ωραίες στιγμές θα ζήσουμε συν οτι αμα τυχω σε κάνα προβληματικό ποιος τον ακούει..Έχουμε κινεζικα και εγώ και η σύζυγος αλλά για τον μικρο έχω εναν ενδοιασμό για αγορά απο Κίνα.

Έτσι όπως το παει τον βλέπω να μένει χωρίς κινητό.Πάντως σας ευχαριστώ ολους για τις γνώμες, προτάσεις σας.

Διαφωνώ για την αυτονομία του Moto G. Με νορμαλ χρήση άνετα βγάζεις 1.5 μέρα.

Madman,κανεις λαθος.Ποση ωρα να κατσει; Δεν εχει και διαβασμα; Το πολυ πολυ 3-4 ωρες και να ακουει μουσικη+Facebook+παιχνιδια. Αμα θελει τοση τρελη αυτονομια,να παει με 10-20€ να παρει ενα powerbank και τελειωσε η υποθεση.Αλλιως θα προτεινα αμα δεν θελει Powerbank το G3 S.

Madman,κανεις λαθος.Ποση ωρα να κατσει; Δεν εχει και διαβασμα; Το πολυ πολυ 3-4 ωρες και να ακουει μουσικη+Facebook+παιχνιδια. Αμα θελει τοση τρελη αυτονομια,να παει με 10-20€ να παρει ενα powerbank και τελειωσε η υποθεση.Αλλιως θα προτεινα αμα δεν θελει Powerbank το G3 S.

Μαζί σου είμαι. Αλλά και πάλι δεν είναι νορμάλ χρήση η 3-4 ώρες μουσικη+Facebook+παιχνιδια για ένα Smartphone σαν το moto g. Και δεν είναι λογική το "Αμα θελει τοση τρελη αυτονομια,να παει με 10-20€ να παρει ενα powerbank". Αν είναι έτσι τότε να πάμε όλοι να πάρουμε το moto g ανεξάρτητα από τις ανάγκες μας.

Έχει διάβασμα εννοείται αλλά με ενα κινητό στο χερι τον βρίσκεις.Σκεφτείτε οτι το oppo find 5 μου το έχει σακατεψει( οτι rom και να του έχω βαλει, σκεφτείτε με την color έβγαζε ουτε 2 ώρες οθονη).Με το honor 6 της συζύγου μια χαρά τη βρίσκει (ειδικά όταν του γυριζω την οθόνη σε 720p) αλλά δεν είναι και λύση αυτή.

Λέτε να του πάρω το honor 3c 4g που έχει και απίστευτη αυτονομία και μια χαρά καμερουλα και να τελειωνω?Απο Ελλάδα με επίσημη εγγύηση δεν υπαρχουν δυστυχώς και τόσες πολλές επιλογές εκτός απο αυτές που έχετε αναφέρει και σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.

Μαζί σου είμαι. Αλλά και πάλι δεν είναι νορμάλ χρήση η 3-4 ώρες μουσικη+Facebook+παιχνιδια για ένα Smartphone σαν το moto g. Και δεν είναι λογική το "Αμα θελει τοση τρελη αυτονομια,να παει με 10-20€ να παρει ενα powerbank". Αν είναι έτσι τότε να πάμε όλοι να πάρουμε το moto g ανεξάρτητα από τις ανάγκες μας.

Madman,εγω τι να πω που εχω το s duos 2 και ψαχνω φορτιστη...δεν θεωρω οτι πρεπει να παρουμε το moto g ολοι.Απλα αμα θελει καλη μπαταρια,θα χρειαστει powerbank οταν ειναι εκτος σπιτιου με το moto g και σβησει απο μπαταρια.Αμα θελει αυτονομια καλη χωρις να εχει φοβο μηπως ξεμεινει,να παει στο g3 s.